Wednesday, 2024-04-24, 23:29:27
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Cheaters
Cheaters
riddickDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:09:50 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Cinci motive pentru care un bărbat îşi înşală iubita

Bărbaţii sunt nişte maşinării obsedate de sani, funduri, buze senzuale şi tot ce inseamnă sex. Aşa ar spune o femeie pentru care reprezentanţii sexului tare sunt un fel de inamici puşi pe rele, în care nu poţi să ai încredere şi care nu sunt capabili să stea cuminţi atunci când se află într-o relaţie. Bineînţeles că e greşit, aşa cum am menţionat anterior şi femeile îşi înşală partenerii. Mai mult, la fel cum ele au... motive, şi eu au motive, chiar dacă acest aspect nu scuză faptul în sine.

1. Nu e mulţumit în pat

Un bărbat care are o iubită frumoasă, hărnicuţă şi înţelegătoare nu e neapărat în al nouălea cer. E posibil ca în ciuda aparenţelor, femeia respectivă să nu îl satisfacă în pat. Sau, pur şi simplu, cei doi să nu se potrivească. Acesta ar fi un motiv suficient de bun pentru ca el să o înşele.

2. Vrea să se dea mare în faţa prietenilor

Un individ aflat într-o relaţie stabilă poate să devină motiv de glumă pentru amicii lui, care îl consideră prea cuminte sau bleg. Astfel, el poate ajunge să-şi înşele iubita, numai pentru a le arăta prietenilor că e un adevărat macho şi că nu i-au fost inhibate instinctele de vânător.

3. Pentru că a dat peste o "bunăciune"

Lăsat singur, un bărbat poate să cadă uşor în mrejele vreunei femei frumoase, mai ales dacă individul în cauză e mai slab de înger şi iubita lui e mai urâţică şi mai neatrăgătoare decât cea care îi dă târcoale.

4. Pentru că poate

Unii bărbaţi sunt pur şi simplu indiferenţi, nepăsători şi nu cred în monogamie, cu toate că sunt într-o relaţie despre care se spune că e stabilă şi serioasă. Ei flirtează cu toate femeile, fac sex cu acelea care le cad în plasă şi nu se gândesc la iubita lor. De fapt, nu au nici o remuşcare.

5. Din plictiseală

Această situaţie apare mai ales în cazul bărbaţilor care se află într-o relaţie de foarte mult timp sau în situaţia în care partenerii nu se potrivesc, dar sunt totuşi împreună. Un individ care e "blocat" într-o relaţie de acest gen poate ajunge să caute fericire, înţelegere şi extaz în braţele unei alte femei.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....92.html


Alea iacta est !
 
ninnaDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:13:41 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Cinci motive pentru care o femeie îşi înşală iubitul

Femeile par mai firave, mai cuminţi, mai fidele. Bărbaţii in schimb sunt nişte animale care sunt mereu gata să agaţe orice fustă care le trece prin faţă. Concepţia aceasta e cât se poate de greşită, deoarece atât bărbaţii cât şi femeile sunt oameni supuşi greşelii, au libido, speranţe, dorinţe şi relaţii mai mult sau mai puţin reuşite. Astfel, şi ei şi ele sunt mai mult decât apţi să "le pună coarne" partenerilor de viaţă.

1. Nu pot să comunice cu partenerul de viaţă

Dacă au un iubit cu care se înţeleg bine, dar există o răceală din cauza faptului că nu pot să comunice cu el, femeile vor căuta un alt bărbat cu care să poarte discuţii. Iniţial, sunt de ajuns prietenele, dar câteodată e nevoie şi de părerea unui mascul, astfel încât e posibil ca din amic bun, un tânăr să ajungă să fie amant, femeia ajungând astfel să-şi înşele partenerul.

2. Viaţa sexuală lasă de dorit

Totul e roz, cei doi amorezi se înţeleg de minune, se sorb din priviri şi nu-şi dau drumul din braţe. Dar, din păcate, ea nu e satisfăcută din punct de vedere sexual. Deşi iniţial înţelegerea şi fluturii din stomac vor fi de ajuns pentru a menţine o relaţie, cu timpul, lipsa plăcerii sexuale o va împinge pe femeie să caute senzaţii tari în alte părţi.

3. A intervenit plictiseala

După mai mulţi ani de relaţie, chiar dacă toate lucrurile merg bine, partidele de sex au loc deseori şi sunt încununate de un "final fericit", o femeie se poate plictisi şi în sufeltul ei va renaşte (da, nu doar în cazul bărbaţilor se întâmplă) impulsul de vânător. Va dori altceva, ceva nou, să îşi demonstreze ei că e încă atrăgătoare şi, astfel, va porni la... vânătoare de prospături.

4. Nu îl mai iubeşte dar îi leagă prea multe lucruri ca să divorţeze

Uneori, când vine vorba despre persoane căsătorite, există mici neînţelegeri, sentimentele au dispărut de mult, dar la mijloc sunt şi copii, mulţi ani petrecuţi împreună, planuri, investiţii, poate rate la casă şi maşină. În orice caz, familia e clădită din toate punctele de vedere, iar un divorţ făcut din mofturi adolescentine ar distruge viaţa unui copil şi echilibrul familial. Astfel, în această situaţie, o femeie poate să-şi înşele partenerul fără cel mai mic regret.

5. Pentru că a găsit "unul bun rău"

Dacă a dat peste o bunăciune de bărbat, iar cel din dormitorul ei lasă de dorit, e femeie, mai ales dacă ea arată bine, va fi tentată să încerce o noapte sau mai multe, de amor sălbatic cu frumuşelul necunoscut. Doar aşa, pentru că şi femeile pot să fie la fel de insensibile şi de superficiale precum un bărbat.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....62.html


 
grandmasterBDate: Sunday, 2010-08-22, 20:41:33 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
5 motive pentru care ar trebui să recunoşti că ţi-ai înşelat iubita

Ţi-ai înşelat iubita, logodnica sau soţia… Mai departe ce e de făcut, îi spui adevărul sau o minţi pentru tot restul vieţii? Unii aleg prima variantă, pare mai simplă şi nu le dă prea multă bătaie de cap. Exista însă şi bărbaţi care îşi mărturisesc aventura. Iată cinci motive pentru care merită să-i spui jumătăţii tale ceea ce s-a întâmplat.

1. Pentru a nu te mai simţi vinovat

Dacă nu îi spui, atunci sunt şanse mari ca relaţia ta să devină un adevarat iad. Te vei gândi mereu la ce ai făcut, vei sta mereu pe ghimpi. Şi, inevitabil, de fiecare dată când îşi va face câ un cadou neaşteptat, sau vreo surpriză, te vei simţi vinovat faţă de ea.

2. Fiindcă a fost o greşeală

E unul din cele mai importante motive pentru care trebuie să-i spui: a fost o simplă greşeala. A pornit de la băutură, când erai la o petrecere. Ai greşit pur şi simplu: nu ai gândit limpede, te-a luat valul, te-ai aprins. Atenţie însă: dacă eşti conştient că a fost o greşeală, spune-i repede, nu după o lună.

3. Ca să nu se repete istoria

Ei bine, dacă ai pus în aplicare punctul 2, atunci ai şanse mai mici să repeţi această greşeală imensă. Jumatatea ta e deja pusă în gardă şi va fi mai circumspectă cu tine, tu te simţi vinovat ştiind că ai înşelat-o.

4. Fiindcă o iubeşti

Poate nu ţii prea mult la iubita ta, relaţia nu este foarte serioasă, şi atunci îşi vine mai uşor să ascunzi că ai călcat pe bec. Dar ce faci dacă ţii mult la ea şi aveţi o relatie solidă (sau aproape solidă, din moment ce ai înşelat-o...)? Asta înseamnă că iţi pasă de ea, că o iubeşti şi atunci trebuie să-i spui.

5. Ca să audă de la tine, nu de la alţii

Pentru femei (dar şi pentru bărbaţi, în egală masură) să audă din altă parte că au fost înşelate, decât direct la partener, e umilitor. Iar viitorul relaţiei voastre (indiferent dacă rămâneţi împreună sau vă despărţiţi) are o legătură uriaşă cu acest lucru: cu faptul că a aflat de la tine prima oară, şi nu de la prieteni sau, mai grav, amici îndepărtaţi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....31.html


 
dekadenceDate: Wednesday, 2010-08-25, 17:53:18 | Message # 4
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
De ce suntem infideli?

Multi dintre noi avem pacatele noastre stiute sau nestiute intr-o relatie. Cat de des ni s-a "intamplat"? Si de ce am facut-o? In general o fac mai des barbatii sau femeile? Hai sa incercam impreuna sa gasim raspunsuri la aceste intrebari si la altele care ne tulbura cand vine vorba de (in)fidelitate.

Este gresit sa fim infideli?

Se pare ca oamenii din societatile occidentale vad relatiile extraconjugale intr-o lumina negativa. Iar acest lucru nu a fost influentat numai de biserica, care defineste astfel de relatii ca fiind pacatoase, dar si de psihiatrie, care considera infidelitatea un gest nelalocul lui pana de curand.

O persoana implicata intr-o relatie extraconjugala a fost privita ca avand o personalitate imatura, egocentrica si nevrotica. Ne-acceptarea acestui fapt a fost cauzata si de presupunerea noastra ca o casatorie ne satisface nevoile de sexualitate si relatiile extraconjugale, prin urmare, nu sunt necesare. In plus, ameninta casatoria si familia, care reprezinta piatra de temelie a unei societati.

Cat de multi oameni sunt infideli?

In SUA, unul din primele studii efectuate acum mai bine de 40 de ani pe baza infidelitatii a aratat ca aproximativ 50% dintre americani au avut una sau mai multe relatii extraconjugale pana la varsta de 40 de ani. Acelasi lucru este valabil si pentru 26% dintre femeile de aceeasi varsta. Noile studii insa arata ca procentul a ajuns aproximativ la aceleasi procente in ceea ce ii priveste pe barbatii si femeile care au relatii extraconjugale.

Acest lucru este valabil in special pentru femeile tinere si independente care au dovedit, prin emancipare, ca pot se pot descurca in lumea barbatilor si la acest capitol.

Infidelii sunt multi, dar cine calca mai des pe alaturi?

Conform cercetarilor efectuate, barbatii intra in relatii extraconjugale mai usor si mai frecvent. Motivele sunt relatiile dintre parteneri intr-o casatorie si nu nemultumirea fata de sotie, cum ai putea crede.

Pe de alta parte, femeile au in general o singura relatie de acest gen si intra in ea de obicei din cauza curiozitatii. Insa poate fi o sabie cu doua taisuri deoarece povestea se transforma deseori intr-una de dragoste adevarata.

De ce suntem infideli?

Motivele includ singuratatea, nevoia de confirmare a faptului ca n-am imbatranit si suntem in continuare destul de atractivi si fermecatori si dorinta de a simti fiori emotionali. Multi oameni isi gasesc un partener suplimentar doar pentru ca au nevoie de companie si de sentimentul ca sunt speciali pentru cineva.

Consecintele infidelitatii

In cultura noastra, o relatie extraconjugala a avut si are in continuare o conotatie negativa. Chiar daca este doar un act de curiozitate, apar apoi o serie de intrebari si indoieli, precum si dezaprobari care tulbura intreaga relatie. Aventurile partenerului sunt in continuare o lovitura puternica in sfera noastra culturala.

Cu toate acestea, mai mult de trei sferturi dintre societatile din lume sunt poligame si nu evalueaza infidelitatea fizica ca un motiv de suparare, asta insemnand ca ori toti sunt infideli, ori nici unul. Prin urmare, aceste persoane nu experimenteaza furia, tristetea sau starea de distrugere asa cum se intampla in mod tipic celor inselati din societatea noastra. Noua ne este greu sa ne confruntam cu faptul ca partenerul a avut relatii sexuale cu alta persoana, ne-a mintit si ne-a tradat si nu s-a gandit la sentimentele noastre.

Ce ai face daca partenerul te-ar insela?

Potrivit cercetarilor, persoanele care cred ca cei mai multi oameni sunt infideli, dar partenerul nu i-a inselat niciodata sau nu stiu sa o fi facut, si-ar arunca jumatatea afara din casa imediat sau ar pleca ei. Cu toate acestea, atunci cand infidelitatea apare de dupa coltul relatiei, nu fac nici una dintre acestea.

Doua treimi din casatorii supravietuiesc unei relatii extraconjugale a unuia sau ambilor parteneri.

Oare un amant este o persoana nepotrivita intr-un loc potrivit sau o persoana potrivita in locul nepotrivit? In orice caz, cerneala infidelitatii nu poate fi niciodata varsata integral numai pe partener fara sa nu dai o parte si pe tine insati.

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex/dragoste-sex/de-ce-suntem-infideli-6961491


 
riddickDate: Thursday, 2010-08-26, 20:45:08 | Message # 5
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Pretul infidelitatii - cum se razbuna femeile pe barbatii tradatori?

Cu ce e diferita o femeie infidela de un barbat tradator? Poate ea vorbi cu credibilitate despre "sex si atat"? Cititorii "Ce se intampla, Doctore?" se intreaba, psihologii nostri, Iris Gogorici si Emilia Potenteu, raspund.

"Mi-am inselat partenera acum cateva luni si ea si-a dat seama. I-am spus ca a fost doar sex. Iar acum vine razbunarea. Mi-a marturisit ca, de curand, a facut si ea doar sex cu unul dintre colegii de la munca. Insa nu cred, lumea spune degeaba ca femeile nu pot face numai sex si atat, ca in cazul lor este mai mult vorba despre sentimente. Oricum, o simt mult mai distanta."

In viata fiecaruia dintre noi orice lucru are un pret, iar pretul infidelitatii voastre il platiti din plin. Infidelitatea femeii nu este chiar un fenomen nou, luand totusi amploare in ultimul secol. Intr-adevar, motivele pentru care o femeie insala sunt diferite de cele ale barbatilor si ne fac sa concluzionam ca e dificil sa vorbim in cazul acestora despre sex exclusiv. Se pare ca femeile insala pentru confirmare, pen­tru incredere in sine, pentru sigu­ranta, din dragoste sau din razbunare.

Daca barbatii, temandu-se de intimitatea unei relatii monogame, cauta confirmari in re­latii extra-cuplu, motivatia femeilor pen­tru adulter este mai degraba nevoia de apropiere de o alta persoana, ceea ce reprezinta un pericol pentru conti­nui­ta­tea cuplului initial. Cu alte cuvinte, barbatii insala pentru a-si dovedi virilitatea, pe cand femeile din nevoia de sprijin, de dragoste, de redobandire a farmecului feminin. Rare sunt cazurile in care o femeie insala de hobby… deci, atata timp cat sunt satisfacute in cuplu, cat se simt iubite si respectate sunt infime riscurile sa caute fericirea in alta parte.

Emilia POTENTEU, psihoterapeut:"Desi femeile sunt categoric diferite de barbati cand vine vorba despre relatii extraconjugale, sa nu uitam ca barbatii si femeile fac parte din aceeasi specie. Si dupa orice experienta de acest fel, nimic nu va mai fi la fel. Ceva se schimba pentru totdeauna! Rela­tiile amoroase se dezvolta sau se altereaza si exclusiv par­tenerii poarta responsabilitatea calitatilor sau deficitelor relatiei lor."

sursa:
http://www.csid.ro/sex....7041388


Alea iacta est !
 
deeaDate: Thursday, 2010-09-23, 18:53:53 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
7 reguli de care trebuie sa tii cont cand ai o aventura

Nu stim in ce masura aventurile sunt pe placul si pe cheful tau. Dar daca nu ai ajuns la partea practica, sigur te-ai tentat ideea sa ai o aventura. Afla deci ca si aventurile au cateva reguli care trebuie respectate. Nu de alta, dar nu-ti doresti ca fantezia ta sa se transforme in altceva...

Lasa sentimentele incuiate inima

Prima dintre reguli spune ca aventurile nu sunt nimic altceva decat sex in stare bruta, asa ca ele trebuie considerate ca atare.

Cand implici emotii, placerea erotica poate deveni o mare suferinta pentru cel putin unul dintre parteneri. Stim ca in general nu te poti tine deoparte de fiorii de dragoste si de gelozie, dar aceasta combinatie poate fi destul de periculoasa.

Cand aventura se transforma intr-o dragoste neimpartasita, relatia trebuie sa se termine mai devreme sau mai tarziu pentru a nu prelungi suferinta celui implicat emotional.

Nu-ti lua si nu cere asumarea angajamentelor

A doua regula a aventurilor sexuale presupune ca angajamentele de orice fel ies din discutie, acest lucru fiind si ceea ce le diferentiaza de sexul implicat. Aceasta regula a lipsei angajamentelor permite persoanelor in cauza sa decida cand si cu cine doresc relatii sexuale, fara a-si impune restrictii nedorite.

Asta inseamna ca daca iti vezi amantul cu altcineva, nu ai nici un drept sa fii geloasa. Relatia ta cu aceasta persoana este in principiu deschisa si nu implica nici un angajament, asa ca amantele suparate si geloase nu sunt binevenite.

Nu te astepta la telefoane sau mesaje simpatice. Nu te astepta la fidelitate. Nu te astepta la mici cadouri si nici la declaratii de dragoste.

Sexul trebuie sa ramana sex

Daca relatia voastra s-a bazat numai pe sex, cu siguranta este un motiv - bun sau mai putin bun - pentru asta. Sau pot sa fie chiar mai multe. Unul dintre cele mai frecvente motive il constituie, bineinteles, un sot sau o sotie.

Este, prin urmare, nerecomandabil sa ai intalniri sexuale cu parteneri secreti pentru ca acestea te pot pune in situatii foarte neplacute. Incearca sa pastrezi limitele impuse in casatoria ta si sa ii ceri mai intai partenerul sa iti satisfaca dorintele.

Acum te intrebi probabil care sunt motivele pentru care sa nu depasesti granitele daca amandoi sunteti singuri, neimplicati in vreo relatie? Lucrurile sunt destul de simple. Daca sexul este grozav, nu are rost sa distrugeti relatia dintre voi incearcand sa o transformati in ceva mai serios.

Unele persoane se lasa de multe ori duse de val in momentele de singuratate si isi transforma partenerul de sex intr-un partener stabil. Dar daca se dovedeste a fi o idee proasta, pierzi sansa partidelor de sex de calitate. Gandeste-te bine!

Fii o "antrenoare" inteleapta

Daca observi ca viata ta consta in relatii care vin si se duc, incep si se termina la fel de repede - prin urmare, relatii nu foarte serioase - poti sa iti consideri amantul ca pe un jucator de rezerva.

Dar, tine minte, un jucator de rezerva intra in joc doar cand jucatorul principal pleaca de pe teren. Fii inteleapta si nu amesteca niciodata rolurile pentru ca pot aparea situatii neplacute pentru toti cei implicati.

Discretia este primordiala

A cincea regula a aventurilor explica de ce tacerea este de aur. Discretia si misterul fac aventurile secrete cu atat mai excitante pentru anumite persoane. Desigur, este indicat sa le tii cont de amandoua, pentru ca daca esti neatenta, valul misterului poate fi ridicat.

Indiferent cat de buni si de apropiati iti pot fi prietenii, te pot judeca pe baza acestor relatii sau pot chiar dezvalui secretul tau si altora. Si cu siguranta n-ai vrea sa fii acuzata ca avand o astfel de relatie iti inseli de fapt prietenii si familia.

Constiinta vinovata e un obstacol

A sasea regula a sexului ocazional iti usureaza constiinta: pentru aventurile secrete ai posibilitatea sa alegi persoane pe care nu le iubesti, nu le placi, nu le respecti si de care nici nu iti vei mai aminti data viitoare cand va veti intalni.

Daca ai impresia ca te folosesti de acesti oameni si ai constiinta vinovata de fiecare data cand ii intalnesti, ar trebui sa uiti de sexul ocazional. Nu e pentru tine!

Ai o selectie suficient de mare de lenjerie intima sexy?

Sexul ocazional se bazeaza pe incarcatura sexuala, senzualitate si pasiune, si deci ai putea uneori sa iti cumperi lenejerie sexy noua. Doar pentru a condimenta putin lucrurile!

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....7374774




 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-09-30, 17:42:15 | Message # 7
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
1 din 5 femei şi-ar ierta iubitul dacă ar avea o aventură de-o noapte

20% dintre femeie ar închide ochii şi ar da uitării o relaţie de o noapte pe care partenerii lor ar avea-o, se arată într-un studiu realizat în Marea Britanie. O condiţie importantă este ca bărbatul să recunoască aventura şi să spună că n-a însemnat nimic pentru el.

Aşadar britanicele par destul de maleabile atunci când vine vorba de relaţii. Dar, să vedem şi alte concluzii ale studiului.

Acelaşi sondaj a relevat că 8 din 10 persoane n-ar renunţa la partener, dacă acesta a avut o relaţie cu o altă persoană, atât timp cât nu au făcut sex.

Dacă iubitul a avut o relaţie bazată pe sex cu altcineva, 9 din 10 femei au spus că "i-ar da papucii". Totuşi, rămâne un procent de 10%...

Jumătate dintre persoanele de sex feminin intervievate au răspuns că i-ar arăta uşa partenerului dacă l-ar surprinde sărutând o altă fată.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....54.html


 
deeaDate: Monday, 2010-10-11, 15:38:31 | Message # 8
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Te-a înşelat? Fă-l să regrete că s-a născut!

Povestea voastră de iubire s-a terminat, cel puţin pentru tine, cand ai aflat că te-a inşelat. Toate visele, speranţele şi sentimentele tale au acum un gust amar. S-au ruinat ca un castel de nisip lăsat singur in ploaie. Iţi vin în minte tot felul de tehnici de tortură, dar în acelaşi timp simţi cum cerul ţi-a căzut în cap. Totuşi, nu vrei să-i dai satisfacţia de a pleca teafăr şi nevătămat de lângă tine, astfel încât ai putea să-l faci să regrete că există, drept pedepasă pentru faptul că te-a înşelat. Vezi mai jos câteva moduri prin care îi poţi face viaţa un iad.

1. Fură-i noua achiziţie

E mai greu de reuşit, dar merită încercat. Dacă femeia cu care te-a înşelat e de treabă şi înţelege cât de dobitoc a fost iubitul tău pentru că s-a culcat cu ea când era cu tine, puneţi la cale un plan. Începeţi o relaţie fictivă, voi două şi afişaţi-vă în faţa lui, sărutându-vă languros. Imaginea e de milioane, iar el va regreta că te-a pierdut.

2. Distruge-i bărbăţia

E imposibil ca iubitul tău să fi fost... Terente, iar chiar dacă penisul lui era imens, sigur s-a întâmplat să fi dat ceva rateuri, de-a lungul timpului. Uită toate nopţile frumoase şi împarte în stânga şi în dreapta poveşti despre micile neplăceri din dormitor, cauzate de lipsa calităţilor sau a potenţei lui care lasă de dorit. Ai grijă ca gaşca lui de amici sau colegii de serviciu să afle toate detaliile picante.

3. Fă-i lipeala cu o scorpie

Găseşte o tipă mortală şi pusă pe şotii, care să-i fure minţile, iar când l-a ameţit bine de tot, să-şi bată joc de el, rănindu-i astfel orgoliul, masculinitatea şi făcându-l să-şi amintească cu jind de clipele frumoase dintre voi, pe care le-a aruncat fără regrete la coş.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....39.html




 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:12:08 | Message # 9
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Aventurile de-o noapte: pro si contra

Ieşi la agăţat sau pur şi simplu eşti în oraş cu prietenii şi pui ochii pe o femeie sau un bărbat care îţi trezeşte toate simţurile... animalice. Ai vrea să sari pe posibilul partener atunci, acolo. Dar apoi apare întrebarea: e bine să ai o aventură de o noapte? E şi bine, şi rău. Află mai jos de ce.

PRO

Nu te cunoaşte şi poţi să fii cine vrei tu, să faci ce vrei tu. Ai fantezii pe care cu iubita sau iubitul tău ţi-ar fi greu să le pui în practică, deoarece nu ştii ce ar gândi despre tine ulterior. Cu un necunoscut e mult mai uşor să fii aşa cum vrei... sau să joci ce rol ţi se pare potrivit atunci.

Pentru că nu eşti inhibat şi e clar că te atrage fizic (doar din cauza asta ai ales-o sau l-ai ales) vei fi extrem de excitat şi sunt şanse mari ca sexul să fie incredibil.

Un alt punct pozitiv e faptul că nu eşti nevoit să îi dai explicaţii, să îi cunoşti rudele, să te porţi frumos sau să te gândeşti prea mult la persoana din patul tău. Te preocupă nevoile tale şi... cam atât.

CONTRA

Deşi partenerul tău de-o noapte arată senzaţional există posibilitatea ca partida de sex să fie banală, plictisitoare sau pur şi simplu nu aşa cum ţi-ai închipuit.

Dacă eşti mai sensibil de genul tău, o să te simţi singur şi trist după ce faceţi amor deoarece şansele ca partenerul tău să fie drăgăstos, să te ţină în braţe sau să te alinte sunt mici.

În orice caz, dacă se întâmplă să ai chef sau chiar parte de o aventură de o noapte, gândeşte-te că pe el sau ea e posibil să nu-i mai vezi niciodată, dar urmările unei astfel de distracţii pot fi scumpe. Foloseşte metode de protecţie şi ai grijă la cine mergi acasă sau pe cine aduci la tine. Mai bine alegeţi un hotel, un câmp, maşina sau, de ce nu, un hambar plin cu fân.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....85.html


 
nutzyDate: Monday, 2010-11-01, 17:11:50 | Message # 10
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Ce e în mintea unui bărbat când îi spui că l-ai înşelat?

Lucrurile dintre voi doi s-au cam stricat. Relaţia altădată "aproape perfectă" e intr-un declin incredibil. Te plictiseşte, iţi pune nervii pe bigudiuri. Ieşi in oraş cu fetele, te plangi o jumătate de oră de viaţa ta şi după un shot de tequila şi o gură de vin, parcă vezi lumea altfel. Şi individul de la masa alăturată pare altfel, aşa că intraţi în vorbă şi... în scurt timp ajungeţi să vă sărutaţi pătimaş. De la bar până la el în dormitor drumul e scurt. Apoi vine momentul în care îţi anunţi iubitul că l-ai înşelat. Se enervează, trânteşte uşa şi pleacă. Totuşi, la ce se gândeşte un bărbat atunci când află că a fost înşelat?

1. Are o maşină mai scumpă decât a mea?

Da. Nici măcar în acele momente nu poate să nu te considere materialistă. Nu se gândeşte că individul cu care l-ai înşelat e mai amuzant, mai inteligent sau mai apetisant. Se întreabă dacă are o maşină mai tare decât a lui, mai mulţi bani în cont sau un apartament în care nu stă, precum el, cu chirie.

2. O are mai mare decât a mea?

Da, în concepţia bărbaţilor, femeile sunt înnebunite după penisurile imense. Şi bineînţeles că se întreabă, cu frică, dacă nu cumva bărbăţia lui nu te satisface şi l-ai ales pe altul, pentru că e mai dotat.

3. În câte poziţii au făcut sex?

Dacă ar şti să aţi făcut sex în poziţia misionarului, cinci minute, s-ar simţi mai bine. Dar se gândeşte că te-a pus pe toţi pereţii şi pe toate mesele din casă, motiv pentru care se simte jignit, insignifiant. E convins că ţi-a plăcut mai mult decât îţi place cu el.

4. I-a făcut sex oral?

O altă obsesie de-a bărbaţilor. Dacă aţi ajuns la acest fel de intimitate e grav. Se simte trădat şi se gândeşte la tine cu ură şi te cataloghează drept "femeie uşoară". De fapt, e deranjat de faptul că l-ai făcut pe "celălalt" să se simtă bine.

5. A avut orgasm?

Dacă ar şti că ai avut orgasm... sau de ce nu, mai multe, se enervează şi se simte de o mie de ori mai înşelat decât dacă ar şti că individul cu care l-ai înşelat nu a reuşit să te aducă pe culmile plăcerii.

6. Oare mai vrea să facă sex cu mine?

L-ai înşelat şi s-a terminat totul între voi, dar el încă se mai întreabă dacă mai vrei să vă întâlniţi să faceţi sex din când în când. Doar nu o să stea "pe uscat" până când agaţă o altă fată?

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....79.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Monday, 2010-11-22, 17:03:22 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Aventurile emoţionale, infidelitate fără sex

Întrebat care este motivul despărţirii de soţia lui, David Arquette a dat vina pe o aventură emoţională a acesteia. Chiar dacă nu avuseseră loc relaţii sexuale, se pare că iubirea platonică dintre Courtney Cox şi colegul de platou Brian Van Holt a fost de ajuns pentru a pune capăt unei căsnicii care părea mai mult decât reuşită.

Infidelitatea fără sex mai este infidelitate?

Pentru majoritatea cuplurilor, infidelitatea este egală cu sexul, dar iată că şi o aventură strict emoţională poate fi un motiv suficient de despărţire, chiar şi într-un cuplu cu vechime. Iar psihologii sunt de părere că David Arquette are dreptate.

O aventură extraconjugală nu înseamnă neapărat sex, ci înseamnă secrete faţă de partener, minciuni, ascunderea adevărului, iar toate acestea sunt semne că trădezi. De asemenea, gândeşte-te la energia emoţională pe care o investeşti în cea de-a treia persoană, în loc să o foloseşti în beneficiul relaţiei „oficiale”.

Sexul cu altă persoană poate fi motiv suficient de divorţ sau despărţire, însă ceea ce îi deranjează cu adevărat pe cei înşelaţi este faptul că li se trădează încrederea, iar asta e cel mai greu de iertat.

Cum ştii că ai o aventură emoţională

Ciudat este că infidelii nu îşi dau seama de asta şi se consideră parteneri „cinstiţi” atâta timp cât nu au lor contacte intime în relaţia clandestină. De fapt, psihologii spun că aceste persoane încearcă să se convingă pe ele însele că nu au o aventură, ci doar o prietenie specială. Astfel nu se simt vinovate şi nu au motiv să îi pună punct.

Totuşi, e clar că ai o aventură dacă:

• Ai întâlniri şi discuţii cu un bărbat sau gânduri faţă de el pe care le ascunzi partenerului tău ofeicial.
• Atunci când eşti singură cu un bărbat îi spui sau faci lucruri pe care nu le-ai face dacă ar fi de faţă şi partenerul tău.

De cele mai multe ori, o aventură emoţională începe ca o relaţie de prietenie sau ca una colegială, apoi apar confidenţele, aluziile, flirtul şi sentimentele.

Cine are aventuri emoţionale

Infidelitatea emoţională este mai frecvent întâlnită decât cea sexuală, în special în rândul femeilor. Bărbaţii au aventuri mai degrabă sexuale, pe când femeile se feresc de contactul sexual, dar trădează din punct de vedere sentimental.
În general, femeile care au relaţii emoţionale sunt nemulţumite de unul sau mai multe aspecte ale relaţiei oficiale.

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....90.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:15:28 | Message # 12
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Ce e în mintea unei femei când îi spui că ai înşelat-o?

Lacrimi, nervi, ţipete, farfurii sau vase sparte. De la caz la caz, o femeie se comportă diferit atunci cand e inşelată de iubitul ei. In spatele ţipeteleor şi a crizelor de plans se mai ascund cateva lucruri. Ce gândeşte, de fapt, o femeie atunci când află că a fost înşelată?

1. Oare cum arată amanta lui?

Primul lucru la care o femeie se gândeşte atunci când află că iubitul ei a înşelat-o e modul în care arată cealaltă. Oare are sânii mai mari, fundul mai bombat şi mai ferm, abdomentul mai plat? O fi blondă sau roşcată? Sigur poartă haine provocatoare!!!

2. Cum l-a agăţat?

De cele mai multe ori, cu toate că au nervi de nespus pe iubiţii lor, femeile se gândesc iniţial că sigur "aia" l-a agăţat cumva pe iubi al lor. De aici încep să-şi facă tot felul de scenarii în care rivala lor e un fel de super-femeie, în acelaşi timp incredibil de rea şi care l-a atras prin cine ştie ce comportament de vampă.

3. O fi băut ceva?

Normal că dacă a înşelat-o, bărbatul respectiv nu era în toate minţile. Precis o fi băut ceva mai mult decât de obicei şi nu mai ştia ce face. Sau, altfel, cum să-i fi sucit minţile alta? Femeiel acceptă cu greu ideea că au fost înşelate de bunăvoie şi pentru că partenerul lor, pe care-l credeau fidel şi de treabă poate să calce strâmb fără să regrete.

4. S-a simţit mai bine cu ea decât cu mine?

E foarte deranjant gândul că iubitul ei s-a simţit mai bine în braţele altei femei. Oare s-o fi simţit mai bine? I-o fi spus lucruri drăguţe? A terminat mai repede? A durat mai mult? Dacă ar fi fost vorba despre o partidă de sex "pe fugă" parcă e mai uşor de acceptat sentimentul brusc de singurătate şi de bătaie de joc.

5. S-a gândit la mine în timp ce făcea sex cu ea?

Bineînţeles că pentru femei nu e suficient că au fost înşelate. Ele trebuie să se mai chinuie puţin şi cu tot felul de iei aiurea. O femeie se va întreba dacă iubi al ei s-a gândit la ea în timp ce făcea sex cu cealaltă. Şi, dacă s-a gândit, cum a făcut-o. O fi zis "prietena mea e mai frumoasă decât fata cu care fac sex acum", "femeia asta e mult mai bună la sex oral decat iubita mea"? Contează foarte mult, deşi nu are nici un fel de logică, să ştie ea dacă iubitul se gândea la ea şi în ce fel.

Astfel, în mare, o femeie vrea să ştie dacă a fost înşelată... platonic sau dacă iubitul ei chiar a simţit ceva în timp ce făcea sex cu alta şi, dacă la final bărbatul a făcut un fel de clasament în care au fost aşezate ea şi "cealaltă" şi care dintre ele se află pe primul loc.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....84.html


 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:45:45 | Message # 13
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Situaţii în care trebuie să o ierţi dacă te-a înşelat

Te-a înşelat iubita? Uneori, circumstanţele în care s-a întâmplat te determină să o ierţi. Sau cel puţin, aşa ar fi normal, potrivit unui redactor bărbat de la EGO TV. Vezi mai jos care sunt situaţiile "de trecut cu vederea".

1. La o petrecere de Halloween

Dacă mergeţi la o petrecere şi iubita ta face sex sau se sărută cu un individ costumat exact ca şi tine trebuie să o ierţi pentru indiscreţie, deoarece aproape sigur te-a confundat. Sau, cel puţin, ar trebui să te consolezi cu ideea asta.

2. Cu soţul ei

Ei bine, aici cădem puţin în extreme. Dacă te întâlneşti cu o femeie căsătorită ar fi absurd să te superi pe ea dacă din când în când face sex şi cu soţul ei.

3. Cu o altă fată

Dacă face prostioare cu o prietenă nu ar trebui să te superi pe iubita ta. Ba din contră, să o întrebi dacă nu cumva ar prefera să te invite şi pe tine data viitoare.

4. Cu actorul ei preferat

Câte fete au şansa să-şi întâlnească idolul? Dacă, să spunem, prietena ta îl iubeşte la nebunie pe Brad Pitt şi, printr-o situaţie aproape imposibilă, se întâlneşte cu el şi starul o place, iart-o dacă ajunge la mici intimităţi cu el.

5. De 1 aprilie

Clar trebuie să o ierţi dacă te înşală de 1 aprilie deoarece dacă te enervezi repede pe ea şi eventual îi dai papucii, când o să realizezi ce zi e o să-ţi dai de asemenea seama că nici măcar nu te-a înşelat, ci a fost o glumă proastă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....78.html




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Cheaters
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024