Tuesday, 2024-04-16, 05:35:22
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: maximus, deea, yasash, riddick  
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Totul despre ...
Totul despre ...
riddickDate: Saturday, 2010-07-31, 23:00:48 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Introducere: Masturbarea

În timpul pubertatii, când organele genitale ale baietilor si fetelor devin mai active, multi copii încep sa aiba simtiri mai placute si mai excitante legate de propriile corpuri - de asemenea pot deveni mai interesati în corpurile altor persoane. Desi sunt greu de explicat aceste simtiri sunt normale. Ele au loc în momente diferite si în feluri diferite pentru diferiti copii.

Baietii si fetele, tinerii si adultii au aceste simtiri când se masturbeaza. Masturbarea este atingerea sau frecarea organelor genitale pentru a obtine placere. Unele persoane cred ca masturbarea este o greseala si ca este daunatoare. În unele religii masturbarea este un pacat. Dar ea nu-ti poate dauna. De asemenea nu exista pericol de sarcina sau de boli. Multe persoane se masturbeaza. Multe nu se masturbeaza. Daca o faci sau nu este alegerea ta. Aceasta actiune este normala.

Când se masturbeaza, oamenii folosesc mâna sau ceva moale, cum ar fi o perna. O fata îsi atinge clitorisului, iar un baiat îsi freaca penisul. Atât clitorisul cât si penisul sunt sensibile la atingere. O persoana poate avea un sentiment cald, placut si excitant în tot corpul în timpul masturbarii. Sentimentul poate deveni din ce în ce mai intens pâna la climax. În acel moment un baiat poate ejacula iar o fata poate avea senzatii tari, excitante în zona din jurul vulvei sau prin tot corpul. O fata poate de asemenea simti o umezeala în vagin.

Atât pentru barbati cât si pentru femei acesta este un orgasm. Unii îl numesc “a-ti da drumul”. Dupa ce a avut un orgasm, de obicei, o persoana se va simti multumita si relaxata.
De obicei, dar nu întotdeauna, oamenii au orgasm când se masturbeaza sau când fac sex. Atât baietii cât si fetele pot avea orgasm în timpul unui vis. Nu toti oamenii au orgasm. Deseori când se masturbeaza, oamenii viseaza la cineva sau la ceva placut sau sexi. Unii oameni se excita fara a se masturba, doar uitându-se la fotografii, etc.

Oameni de toate vârstele se masturbeaza - copii, tineri, adulti, etc. Fetele si baietii încep sa se masturbeze, deseori, la pubertate, dar multi încep chiar înainte.

link:
http://www.sexaz.ro/masturb....rea.htm


Alea iacta est !
 
yasashDate: Sunday, 2010-08-01, 17:20:34 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Tehnici masturbare: baieti

Cu un lubrifiant freaca-ti vârful penisului de palma celeilalte mâini. Orgasmul rezultat va fi foarte puternic.

Palmela(2)
Stai asezat în pat pe spate cu un cearsaf peste tine; tine-ti penisul cu o mâna si îndreapta-l în sus astfel încât capul sa atinga cearsaful. Scoate-ti cealalta mâna din cearsaf si încearca tehnica “Palmela” prin cearsaf. Nu ai nevoie de lubrifiant; tot ceea ce simti pe capul penisului este delicatetea cearsafului. S-ar putea sa nu fii capabil sa continui prea mult, deoarece vârful penisului are tendinta de a deveni foarte sensibil.

Superadanc
Tine-ti mâna în forma de pumn astfel încât penisul sa încapa prin ea. Însa nu apuca penisul cu mâna, ci tine-o în fata capului. Apoi împinge penisul prin pumn. Când capul este aproape sa iasa din mâna atunci continua “tunelul” cu cealalta mâna. Astfel vei penetra în continuu un “vagin”.

Degete
Pune-ti degetul mare pe vârful penisului, ca si cum ai tine un joystick. Cu aratatorul si cu degetul mijlociu alterneaza miscarile de frecare a penisului pe partea dorsala. Miscarea trebuie facuta numai în sus spre cap.

Ceasul
Penisul tau ar putea sa nu fie de ajuns de flexibil, asa ca daca nu te simti bine opreste-te. Îngenuncheaza astfel încât genunchii tai sa fie la o distanta de 30 de cm unul fata de celalalt. Acum asaza-te pe propriile picioare, astfel încât fundul tau sa fie asezat pe calcâie.
Dupa ce ai erectie, apuca-ti penisul chiar de sub cap. Apoi freaca-l de abdomen în zona de sub buric. Dar nu te opri aici - roteste-ti penisul spre piciorul drept sau stâng, mentinându-l în contact cu corpul tot timpul. Acum schimba directia si dinspre piciorul pe care l-ai ales urca din nou spre buric si roteste-l spre celalalt picior. Întreaga miscare este aproape circulara, ca si când penisul ar fi limba la un ceas si capul arata toate orele. Ia-o încet si nu ezita sa freci penisul de zonele care te fac sa te simti mai bine.

Victorie
Dupa ce ai erectie, ia niste lubrifiant si pune-ti pe penis si pe scrot (foloseste mult). Pune niste lubrifiant si pe mâna cu care te masturbezi si asigura-te ca pui mai mult între al treilea si al patrulea deget. Separa cele doua degete. Lasa-ti mâna sa alunece de-a lungul penisului lubrifiat între aceste doua degete. În acelasi timp maseaza-ti scrotul. Variaza viteza si presiunea mâinii pentru un efect mai bun.

Misca piciorul
Stând pe o parte , departeaza-ti picioarele si apropiele de corp, cu un genunchi pe podea si cu celalalt în aer. Lubrifiaza-ti bine mâna si penisul si tine-ti glandul în pumn. Acum stai nemiscat, cu pumnul fixat de interiorul coapsei (de sus) si misca piciorul din aer dintr-o parte în alta. Penisul ar trebui sa se miste usor înauntrul si în afara mâinii. Cu cât îti misti piciorul mai repede, cu atât mai repede vei ajunge la orgasm.

Pe fata si pe spate
Lubrifiaza-ti bine mâna si misca-ti pumnul încet în sus pe penis dupa miscarea traditionala. Când ai ajuns la cap întoarce mâna si apuca penisul invers (cu dosul palmei spre tine).
Mentine în contact permanent mâna cu capul penisului si continua în jos cu mâna în acest fel. Apoi urca la fel cum ai coborât si dupa aceea coboara dupa miscarea traditionala. Ia totul de la capat si încearca sa folosesti viteze diferite pentru a obtine cel mai bun rezultat.

Blocaj
Dezbraca-te si îngenuncheaza pe podea (covorul ar putea fi de folos). Asaza-ti antebratele în spatiul din spatele genunchiului si îngenuncheaza blocându-ti bratele, stând cu tot corpul pe gambe. În acest moment poti sa-ti stimulezi penisul cu o mâna în timp ce cu cealalta îti freci scrotul. De asemenea poti sa-ti asezi capul pe podea sau sa privesti printre picioare pentru a vedea ceea ce faci. Daca vrei sa ajungi la climax astfel, pune niste servetele sau un prosop între picioare.

Antebrat
Asaza-te cu fata în jos pe o suprafata moale. Baga o mâna, cea pe care o preferi, sub corp si apuca­-ti usor scrotul. Asaza-ti penisul în erectie pe partea de interior a antebratului si începe sa te misti înainte si înapoi în timp ce îti masezi scrotul. Acest exercitiu este deosebit de eficace folosind un lubrifiant. Senzatia data de pielea fina si de caldura corpului este foarte placuta.

Cutremur
Asaza-te pe spate cu genunchii usor îndoiti si cu picioarele usor departate. Îndreapta-ti penisul în sus spre cap. Tine o palma întinsa si pune-o de-a lungul penisului, astfel încât vârful degetului mijlociu sa fie la intersectia dintre penis si scrot. Podul palmei ar trebui sa ajunga chiar sub gland. Acum misca-ti mâna în sus si în jos de-a lungul penisului, astfel încât totul sa tremure; nu o freca, fa-o sa tremure. Începe cu o viteza redusa si treptat creste aceasta viteza cât de mult poti. De asemena încearca schimbarea directiei în care se misca mâna - dar, daca o freci, trisezi.

Priza inversa
Foloseste o priza inversa cu mâna pe care o preferi. Cealalta mâna plaseaza-ti-o vertical de sus pe baza penisului, tinând degetul mare, aratatorul si degetul mijlociu pe o parte a penisului, iar celelate doua degete pe cealalta parte. Cu pielea ridata dintre degetul mijlociu si cel inelar apasând asupra bazei penisului, misca-ti ambele mâini de-a lungul penisului.
Încretirea pielii produce o senzatie asemanatoare cu cea din timpul sexului.

'Vaginul'
Stai întins pe o parte si tine-te de penis cu priza inversa. Întoarce-te cu fata în jos, sprijina mâna (cu care te tii de penis) de pat si împinge bazinul înainte si înapoi. Aceasta actiune mimeaza miscarile din timpul actului sexual. Este un sentiment diferit sa te masturbezi miscându-ti bazinul decât mâna. De asemenea este placut sa-ti simti scrotul miscându-se înainte si înapoi în timp ce tu faci sex cu “vaginul”.

'Vaginul'(2)
Daca-ti place “vaginul”, dar nu ai destula energie, masturbeaza-te normal pâna când simti ca mai ai putin si ejaculezi. În acest moment prinde-ti penisul cu ambele mâini si începe sa aplici “vaginul” pâna nu mai poti. Aceasta va fi o experinta de neuitat.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....put.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Wednesday, 2010-08-04, 17:59:03 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Masturbarea

Majoritatea femeilor si barbatilor îsi descopera sexualitatea prin masturbare, lucru ce începe în jurul vârstei de 10-11 ani. Bineînteles, baietii si fetele se autoexploreaza dinainte, în special baietii. Copii în jurul vârstei de 5-6 ani încep a se explora; dar pâna la adolescenta, când încep sa fie produsi hormonii sexuali, nu simt placere sexuala din masturbare. Vârsta de 10-11 ani este cea mai mica la care începe masturbarea, dar acest lucru se poate întâmpla si mult mai târziu. Acest lucru difera de la persoana la persoana. Doar prin exercitiu oamenii îsi afla propriile preferinte si tehnicile care le dau cea mai mare placere. Este esential ca aceste preferinte sa fie comunicate partenerului.

Pentru majoritatea oamenilor masturbarea este o experienta personala si de aceea în multe cupluri este un subiect tabu. Autocunoasterea sexuala nu este limitata doar la autostimularea organelor genitale; în viata exista multe experiente care dau placere, cum ar fi: a face o baie lunga, fierbinte si senzuala sau pur si simplu a simti adierea vântului. N-ar trebui sa-ti limitezi numarul experientelor placute la sex; lasa-te stimulat de lucruri normale peste care de obicei treci cu vederea, cum ar fi: o dimineata însorita de iarna, o plimbare pe plaja sau înotul în mare.

Atitudinea fata de masturbare
Multi oameni considera masturbarea ca fiind nenaturala, dezgustatoare si o pierdere de timp. Acesti oameni nu înteleg de ce ceilalti o fac si nu le place ideea ca oamenii vor continua sa o faca, chiar daca au parteneri sexuali. Pentru majoritatea persoanelor, odata acceptata masturbarea poate deveni foarte placuta, mai ales daca este practicata împreuna cu partenerul. Diferenta în conceptii poate fi eliminata daca exista comunicare între parteneri pentru a-si exprima parerile despre masturbare. Ai putea afla ca si partenerul(a) este atras(a) de idee.

Exista multe mituri despre masturbare si toate neadevarate, dar este important ca toata lumea sa realizeze ca masturbarea nu poate cauza nici o problema, decât daca este împotriva propriilor credinte. Ar trebui sa fie o excelenta oprortunitate pentru autoeducare. Atitudinea fata de onanism ar trebui sa fie deschisa, nu trebuie sa ajungeti sa va simtiti vinovati. Mai important este ca masturbarea poate duce la orgasme intense si ca este o modalitate de a-ti dezvolta comfortul sexual, siguranta sexuala si respectul de sine.

Mai presus de toate, masturbarea nu înseamna ca sexul cu partenerul(a) nu este atât de bun pe cât ar trebui sau ca partenerul(a) nu te poate stimula asa cum esti obisnuit(a). Multi parteneri au cele mai bune experiente sexuale când masturbarea sau masturbarea reciproca este practicata înaintea sau în timpul actului sexual.

Ce îi place unui barbat
Masturbarea masculina a fost întotdeauna un secret din care femeile au fost excluse. Chiar în timpul casniciei foarte putine femei au posibilitatea sa fie martore. Însa fara cunostinte despre cum partenerul îsi produce placere, este dificil ca tu sa stii cum s-o faci. Nu exista metoda mai buna de a afla decât privind si discutând.

Senzatia sexuala maxima a unui barbat sta în gland. Spre deosebire de ei, femeile au organele placerii sexuale mai bine dezvoltate. Pe lânga un nivel ridicat de raspuns sexual datorat senzatiilor produse prin stimularea clitorisului si a glandelor, femeile pot fi excitate prin stimularea labiilor, a orificiului vaginal si a vaginului în sine. Atingerea scrotului nu este la fel de excitanta pentru barbati ca stimularea labiilor sau a orificiului vaginal pentru femei.

Ce îi place unei femei
Cel mai usor mod pentru un barbat de a afla cum îi place unei femei sa fie stimulata si cât de mult sa fie stimulata este sa observe cum se masturbeaza. Unele femei, mai ales cele care au un sentiment de vinovatie în legatura cu masturbarea prefera sa fie masturbate de catre parteneri. Unele femei o fac în anumite momente, cum ar fi la menstruatie, si tin acest lucru secret fata de parteneri. Altele, mai ales cele cu gândirea libera, o fac în mod regulat ca o modalitate de a scapa de tensiunea sexuala. Deoarece stimularea genitala directa si continua este foarte necesara orgasmului unei femei, unele prefera a folosi masturbarea ca o modalitate de a garanta atingerea climaxului în timpul actului sexual.

Din moment ce aproximativ 30% din femei ating climaxul în timpul actului sexual si peste 80% au orgasm prin masturbare, aceasta ar trebui privita ca o experienta normala.

Masturbarea poate fi distractiva
Masturbarea este o optiune, o modalitate de a mari placerea sexuala a unui cuplu. Ea este, în general, de ajutor sexualitatii în toate aspectele vietii tale. Asta nu înseamna ca daca nu te masturbezi esti anormal. Ia aminte ca masturbarea nu arata nimic rau sau bine despre sexul conjugal; de fapt exista unele dovezi care arata ca persoanele care se masturbeaza fara sa se simta vinovate sunt capabile sa-si exprime mai bine sexualitatea si stiu mai bine propriile raspunsuri sexuale la stimuli si astfel pot savura sexul mai mult decât ceilalti.
Mai mult, masturbarea este o alternativa viabila atunci când este într-un stadiu avansat al sarcinii, tocmai a nascut sau daca e în recuperare dupa o operatie ginecologica ori când un barbat nu poate avea erectie.

Ce fac barbatii?
Doar din proprie experienta un barbat poate descoperi cum îi place sa fie stimulat. Unii barbati folosesc cea mai usoara atingere pe pielea penisului; altii folosesc o strângere puternica si miscari bruste pe tot organul în feluri pe care atii le-ar putea considera chiar dureroase. Rapiditatea, puterea strânsorii si durata difera de la barbat la barbat. Multi barbati se masturbeaza incorect; încearca sa termine repede si mare parte din tehnica lor este gresita. Aceasta poate duce la probleme mai târziu deoarece multi barbati asociaza masturbarea si ejacularea cu eliberarea rapida a tensiunii.

Aproape de climax, majoritatea barbatilor cresc actiunile lor pâna la o viteza foarte mare. În timpul ejacularii barbatii se opresc din orice actiune sau continua cu miscari usoare. Aceasta deoarece glandul este foarte sensibil imediat dupa ejaculare. Aceasta situatie este rareori luata în considerare de catre femei care au cu totul alte preferinte legate de stimuli. Poate fi deranjant pentru un barbat daca femeia îsi continua miscarile imediat dupa ejaculare. Unii barbati considera ca folosirea unui lubrifiant pe mâini reduce frecarea si creste placerea. Lotiuni de mâini si corp sau uleiurile de masaj contribuie la a face experienta mai placuta.

Ce fac femeile?
Nu exista doua femei care sa se masturbeze la fel. Unele îsi misca întregul corp pentru a simti senzatii, altele stau întinse si îsi folosesc doar mâna. Majoritatea femeilor care îsi ating clitorisul o fac prin miscari repetate asupra întregii zone, dreptacele actionând pe partea dreapta si vice versa. Multe femei schimba partea, îngrijorate fiind ca stimularea excesiva a unei zone poate cauza amorteala regiunii respective. Schimbarea partii restaureaza senzitivitatea si stimularea ramâne la acelasi nivel. Foarte putine femei stimuleaza clitorisul în sine. Întreaga zona a perineului devine extrem de senzitiva la atingere, labia minora poate fi la fel de importanta ca si clitorisul ca sursa de excitare.

În timpul masturbarii, majoritatea femeilor îsi ating canalul clitorisului continuu pâna la orgasm si în timpul acestuia fara pauza. Este bine de stiut ca spre deosebire de femei reactia barbatului la orgasm este de a micsora intensitatea miscarii. Femeia care se masturbeaza deseori nu se multumeste cu un singur orgasm si poate savura mai multe orgasme consecvente pâna intervine oboseala.

Unele tehnici de masturbare, ca frecarea de un obiect sau ajungerea la climax prin strângerea muschilor perineali sunt dificil de integrat în actul sexual si femeia ar trebui sa reconsidere practicile proprii când este implicat un partener.

link:
http://www.sexaz.ro/masturb....rea.htm


 
grandmasterBDate: Saturday, 2010-08-07, 16:15:15 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Masturbarea la barbati

Stimularea barbatului

Pentru a fi o amanta buna a sti cum sa stimulezi penisul este unul dintre cele mai valoroase atuuri ale unei femei. Barbatii mai în vârsta în special, pot avea nevoie de stimulare directa pentru a avea erectie, dar barbatii de toate vârstele savureaza senzatia pe care o primesc din aceasta actiune. Poti folosi aceste tehnici atât ca un adaos cât si ca o înlocuire a actului sexual.

Variaza-ti metodele cât de mult vrei. Încearca sa freci penisul între palme, sa-l mângâii cu degetele, sa îl strângi si sa-i dai drumul consecutiv sau sa practici sexul spaniol (între sâni). Pentru a îmbunatati senzatia si mai ales daca partenerul are probleme cu erectia, foloseste un lubrifiant.

Începe prin a te aseza pe partea potrivita fata de partenerul tau - în dreapta daca esti dreptace si vice versa. Apuca-i penisul ferm. Misca-ti mâna în sus si în jos pe penis într-un ritm regulat, mentinând strânsoarea stabila. Practica atât miscari lungi cât si scurte. Un ritm lent prelungeste placerea, în timp ce unul rapid intensifica placerea si duce la orgasm mai rapid.

Climaxul este iminent atunci când muschii partenerului, mai ales cei din coapse, se încordeaza si respiratia lui devine mai rapida. Testiculele se vor apropia de corp si pot fi umflate. Glandul va fi mai închis la culoare si va creste putin în volum. Una sau doua picaturi de fluid preejaculator pot iesi din orificiul penisului.

Partenerul va vrea sa continui stimularea pâna când ejacularea este completa si tensiunea dispare. Apoi opreste-te din frecatul penisului, deoarece, de obicei, este foarte sensibil în aceste momente. Majoritatea barbatilor vor dori sa te opresti din atingerea zonei genitale pentru un timp.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....ati.htm


 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:27:53 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Masturbarea la femei

Clitorisul este delicat si senzitiv si o atingere gentila este recomandata. Nu stimula direct clitorisul ca partenerei nu-i place. Majoritatea femeilor gasesc o stimulare indirecta ca fiind mai adecvata. Degetele ar trebui sa fie bine lubrifiate asa ca foloseste fluid vaginal, saliva sau geluri pentru a minimiza iritatia. Pentru a oferi cele mai satisfacatoare senzatii pe întreaga zona a clitorisului foloseste toata mâna, toate degetele si palma, nu doar unul sau doua degete. Exista doua tipuri de miscari, circulare si vibratorii.

Pentru miscari circulare, pune mâna pe zona clitorisului. Foloseste presiune usoara cu palma sau degetele, miscându-le gentil în cercuri. Misca-ti mâna astfel încât podul palmei sa se afle chiar deasupra clitorisului si partea superioara a vulvei si sa se sprijine partial pe osul pubian, unde poti apasa ferm în timp ce freci.

Pentru miscari vibratorii asaza-ti mâna în forma de cupa pe zona pubiana si misc-o rapid, frecând degetele înainte si înapoi pe clitoris. Apoi, mentinând mâna nemiscata, pune­ti câte un deget de-a lungul fiecarei labii interioare, vibrându-le dintr-o parte în alta. Apasând ferm, freaca fiecare parte a labiilor interioare, la baza clitorisului.

Majoritatea femeilor iubesc penetrarea cu un deget în timpul stimularii clitorisului. Asigura-te ca unghia este scurta si netaioasa înainte sa bagi degetul mijlociu în vagin, mentinând celelalte degete strânse astfel încât sa apese pe clitoris. Îti poti misca degetul înauntru si afara bland, apasând pe peretele frontal al vaginului. Ca alternativa îti poti freca vârful penisului de clitoris.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....mei.htm




Juicy Pussy
 
ninnaDate: Thursday, 2010-08-12, 15:53:13 | Message # 6
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Exces de masturbare

Poate un barbat sa faca exces de masturbare?

Barbatii, de obicei, declara frecventa masturbarii ca variind de la o data pe luna la de doua-trei ori pe zi. Aproape orice barbat este îngrijorat despre presupusele efecte mintale ale masturbarii excesive, dar fiecare considera ceva excesiv ca fiind o frecventa mai mare decât cea a lui. Un barbat care se masturbeaza o data pe luna considera ca o data sau de doua ori pe saptamâna ar fi excesiv si ca aceasta poate duce la boli mintale. Un barbat care se masturbeaza de doua-trei ori pe zi crede ca de cinci-sase ori pe zi ar fi excesiv. Nici un barbat însa nu considera ca propria frecventa ar fi excesiva.

Nu exista nici un standard medical pentru a defini masturbarea excesiva si nu exista nici o dovada medicala ca masturbarea, indiferent de frecventa, poate duce la boli mintale. De fapt, problema ar putea fi ca barbatii se masturbeaza prea putin - atât ca timp petrecut, cât si ca numar. Mai multa placere, mai multa senzualitate si mai mult control pot fi rezultate pozitive ale masturbarii.

Poate o femeie sa faca exces de masturbare?

Pentru majoritatea femeilor masturbarea este introducerea în sex. Putine femei stiu clar propria anatomie sexuala si astfel n-ar sti unde le place sa fie stimulate, daca nu s-ar masturba. Masturbarea ajuta o fata sa-si cunoasca propria sexualitate si o ajuta sa-si formeze preferintele. Aproape sigur asa va avea primul orgasm.

Femeilor le vine mai greu decât barbatilor sa atinga orgasmul si abilitatea de a descoperi ceea ce este bun si excitant si ceea ce le face mai putin inhibate, mai putin speriate si mai doritoare de a cunoaste apare prin masturbare. Atingând o data orgasmul astfel, devine mai usor de repetat.

Masturbarea este importanta si pentru femei mai în vârsta, atât cu partenerul cât si fara. Aceasta creste lubrifierea si scade durerea vaginala cauzata de uscatime. Chiar daca masturbarea a fost continua sau reluata din cauza pierderii unui partener este activitatea sexuala ideala - o cale usoara catre orgasm - si garanteaza prelungirea vietii sexuale.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....are.htm


 
yasashDate: Thursday, 2010-08-12, 22:28:08 | Message # 7
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Masturbarea in viata

Astazi stim ca masturbarea este o parte sanatoasa a cresterii. Ea poate începe din copilarie si continua pâna la maturitate.

Masturbarea în copilarie
Privind înapoi, stiati ca unii nou-nascuti baieti se nasc cu erectie, iar unele nou-nascute se nasc cu zona genitala lubrifiata ? Multi copii se ating “acolo jos”, pentru ca se simt bine facând asta, desi nu pot simti înca întreaga placere a masturbarii, deoarece nu pot atinge orgasmul înca. Majoritatea parintilor îi opresc pe copiii lor când îi prind jucându-se cu organele genitale si asta e OK, dar felul cum îi opresc poate avea un impact important în dezvoltarea sexuala a copiilor.

Vedeti voi, nu e nimic gresit în a îi învata pe copii lectia ca societatea noastra respinge orice forma de activitate sexuala în public. Din fericire, poti da aceasta informatie copiilor fara a le implementa ideea ca masturbarea sau sexul ar fi un lucru rau. Daca tipi la copiii tai sau daca îi lovesti peste mâna vor primi gresit mesajul: placerea sexuala e un lucru rau. Ca rezultat, atunci când acesti copii vor deveni adulti ar putea sa nu-si savureze din plin activitatile sexuale.

Asa cum îti poti învata copiii sa nu îsi bage degetul în nas în public, fara a le crea un complex, tot asa ar trebui sa poti sa faci acelasi lucru despre atinsul organelor genitale.
Probabil motivul pentru care multi parinti au dificultati în acest domeniu este ca au fost facuti sa se simta rusinati când erau mici si nu au reusit sa treaca peste aceste sentimente. Astfel acesti parinti transmit aceste sentimente copiilor lor. Daca realizezi ceea ce faci, atunci speram ca vei putea sa îti controlezi felul în care îti educi copiii pentru a nu le transmite sentimentele pe care le-ai avea tu.

Ceea ce parintii trebuie sa explice copiilor lor este ca este OK sa-si atinga propriile organe genitale, dar numai în particular. Câti parinti spun acest lucru copiilor lor ? Probabil foarte putini. Si câti parinti ofera copiilor lor intimitatea de a se masturba; cu alte cuvinte, sa bata la usa înainte de a intra în camera copilului si sa plece daca sunt rugati de acesta fara sa puna tot felul de întrebari ? De asemenea, probabil foarte putini. Astfel, în marea majoritate a cazurilor masturbarea începe ca ceva interzis pe care o persoana trebuie sa o practice pe ascuns. Aceste experiente timpurii formeaza mare parte din atitudinile societatii legate de sex în general.

Masturbarea în adolescenta
Desi copiii îsi cunosc foarte bine organele sexuale, pe masura ce ei cresc, trec printr-o perioada în care nu se mai gândesc la sex. Aceasta este perioada în care baietii se gândesc la fete ca neprezentând nici un interes, iar fetele vad baietii si mai rau.
La un moment dat - momentul difera de la persoana la persoana - hormonii sexuali apar si copiii intra în pubertate. La copii încep sa apara ceea ce sunt numite caracteristicile sexuale secundare, care includ lucruri ca parul pubian si dezvoltarea sânilor.

În acel moment interesul în sex apare si tot atunci este posibil sa înceapa masturbarea. Statisticile arata ca baietii se masturbeaza mai mult ca fetele. Pâna ajung la maturitate, 90% din baieti au avut orgasm prin masturbare cel putin o data. Pentru femei procentul este de 60. O parte din aceasta diferenta poate fi explicata de faptul ca multe femei care se masturbeaza încep când au între 20 si 30 de ani sau poate chiar mai târziu, pe când barbatii spun ca încep înca de mici. Cu toate acestea, chiar si când adultii sunt întrebati, mai multi barbati decât femei declara ca se masturbeaza.

Credem ca sunt mai multe motive pentru aceasta:

-organele genitale ale unui baiat sunt mai la îndemana. Un baiat este obisnuit sa se atinga atunci când urineaza, astfel acestea nemaifiind un tabu pentru el.

-baietii se excita mai repede decât fetele, astfel venindu-le mai usor oportunitatea de a se masturba.

-societatea este mult mai stricta si represiva cu fetele decât cu baietii, facând astfel mai greu pentru fete sa se masturbeze.

Cum din ce în ce mai multe femei capata mai multe cunostinte despre sex, ele îsi ofera libertatea de a explora propria sexualitate si eu cred ca cele doua procente se vor apropia în timp.

Masturbarea la maturitate
Existã o conceptie gresita ca atunci când o persoanã devine adulta nu se mai masturbeaza. Aceasta nu este în nici un caz situatia adultilor singuri si nici a celor casatoriti. Multe persoane casatorite se masturbeaza. Desi unii o fac din motive “negative” ( adica o fac pentru ca nu sunt satisfacuti de viata lor sexuala), multi o fac din simplu amuzament.

Multe persoane gasesc ca masturbarea le ofera mai multa placere decât actul sexual. Altii au un libidou mai mare si au nevoie de sex mai des. Unele persoane includ masturbarea în activitatile lor sexuale.

Cum sa te masturbezi
Desi suntem siguri ca multi dintre voi stiu deja cum sa va masturbati vom da câteva ponturi.Cel mai important este sa o faceti asa cum va este mai bine. Nu exista o cale buna si una proasta. Poti folosi mâna dreapta, mâna stânga sau amândoua.Faceti tot ceea ce va place!

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....ata.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Thursday, 2010-08-19, 17:27:10 | Message # 8
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Mitologie despre masturbare

Pentru cei care nu au auzit mitul despre parul în palma, lasati-ma sa va explic. Masturbarea a fost foarte mult timp blamata, iar în lumea antica existau motive viabile pentru aceasta, pe lânga faptul ca vaselina nu fusese înca inventata. Daca oamenii se masturbau, în special barbatii, ei nu faceau acest lucru cunoscut celorlalti. În trecutul îndepartat, când mortalitatea infantila era mare, copiii erau foarte importanti pentru supravietuirea speciei.

Masturbarea a fost blamata de batrânii triburilor pentru ca ei credeau ca fiecare barbat este nascut cu o anumita cantitate de sperma si daca ar fi risipita prin masturbare n-ar mai ramâne destul pentru a însarcina o femeie (ma întreb ce atitudine ar fi avut daca ar fi stiut ca un barbat poate produce 50.000 de spermatozoizi pe minut).

Prea mult strica ?
Nu exista nici o dovada stiintifica conform careia orgasmul obtinut prin masturbare este diferit de cel care este obtinut prin act sexual sau ca ar putea dauna în vreun fel. Asta nu înseamna ca masturbarea nu poate avea consecinte negative. Masturbarea poate fi abuziva ca si multe alte lucruri — incluzând aici si lucrurile de care avem nevoie pentru a supravietui, cum ar fi mâncarea (observati câti oameni supraponderali exista).

Unii oameni sunt vinovati de exces în cazul masturbarii si devin dependenti de aceasta, câteodata masturbându-se de mai multe ori pe zi. Ei ajung sa nu mai aiba timp sau energie pentru altceva, inclusiv pentru cautarea unui partener.

OK, deci câta masturbare e prea multa ? Aceasta este o foarte frecventa întrebare, la care nu se poate raspunde direct. Cu alte cuvinte, daca ai un trai satisfacator, daca ai prieteni, daca lucrurile îti merg bine la servici sau la scoala, daca ai o relatie de dragoste cu cineva si viata sexuala a cuplului este buna, atunci nu conteaza cât te masturbezi. Pe de alta parte daca esti singur, daca te bazezi pe masturbare ca sa te simti mai bine, în loc sa încerci sa îti faci viata mai buna, atunci e posibil sa te masturbezi prea mult.

Masturbarea este o metoda foarte buna de a scapa de tensiunea sexuala, dar câteodata ai nevoie de aceasta tensiune pentru a te pune pe picioare, pentru a te face sa-ti cauti un partener, noi prieteni, un job etc. Deci, daca ai nevoie sa îti refaci viata si te masturbezi mult, îti sugerez sa o lasi mai moale. Nu trebuie sa te opresti totalmente, dar daca reduci numarul poti descoperi noi aspecte pozitive ale vietii tale.

Ceea ce cauti este un mediu fericit. Daca nu ai un partener si cauti unul în mod activ, daca nu pui masturbarea pe primul plan ,atunci ea nu reprezinta o problema daca o faci pentru a scapa de frustrarea sexuala. Însa nu o face atât de mult încât sa devii mai atasat de organele genitale decât de lumea exterioara.

Daca partenerul este satisfacut de viata sexuala si tu ai vrea mai multe orgasme decât cele pe care le aveti,atunci este OK sa te masturbezi când ai chef, dar fa un efort de a-ti convinge partenerul sa faca mai mult sex cu tine. Nu fi lenes si nu te baza pe masturbare pentru a-ti satisface nevoile sexuale, deoarece o casnicie fara sex nu e una împlinita si nu va dura foarte mult.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....are.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Totul despre ...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024