Friday, 2024-04-19, 11:34:19
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: maximus, deea, yasash, riddick  
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Story's
Story's
deeaDate: Monday, 2010-08-02, 15:09:53 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Povesti despre masturbare

Alina

Nu sunt sigura cand m-am masturbat efectiv prima data, dar intotdeauna mi-a placut sa ma ating. Am crescut intr-o familie unde nu se prea discuta despre sex si nici nu era prea multa afectiune in afara de imbratisari.

Sunt cea mai tanara din cei 4 copii si e o diferenta mare intre mine si cel de-al treilea, asa ca, majoritatea timpului eram singura cu gandurile si sentimentele mele. Am fost prima din clasa mea care a ajuns la pubertate, la 11 ani, prima care a purtat un sutien, prima care sa epilat pe picioare si sub brat si prima care a avut par pubian. Cam atunci a avut loc si prima mea intalnire cu masturbarea (desi nu stiam ca asa se numea). Cand am implinit 12 ani, am dat o petrecere la care au fost invitate mai multe fete, printre care si Laura, care avea 15 ani.

Laura a venit cu ideea ca toate sa ne dezbracam ca sa ne comparam corpurile. Toate eram foarte superficiale, dar gandul de a ma dezbraca in fata altor fete ma excita. Am fost intotdeauna fascinata de corpurile oamenilor, inca de cand eram mica. Cand Laura si-a dat jos pijamaua, au aparut doua tate foarte dragute si pareau moi. Sfarcurile ei erau roz si mie mi se pareau moi. Nu puteam sa-mi iau ochii de la ele. Apoi, s-a ridicat in picioare in fata mea si si-a dat jos pantalonii si chilotii. N-o sa uit niciodata parul ei de acolo si picioarele ei lungi. A inceput sa se mangaie pe tot corpul si sa se plimbe prin camera. In timp ce toate celelalte fete chicoteau, eu nu ma puteam abtine din a ma holba la ea.

De atunci, hormonii mei au luat-o razna ca si imaginatia mea. Am crescut intr-un oras mic si nu prea aveam ce sa facem, trebuind sa concepem chiar noi activitati care sa ne placa. La varsta de 13 ani, o prietena mi-a dat un roman erotic. Ea subliniase pasaje prin carte si mi-a spus ca alea o sa-mi placa cel mai mult.

Fiind neexperimentata insa in legatura cu sexul, nu prea am inteles la ce se referea. Am citit cartea intr-o noapte, in pat. Mi-aduc aminte ca stateam intinsa cu spatele rezemat de niste perne si cu picioarele putin desfacute; purtam o camasa de noapte. Tin minte ca simteam ceva ciudat acolo jos, ca si cand zona mea speciala (asa ii spuneam eu atunci) pulsa. Nu mai simtisem niciodata aceasta pulsatie, dar imi placea enorm.

Am continuat sa citesc si cand am ajuns la pasajele subliniate, zona mea speciala a inceput sa zvacneasca puternic, muschii incordandu-se si relaxandu-se, iar picioarele mi s-au desfacut un pic mai mult fara sa vreau.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....ina.htm




 
ninnaDate: Wednesday, 2010-08-04, 17:56:13 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Alina(2)

Mi-am ridicat camasa de noapte si mi-am pus mana acolo pe coapsa. Nu mi-am miscat mana, ci pur si simplu am inceput sa-mi mangai coapsa. Tin minte sentimentul pe care l-am avut, crezand ca am facut in pat. Apoi m-am uitat si nu era nimic altceva decat niste lichid transparent. Iarasi, datorita naivitatii, nu stiam ca ce era acel lichid.

Am realizat ca, la varsta aia, daca voiam sa continuu sa ma autosatisfac trebuia sa fiu secretoasa. Intr-o seara eram cu sora mea si cu prietena fratelui meu. Toata ziua fusesem excitata si ma frecasem de toata mobila. Ele vorbeau de ceva, dar eu ma gandeam doar cum mai devreme in ziua respectiva ma frecasem de scaun asa ca mi-am pus mainile intre picioare si m-am asezat.

Am inceput sa ma misc in sus si in jos, avand aceeasi senzatie ca mai devreme iar fata mi s-a inrosit. Ma simteam ca-n rai, pana cand sora-mea, cu o fata socata, a zis: „Alina, ce faci ?”... Eu am spus: „Ceva ce-mi place.” Apoi ea si prietena ei au inceput sa rada, schimband priviri. Sora-mea mi-a zis foarte sarcastic si rautacios: „Alina, te masturbezi?” Atunci a fost prima data cand am auzit acest cuvant, dar nu m-am simtit vinovata, rusinata sau ca ceea ce faceam era murdar sau gresit. Pur si simplu i-am spus „Nu.”. Dupa aia, mi-am spus singura ca o sa ma asigur ca n-o sa mai fiu prinsa niciodata.

Dupa cartea aia, au urmat mai multe carti si mai multe carti si mai multe carti... Imi placea sentimentul foarte mult, dar inca nu stiam ce este sau daca trebuia sa intreb pe cineva ca sora-mea; era secretul meu, trairea mea secreta. Intr-o zi m-am dus la o prietena, aceeasi care imi daduse cartea.

Ea m-a dus in camera tatalui ei, fiind foarte secretoasa. A luat de acolo diferite reviste erotice. Ne-am bagat in dulap si ne-am uitat pe reviste. Atunci a fost prima data cand am vazut act sexual, penis si erectie. Nu i-am spus prietenei, dar eram foarte excitata. Nu puteam sa ma abtin din a ma holba la femeile din reviste, dar cele mai fascinante poze erau cele cu cupluri facand sex. Prietenei mele ii placea sa-mi arate corpul ei. Nu am facut niciodata nimic sa ne atingem sau alte chestii, dar ei ii placea sa-mi arate sanii si cum ii place sa se atinga.

Ea este cea care m-a invatat, la 13 ani, cum sa sarut. Nu ne-am sarutat, dar mi-a aratat cum sa incerc pe mana. Mi-a zis ca o sa sarut baietii si cu limba si mi-a explicat ce o sa se-ntample exact. N-am inteles niciodata cum stia toate astea pentru ca si ea avea tot 13 ani. De atunci am inceput sa practic sarutul pe mana si chestia asta chiar ma excita.

link:
http://www.sexaz.ro/masturb....a-2.htm


 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:29:14 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Alina(3)

De cate ori ramaneam singura in casa (lucru care se intampla des), incepeam sa ma frec de mobila cu hainele pe mine. Ma asezam cu zona mea intima in jurul unei parti de lemn a unui fotoliu si, pur si simplu, il calaream cu miscari de sus in jos. Asta imi producea foarte multa placere. Un alt lucru pe care-l faceam era sa ma frec cu mana, peste haine, foarte repede pana cand lichidul acela transparent iesea din mine...

Dupa asta am trecut la a-mi da jos pantalonii si a ramane doar in chiloti. Luam un marker mare sau o lumanare mare si ma frecam in zona mea speciala... Intotdeauna eram pe spate, pe canapea, cand faceam chestia asta si imi veneau in minte imagini din acele reviste si carti. Respiratia incepea sa fie din ce in ce mai rapida si incepeam sa apas mai tare asupra vaginului si zonei de deasupra (care am aflat mai tarziu ca era clitorisul).

De la markere si lumanari, am trecut la surubelnite, folosind manerul de plastic si apoi am trecut la perii de par. Am invatat sa-mi gadil clitorisul si vaginul.

La 15 ani, mi-am numit zona genitala „randunica” si inca mai foloseam surubelnite pentru a ma excita si pentru a ma umezi. Nu ma gandisem sa-mi ating o alta corpului decat „randunica”. Inca din copilarie, mi-a placut sa fac baie. Ritualul meu este sa fac dus dimineata si seara, indiferent unde sunt. Fac o baie inainte sa ma culc. Iau buretele de baie si il umplu cu mult sapun frecandu-l in sus si in jos de „randunica”, in timp ce-mi intind picioarele sub apa fierbinte.

La varsta aia, am descoperit ca si sanii aveau nevoie de stimulare. Cand eram in clasa a noua, imi amintesc ca am avut primul adevarat orgasm multiplu. Sora mea mai mare venise acasa cu prietenul si toti trei ne uitam la un film romantic. Toate luminile erau stinse si eram invelita cu o patura.

Ei erau pe o canapea, sarutandu-se din cand in cand, iar eu eram pe cealalta canapea cu picoarele desfacute. In film se facea multa dragoste si asta n-a facut decat sa-mi intarate ceea ce urma sa fac. Mi-am dus mana usor pana la chiloti si m-am prefacut ca ma intind in timp ce-mi duceam mana mai adanc. Am inceput sa-mi mangai usor parul pubian... Asta a trimis imediat unde de excitare prin tot corpul meu.

Aceeasi pulsatie mi-a revenit in „randunica” si respiratia mi s-a accentuat. Nu eram sigura daca ar trebui sa continuu sau sa ma opresc si sa termin mai tarziu, dar am continuat. Mi-am gasit clitorisul imediat si mi-am pus degetul mijlociu pe el.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....a-3.htm




Juicy Pussy
 
ninnaDate: Thursday, 2010-08-12, 15:54:13 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Alina(4)

Cealalta mana am pus-o pe labii si am inceput sa-mi ating intr-o miscare circulara zona, in timp ce degetul celalalt apasa puternic pe clitoris. A inceput sa-mi curga sucul si asta a facut doar sa merg mai repede fiindca trairea pe care o aveam nu se compara cu nimic in lume.

Am inceput sa folosesc mai multe degete pentru clitoris si sa frec superputernic. Pur si simplu, imi puteam simti inima batand mai repede si respiratia din ce in ce mai puternica. Tine-am mainile asa incat sanii se atingeau unul de altul si asta era o chestie misto pe care nu o mai simtisem. Imi puteam simti sfarcurile reci atingandu-se unul pe celalalt si asta ma incita si mai tare. Simteam ca o sa mor de la explozia care avea loc in corpul meu... „randunica” zvacnea.

Aveam o piscina de lichid transparent in chiloti si sanii chiar ma mancau. In tot timpul asta, surorii mele si prietenului ei nici macar nu le trecea prin cap despre ce se-ntampla chiar langa ei. Din acel moment am inceput sa fiu foarte curajoasa si aventuroasa, ca si cand voiam sa ma prinda cineva. De-a lungul timpului insa, am ajuns la perfectiune in masturbare. Indiferent daca sunt la film, teatru, concert, la o prietena uitandu-ma la un film sau chiar la serviciu, pot, nu numai sa gasesc un motiv pentru a ma masturba, dar si persoana de langa mine, la film, nu-si da seama ca ma ating.

Acum 4 ani, am primit un aparat mic de masaj si l-am pus undeva intr-un sertar si am uitat de el. Acest aparat a devenit o parte indispensabila a zilelor mele. Din intamplare, intr-o zi imi masam coapsa si a sunat telefonul. Am pus aparatul intrepicioare ca sa pot raspunde la telefon. Tot din intamplare, am pornit aparatul si a inceput sa-mi maseze direct „randunica”. Asta mi-a dat niste senzatii incredibile.

Am inchis imediat telefonul si am inceput sa experimentez ce pot face cu aparatul. M-am dezbracat si m-am intins pe pat, mi-am departat labiile, gasindu-mi clitorisul si mi-am pus aparatul direct pe acesta. Simteam ca sunt in al noualea cer. Era de necrezut. Aparatul de masaj m-a umezit instantaneu si cu cat apasam mai puternic pe „randunica”, cu atat era mai placut.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....a-4.htm


 
lussyDate: Friday, 2010-09-03, 23:12:27 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Alina(5)

Am descoperit ca pot sa-mi dau drumul imediat daca imi pun aparatul pe „randunica” pentru a prelungi extazul. Acum am invatat sa ma tachinez mai intai... foarte rar mai folosesc mana sau degetele in acea zona... Am descoperit ca daca pun aparatul de masat intr-un loc astfel incat sa stea fix si ma frec de el, cu o miscare din coapse si apoi imi masez cu o mana sanul si imi ciupesc si frec sfarcul, nu numai ca imi voi da drumul dupa mai mult timp, dar voi avea si orgasme multiple.

Activitatea mea preferata este sa stau intinsa pe canapea cu picioarele desfacute si indoite putin... Mai intai imi place sa ma joc cu sanii strangandu-i, mangaindu-i (sunt de marime medie cu sfarcuri maro, gingase) si sunt maestra intr-o chestie pe care o folosesc ca sa-mi dau drumul... Imi aduc sanul stang aproape de gura si imi place sa-l ling si sa-l musc usor; asta-mi intareste puternic sfarcul... Apoi imi place sa ma joc cu sfarcurile mele tari, sa trag de ele... Asta-mi face „randunica” sa planga dupa atingere si imi incordez muschii din jurul „randunicii”.

Imi place sa folosesc mainile ca sa-mi ating intregul corp, odihnindu-le pe partea interioara a coapselor; asta ma face sa fiu foarte uda. Dupa aceea iau aparatul, il dau la viteza mica si mi-l pun pe clitoris; il plimb in sus si-n jos si asta imi produce placere imensa. Imi imping fundul in jos si imi ridic bazinul, punand aparatul exact in mijlocul zonei mele preferate.

Cu aparatul la viteza mica, pot sa-mi apropii picioarele si, cu multa pricepere si practica, pot sa tin aparatul cu picioarele in loc, in timp ce mainile imi cerceteaza intregul corp, concentrandu-se pe sani si sfarcuri. De asemenea, combin cu ce am invatat in copilarie: imi sarut si imi sug partea interioara a mainii.

Cand am fantezii cu ochii inchisi in timp ce ma masturbez, imi sug si imi sarut tare pielea si asta ma aprinde foarte mult, in timp ce aparatul imi saruta clitorisul. Cand lucrul dupa care ma masturbez este un film la care ma uit sau o carte erotica pe care o citesc, ma concentrez numai pe „randunica” si ma asigur ca imi satisfac nevoile existente acolo jos.
Cum imi place sa ma masturbez acum ? In general, cam cum am mai explicat, dar vreau sa-mi cumpar un vibrator si abia astept sa vad cata excitare pot sa storc din el.

sursa:
http://www.sexaz.ro/masturb....a-5.htm




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Story's
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024