Friday, 2024-03-29, 00:01:52
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Flirtul
Flirtul
ninnaDate: Wednesday, 2010-08-04, 18:01:08 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Si tu poti flirta

Flirtul a fost descris ca fiind “o conversatie obisnuita, cu un aer romantic” si se pare ca este o aptitudine care poate fi invatata.

Iata niste ponturi:

- pune intrebari deschise, care necesita un raspuns diferit de “da” sau “nu”, aceasta demonstreaza ca esti interesat de persoana cealalta si ofera oportunitatea ca discutia sa capete un aer romantic

- cauta umorul in spusele persoanei cu care flitrezi, si razi de cate ori aceasta face o gluma buna

- incearca sa arati cat mai bine; ai grija in special la contactul vizual si la pozitia corpului

- nu urmari persoanele si nu da impresia ca esti disperat(a)

- nu minti

Despre refuz.
Lucrul cheie de inteles despre refuz este ca toata lumea il intampina la un moment dat. S-a spus ca daca nu risti niciodata sa fii refuzat(a), nu vei castiga niciodata. In lume exista o enorma varietate de gusturi, ceva ce tu consideri a fi un defect poate fi considerat de catre alticineva o chestie excitanta.

Cum iti dai seama daca esti placut de cineva anume? Urmatoarele indicii, mai ales impreuna sunt clare:

- daca el sau ea pare a flirta mai mult cu tine decat cu celelate persoane prezente;

- daca prietenii lui sau ei iti acorda atentie atunci cand el sau ea nu sunt de fata (de asemenea acesta este un indiciu ca el sau ea a vorbit cu prietenii despre tine)

- daca el sau ea zambeste in timp ce te asculta si pare sa te asculte extrem de interesat(a)

Exista multe legaturi intre aptitudinile de a fi un bun ascultator si un bun flirteur, dar exista si diferente clare. Spre exemplu, daca esti la un interviu pentru un job, evident vei asculta foarte atent, dar nimeni nu o sa confunde aceasta cu flirtul. Este acea scanteie romantica care face diferenta.

Limbajul trupului este si el un lucru important. Indreptandu-ti corpul spre persoana resprectiva, aplecandu-te usor in fata (lucru care se intampla de obicei atunci cand o persoana interesata de ce spune cealalta) poti da de inteles. Cand doua persoane care se plac se asculta cu o mare atentie, limbajul trupului, gesturile si respiratia au tendinta sa se sincronizeze. Este foarte dificil sa faci aceste lucruri constient, fara sa para trase de par.

sursa:
http://www.sexaz.ro/flirtul/si-tu-poti-flirta-1.htm




Message edited by ninna - Wednesday, 2010-08-04, 18:01:31
 
grandmasterBDate: Saturday, 2010-08-07, 16:19:31 | Message # 2
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Contactul vizual este un alt element al flirtului. Privind ochii unei persoane un pic mai mult decat ar fi normal este considerat flirt. O alta ideee ar fi sa pui intrebari "foarte" personale. Daca el(ea) nu refuza sa raspunda, atunci mergi pe calea cea buna. Fa complimente sincere pentru a deveni un bun flirteur. Poti face asta zi de zi cu prieteni, oameni pe care ii intalnesti intamplator, etc.

Un lucru foarte important este intretinerea unor prietenii serioase cu cat mai multe persoane astfel incat acestea sa te prezinte prietenilor lor. Astfel ai ocazia sa cunosti un potential partener(a).

Sfaturi pentru flirt:

1. Fii prietenos / prietenoasa.

2. Nu lasa refuzurile trecute sa te afecteze sau sa te faca paranoic fata de persoana cu care vorbesti (acest lucru nu este cinstit nici fata de tine nici fata de ea)

3. Fii pregatit(a) atat fizic cat si emotional. Aceasta inseamna sa arati cat de bine poti cat de des poti (oamenii se cunosc in cele mai ciudate locuri...) si nu aduce problemele tale din trecut sau prezent in discutie.

Sfaturi despre cum sa fii popular:

1. Fii aducatorul de vesti bune

2. Fii un bun ascultator.

3. Incearca cat de mult poti sa cunosti noi persoane.

4. Pune mana pe telefon

5. Invata cand trebuie sa nu spui nimic (spre exemplu mai taie din barfa malitioasa)

Alte idei ar fi sa fii jucaus, dar persistent, aratand vulnerabilitati, flirtand fara asteptarea unei recompense (doar de distractie, fara sa te gandesti la castig sau la pierdere), invatand sa dansezi si contribuind sau apreciind umorul bun.

sursa:
http://www.sexaz.ro/flirtul/si-tu-poti-flirta-2.htm


 
yasashDate: Monday, 2010-08-09, 14:20:46 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sfaturi despre cum sa fii un extraordinar fliteur:

1. Flateaza

2. Spune "Buna" cu energie

3. Da mana (depinzand de circumstante)

4. Fa contact vizual imediat

5. Repeta numele persoanei

6. Pune intrebari care sa creeze impresia "nimeni nu m-a intrebat chestia asta niciodata"

7. Intreaba despre povestea vietii noului prieten

8. Incearca sa ai tot timpul ceva de spus

9. Joaca-te cu o piesa de imbracaminte (misca pantoful, joaca-te cu un cercel, amesteca o bautura cu paiul, aranjeaza-ti parul)

10. Sopteste

11. Ajuta pe cineva sa scape de rutina (prezinta-i o noua activitate)

12. Lasa persoana sa-si doreasca mai mult.

13. Creeaza si foloseste formule de alint.

14. "Arunca" cu nume (arata legaturile tale cu alte persoane in anturajul persoanei cu care flirtezi)

15. Poarta, adu sau cara ceva neobisnuit

16. Limiteaza-ti timpul de flirt (in cazul in care flirtul nu este inca o distractie)

17. Pune-ti un scop numeric (in noaptea asta o sa flirtez cu 4 persoane spre binele meu)

Ce nu trebuie sa NU faci:

1. Nu depinde de altii

2. Nu tachina (oferind mai mult decat vrei sa dai)

3. Nu atarna

4. Nu ti-o lua in cap daca ti-a mers o data bine

Alte recomandari ar fi, cand este cazul, sa mimezi in mod subtil gesturile unei persoane si sa razi. Folosirea potrivita a atingerii in timpul unei conversatii prietenesti face ca amintirea acesteia sa fie mai placuta. E mai putin probabil ca o femeie sa intre in conversatie cu un barbat care sta singur, daca acesta fumeaza; barbatul care sta singur fara sa faca nimic are mai multe sanse ca cineva sa il abordeze. (pt. barbati), daca o femeie se joaca cu parul, e de bine.

sursa:
http://www.sexaz.ro/flirtul/si-tu-poti-flirta-3.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Monday, 2010-08-09, 16:26:22 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Chiar daca privesti insistent si reusesti in a atrage atentia, exista si alte tipuri mai subtile si mai pline de gust de contact vizual; incearca asta: Arunca o privire scurta si imediat ce iti raspunde priveste in jos. E eficient atat pentru barbati cat si pentru femei.

Daca esti barbat poti incerca asa-numitul "ochi tintas" (nu e foarte eficient pentru femei). Uita-te la ea o data scurt, iar a doua insista putin, iar a treia oara intoarce capul spre ea dar nu o privi efectiv. Asta o va incita.

Gesturile precum miscatul cheilor sau al altui obiect sunt de asemenea recomandate.
In legatura cu picioarele, un gest sexy la femei este statul picior peste picior iar la barbati incrutisatul gleznelor. Oricum, indiferent de sex, cel care flirteaza ar trebui sa stea cu piciorele incrutisate spre persoana vizata.

Un instrument bun de flirt sunt ochelarii de soare, diferite jocuri si miscari ale acestora fiind foarte sexy. Desi se obisnuieste ca barbatii sa aduca flori femeilor, nu se stie care-i rezultatul daca situatia e inversa. Cand esti prezentat(a) altei persoane intotdeauna intinde mana si pronunta numele acelei persoane si pune o intrebare (conversatia trebuie sa inceapa cumva). Faptul ca te afli la o petrecere si ai uitat numele unei persoane este prilejul perfect pentru a vorbi din nou cu ea inainte de plecare.

Nu folosi niciodata asa-zisele "replici de agatat" pentru a incepe discutia pentru ca mai mereu nu merg. Nu folosi intrebari la care raspunsul poate fi "da" sua "nu". Poti incepe cu "Simt ca ...", "Cred ca ...", "Ma intreb daca...".

Ponturi pentru flirturi la petreceri:

1. Cand ajungi ia niste mincare si ceva de baut si studiaza situatia. Oamenii care par dezorientati vor fi tintele cele mai usoare.

2. Daca atmosfera este tensionata, fii tu acela care sparge gheata.

Ponturi pentru flirtul acasa:

1. Gaseste un loc confortabil unde sa stai.

2. In camera trebuie sa fie caldut.

3. Fa locul primitor

4. Lumineaza camera intr-un mod romantic

sursa:
http://www.sexaz.ro/flirtul/si-tu-poti-flirta-4.htm




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Saturday, 2013-03-23, 18:17:57 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Cum îţi dai seama ce intenţii are, după cum flirtează cu tine

Cand intalneşti un tip nou nu iţi dai seama imediat ce vrea de la tine. Parcă te place, dar dacă vrea doar să faceţi sex? E deschis către o relaţie de lungă durată sau vrea doar să se distreze în vacanţă? Află ce intenţii are în funcţie de modul în care te abordează şi după cum flirtează cu tine.

1. E comunicativ, vrea să afle cât mai mutle detalii despre tine şi pare sincer, povestindu-ţi la rândul lui, despre el şi preferinţele sale şi nu grăbeşte lucrurile

Nu caută să se distreze cu tine şi apoi să te părăsească. Un astfel de bărbat e în căutarea unei relaţii serioase.

2. E foarte amabil, nu vorbeşte foarte mult despre viaţa personală şi nici nu-ţi pune multe întrebări despre tine. În schimb te distrezi bine cu el, nu îţi face avansuri şi nu bate apropouri legate de sex.

Nu are chef de o relaţie acum. Nu neapărat, dar dacă e să fie... atunci te va accepta pe post de iubită. În schimb, dacă vede că lucrurile încep să meargă între voi şi se simte bine alături de tine, va face pasul decisiv spre o relaţie. E posibil să vă întâlniţi de multe ori până când să te ia de mână sau să te sărute.

3. Te urmăreşte de la distanţă, îl observi, ştie că ţi-ai dat seama, dar nu face nici o mişcare. Dacă sunteţi într-un loc public şi eşti cu prietenii tăi, e atent la discuţiile voastre, se uită cum eşti îmbrăcată.

Parcă te.ar vrea, parcă nu. În orice caz. nu vrea să se însoare sau să abiă vreo relaţie serioasă. Te observă pentru a afla cât mai multe lucruri despre tine, iar ulterior va decide dacă merită să-şi bată capul să intre în vorbă cu tine sau nu. Măcar aşa, să se distreze puţin.

4. Te vede şi vine glonţ la tine. Îţi face câteva complimente, râde, glumeşte şi încearcă să-ţi arate ce armăsar e el. În plus, pare interesat de mai multe fete de acolo.

Un astfel de bărbat e tipul clar al cuceritorului, care parcă şi-a pus în agendă să se culce cu cât mai mutle femei. Dacă îi cazi în plasă, va avea o aventură de o noapte cu tine şi apoi îşi va căuta următoare pradă.

5. După ce faceţi cunoştinţă te invită imediat la dans sau se aşază foarte aproape de tine. Te tot atinge şi e pus pe fapte mari.

Un astfel de bărbat e mai rău decât acela prezentat anterior, deoarece vrea să sară pe tine acolo, atunci. Are chef să se distreze o seară, eventual să vă petreceţi timpul sărutându-vă şi, dacă aveţi unde, să faceţi şi ceva mai mult. Apoi, fiecare pleacă spre casa lui.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....21.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:09:25 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cele mai tari 6 reguli de flirt

1. Când trebuie să-l inviţi la întâlnire? - Ideal er fi după două zile de când v-aţi cunoscut. Mai devreme te va crede disperată, iar mai târziu va crede că l-ai uitat deja!

2. El îţi scrie un sms în care flirtează. Tu ce faci? - Gândeşte-te la un mesaj amuzant. Să nu faci greşeala să nu răspunzi deloc sau să-i trimiţi un sms cu inimioare, i se va părea infantil!

3. Te sună şi te invită la un film. Ce răspunzi? - Dacă ai programat altceva, spune-i. Dacă nu, acceptă invitaţia! Nu-ţi găsi o scuză penibilă, pentru că nu se ştie niciodată cum va afla adevărul.

4. Când îi zici că îţi doreşti mai mult? - Nu trebuie să-l aştepţi pe el să-şi facă puţin curaj, dar nici să sari pe el ca şi cum ar fi singurul tip din lume.

5. Când îl prezinţi prietenilor? - Dacă ieşiţi deja de câteva săptămâni, e timpul să îl prezinţi.

6. Când îi poţi face un cadou? - Până nu simţi că relaţia voastră este sigură, nu-ţi cheltui banii degeaba. În nici un caz să nu-l sufoci cu animăluţe de pluş. Bomboanele de ciocolată sunt ideale în această situaţie.




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Flirtul
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024