Friday, 2024-04-26, 15:12:01
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Cum sa cuceresti femeile
Cum sa cuceresti femeile
deeaDate: Sunday, 2010-09-26, 21:05:06 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum o cucereşti, dacă ea nu te bagă în seamă?

6 trucuri ca să te «combini» cu fata de care îţi place.

Îţi place o fată, dar nu ştii cum să îi atragi atenţia asupra ta? Ai vrea să te “combini” cu ea, dar nu ai bani să o duci în cluburi sau în locuri scumpe şi nu ştii cum să acţionezi în asemenea condiţii? Noi am vorbit pe această temă cu mai mulţi adolescenţi şi am aflat de la ei şase ponturi cu ajutorul cărora o poţi face pe fata care-ţi place să-ţi cadă în braţe.

Eu îi las în fiecare dimineaţă câte o floricică în ştergătorul de la maşină. Aleg o cârciumăreasă sau un trandafir. Mi se pare cel mai frumos gest pe care poate să-l facă cineva”, ne-a spus Cristi (20 de ani).

“Sunt atent la ce îi place. Şi dacă văd că e înnebunită după îngheţată, îi fac o surpriză şi îi dau în fiecare zi câte una. Îşi va da seama că o plac şi, văzând că-i ştiu preferinţele, sigur îmi va da o şansă”, crede Alexandru (20 de ani).

“Dacă ai numărul ei de telefon, cred că un sms dulce e cel mai potrivit «cârlig» ca să agăţi o fată. Textul trebuie să fie scris din suflet şi întâlnirea e ca şi rezolvată”.

“Cum prietenul meu cel mai bun, Ionuţ, e amic cu fata de care-mi place, bineînţeles că mă bazez pe el să-mi pună o vorbă bună şi apoi să-mi facă «lipeala» cu ea”, s-a lăudat Alex (17 ani, stânga).

“Un bileţel pe care să scrii un vers frumos, compus de tine, sau o declaraţie de dragoste băgată în cutia poştală reprezintă o metodă sigură ca să-i arăţi unei fete că o placi”, ne-a zis Adi (20 de ani).

“Dacă îmi place de ea, o invit la cinema, clar. Şi am grijă să fie un film de dragoste, ca să vadă că sunt un tip romantic”, a zis Gabi (19 ani).

Invatati din greseli baieti ! biggrin tongue

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....20.html






Message edited by deea - Sunday, 2010-09-26, 21:06:02
 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:49:50 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum să agăţi o femeie inabordabilă

Cand vine vorba despre agăţat, mulţi bărbaţi se tem de femeile "bune" pentru că au impresia că nu prea se vor bucura de succes. Astfel, mulţi renunţă din start. Şi poate pe bună dreptate, deoarece nu prea ştiu cum să impresioneze o reprezentată a sexului slab, care e frumoasă şi pare a le fi superioară.

1. Nu fi foarte prietenos

Dacă eşti foarte deschis şi prietenos există şansa să devii un fel de confident sau, termen la modă, "prieten gay". Dacă vrei să dai gata o femeie inabordabilă încearcă să te apropii de ea, dar fără a dezvălui prea multe despre tine. O vei face curioasă şi va deveni interesată de tine pentru a afla misterul care te înconjoară.

2. Demonstrează-i că ai stil

Arată-ţi manierele învăţate în cei şapte ani de acasă. Vorbeşte-i frumos, deschide-i uşa sau portiera de la maşină, ajut-o să-şi dea haina jos sau să şi-o pună pe ea, ţine-i scaunul şi alte mici gesturi de politeţe care îi vor arăta că ai clasă.

3. Fii cel cu iniţiativa

Spune-i că vrei să o scoţi la cină, miercuri, la ora 20.30. Fii direct şi incisiv. Demonstrează că ştii ce vrei şi că eşti un bărbat puternic. Determin-o să creadă că deţii controlul asupra propriei persoane, asupra vieţii tale şi, de ce nu, asupra ei. Dacă vei părea slab, bleg sau leneş nu vav rea să aibă de-a face cu tine.

4. Nu îi acorda atenţia maximă

Vorbeşte cu ea, dar fii atent şi la cei din jur, dacă sunteţi la un chef, de exemplu. Schimbă două vorbe şi cu alte domnişoare, dar fără a flirta sau a-i da de înţeles fetei pe care o doreşti că "joci la mai multe mâini". Încearcă doar să o faci puţin geloasă. Arată-i că eşti disponibil şi că sunt mai multe persoane posibil interesate de tine. Cum să nu vrea ceva ce vor şi altele?

5. Nu te holba la ea ca disperatul

Am înţeles. Arată bine, o vrei, dar nu te uita la ea insistent, de parcă ai vrea să îi rupi hainele şi să o arunci în primul pat. Dacă vrei, fă-i un compliment finuţ. Spune-i că-ţi place parfumul ei sau că are o coafură interesantă. Admiră-i pantofii sau rochia. Nu încerca să faci referire la sânii, fundul, picioarele sau buzele ei.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....45.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Cum sa cuceresti femeile
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024