Saturday, 2024-04-20, 06:08:59
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » First date
First date
izaDate: Monday, 2010-09-20, 20:12:46 | Message # 1
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Ce să nu mănânci la prima întâlnire

Prima întâlnire este de obicei decisivă: atunci se ia decizia dacă vă mai vedeţi sau nu şi altă dată. Pe lângă felul în care arăţi, subiectele de discuţie abordate şi personalitatea ta, mai sunt câteva aspecte de care cel sau cea alături de care petreci câteva ore e interesat. Spre exemplu, este foarte important ce anume mâncaţi, dacă e cazul. Mai exact, încearcă să te fereşti de alimentele prezentate mai jos.

1. Fast-food

Chiar dacă în urma dorinţei exagerate de americanizare, toată lumea a început să consume într-o veselie produse fast-food, încearcă să nu fie o opţiune în cazul primei voastre întâlniri. E puţin cam aiurea să mergeţi la un fast-food. Mai bine alegeţi un restaurant drăguţ sau un pub.

2. Lapte

Îţi place laptele şi îl consumi în loc de apă, bere sau suc. Dar nu uita că dacă posibila iubită sau posibilul iubit te vede bând cu nesaţ dintr-un pahar de lapte va crede că eşti infantil. Şansele să i se pară adorabil şi amuzant sunt mai scăzute. Încearcă să consumi o băutură de "om mare" sau măcar apă plată.

3. Porumb fiert

Dacă vrei un fruct la desert, optează pentru mere, pepene sau cireşe, dar în nici un caz pentru porumb fiert petnru că există şanse mari ca la finalul mesei să ai printre dinţi numai boabe de porumb. Chiar dacă nu e un lucru neobişnuit să ai această problemă, există posibilitatea ca el sau ea să rămână brusc fără chef... de tine.

4. Aripioare picante

Aripioarele se mănâncă cu mâna. Dacă sunt pline de sos te vei murdări în ultimul hal, iar şansele ca sosul să ţi se întindă şi pe toată faţa sunt destul de mari. Încearcă să eviţi un fel de mâncare ce te va face să arăţi ca un... porcuşor. În plus, chiar dacă aşa se mănâncă aripioarele, e posibil să pari neîndemânatic/ă.

5. Usturoi

Fie că este vorba despre friptură, sosuri sau pâine cu usturoi, încearcă să eviţi acest condiment. Îţi place, e sănătos, dar e posibil ca la finalul întâlnirii să nu te alegi nici măcar cu un sărut pe obraz. Ba mai mult, dacă aveţi apoi chef de o plimbare romantică şi discuţii interminabile, partenerul/a nu va fi încântat/ă de miros.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....51.html


 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:36:05 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Ce sa nu faci la prima intalnire

Frumoasa Sara Jean Underwood oferă băieţilor cele mai bune sfaturi pentru o primâ întâlnire.

- Nu veni niciodată nepregătit. Spală-te înainte, foloseşte un deodorant şi ia-ti haine curate pe tine.

- Nu bea prea mult. Un pahar de vin este suficient, dar nu te îmbăta. Ultimul lucru pe care îl doreşti este ca fata să te conducă acasă.

- Nu vorbi la telefon. Ai mers la întâlnire ca să cunoşti fata. Arată-te interesat de ea, pune-i întrebări şi mai ales ascult-o cu atenţie.

- Nu te da mare. Fetele nu sunt impresionate de aşa ceva.

Pentru restul sfaturilor, urmăreşte filmuleţul de mai jos.

Video:


What Not to Do on a First Date

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....53.html




Juicy Pussy


Message edited by lussy - Sunday, 2010-09-26, 21:37:45
 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:15:07 | Message # 3
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
3 lucruri pe care el ar vrea să le audă la prima întâlnire

Este prima voastră întâlnire, îl placi, ai emoţii şi nu vrei s-o dai în bară punând întrebări prosteşti sau comportându-te ciudat. Iată trei lucruri pe care un tip le-ar aprecia la prima voastră ieşire şi pe care ar vrea să le audă:

"Faci exerciţii?"

Această întrebare ar trebui să-l flateze, mai ales dacă răspunsul este "da". Chiar şi în condiţiile în care răspunsul este "nu", ai scuza perfectă pentru ai spune cât de bine arată şi poţi să-l sfătuieşti s-o ţină tot aşa cu ceea ce face el pentru a se menţine în formă. Ar fi bine să ştii totuşi că trebuie să fii pregătită după ce pui această întrebare, deoarece sunt mulţi bărbaţi care îţi dau detalii absurde despre sportul pe care îl fac.

Evită să pui această întrebare dacă cel cu care ai ieşit nu este deloc în formă şi acest lucru este evident. O va lua ca pe o ironie şi rişti să strici totul.

"Voi mânca friptură"

Această afirmaţie nu este o ofensă adusă vegetarienilor, ci un lucru pe care bărbaţii vor să-l audă pentru a fi convinşi că te simţi bine şi nu ţi-ai pierdut apetitul din cauza alegerii proaste a restaurantului sau a vreunei gogomănii pe care a zis-o.

"..."

Cel de-al treilea lucru nu este neapărat unul pe care vrea să-l audă. La sfârşitul unei întâlnirii poate conta enorm un lucru nespus. Te-ai uitat în ochii lui, ai părut relaxată şi binedispusă? Ai fost atentă şi interesată? Acesate lucruri pot conta mai mult decât orice subiect de conversaţie atunci când flirtezi cu cineva. Sigur îşi va aminti cu drag de ele.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....12.html


 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » First date
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024