Tuesday, 2021-03-09, 06:41:30
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash  
Forum » Riddick University » Orient Express » Tehnici tibetane de control
Tehnici tibetane de control
yasashDate: Tuesday, 2017-12-05, 16:42:58 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
Controlul ejacularii

În Tibet circula o poveste neobisnuita despre al cincilea Dalai-Lama, care a murit în 1860 si care s-a particularizat de predecesorii sai ca fiind libertin, chefliu si afemeiat notoriu. Pâna nu demult, cântecele de dragoste pe care le-a compus erau înca populare în rândul poporului tibetan. În Lhassa, anumite case - loc de întâlniri galante cu una sau alta dintre iubitele lui -, erau însemnate cu un fir rosu, care facea obiectul unei veneratii furisate, semn ca poporul nu-l dezaproba deloc. Istoria povesteste cum, pe cea mai înalta terasa din palat, celebra Potala, Dalai-Lama era tinta reprosurilor consilierilor sai care-i criticau moravurile sexuale. El le-a spus: " Este adevarat ca am femei - cei care ma cunosc si ma critica, au si ei. În plus, pentru mine unirea sexuala nu este ceea ce este pentru voi" si, pentru a ilustra mai bine cele spuse, de la marginea terasei el a facut pipi pe deasupra parapetului. Jetul de urina s-a constituit într-o cascada ce cobora din terasa în terasa, pâna la baza palatului, apoi, în mod miraculos, Dalai-Lama a facut-o sa intre pe unde a iesit, reaspirând-o. Triumfator, al a spus detractorilor sai zapaciti: "Când si voi veti sti sa faceti la fel, veti sti ca sexualitatea mea este foarte diferita de cea obisnuita."

vira21.jpg Aceasta poveste caracterizeaza mentalitatea tantricilor. De fapt, aspectul sau fabulos, neverosimil, marcheaza adevaratul sens al Tantrei neinitiatilor, care este acela de a descrie o practica tantra secreta. Afirmatia " pentru mine actul sexual nu este ceea ce este pentru voi" semnifica ca omul obisnuit - fie el chiar consilier al lui Dalai-Lama - se acupleaza pentru placere, pentru a asculta de impulsul primar vizând perpetuarea speciei, în timp ce tantricul transcende uniunea sexuala si o transpune în plan cosmic.
În ce masura ne priveste aceasta povestire ciudata a pipi-ului care se retrage? Oare ce procedeu secret, comun tantricilor tibetani si indieni, ascunde?
Budismul tantric ca si Tao-ismul, practica controlul absolut al ejacularii, care nu ar trebui, în principiu, sa se produca vreodata, desi maestrii indieni o accepta câteodata.
Retentia spermei, dupa cum stim, permite barbatului sa prelungeasca în mod nedefinit actul, de a-l intensifica la paroxism, pentru a ajunge astfel la veritabilul orgasm si pentru a accede la nivelele de constiinta superioare. Aceasta maestrie cuprinde un control genito-urinar absolut si mai ales cel al sfincterelor. Pentru a ajunge la aceasta, un procedeu foarte bun consta în a urina în transe succesive si nu într-un singur jet ca toata lumea. Cum? Este usor, daca respectam regulile. Lasam putina urina timp de 1-2 secunde, apoi ne oprim brusc, retinem câteva secunde (cel putin 5), apoi lasam iar un jet bogat si tot asa pâna când vezica se goleste complet. În timpul opririi, ne imaginam ca urina o resorbim în vezica, facând în acelasi timp si mula bandha energica (adica contractam foarte puternic si simultan cele doua sfinctere si muschiul ridicator al anusului), ceea ce produce o senzatie dificil de descris, foarte des însotita de frisoane de-a lungul sirei spinarii. Este de ajuns sa intensificam ceea ce facem în mod spontan, când suntem împiedicati sa ne satisfcem nevoia imperioasa de a urina. Cât despre numarul de jeturi, el va varia de la o mictiune la alta, principiul este acela de a intercala maxim de paliere, în general de la 6 la 10.
Practicata în mod obisnuit (trebuie sa facem o obisnuinta din asta), aceasta tehnica la îndemâna tuturor faciliteaza mult controlul ejacularii.

Exercitiu
Pâna aici, accentul a fost pus pe contractia acestor muschi a caror actiune se poate verifica usor: controlându-i în mod voluntar în timpul unei erectii, penisul se misca si se apropie de corp. Acesti muschi servesc "limbajului secret": datorita lor, penisul poate corespunde contractiilor vaginale. Totodata, pentru a controla ejacularea, trebuie sa va gânditi la a-i decontracta imediat si în mod voluntar în apropierea punctului limita. Pentru a exersa, de preferinta în timpul unei erectii, contractati la maxim acesti muschi cu o mula bhanda atât de strânsa pe cât posibil, pâna ce un frison va urca de-a lungul spinarii. Apoi, si aici este esentialul exercitiului, destindeti acesti muschi, imediat tensiunea se va diminua în penis, care se va îndeparta putin de corp. Apoi recontractati muschii timp de câteva secunde si decontractati în continuare, insistând mai ales pe decontractie. Accentuând faza de detenta si prelungind-o, erectia slabeste si va sfârsi prin a dispare.
La început, acest control, care se dobândeste cu usurinta, se va face ramânând imobil, apoi aceasta relaxare musculara se va face în timpul miscarilor coitale. Este foarte eficace pentru a va îndeparat de zona limita, deci pentru a evita ejacularea. Daca barbatul îsi observa propriul comportament reflex la apropierea ejacularii, în afara de alterarea ritmului si de amploarea respiratiei, el va remarca o puternica tensiune în muschii feselor, pântecului, partii de jos a spatelui si bineînteles, penis. Daca se continua, cum este si cazul, ireversibilul reflex ejaculatoriu la care participa toti acesti muschi se va declasa. Deci, pentru a-l întârzia sau chiar împiedica, trebuie ca în apropierea punctului limita, sa controlati respiratia asa cum vi se va arata mai departe, si nu neaparat cu imobilizare, ci sa va interiorizati în toti acesti muschi si sa-i relaxati. Datorita acestei relaxari, miscarile devin mai suple, mai armonioase si ritmul lor mult mai agreabil pentru iubita. Dar ceea ce ajuta cel mai mult la stapânirea muschilor penisului este relaxarea: erectia slabeste putin si odata depasita zona periculoasa, experienta poate continua. Odata cu practica, tantricul poate sa lase cale libera iubitei pâna la ultimul ei extaz, evitând totusi pentru el, mai ales la început, un flirt foarte apropiat cu punctul limita. Identificându-se cu ea, barbatul va participa la extazul orgasmatic al iubitei si propria sa fericire va depasi cu mult scurta placere ejaculatorie. Acest stadiu este deja mult mai înalt în comparatie cu ceea ce traieste omul obisnuit, fara a constitui totusi stadiul absolut.

Tantra - le culte de la Feminite, autor Andre Van Lysebeth, Ed. Flammarion, ed.I, 1988


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Orient Express » Tehnici tibetane de control
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2021