Wednesday, 2024-04-24, 23:32:59
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: maximus, deea, yasash, riddick  
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Twix
Twix
ninnaDate: Friday, 2010-08-06, 14:45:42 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ridica-ti partenera la ceruri prin tehnica Twix!

Du-o in rai - fa-i un Twix!
Acesta este una dintre cele mai bune tehnici de stimulare manuala care o vor duce in rai pe partenera ta. De ce Twix? Pur si simplu pentru ca miscarile pe care le faci pentru a-i provoca orgasm sunt similare cu cele din reclama la ciocolata Twix. O stii, nu?

Ei bine, hai sa vedem despre ce e vorba. Trebuie sa folosesti doua degete, adica indexul si degetul mijlociu. Introdu-le in vagin si apoi departeaza-le usor, in forma literei V. Dupa care adu-le din nou la pozitia initiala. Repeta procedura.

Sa-i faci Twix e ca si cum degetele tale ar imita miscarea de foarfece. Mana ta poate ramane in pozitie orizontala sau vertiala.

Du-o in rai - putin diferit
Metoda Twix nu este atat de usoara deoarece mediul in care o folosesti este foarte ingust. Din acest motiv, unii oameni prefera sa foloseasca metoda "Frog Prince". Are acest nume pentru ca miscarile pe care le faci sa-ti satisfaci partenera sunt similare cu cele metodei de inot "ca broasca". Iti poti imagina? Iarasi, incepi introducand doua degete in vagin. Apoi le misti ca si cum ai innota ca broasca, folosind miscari circulare ale degetelor in interiorul vaginului.

Peretii vaginali ai femeilor sunt sensibili in mod diferit si deci ofera placere sexuala diferita. Ca de obicei, femeile nu sunt satisfacute in mod egal de aceleasi lucruri. Prin urmare, nu e neaparat necesar ca aceasta metoda sa functioneze si pentru partenera ta. Cu toate acestea, poti folosi cealalta mana pentru a-i stimula clitorisul, lucru putin posibil sa nu ii placa vreo unei femei.

Si inca un lucru, aminteste-ti sa iti tai unghiile si sa folositi crema de maini. Femeile nu apreciaza unghiile colturoase intr-un asemenea mediu bland.

Ridica-o in ceruri si fa-i Twix pana nu mai rezista de atata placere!

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex....6744023


 
riddickDate: Tuesday, 2010-09-07, 21:56:34 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Stimularea vaginului cu degetele: Tehnici noi de stimulare a vaginului!

Un maestru al tehnicilor de stimulare cu degetele este un barbat foarte, foarte, foarte iubit de femei. Ce zici sa inveti cateva tehnici noi de stimulare cu degetele si sa-ti faci partenera uda si salbatica?

Daca ramai in pana de idei si nu mai stii cum sa-i oferi placere partenerei, iata o serie de sfaturi pe care nu ar trebui sa le ratezi. Si, tine minte, orice femeie iubeste un barbat care stie ce sa faca cu mainile!

Tehnica de stimulare cu degetele "Maestrul sculptor"

Pentru a putea realiza in mod corespunzator tehnica de stimulare feminina cu degetele numita "maestrul sculptor", trebuie sa formezi litera C cu mana prin indoirea degetului mare in sus si a celorlalte degete in jos.

Apoi imagineaza-ti vaginul partenerei ca un ceas. Pune degetul mare la ora 6 si apoi misca-l pana la ora 12. Dupa asta, pune-ti si celelalte patru degete in zona pubiana. Inainte sa le introduci in vagin, asigura-te ca le lubrifiezi sau le umezesti cu saliva suficient.

Dupa ce degetele tale vor fi gata de penetrare, incepe sa-ti misti palma, care ar trebui sa fie in forma C, in sus si in jos. Avand degetele indoite vei putea sa ii atingi punctul G cu usurinta. Poti recunoaste punctul G ca fiind o zona usor dura pe partea interioara a peretilor vaginali.

Asadar, poti fie sa-ti apesi degetul mare intr-un loc aleatoriu in interiorul vaginului sau poti sa-l freci de punctul G. Foloseste-ti si cealalta mana si pune-o pe burta partenerei, chiar deasupra zonei pubiene.

Acum, deschide celelalte patru degete de la "mana de lucru" si mangaie-i zona pubiana cat mai mult posibil. Daca faci cum trebuie tehnica maestrului sculptor, partenera ta va simti o mare placere.

Tehnica de stimulare cu degetele: "Tehnica dinamica"

Tehnica de stimulare feminina cunoscuta ca "Tehnica dinamica" este practic un upgrade al tehnicii "Maestrului sculptor".

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti misti degetul mare in interiorul vaginului de la ora la ora, ca si cum degetul tau ar indica trecerea timpului de la 1 la 12, dar oprindu-te la fiecare ora. Incepe de la 12 si continua pana ajungi la 6. Dupa aceea, introdu si indexul si degetul mijlociu in vagin si misca-ti toate cele degete pana ajungi la ora 12.

In timp ce faci asta, poti sa o apesi usor cu cealalta mana pe burta sau, si mai bine, sa ii stimulezi clitorisul cu ea.

Acum, bucurati-va de intimitatea voastra si de placerea ei.

sursa:
http://www.sexgen.ro/jocuri-....7125109


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Masturbation & Self-Pleasure » Twix
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024