Saturday, 2024-04-20, 00:05:00
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Threesome
Threesome
riddickDate: Tuesday, 2010-09-07, 22:02:34 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
De ce nu accepta femeile sexul in trei

Probabil cea mai comuna fatezie a barbatilor, sexul in trei, este de neconceput pentru marea majoritate a femeilor. De ce? Afla mai jos ce cred acestea despre ideea de a-si imparti iubitul cu alta femeie si de ce nu vor participa nici in ruptul capului la astfel de "nebunii"!

1. "Nu mai e atras de mine si simte nevoia de ceva nou!"

In momentul in care primesc propunerea de a primi in dormitor o a treia persoana, fiecare femeie se gandeste ca nu mai este de ajuns pentru iubitul ei. Altfel, de ce ar fi nevoie de inca cineva in asternut? De aici porneste un adevarat razboi intern care va duce in cele din urma la slabirea relatiei. Este jignitor, trist si de neconceput pentru cele mai multe dintre femei, iar barbatul care isi inchipuie ca in felul acesta isi va condimenta viata sexuala se insala amarnic. In final nu va reusi decat sa o inghete si mai mult!

2. "Daca se va indragosti de cealalta femeie?"

Iata inca o temere a femeilor, cand vine vorba de sexul in trei. Femeile nu suporta concurenta, mai ales daca este intruchipata de un model cu picioare lungi, sani mari si abdomen plat. Odata ce partea feminina a cuplului a acceptat ideea unui trio, este bine ca barbatul sa nu propuna, mai departe, si ce femeie ar urma sa intre in "combinatie". Aceasta ar trebui aleasa de comun acord, chiar daca nu va fi chiar o bomba sexy. In felul acesta ambii parteneri vor fi multumiti (intr-o oarecare masura) si, mai important, se vor simti in largul lor.

3. "Daca ma paraseste pentru cealalta?"

Ca sfarseste indragostindu-se de cealalta femeie nu e nimic pe langa pacatul capital de a-si parasi partenera pentru nou-venita. Femeile care nu sunt foarte increzatoare in ele insele se tem ca vor fi parasite, mai ales daca "intrusa" arata mai bine. Discutati inainte de a va implica in aceasta activitate riscanta pentru a nu va distruge relatia.

4. "Nu vreau sa-mi impart iubitul cu nimeni, este al meu si numai al meu!"

Un motiv intemeiat pentru a orice femeie sa refuze oferat venita din partea partenerului. Daca cuplul a traversat perioade grele de gelozie si infidelitati, sexul in trei nu va imbunatati lucrurile ci le va acutiza. Multe femei isi privesc partenerii drept bunuri proprii, de care nimeni nu trebuie sa se atinga. Este un comportament similar cu al masculilor care isi marcheaza teritoriul peste care nu vor ca nimeni sa treaca.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/de-ce-nu-accepta-femeile-sexul-in-trei-7127710/


Alea iacta est !
 
dekadenceDate: Saturday, 2010-09-11, 21:29:38 | Message # 2
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Un ménage à trois, s'il vous plaît!

La o simpla cautare pentru formula "ménage à trois", browserul Google a gasit nici mai mult, nici mai putin decat 9,230,000 de rezultate. Nu, nu trebuie sa ne entuziasmam sperand ca vom gasi tot atat de multe detalii despre "procedura" care sta in mintea tuturor barbatilor, pentru ca expresia "ménage à trois" se foloseste cu succes in domenii ca politica, sport - in special fotbal - si chiar gastronomie.

Poate vei rade, dar americanii scot fara probleme sau remuscari cateva zeci de dolari din buzunar pentru a-si ispiti simturile cu vinul "ménage à trois" sau cu maslinele umplute cu ardei iute, ardei capia si usturoi, murate in vermut, ce se numesc, evident, tot "ménage à trois".

Una dintre definitiile pentru "ménage à trois" este: o relatie sau un aranjament intre trei persoane, de obicei intre un cuplu casatorit si o femeie, care traiesc impreuna si intretin relatii sexuale. Foarte multa lume vede insa acest comportament ca pe unul deviat. Sa despicam firul in patru, pardon - in trei, si sa aflam cine, ce, cum si de ce s-ar implica intr-o astfel de relatie.

Triunghiul pasiunii

Curiozitate, fantezie, dorinta, pasiune, nuditate, senzatii tari, depasirea limitelor, vis, iubire - sunt cateva dintre cuvintele ce ar putea caracteriza momentul "contopirii". Dulce dependenta, implinirea fanteziei, santaj, remuscari, obligatie, dorinta de a cunoaste noi teritorii, nesiguranta, uitare - ar putea fi cuvintele ce descriu ceea ce se intampla dupa momentul "pacatuirii".

De ce "ménage à trois"? La inceput din curiozitate sau din intamplare. Apoi fiecare personaj al povestilor interzise minorilor isi croieste propriul drum. Printre motivele pentru care femeile accepta sa se tavaleasca in cearsafurile conjugale cu o a treia persoana este si teama de a fi inselate… Fidelitatea isi are preturile ei. Cat dureaza? Peste 90% dintre relatii se dovedesc a fi foc de paie. Rezista in timp doar cei care gasesc cheia pentru a uita de orice prejudecati si cei care manipuleaza gelozia.

Cu cine? Una dintre problemele cuplului care isi programeaza escapadele este sexul celui de-al treilea partener. Un baiat, o fata si doua posibilitati… Cum visul fiecarui barbat este ca, macar o data in viata, sa fie iubit si sa iubeasca simultan doua femei, cel mai adesea ea pleaca privirea si accepta ca "trufandaua" sa apartina sexului slab.

Unde-l gasesti pe al treilea? Multe dintre cuplurile fara prejudecati dau anunturi pe Internet pentru a o/il gasi sau merg la sigur apeland la serviciile unui profesionist. O varianta mai comoda si vinovata doar "virtual" este cyber ménage-ul à trois. Partenerii incep sa se iubeasca in fata unei camere web, iar cel din spatele sticlei le tine isonul, cu gandul la minutele care se scurg si care sunt direct proportionale cu veniturile sale.

Voulez-vous coucher avec nous ce soir?

Nu putine sunt vedetele care au declarat ca au avut la viata lor astfel de experiente. Tommy Lee (cu sau fara Pamela Anderson) in numeroasele sale distractii de dupa concerte nu a lasat nimic neexperimentat…

Nici cuplul David si Victoria Beckham nu pare a fi strain de gustul trioului sexual. Sotii au fost vazuti in repetate randuri alaturi de o tanara blonda, oficial asistenta ei. Pana aici, nimic socant. Dar gesturile afectuoase si provocatoare ale celor trei, manifestate chiar si in public, au pus jurnalistii la treaba.

Concluzii

Joaca de-a amorul in trei este veche de cand pamantul (ma rog, de cand s-a maturizat prima serie a progeniturilor parintilor primordiali: Adam si Eva), insa Franta este patria care a promovat-o. Se intalneste in toate colturile lumii si nu tine cont de rasa, religie, varsta (speram ca persoanele in cauza sunt majore), culoare politica sau specie (animalele si insectele nu au prejudecati in perioadele de imperechere).

Este doar o chestiune de gust… Potrivit unui sondaj efectuat anul trecut de catre ABC News, 14 % dintre americani au intretinut relatii sexuale in 3, iar 21% au astfel de fantezii.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/un-m-nage-trois-s-il-vous-plait-2780019/


 
izaDate: Monday, 2010-09-20, 20:20:11 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Sandwich-ul MFM sau sex cu doi barbati

Multe femei viseaza la un sandwich MFM, la o partida de sex in care isi pot permite sa se simta libere si sa-si indeplineasca fanteziile obraznice. La o partida de sex in care sa detina controlul, iar cei doi barbati sa faca lucruri care ar duce-o la extaz.

Un sandwich MFM intr-o relatie serioasa? O idee proasta!

Daca esti intr-o relatie serioasa si daca partenerul tau nu e incantat de acest tip de jocuri, mai bine uiti de sandwich-ul MFM. Daca esti intr-o relatie serioasa si partenerul ar fi in stare de asa ceva, trebuie sa discutati cinstit inainte sa aduceti lucrurile in practica pentru ca pot exista anumite reprosuri dupa partida de sex ce pot duce la ruinarea relatiei voastre.

Este mai bine sa fii singura sau sa o faci cu un partener cu care te intalnesti ocazional, cu care ai o legatura fizica, fara sa fie implicate aspecte emotionale. Este important sa alegi doi barbati foarte discreti pentru sandwich-ul MFM. Doi prieteni care nu se vor lauda dupa aceea si nu iti vor pata numele. Ai nevoie de doi barbati cinstiti si sinceri, care sunt dispusi sa incerce o experienta noua, sa iti ofere placere si sa-ti faca dorintele sa devina realitate.

Un sandwich MFM include 2 limbi si 4 maini

Poti scapa de emotii cu un pahar de alcool si cateva minute de discutii placute. Apoi, este mai bine sa te lasi purtata de val si sa lasi actiunea sa se intample in ritmul ei natural. Daca nu reusesti sa faci lucrul asta de prima data si te opresti la sarutat, nu e nici o problema. Poti incerca din nou si sa faci lucrurile sa fie mult mai fierbinti a doua oara.

Fii spontana si ignora tabuurile. Nu ai voie sa te gandesti ca partenerii te vor exploata sau ca esti o prostituata, asculta-ti dorintele doar si lucrurile vor merge conform planului sandwich-ului MFM.

Bucura-te de placerea salbatica si permite-le partenerilor sa faca lucrurile care te excita. Fa-i sa te linga, sa se distreze cu tine, sa se concentreze amandoi numai pe tine. Lasa-i sa stie ca vrei doua limbi, patru maini si ca vrei sa simti ca sunt acolo doi barbati pentru tine, nu doar unul care sta si priveste si se blocheaza cand celalalt se retrage.

Si cel mai mare bonus al sandwich-ului MFM este...

Daca esti curajoasa, incearca penetrare dubla. Daca nu iti place acest lucru, cere-i unuia dintre parteneri sa te penetreze pe la spate, iar celuilalt sa te ia prin fata, ceea ce inseamna ca vei avea un penis in vagin si altul in gura in acelasi timp.

Daca partenerilor pare sa le placa acest lucru, convinge-i sa faca un spectacol gay pentru tine sau cel putin unul sa te penetreze in timp ce celalalt iti linge clitorisul. Fa tot ceea ce se simte placut si elibereaza-ti fanteziile o perioada de timp. Este sandwich tau MFM.

Da-ti drumul si du-ti placerea pana la sfarsit. Daca reusesti sa iti faci amandoi partenerii sa termine in acelasi timp, vei obtine, fara indoiala, o placere speciala din asta. Daca obtii asa-numitul orgasm triplu, spatiul in care o faceti va lua literalmente foc.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot....7282594


 
yasashDate: Friday, 2010-10-01, 14:26:59 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sex in trei – una dintre cele mai grozave fantezii

Fie ca e vorba de iubitul tau, o aventura sau chiar de sotul tau, fantezia unui menage a trois a trecut prin mintea multora. Cel putin la un moment dat. Cat de incitant poate fi sa imparti intimitatea la trei? Hai sa vedem care este rolul pe care il joaca aceasta factezie in stimularea dorintei...

Explorare sexuala 2+1

Nu toata lumea este deschisa spre asemenea aventuri, dar vei fi fericita sa afli ca multe femei au fantezii cu sex in trei. De barbati nici nu mai pomenim!

Din pacate, majoritatea se tem ca partenerii lor i-ar putea judeca, facandu-le sa se simta prea jenate sa aduca subiectul in discutie. Uneori, se poate intampla ca atunci cand partenerul iti marturiseste ca are fantezii cu sex in trei sa te simti emotional fortata si sa reactionezi impulsiv. Pentru a depasi acest moment, accepta-i dorinta, asigura-te ca fantezia nu ii depreciaza valorile pe termen lung si apreciaza-i deschiderea de a experimenta lucruri noi.

Poti sa o iei ca un indicator pozitiv al nivelului de confort pe care il simte partenerul fata de tine, indiferent daca esti dispusa sau nu sa iei parte la o asemenea joaca sexuala.

Scenariul fanteziei in trei

Un precursor important pentru sexul in trei sunt discutiile in doi. Daca puteti comunica deschis despre alte subiecte sexuale, aceasta discutie va fi mai putin descurajatoare. Un pas intr-adevar important este sa te bucuri de sexul in trei ca fantezie - vorbeste despre ce este incitant la ea, pretinde ca ai putea alege dintre mai multi barbati.

Fa din asta un secret sexy intre tine si partenerul tau. Nu trebuie sa mergeti mai departe decat sa faceti din sexul in trei o sursa reala de stimulare sexuala.

Cu un el sau cu o ea?

Pe baza reactiei lui, iti poti da seama daca e ceva ce poate fi adus in discutie intr-un mod serios sau nu. Daca partenerul tau nu arata nici o urma de interes, pastreaza-o in sertarul fanteziilor si cauta sa gasesti jocuri sexuale mai putin riscante.

Daca ii trezeste interesul, puteti intra in detalii despre cum vedeti fiecare dintre voi ca s-ar putea intampla. In acest punct vei sti daca partenerul tau este interesat de o inca o femeie sau de inca un barbat. Intr-un mod deloc surprinzator, 95% dintre barbatii heterosexuali prefera sa aiba parte de doua femei cand vine vorba de sexul in trei. Femeile insa tind sa varieze in preferintele lor. Unele femei sunt reticente si tind sa dea inapoi de la ideea unei alte femei intime cu partenerul lor, preferand astfel un barbat, in timp ce altele sunt bucuroase sa experimenteze alaturi de o alta femeie.

Regulile jocului de-a sexul in trei

Fiorul unei partide de sex in trei poate veni din vizualizarea acestuia intamplandu-se, participarii la el sau o combinatie intre cele doua. Trebuie sa vorbesti despre aceste lucruri pentru a descoperi preferintele tale.

Daca ajungi in acest punct, stabilirea regulilor este urmatorul pas important. Cercetarile asupra femeilor au aratat ca acestea tind sa fie destul de protective in ceea ce priveste legatura emotionala cu partenerul. Tine cont de faptul ca daca a treia persoana ameninta aceasta legatura in orice fel, noaptea se va termina destul de repede (si poate chiar relatia voastra).

Trebuie sa discutati daca regulile se aplica in ceea ce priveste sarutatul, penetrarea etc. Acest lucru este crucial pentru lansarea cu succes in lumea fanteziei sexului in trei.

Fantezie cu happy-end

Totodata, discuta toate scenariile posibile cu partenerul tau, astfel incat amandoi sa stiti ce va asteapta odata ce se termina partida se sex. Aminteste-ti ca ai o istorie si un viitor alaturi de partenerul tau. Niciodata nu il indemna sa faca ceva in privinta caruia nu e sigur. Acelasi lucru este valabil si in cazul tau. Poate mai ales in cazul tau. Daca o singura decizie nu e in intregime mutuala, aceasta are potentialul unui dezastru.

Desi cercetarile sugereaza ca sexul in trei tinde sa apara mai des in cazul intalnirilor pentru sex ocazional, tot mai multe persoane implicate in relatii serioase se deschid in fata invitarii unui al treilea partener pentru a impiedica ca monogamia sa devina plictisitoare.

Trebuie sa recunoastem, avem tendinta sa fim atrasi de lucruri care sunt riscante, iar aceasta fantezie eroticacuprinde atat de mult risc incat devine destul de ademenitoare. Comunicare, mintea deschisa si un sentiment de securitate reciproca in relatie sunt tot ce aveti nevoie pentru a face din aceasta aventura sexuala una pe care sa vi-o amintiti cu placere.

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....7434879


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Threesome
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024