Friday, 2024-04-26, 02:22:08
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Oldye but Goldye
Oldye but Goldye
ninnaDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:19:29 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Ce trebuie să ştii înainte să ai o relaţie cu o femeie mai în vârstă

De obicei femeile au tendinţa să aibă relaţii cu bărbaţi mult mai în vârstă decât ele, dar uneori se întâmplă invers. Ei, au iubite mai bătrâne. În astfel de situaţie, înainte de a visa la o relaţie frumoasă, un bărbat trebuie să ia în considerare câteva aspecte.

În primul rând, o femeie mai bătrână (aici vorbim cu peste 10 ani mai bătrână, nu cu 2, 3 sau 6) e mai experimentată din punct de vedere sexual. Acest aspect poate fi un lucru bun, deoarece îi poate spune partenerului exact ce vrea, pentru că ştie ce şi cum îi place. Pe de altă parte, îl poate considera "începător" şi e posibil să nu aibă chef să stea să-l înveţe arta amorului.

O doamnă mai în vârstă are alte tabieturi şi interese faţă de un tânăr. Spre exemplu, rareori un tip de 25 de ani ar putea să dea peste o femeie de 40 de ani care să aibă chef să-şi petreacă nopţile prin cluburi, să meargă la bowling cu gaşca sau să petreacă fiecare vineri seara la cinematograf.

Dacă în faţa unei tinere un bărbat de abia trecut de 20 de ani poate să facă pe bărbatul fatal şi să fie un adevărat maho, cu o femeie trecută prin viaţă, independentă şi sigură cu ea îi va fi mai greu să fie şeful. E posibil ca acesta să devină un fel de... căţeluş al femeii, care să-i satisfacă toate poftele atunci când are ea chef.

La început poate are chef să faceţi sex zilnic, dar nu uita că e mai în vârstă, se apropie de menopauză, iar atunci când tu vei fi în floarea vârstei, ea nu va mai avea chef de nimic, ofilindu-se mult mai repede decât tine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....43.html


 
riddickDate: Friday, 2010-07-30, 15:15:12 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Femeile trecute de prima tinereţe au o viaţă sexuală mai activă decât cele de 20 de ani

De obicei, femeile în vârstă de 40-50 de ani sunt asociate cu bufeuri, riduri, menopauză şi dorinţă sexuală mai scăzută. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa şi femeile trecute de prima tinereţe fac mai mult sex decât cele de 20 de ani, simţindu-se chiar mult mai satisfăcute.

Potrivit unui studiu realizat în SUA, la care au participat 600 de toate vârstele, în timp de 54 % dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani recunosc că au dificultăţi în atingerea orgasmului, doar 43 % dintre cele de 35 şi 41 de ani se confruntă cu aceeaşi problemă.

Mai mult, chiar şi femeile cu vârsta cuprinsă între 46 şi 54 par mai satisfăcute decât cele care au până în 30 de ani, aceastea mărturisind că se bucură regulat de sex, doar 48% plângându-se că nu ajung pe culmile extazului.

Interesant este că femeile cele mai active sexual s-au declarat cele cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, 87% din acestea spunând că fac dragoste regulat, în timp ce doar 85% din tinerele cu vârsta între 18 şi 30 de ani au spus că au parte de amor regulat.

Conform autoarei studiului, Dr Debra Fromer de la Universitatea Hackensack, explicaţia este simplă: femeile trecute de prima tinereţe se simt mai sigure pe el şi se simt mai confortabil cu partenerii lor.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....28.html


Alea iacta est !
 
yasashDate: Saturday, 2010-08-07, 22:44:43 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Ai putea iubi pe cineva cu 30 de ani mai in varsta?

Te-i gandit vreodata la varsta partenerului atunci cand te-ai indragostit de el?
O diferenta notabila de varsta intre parteneri crezi ca afecteaza relatia?

Sa incepem discutia noastra cu o poveste: un barbat destul de in varsta, dar bogat, era mai mult decat entuziasmat de sotia lui tanara si frumoasa. Cu toate acestea, el avea cateodata indoieli daca ea nu cumva s-a casatorit cu el numai pentru bani. Intr-o zi el a intrebat-o: "M-ai mai iubi daca mi-as pierde toata averea?" "Bineinteles ca te-as iubi, prostutule. Dar mi-ar lipsi banii."

Emotiile oamenilor sunt intotdeauna suficient de mari incat sa transceada si sa elimine prejudecatile. O diferenta de varsta mai mare de cativa ani intre tine si partenerul tau e ceva ce observi numai cand sarbatoresti ziua de nastere a partenerului sau cand ti se aminteste - pentru o clipa - atunci cand oamenii din jurul tau par surprinsi de faptul ca sunteti un cuplu.

Potrivit cercetarilor, exista mai putine persoane care cred ca diferenta de varsta nu este importanta cand vine vorba de dragoste decat cei care cred ca diferenta de varsta ar trebui sa fie un factor important atunci cand ai in vedere pe cineva intr-un mod serios ca partener.

In medie, barbatii sunt cu doi ani mai mari decat partenerele lor - cel putin in cazurile cand vorbim despre cuplurile care decid sa se casatoreasca. Cand diferenta de varsta este de aproximativ 20 de ani, ea reprezinta, de obicei, un obstacol insurmontabil si cei mai multi oameni si-ar intoarce spatele emotiilor lor decat sa intre o astfel de relatie ce implica doua generatii diferite.

Tinerii prefera sa isi aleaga parteneri de varsta simila, in timp ce persoanele care se casatoresc mai tarziu sau care se casatoresc pentru a doua oara acorda o atentie mai mica varstei persoanei in cauza. In astfel de cazuri, avem diferente de varsta mai mari.

Cum sunt relatiile celor care decid sa nu adere la standardele statistice si sa reziste prejudecatilor societatii traind cu o persoana care este cu 10, 20 sau chiar 30 de ani mai in varsta (mai tanara) decat ei?

Cercetarile sugereaza ca atunci cand vine vorba de casatorie calitatea acesteia nu este deloc afectata de diferenta de varsta considerabila dintre parteneri. Lucrurile se intampla la fel ca in cazul cuplurilor unde partenerii sunt de aproximativ aceeasi varsta sau, uneori, este chiar mai bine.

Nu exista nici un motiv bun pentru a respinge posibilitatea de a avea o relatie de dragoste cu cineva considerabil mai mare sau mai mic decat tine daca simti afectiunea pentru aceasta persoana, exista o mare atractie intre voi si aveti interese si obiective similare in viata. Ar trebui sa refuzi o astfel de persoana doar din cauza prejudecatilor? Exista vreo asigurare ca o persoana de varsta apropiata vorbeste aceeasi limba cu tine?

sursa:
http://www.sexgen.ro/cuplu....6108854


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Monday, 2010-08-09, 13:56:40 | Message # 4
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Tinerete vs batranete

Deşi pare ciudat, oamenii trecuţi de o anumită varstă, se bucură şi ei de sex la fel ca şi tinerii. Ba, uneori, chiar mai mult. Oare cand e mai plăcut să faci sex? La 20 de ani sau la 50 de ani? Care sunt minusurile şi plusurile vârstei?

O sarcină nedorită

La 20 de ani e posibil să rămâi însărcinată, femeie fiind. La 50, pentru că deja te afli la menopauză şansele sunt nule. Dacă eşti bărbat, situaţia e grea şi pentru tine, dacă iubita ta va face un copil pentru că la această vârstă e mai greu să îl întreţii. La 50 de ani, deja ai altă situaţie materială şi alte perspective asupra vieţii.

Ai mai mult chef

Când eşti tânăr ai mai multă poftă de sex. Şi mai mult timp. La 50 de ani, parcă eşti deja mai plictisit de viaţă şi nu îţi mai vine să faci dragoste de trei ori pe zi.

Ştii cum să ajungi la orgasm

La 20 de ani de abia ţi-ai început viaţa sexuală şi eşti încă într-o fază experimentată. Oricât de plăcut ar fi să încerci lucruri noi, nu e la fel de amuzant să nu reuşeşti să ai orgasm (pentru femei) sau să ştii să-ţi satisfaci partenera (pentru bărbaţi). La 50 de ani o femeie ştie deja ce vrea şi ce-i place, iar un bărbat stăpâneşte toate tehnicile artei amorului.

Arăţi mai bine

Când vine vorba despre sex, aspectul vizual contează la fel de mult precum alte lucruri incitante. La 20 de ani poţi să te bucuri de corpul apetisant al iubitei sau iubitului. La 50 e puţin mai greu să fii într-o formă de invidiat, iar aspectul fizic nu mai joacă un rol important şi nici nu e un lucru care să te determine să faci sex, ba uneori din contră.

Sexul şi farmacia

Dacă în tinereţe dădeai bani pe prezervative şi anticoncepţionale, la o vârstă înaintată, din cauza menopauzei, la femei, sau o altor probleme, încazul bărbaţilor, va trebui să-i cheltuieşti pe lubrifianţi sau Viagra.

link:
http://www.libertatea.ro/stire....38.html


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Oldye but Goldye
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024