Saturday, 2024-04-20, 02:39:59
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash  
Forum » Riddick University » Orient Express » Kama Sutra - usx ..
Kama Sutra - usx ..
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 20:29:56 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
KAMA SUTRA ( KamaSutra )

In literatura erotica hindusa, exista o serie de lucrari de referinta: "Ratirahasya" sau "Secretele iubirii", "Panchaskya" sau "Cele cinci sageti", "Smara Pradipa" sau "Lumina iubirii", " Anunga Runga" sau "Virsta iubirii", " Kama Suta " sau " Kamasutra "

Una dintre cele mai importante carti de gen, cunoscute in literatura sanscrita, este "KAMA SUTRA" sau "Aforisme despre iubire" sau "Perceptele iubirii" de Vatsyayana.

O intimplare nefericita, petrecuta la inceputul erei crestine, cind un rajah si-a ucis sotia "din dragoste", intr-un moment amoros, l-a determinat pe Vatsyayana sa dea omenirii o lucrare ( Kama Sutra sau Kamasutra ) care sa contribuie la evitarea unor astfel de accidente si la o mai buna intelegere a erotismului si a raporturilor sexuale intre parteneri.

KAMA SUTRA sau Kamasutra, este tratatul clasic privind arta orientala de a face dragoste. Acesta enumera 64 de forme sau arte.

Arta iubirii se sprijina pe alte arte, avindu-le drept suport. In lipsa acestor modalitati de expresie, existenta noastra ar deveni plictisitoare si limitata. Umanitatea depinde de aceste arte ca mijloc de comunicare si de auto expresie.

Spre deosebire de Occident, Orientul nu considera deloc sexualitatea ca fiind parte detasata sau opusa spiritualitatii sau religiei. Dimpotriva, actul sexual este privit printr-un mod cu totul deosebit, fiind strins corelat cu alte arte.

Comportamentul sexual oriental depaseste cu mult limitatul domeniu al "normalului" occidental.

Cele 64 de forme ale amorului trebuie intelese ca tot atitea cai ale energiei creatoare.

Fiinta umana trebuie sa studieze cele 64 de Arte si stiinte,
cit si cele 64 de aspecte ale unirii sexuale.

KAMA SUTRA ( Kamasutra )

from http://www.ultrasex.ro




Juicy Pussy
 
yasashDate: Friday, 2010-09-03, 13:50:18 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Diferitele feluri de iubire

1. Iubirea ce rezulta dintr-o dorinta continua;
2. Iubirea ce rezulta din imaginatie;
3. Iubirea ce rezulta din credinta;
4. Iubirea ce rezulta din perceperea obiectelor exterioare

1. Iubirea ce rezulta din indeplinirea constanta si continua a unui act sau altul se numeste iubire dobindita prin practica si obisnuinta constante, cum ar fi spre exemplu, iubirea unirii sexuale, iubirea vinatorii, iubirea bauturii, iubirea jocului , etc.

2. Iubirea simtita pentru lucrurile cu care nu esti obijnuit si care provine numai din idei este iubirea ce rezulta din imaginatie spre exemplu, placerea pe care o incearca anumiti barbati, femei cu eunuci pentru auparishtaka sau actul bucal, precum si placerea fata de acte cum ar fi imbratisarea, sarutul, etc.

3. Iubirea reciproca a celor doi parteneri, a caror sinceritate nu este pusa la indoiala atunci cind fiecare vede in celalalt propria-i jumatate se numeste iubire ce rezulta din credinta prin experienta.

4.
Iubirea ce rezulta din perceperea obiectelor exterioare este evidenta si bine cunoscuta de toata lumea, deoarece placerea pe care o provoaca este superioara placerii proprii celorlalte feluri de iubir


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Orient Express » Kama Sutra - usx ..
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024