Thursday, 2024-04-25, 11:08:49
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Relatii
Relatii
riddickDate: Thursday, 2010-09-02, 15:42:31 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Cinci lucruri frumoase, dar care distrug o relaţie

Uneori să fii prea bun, prea iubitor, prea înţelegător şi prea atent cu persoana iubită face mai mult rău decât ai crede. Astfel, când tu crezi că totul e roz şi relaţia voastră e solidă, s-ar putea să realizezi brusci într-o zi că de fapt totul merge incredibil de prost şi toate drăgălăşeniile tale au creat distanţă, nu apropiere între voi. Sfaturile de mai jos sunt valabiel atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

1. Nu spune prea repede şi prea des 'Te iubesc!'

E frumos să-ţi exprimi sentimentele, dar nu prea des şi nu prea repede. Dacă vă cunoaşteţi doar de două săptămâni, nu sări pe el sau ea cu declaraţii siropoase, deoarece s-ar putea să se sperie. La fel, nu îi spune "Te iubesc" prea des petnru că s-ar putea să se plictisească la un moment dat sau să ajungă să i se pară ceva banal.

2. Nu îi cumpăra prea multe cadouri

Crăciunul, Paştele, ziua de naştere şi alte câteva mici ocazii nu sunt de ajuns pentru a-i cumpăra o atenţie partenerului. Dar nici să îi cumperi prea des flori, bomboane, gadgeturi sau orice alt cadou nu e bine pentru că la fel se plictiseşte, nu mai e interesat/ă de tine când i te oferi mereu pe tavă şi va ajunge să pună capăt relaţiei.

3. Nu te plânge mereu

Ai o zi proastă la serviciu, nu te simţi bine sau eşti pur şi simplu trist/ă. Oricui i se întâmplă, dar dacă te mâţâi mereu şi te plângi cu problemele tale care par a fi interminabile îl/o va determina să se îndepărteze de tine. Poate tu încerci să pari sensibil/ă, dar nu faci altceva decât să îl încarci emoţional negativ şi pe celălalt.

4. Nu iniţia mereu partidele de sex

Te gândeşti că dacă faceţi sex des va sta lângă tine mulţumit/ă, dar nu e neapărat aşa. Dacă eşti mereu cel/cea care iniţiază partidele de sex, jumătatea ta se va simţi inferioară. Crezi tu că îi faci toate pofetele, dar orice bărbat vrea să fie macho din timp în timp şi orice femei vrea să-şi seducă iubitul într-un mod sexy.. nu să se simtă inutil/ă.

5. Nu îi povesti prea multe detalii personale prea devreme

Unele lucruri e bine să le ţii pentru tine, iar altele să i le povesteşti celuilalt odată cu timpul. Nu e bine să te apuci să-i spui, de la primele întâlniri, toate secretele tale, toate fostele relaţii, cum te înţelegi cu părinţii şi ce premii ai luat în şcoala generală. Lasă-l pe celălalt să te descopere puţin câte puţin. În plus, unele detalii pot fi şocante, ciudate sau amuzante şi îl/o pot determina să-şi creeze o impresie greşită despre tine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....18.html


Alea iacta est !
 
lussyDate: Saturday, 2010-09-04, 17:33:35 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Lucruri pe care iubiţii nu trebuie neapărat să le aibă în comun

Opusurile se atrag, aşa se spune, doar cu toate acestea, cei mai mulţi oameni îşi aleg parteneri de viaţă care să le semene cât mai mult. Ba ajung uneori să se certe tocmai pentru că unul mănâncă lasagna, iar celălalt nu poate să o suporte, sau pentru că unul ascultă hip-hop, iar celălalt muzică dance. Toţi cei care vor să-şi găsească sufletul pereche în oglindă, ar fi bine să ştie că sunt câteva lucruri pe care iubiţii nu trebuie neapărat să le aibă în comun.

1. Muzica

Nu trebuie neapărat să ascultaţi aceleaşi formaţi sau chiar nici acelaşi gen de muzică. Dacă acesta e unul dintre motivele pentru care nu acceptaţi un anumit partener, renunţaţi la ifose şi gândiţi-vă că muzica nu înseamnă totul, că e absurd cum gândiţi şi în plus şi gusturile muzicale se educă.

2. Mâncarea

E puţin aiurea ca unul să fie vegetarian şi celălalt să exclame sus şi tare că "dacă muşchi de porc nu e, nimic nu e". Totuşi, dacă vă iubiţi şi vă înţelegeţi, nu lăsaţi câteva legume şi nişte feluri de fripturi să stea între voi. Nu trebuie să mâncaţi din aceeaşi farfurie.

3. Sportul

El e pasionat de tenis, ea de volei. Gata. Încep să se certe pentru că el nu vrea să joace volei cu ea şi nici ea să joace tenis cu el. Mare tragedie! Pentru astfel de situaţii, şi nu numai, există prieteni. În plus, puţin timp petrecut departe de partener nu strică. Fiecare are dreptul la hobby-urile lui.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....76.html




Juicy Pussy
 
dekadenceDate: Monday, 2010-09-13, 18:21:01 | Message # 3
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Pentru o căsnicie fericită, tratează-ţi partenerul de viaţă ca pe un câine

Care este secretul unei căsnicii fericite? Inţelegerea, iubirea, sexul... Fiecare dintre cei căsătoriţi ar putea să vină cu un alt răspuns la această intrebare. Totuşi, psihologul american Suzanne B. Phillips are o singură soluţie, care funcţionează cu siguranţă. E simplu, trebuie să te porţi cu partenerul de viaţă, fie soţie, fie soţ, ca şi cu un câine.

1. Acordă-i atenţie când ajungi acasă

Dacă ai avea un câine, cum ai intra pe uşă l-ai striga şi l-ai smotoci puţin, în semn de salut. Acordă-i atenţei deosebită şi partenerului, atunci când intri pe uşă. Întâmpină-l zâmbind, sărută-l şi schimbă două-trei cuvinte cu el sau ea înainte de a merge să te schimbi în hainele de casă.

2. Nu mai pune la inimă toate micile imperfecţiuni

Dacă patrupedul tău lasă păr pe covor, se cocoaţă cu lăbuţele murdare pe canapea şi latră la două noaptea când aude cel mai mic zgomot îi spui vreo două cuvinte, aşa ca să îl linişteşti, dar uneori te împaci cu gândul că este un animal pe care îl iubeşti şi mai greşeşte şi el. Dacă îţi ierţi câinele, ai putea să faci la fel şi cu partenerul de viaţă şi să mai treci cu vederea micile imperfecţiuni şi greşeli pe care le face.

3. Nu mai fi gelos şi acceptă ideea că e al tău/a ta, dar nu îl "deţii"

Animalele nu sunt geloase şi nici tu nu eşti astfel în relaţia cu ele. Dacă pleci câteva zile de acasă nu te gândeşti că patrupedul tău e mângâiat de altcienva, că o altă persoană îl hrăneşte şi-l scoate pe afară. Astfel, nu eşti îngrijorat sau gelos. Aşa ar trebui să te comporţi şi cu partenerul de viaţă. Ar trebui să ai mai multă încredere în el/ea, să nu faci crize de nervi sau gelozie şi să înţelegi că fiecare om are nevoie de spaţiu.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....01.html


 
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:05:48 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
7 motive care pot încheia o relaţie

Foarte puţini oameni reuşesc să-şi găsească sufletul pereche. Cei care totuşi o fac îşi doresc cu orice preţ să-l ţină cât mai aproape pentru eternitate. Din nefericire, pentru a ţine partenerul lângă ei, multe persoane fac greşeli care nu mai pot fi reparate. Noi îti aratam 7 motive care pot pune capăt unei relaţii:

1. Nu vorbiţi despre "foştii"
Niciodată nu-l întreba despre foştii (fostele) parteneri (partenere). Multe relaţii se strică din cauză că nu pot trece peste ceea ce a fost. Există cupluri care deşi se iubesc, nu realizează că doar viitorul contează şi nu ar trebui să se întoarcă la fostele iubiri. În plus, comparaţiile dintre ce a fost şi ce este acum nu prea îşi au rostul, pentru că acolo unde există iubire, nimic nu mai contează.

2. Nu face investigaţii
Indiferent ce suspiciuni te încearcă nu trebuie să faci investigaţii. Dacă există o suspiciune cel mai indicat este să vorbeşti în prealabil cu partenerul / partenera. Comunicarea este foarte importantă într-o relaţie şi doar omul pe care-l iubeşti îţi poate demonta suspiciunile. Însă, dacă ceea ce credeai se adevereşte, atunci ar trebui să cauţi pe cineva care să merite.

3. Spionatul face rău
Cu toate că uneori este tentant şi de multe ori pare un gest nevinovat să ne uitam prin sertarele biroului partenerului, prin portofel sau să-i citim corespondenţa, psihologii ne spun că acestea sunt dovezi clare ale lipsei de încredere între partenerii de cuplu, unul dintre principalele motive care duc la despărţirea unui perechi.

4. Intervine rutina
Multe relaţii pornesc promiţător dar se sting pe parcurs. Intervine obişnuinţa, siguranţa că celălalt partener nu te poate înşela şi atunci uiţi "să mai iubeşti". Cu toate că la început îi spuneai zilnic cât de mult o iubeşti şi îi duceai flori, acum nu se mai înâmplă. Specialiştii spun că acest lucru are loc în 90% din cazurile oamenilor căsătoriţi care mai stau împreună doar din obişnuinţă.

5. Lipsa unei vieţi sexuale active
De multe ori se întâmplă ca unul dintre parteneri să caute în altă parte ceea ce-i lipseşte în actuala relaţie. Sexul este un factor important şi dacă cei doi încetează să mai aibă o viaţă sexuală activă, se poate ajunge foarte uşor la despărţire.

6. Nu fi interesat de părerile terţilor
Toţi ştim că nu trăim singuri pe faţa pământului şi părerile celor din jurul nostru contează pentru unii mai mult, iar pentru alţii mai puţin. Opiniile trebuie ascultate, însă nu e bine să vă lăsaţi influenţaţi de ceea ce cred ceilalţi. Încrederea în "voi doi" trebuie să fie mai mare decât părerile celorlalţi. Multe relaţii au sfârşit rău din pricina "gurii lumii".

7. Nu uita de ziua lui (ei)
Acesta este un motiv întemeiat care poate pune capăt oricărei legături. O singură dată pe an este ziua partenerului şi dacă uiţi acest lucru nu poţi arăta decât cât de puţin important este acesta pentru tine. Evenimentul trebuie marcat într-un fel deosebit, şi nu neapărat prin cadouri scumpe. Este suficient doar să-i arăţi cât este de special pentru tine şi cât de mult îl iubeşti.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....13.html


 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:33:23 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Pot fi bărbaţii şi femeile doar prieteni?

În timp ce unii psihologi militează pentru ideea de prietenie între un bărbat şi o femeie, sunt mulţi alţi oamenii de ştiinţă din întreaga lume care aduc argumente solide pentru a dărăma mitul conform căruia cele două sexe pot avea o relaţie normală de prietenie fără ca nici un pic de sexualitate sau erotism să intervină între ele.

Psihologul Intimatemedicine susţine că există o linie fină între prietenie şi o relaţie sentimentală pe care oamenii în general o trec foarte uşor fără să-şi dea seama. Astfel un sărut , o atingre sau o îmbrăţişare poate declanşa în orice moment o multitudine de sentimente şi dorinţe fizice.

Iată de ce bărbaţii şi femeile nu pot fi simpli prieteni:

1. Erotismul este laitmotivul relaţiilor dintre cele două sexe

Conform studiilor în domeniu un bărbat nu poate avea o relaţie cu o femeie pe care nu o găseşte măcar puţin atrăgătoare din punct de vedere fizic. Tocmai din acest motiv orice fel de relaţie dintre cele două sexe are o conotaţie sexuală, chiar dacă iniţial este doar la nivelul subconştientului.

2. Femeile sunt partenerul ideal al bărbaţilor

Chiar dacă sună a stereotip, orice bărbat se completează cu o femeie atât fizic cât şi emoţional. Întodeauna reprezentanţii sexului tare se simt atraşi de doamne pentru că ştiu că le pot avea la un moment dat în patul lor.

3. Bărbaţii nu simt nevoia să-şi pună sufletul pe tavă

Se presupune că o relaţie de prietenie, chiar şi cea dintre un bărbat şi o femeie, se bazează pe sinceritate şi pe împărţirea emoţiilor trăite de ambele persoane. Un prieten adevărat este şi un confident bun, însă psihologii susţin că bărbaţii nu îşi doresc să se exteriorizeze şi să spună ce au pe suflet.

4. Toate drumurile duc la ... sex

Dintotdeauna femeile au fost învăţate că bărbatul este jumătatea lor alături de care îşi formează o familie. În cealată tabără, bărbaţii sunt de părere că unei femei îi stă cel mai bine în patul lor. În concluzie ambele sexe sunt construite pentru a se atrage, ca doi magneţi, fizic şi pshic, iar prietenia dintre un bărbat şi o femeie este doar o relaţie amoroasă ce stă să înceapă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....89.html




Juicy Pussy
 
izaDate: Saturday, 2010-10-02, 15:45:49 | Message # 6
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Trei metode care te ajută să treci mai uşor peste despărţirea de iubit/ă

Te-ai despărţit de partenerul/a ta şi simţi că nu poţi merge mai departe? Te simţi singur/ă, neinteresant/ă şi deloc iubit/ă, după această exeperientă? Experţii britanici în lifestyle îţi sar în ajutor şi au alcătuit o listă ce conţine trei metode eficiente care pot să vă ajute să treceţi mai uşor peste despărţirea de partenerul de cuplu, informează mirror.co.uk, citat de Mediafax.

Iată care sunt aceastea:

1. Încercaţi să vă reamintiţi cu regularitate toate acele lucruri care vă displăceau la fostul partener de viaţă - de exemplu bronzul mult prea accentuat al pielii, maniera enervantă în care chicotea sau firele prea lungi de păr care-i ieşeau din nas.

2. Chiar dacă nu prea aveţi dispoziţia necesară, încercaţi să participaţi la cât mai multe întâlniri şi ieşiri în oraş cu prietenii - luaţi cafeaua împreună, mergeţi în cluburi sau practicaţi diverse sporturi împreună. Toate aceste activităţi ajută organismul să sintetizeze serotonină, o substanţă cunoscută şi sub denumirea de "hormonul fericirii". Nu veţi regreta eforturile depuse.

3. Acordaţi-vă timp pentru a vă răsfăţa. Mergeţi la cumpărături sau abordaţi o nouă coafură. Complimentele pe care le veţi primi vă vor ajuta să vă simţiţi deja mult mai bine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....30.html


 
deeaDate: Monday, 2010-10-04, 17:24:30 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
'Citeşte-i' pe buze să afli exact cum se simte

Buzele unui bărbat nu mint niciodată, iar dacă acorzi destulă atenţie micilor gesturi faciale ale iubitului tău, poţi afla exact ce simte, spun specialiştii în limbajul trupului.

Zâmbetul îngâmfat

Când un tip încearcă să zâmbească, dar nu-i iese decât o grimasă ce-l face să pară foarte îngâmfat şi mulţumit de el, el nu încearcă decât să ascundă un zâmbet foarte larg. Bărbaţii nu ştiu întotdeauna să arate emoţiile pozitive, astfel că această grimasă este de fapt o versiune 'controlată' a unui surâs cât toate zilele.

Îşi ţine buzele strânse

Atunci când gura sa este vizibil tensionată probabil are nişte veşti mai proaste, cum ar fi că nu mai poate veni cu tine la o întâlnire cu prietenii. Buzele strânse sunt reacţia naturală a faptului că iubitul tău se chinuie un pic să-ţi spună vorbele dezamăgitoare.

Îşi muşcă buzele

Dacă îşi muşcă buzele în timp ce discutaţi este un semn că este nebun după tine. Oamenii mestecă mâncarea savuroasă, astfel că în subconştientul său îşi imaginează cât de delicioase sunt buzele tale, explică experţii.

Îşi acoperă gura cu mâna

Ceva îl face să se simtă incomod (posibil chiar tu), iar faptul că îşi atinge gura cu mâna îl ajută să îşi calmeze anxietatea. De asemenea, când recurge la acest gest el tace, simţindu-se prea agitat să mai spună ceva.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....34.html




 
nutzyDate: Friday, 2010-10-15, 18:33:44 | Message # 8
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Adevaruri pentru cupluri

Fiecare relatie dispune de un rezervor de sperante. Chiar si cele mai ditructive certuri si conflicte au la origine bune intentii. Aceste intentii bune stau la baza unui rezervor de sperante ca obtinerea unei relatii pe deplin satisfacatoare nu este o misiune imposibila. Afla 5 adevaruri pentru relatia ta, sa evoluati si sa va maturizati impreuna, fara conflicte:

1. O greseala anuleaza 20 de fapte bune

Cercetarile privind relatiile interpersonale au aratat ca o singura greseala poate anula ore intregi de comportament impecabil fata de persoana iubita. Rezolvarea: partenerii trebuie sa invete cum sa-si controleze furia si comportamentul negativ, gasind o metoda prin care sa-si exprime sentimentele intr-o maniera constructiva. Exprimarea constructiva a furiei sau a supararii tine de capacitatea fiecaruia de a alege momentul si locul potrivit pentru conversatie.

2. Mici schimbari, mari efecte

Initial ne gandim ca este usor sa gasim diferentele dintre cuplurile fericite si cele nefericite. Desi se dovedeste a fi adevarat faptul ca exista diferente, acestea sunt adesea mici si subtile. Majoritatea cuplurilor care trec prin dificultati tind sa creada ca este nevoie de schimbari extraordinare, daca nu chiar miracole, pentru ca situatia sa se imbunatateasca.

Si pentru ca asa este natura umana, cei mai multi dintre cei care au astfel de probleme in relatie tind sa creada ca partenerul este cel care trebuie sa faca aceste schimbari. Dar de cele mai multe ori nu realizam ca nu putem detine controlul asupra comportamentului celuilalt.

Drept rezultat, dezvoltam un sentiment de neajutorare sau lipsa de speranta pentru relatia cu probleme. Daca el sau ea s-ar schimba, totul ar fi bine, sau cel putin asa gandim. Revolutia apare cand realizam ca micile modificari in propriul comportament pot avea rezultate pozitive, care ne fac sa fim mai optimisti si mai deschisi fata de partener.

Adauga relatiei tale un comportament plin de tandrete - fa-i complimente partenerului privind aspectul sau, atinge-l cat mai des sau tine-l de mana cand mergeti pe strada. De asemenea, uita de acele actiuni "urate" cum ar fi sa ignori persoana iubita cand esti suparata sau s-o insulti cand te enerveaza.

3. Nu diferentele dintre parteneri aduc problemele, ci modul in care sunt tratate aceste diferente

Multe persoane cred ca problemele din relatia lor apar ca rezultat al diferentelor dintre ei si parteneri. Multi spun: "Nu suntem compatibili: lui ii place sa fie mereu in miscare, iar mie imi place sa stau acasa". Aceste motive reprezinta incercarea de a explica lipsa intelegerii din cuplu.

Dar in loc sa se concentreze asupra diferentelor si asemanarilor, partenerii din relatii fericite dezvolta capacitatea de a fi buni ascultatori. Aceasta abilitate de a asculta nu are nimic in comun cu eliminarea diferentelor, acceptarea fortata a unui consens sau a da sfaturi.

A-l asculta pe celalalt implica intelegerea si acceptarea diferentelor de personalitate si de gusturi. A avea langa tine un bun ascultator este echivalent cu avea un bun prieten. In relatiile fericite, partenerii conteaza unul pe celalalt ca pe cel mai bun prieten si niciodata ca pe un judecator sau consilier.

4. Femeile si barbatii lupta cu arme diferite, dar sufera la fel

Nu numai ca femeile si barbatii sufera la fel, dar obtin aceleasi "rani" in incercarea de a implini obiective identice: acceptarea, suportul si afectiunea. Cand partenerii incearca sa inteleaga ce nu merge in relatia lor, ei analizeaza prima data armele pe care le folosesc, in locul acelor scopuri finale care sunt dorite la fel de mult de amandoi. In incercarea de a defini acele scopuri pe care le au atat femeile cat si barbatii cand intra intr-o relatie, cercetatorii au descoperit cateva prejudecati privind diferentele dintre barbati si femei.

Contrar "intelepciunii populare" care spune ca barbatii au "o problema cu intimitatea" iar femeile "tind sa reactioneze exagerat", de fapt barbatii si femeile difera foarte putin cand vine vorba de dorinta si intimitate. Din cauza unei varietati de motive, atat biologice cat si culturale, barbatilor le este greu sa faca fata conflictelor, in timp ce femeilor li se pare dificil sa faca fata racelii emotionale. In aceste conditii, barbatii se retrag din fata conflictelor din relatie in timp ce femeile vor sa le rezolve imediat prin discutii.

5. Partenerii trebuie sa invete regulile "jocului"

Multi oameni par sa-si traiasca viata jucandu-se "de-a cuplul". Deseori auzim celebritatile glumind pe seama celor 4, 5 casnicii pe care le-au avut. In loc sa schimbe partenerii in cautarea relatiei fericite, oamenii ar trebui sa invete cum sa-si controleze furia, cum sa faca fata conflictelor si neintelegerilor care apar inevitabil in orice relatie.

Din pacate, partenerii intra intr-o relatie fara reguli deja stabilite si fara indemanarea de a trata adecvat sentimentele negative puternice care sunt o parte a oricarei relatii. Fara reguli, partenerii ajung in final la o forma de razboi care ii va rani pe amandoi si in loc sa preia controlul asupra conflictului, conflictul ajunge sa le stapaneasca relatia.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/adevaruri-pentru-cupluri-2780148/


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Thursday, 2010-10-21, 17:54:33 | Message # 9
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Ce vor bărbaţii de la femei

Cercetătorii britanici au făcut un clasament al celor mai importante lucruri pe care le caută bărbaţii în relaţia cu o femeie.

Independentă

Din ce în ce mai mulţi bărbaţi îşi doresc o parteneră capabilă să se descurce singură, chiar şi atunci când apare o problemă tehnică.

Răbdătoare

Bărbaţilor nu le surâde ideea ca femeia să facă prima mişcare în sensul unei relaţii, de aceea este mai înţelept să îi oferiţi semnale de atracţie, dar să aşteptaţi să treacă ei la acţiune.

Atractivă, dar nu vulgară

Orice bărbat se mândreşte cu o parteneră care arată bine, se îmbracă elegant, miroase plăcut, şi atrage privirile. Atenţie însă la excesul de fard, parfum şi haine prea mulate sau decoltate, acestea vor avea un efect de respingere.

"Sedusă de personalitatea lor"

Bărbaţii vor să fie în centrul atenţiei unei femei, să fie lăudaţi, să se simtă importanţi, de aceea este de preferat să râdeţi la glumele lor, şi să le faceţi complimente.

Înţeleaptă

Lucrul pe care îl urăsc bărbaţii cel mai tare este ca partenera să pună presiune pe ei. Aşa că nu insistaţi, mai ales dacă el este nehotărât când este vorba de planificarea concediului, sau de căsătorie.

Care se respectă

Bărbaţii nu vor o femeie extrem de permisivă, care acceptă orice din partea unui bărbat, de aceea prea multe compromisuri tind să ducă realţia într-o direcţie nedorită de femei.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/ce-vor-barbatii-de-la-femei-266482.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
nutzyDate: Sunday, 2010-10-24, 15:23:33 | Message # 10
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
7 semne că iubitul tău nu te va cere niciodată de soţie

Crezi că bărbatul de lângă tine este partenerul perfect şi de-abia aştepţi ca el să te ceară de soţie? Ei bine, s-ar putea să ai ceva de aşteptat dacă nu eşti foarte atentă la semnalele pe care comportamentul său le expediază.

Bazându-se pe opiniile a doi teoriticieni de marcă ai domeniului, profesorul universitar William July, autorul lucrării "Confesiunile unui fost burlac" şi psihologa Jenn Berman, expertă în relaţii, site-ul Cosmopolitan.com atrage atenţia asupra a şapte indicii care să vă facă să realizaţă că nu veţi fi niciodată cerute în căsătorie de actualii iubiţi.

1. Spune despre toate fostele sale iubite că sunt "nebune"

Fetelor, trebuie să vă feriţi de bărbaţii care îşi jignesc fostele prietene şi le numesc "nebune" sau "psihopate". Nu de alta dar numitorul comun al acestor ultime relaţii este chiar el. Poate că nici nu şi-a dorit ca vreo relaţie să meargă până la sfârşit.

2. Plănuieşte întâlniri prea...romantice

Sigur că nu este nimic în neregulă cu o cină la lumina lumânărilor, mai ales dacă nu sunteţi genul care să fie deranjată de clişee, însă trebuie să fiţi atente dacă iubitul vostru va alege locuri în care să fiţi singuri. Ar putea fi un indiciu că nu îşi doreşte să fie văzut alături de voi la întâlnire. Ce puteţi face? Foarte simplu, pentru viitoarea întâlnire propuneţi un restaurant foarte aglomerat sau un bar popular şi vedeţi care îi este reacţia.

3. Ba te sună de 10 ori pe noapte, ba uită de tine o săptămână...

E genul care îţi dă 10 mesaje într-o singură noapte dar care apoi nu-ţi mai dă niciun semn de viaţă câteva zile? Vorbeşte o oră cu tine la telefon dar apoi îţi ignoră toate mesajele? Ei bine, dacă acesta este cazul şi te întrebi ce se întâmplă, sunt şanse foarte mari ca el să fie ocupat cu "vrăjirea" altor domnişoare.

4. Te face să te simţi vinovată că nu faci sex cu el

E normal ca un bărbat să-şi dorească să se culce cu tine încă din prima zi a relaţiei însă comportamentul său devine anormal dacă pune presiune pe tine asupra acestui lucru sau dacă te învinovăţeşte că nu faci sex cu el.

5. Omite să actualizeze anumite lucruri pe contul de Facebook

Are fotografii cu voi doi pe Facebook pe care încă nu le-a inscripţionat (tag-uit) cu numele voastre? Se întâmplă să-şi actualizeze des statusul dar niciodată să nu menţioneze timpul petrecut cu tine? Sau poate uită în permanenţă să menţioneze în datele personale faptul că este implicat într-o relaţie? Şanse din nou mari ca partenerul tău să fie un prefăcut care se teme teribil de implicarea într-o relaţie serioasă.

6. Prietenii lui te tratează cu răceală

Chiar dacă pot fi foarte prietenoşi, apropiaţii iubitului tău îţi dau un indiciu dacă nu-ţi pun foarte multe întrebări personale. Cum ar fi despre slujba ta, despre pasiunile tale etc. Asta înseamnă că ei ştiu că nu este cazul să investească timp şi energie în cunoaşterea ta pentru că îşi imaginează că nu vei rămâne foarte mult timp alături de el.

7. Îţi spune că sunteţi suflete pereche un pic prea devreme?

Tuturor ne place ideea de dragoste la prima vedere însă de cele mai multe ori, trebuie să recunoaştem, ea este doar ceva ce sună bine. Dacă în primele săptămâni de relaţie, el începe să îţi dezvăluie că s-a îndrăgostit de tine, trebuie să fii şi mai precaută. E posibil ca aceste cuvinte mari să-i iasă din gură cu atâta uşurinţă tocmai pentru că le-a mai spus de foarte multe ori înaintea ta.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....33.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
yasashDate: Tuesday, 2010-11-02, 15:29:51 | Message # 11
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Află ce relaţie o să ai, după modul în care flirtezi

Destinul unei relaţii este hotărât chiar de primele momente în care îţi întâlneşti viitorul partener, cred cercetătorii americani, ce au realizat un studiu în urma căruia au descoperit legătura dintre modul în care flirtezi şi relaţia pe care o să o ai.

Exprimentul a fost condus de Jeffrey Hall, de la Universitatea din Kansas, şi la el au participat 5.100 de persoane. În primul rând, s-a constatat că există cinci tipuri de flirt:

•tradiţional
•fizic
•sincer
•jucăuş
•politicos

În mare, dacă ai un stil fizic şi jucăuş, ai tendinţa să atragi parteneri neserioşi, ce nu vor să aibă o relaţie de lungă durată. Pe de altă parte, dacă eşti politicos şi sincer, există şanse mari să ai un viitor alături de persoana pe care încerci să o vrăjeşti cu farmecele tale.

Flirtul fizic denotă că eşti interesat în a avea o relaţie bazată pe sex. Cel jucăuş îi dă impresia celui vizat că eşti o persoană veselă, care vrea să se distreze, nu se va gândi că vrei să te aşezi s la casa ta.

Dacă flirtezi într-un mod sincer nu formezi imediat o legătură emoţională cu cel de lângă tine, ci mai degrabă lucrurile vor merge încet, începând cu o prietenie.

Prin flirtul politicos demonstrezi că eşti o persoană serioasă, cu maniere, care doreşte să aibă o relaţie de lungă durată, nu să se distreze cu cineva.

Cel mai simplu, flirtul tradiţional este aproape inexistent. Te apropii de cineva cu greu, nu prea vorbeşti şi nu dezvălui lucruri personale. Te laşi cu greu cucerit şi nu îţi baţi prea mutl capul cu privire la cum să-l impresionezi pe cel pe care-l placi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....20.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Saturday, 2010-12-04, 19:26:48 | Message # 12
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Iată ce tipuri de bărbaţi şi de femei trebuie să evitaţi când vă căutaţi partenerul de viaţă!

Bărbaţi, fugiţi de:

1 'Obsedata de căsătorie'. Genul acesta de femei se vaită mereu că le trece timpul de măritiş şi de a face copii.
2 “Eu ştiu tot”. Acest tip de femei vrea să aibă mereu ultimul cuvânt şi nu ai nici o şansă de câştig când te contrazici cu ea.
3 “Femeia de porţelan” este cea care e prea fină şi delicată, cea pe care chiar şi o adiere de vânt o deranjează şi o indispune.
4 “Femeia-bancomat” e cea care îşi dedică timpul făcând rost de bani şi cheltuindu- i. Sunt cele care îţi golesc conturile şi te lasă cu ochii în soare.
5 “Dictatoarea” e femeia care îţi spune cum să te îmbraci, ce să mănânci şi care vrea să controleze fiecare aspect al vieţii partenerului.
6 “Eterna nesigură” este femeia care la început e plină de tandreţe, apoi devine geloasă la extrem şi vrea să ştie ce faci în fiecare moment.
7 “Seducătoarea” e cea care te priveşte în ochi tot timpul, e vulgară, seduce şi abandonează. Sunt foarte periculoase.
8 “Regina pe tron” e cea care se crede buricul pământului, iar bărbaţii sunt doar nişte bieţi sclavi.
9 “Misterioasa”. Această femeie macină nervii bărbaţilor. Ascunde mereu secrete până la distrugerea relaţiei.
10 “Frumoasa adormită” e tipul de femeie care nu ştie să facă nimic şi depinde de cineva tot timpul. E o fire romantică şi aşteaptă să-i oferi şi Luna de pe cer.

Femei, fugiţi de…

1 “Egoistul”. Fiecare aspect al relaţiei va fi decis de el, iar nevoile sale sexuale sunt pe primul plan.
2 “Posesivul”. Acest tip de bărbat devine, de-a lungul relaţiei, violent. Femeia e izolată de restul lumii.
3 “Aventurierul”. Bărbatul din această categorie nu stă niciodată locului, e indecis şi nu-şi ţine niciodată promisiunile, alegând să trăiască o viaţă aventuroasă.
4 “Mămosul”. Mama acestui tip de bărbat va dicta toată viaţa sa, iar el nu va fi niciodată în stare să i se opună.
5 “Eternul visător”. E plin mereu de vise şi de speranţe, dar nu face niciodată nimic să-şi împlinească dorinţele. Aşteaptă să-i cadă din cer.
6 “Petrecăreţul”. Nu e nimic rău să ai un bărbat căruia să-i placă distracţia, dar nu în fiecare zi.
7 “Dependentul de muncă”. Munca va fi pe primul loc, iar iubita, doar când îşi aduce aminte. Discuţiile vor fi mereu de-spre muncă, iar sexul, o dată pe an.
8 “Pesimistul”. Vede mereu doar jumătatea goală a paharului şi critică pe toată lumea, chiar şi pe femeia pe care o iubeşte. În schimb, nu face nimic ca să-şi îmbunătăţească viaţa.
9 “Narcisistul”. E înnebunit să se uite în oglindă, e incapabil să iubească cu adevărat. E disperat să-şi cumpere haine, produse cosmetice, chiar dacă nu are bani. Se împrumută.
10 “Zgârcitul”. Acest tip de bărbat nu-şi duce niciodată soţia la restaurant, iar atunci când vine nota de plată, zice că are nevoie să meargă la baie. E zgârcit cu sentimentele.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....18.html


 
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:07:17 | Message # 13
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
20 de lucruri pe care femeile şi bărbaţii le găsesc irezistibile unii la alţii

Un studiu britanic, la care au participat 4.000 de adulţi, a descoperit care sunt lucrurile pe care un bărbat le găseşte irezistibile la o femeie şi invers.

Astfel specialiştii au întocmit 2 liste, una pentru bărbaţi şi alta pentru femei, cu top 20 cele mai irezistibile lucruri.

Iată care sunt acestea:

Femei
1. Zâmbetul
2. Simţul umorului
3. Atenţia oferită
4. Generozitatea
5. Inteligenţa
6. Afecţiunea
7. Abilitatea de a râde de ei înşişi
8. Latura nebunatică
9. Dragostea de familie
10. Corp tonifiat
11. Atenţie la nevoile persoanei de lângă ei
12. Contactul vizual puţin mai lung
13. Pasiunea
14. Antebraţe puternice
15. Alura paternă
16. Optimismul
17. Faptul că arată bine în costum
18. Încrederea
19. Umeri laţi
20. Romantismul

Bărbaţi
1. Un corp perfect
2. Decolteul
3. Simţul umorului
4. Zâmbetul
5. Să fie consideraţi amuzanţi
6. Lenjeria intimă de dantelă
7. Chicotitul
8. Parfumul
9. Abilitatea de a râde de ele însele
10. Faptul că se pot baza pe ele
11. Fustele scurte
12. Cizmele până la genunchi
13. Aspectul ca al actriţei din “The Girl next Door"
14. Natura răutăcioasă
15. Picioarele lungi
16. Optimismul
17. Faptul că ştie să asculte
18. Conversaţiile intelectuale
19. Ochii inocenţi
20. Îndemânarea cu banii

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....71.html




Message edited by nyko - Monday, 2010-12-06, 22:11:33
 
izaDate: Thursday, 2013-03-28, 23:44:05 | Message # 14
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Tu ştii cum îţi sabotezi relaţia?

Ai putea fi şi cea mai grozavă iubită de pe planeta aceasta, însă dacă nu eşti mereu atentă la ceea ce faci sau cum te comporţi în preajma persoanei dragi, ai putea să-ţi strici relaţia.

"Tu doar oferi, oferi, oferi..."

Potrivit consilierului de cupluri Randi Gunther, bărbaţilor le plac femeile care au grijă de ei şi le oferă dragoste necondiţionat, însă pot fugi mâncând pământul de cele care se comportă "ca şi cum ar fi martire" şi îşi fac partenerii să se simtă obligaţi. Specialistul mai spune că acesta este unul dintre motivele pentru care bărbaţilor le plac 'scorpiile', deoarece ele nu sunt dependente de ei, ci mai au şi alte obiective în agendă.

Te plângi foarte mult prietenilor

De obicei te simţi mai bine atunci când le povesteşti prietenilor tăi tot ce te deranjează în relaţia ta, dar te-ai gândit vreodată că nu-ţi face bine? Potrivit expertului Randi Gunther, toate frustrările tale îţi pot face prietenii să nu mai fie de partea relaţiei tale, pentru că îşi vor aminti de toate lucrurile urâte de care le-ai povestit. Desigur, asta nu înseamnă să nu te mai plângi deloc - deoarece chiar te face să te simţi mai bine - dar ai putea s-o laşi mai moale.

Comunici.. în exces

Comunicarea este întotdeauna bună într-o relaţie, însă prea multă ar putea distruge tot misterul, iar iubitul sau soţul şi-ar putea pierde interesul.

"Cu toţii am auzit de faptul că familiaritatea aduce fericire, dar în aceste timpuri de comunicare socială în masă, familiaritatea nu aduce mai mult decât plictiseală", avertizează terapeutul Ian Kerner.

Ai o părere proastă despre tine

Te simţi ciudat când persoana iubită îţi face complimente despre fizicul tău sau te sperie gândul ca el să te vadă goală într-o lumină puternică? Ei bine, specialiştii spun că dacă nu te simţi sexy, nu eşti la fel de interesată să faci sex, ceea ce îţi poate destrăma uşor relaţia.

"Bărbaţii sunt frustraţi de faptul că iubitele lor sunt nesigure pe ele, mai ales când ei le văd frumoase. Aceste inhibiţii nu sunt sănătoase pentru o relaţie", afirmă Ian Kerner.

Sfatul specialistului este să încerci să treci peste nesiguranţa ta şi să nu-ţi mai scoţi în evidenţă defectele, iar primul pas îl poţi face chiar în dormitor - câteva lumânări aprinse în loc de beznă în cameră ar putea pune relaţia "într-o nouă lumină".

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....37.html


 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Relatii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024