Thursday, 2024-04-18, 20:13:40
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Seductie feminina
Seductie feminina
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 20:56:25 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum il faci sa-si piarda capul?

O privire aruncata pe sub gene, o atingere intamplatoare, mirosul ametitor al parului... si el e pe cale sa-si piarda capul.
Arta seductiei are trucurile ei, care va ajuta sa treziti pasiunea. Fiecare percepe lumea inconjuratoare in felul sau. Natura ne-a inzestrat cu cinci simturi: vazul, auzul, mirosul, gustul si pipaitul.. Dar fiecare om se foloseste de ele in mai mare sau mai mica masura.

Pentru unele persoane este important sa vada totul cu ochii lor, altii percep mai bine imaginile auditive sau se orienteaza spre simturile tactile. Relatiile de dragoste nu sunt o exceptie. Pentru a gasi repede drumul spre inima iubitului dvs., ar trebui sa incercati sa descoperiti ce tip de perceptie il caracterizeaza. Iar pentru aceasta, nu trebuie decat sa-l ascultati cu atentie atunci cand
vorbeste.

Expresiile pe care obisnuieste sa le foloseasca in mod curent va vor indica ce tactica de seductie ar fi mai potrivit sa alegeti. Persoana care foloseste des expresii de tipul: "asculta", "suna bine", "e ceva nemaiauzit", "pe un ton inalt", percepe lumea cu precadere prin intermediul auzului. Mai mult ca sigur, iubitul dvs. este meloman, un interlocutor placut, capabil nu doar sa sustina o discutie interesanta, ci sa-si asculte cu rabdare si interes partenerul de dialog. Arma dvs. principala este vocea, care trebuie sa fie calma, catifelata, iar rasul delicat, cristalin. Bineinteles, complimentele dvs. ii vor face o mare placere. Totusi, e bine sa pastrati simtul masurii. Nu uitati ca el are un auz fin, muzical si sesizeaza cu usurinta orice nota falsa. Pentru o atmosfera romantica, iubitul dvs. are nevoie de muzica linistita, in surdina.

Pe de alta parte, o plimbare in doi pe inserat, insotiti de trilurile mierlelor sau privighetorilor va vaea si ea un efect magic. Insa efectul maxim poate fi obtinut prin sex la telefon. Cu cat sunteti mai priceputa sa utilizati toata gama de intonatii si suspine, cu atat vor fi mai senzuale tablourile create de imaginatia lui. Cel care foloseste expresii tipice ca : "esti o dulceata", "pe gustul meu", "experienta amara", "ma intoarce pe dos", este o persoana rafinata. Cele mai importante senzatii pentru el sunt gustul si mirosul. El se pricepe la vinuri si cunoaste toate restaurantele unde se mananca bine. Accepta experimentele numai in baza bunului gust. Pana si simplul miros al apei de colonie a iubitului dvs. este ametitor. Imbracamintea de efect si discutiile placute nu-l vor impresiona, acest romantic viseaza la aventuri palpitante, de neuitat. Trebuie sa fiti plina de inventivitate, trebuie sa-l uimiti! Lasati inhibitiile la o parte, fiti senzuala, imprevizibila, propuneti-i tehnici sexuale exotice. Nu uitati de forta magica a parfumurilor. Il vor face sa se cufunde intr-o dulce uitare. Expresii tipice ca: "ei, vezi", "ia uite", cat vezi cu ochii", denaot ca iubitul dvs. este acel gen de barbat care iubeste cu ochii. Are un foarte dezvoltat simt al esteticului. Isi formeaza parerea despre reprezentantele sexului frumos bazandu-se pe prima impresie. Asa ca de acum trebuie sa aratati intotdeauna impecabil. Lenjerie de dantela sexy de toatye culorile, neglijeuri semitransparente, topuri seducatoare, pantofi cu toc - aceasta trebuie sa fie baza garderobei dvs.

Cea mai buna metoda de a trezi pasiunea barbatului iubit este sa-l incitati ca la carte. Dezgoliti-va din intamplare un umar, uitati sa inchideti usa cand va schimbati. Iar miscarile senzuale sau un mic striptease il vor convinge ca sunteti femeia viselor lui. Barbatii care folosesc expresii de genul: "si-a facut-o cu mainile lui", "m-au trcut toti fiorii", "nimic nu-l atinge", sunt barbatii care se bazeaza inainte de toate pe simtul tactil. La inceput, un astfel de barbat poate parea cu picioarele pe pamant, ba chiar un materialist inrait. E un om asezat si cantareste bine argumentele pro si contra inainte de a lua o decizie. Pe un asemenea om va puteti baza intotdeauna, pentru ca el nu face greseli. Barbatii care apartin acestui gen apreciaza siguranta. Permiteti-i sa fie el cel care da tonul in relatia dvs. Si nu cedati prea usor farmecelor lui, pentru ca el are nevoie sa simta ca si-a castigat prin lupta laurii invingatorului. Retineti: sexul rapid, extrem nu este genul lui. Aveti in fata un amator de placeri prelungite, care s-a obisnuit sa guste placerea simturilor la maximum. El are nevoie de un cuibusor placut, de cearsafuri de matase, lumina difuza si, bineinteles, de mangaieri prelungi, de imbratisari tandre si atingeri tulburatoare.

sursa:
http://articole.famouswhy.ro/arta_se...._capul_




 
lussyDate: Sunday, 2010-12-26, 18:56:03 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Cum să fii iubita perfectă, în patru paşi simpli

Bărbaţii nu sunt complicaţi, dar femeile au minunatul talent de a găsi mereu metode prin care să despice firul în patru atunci când nu e nevoie. Poate dintr-un fel de exces de zel. Nu e dificil să-l faci să se simtă bine alături de tine. Nu trebuie decât să urmezi nişte reguli simple.

1. Nu fi geloasă fără motiv

Nu-i sări la gât imediat cum admiră o femeie frumoasă pe stradă sau într-un bar. Şi tu te uiţi la bărbaţii care arată bine. Ba chiar şi după femei. Iar dacă din când în când îşi cumpără câte o revistă pentru bărbaţi nu îi face morală. O să îl enervezi şi chiar o să vrea să-şi caute o iubită care să nu fie aşa de isterică şi nesigură pe ea.

2. Nu îl cicăli toată ziua

Nimic nu îţi convine. Că nu spală vasele sau că nu le spală bine. Că nu stă cu tine sau că stă mereu pe capul tău. Lasă-l şi pe el să respire. Iar dacă iese cu băieţii la bere, nu ţipa la el când vine acasă că a băut bere. E puţin cam absurd, dacă stai să te gândeşti. Pare că îi cauţi mod în papură pentru orice, încât o să-i vină să fugă cât mai departe de tine.

3. Susţine-l

Nu e perfect şi uneori dă greş. Când e supărat, învins, deprimat indiferent dacă echipa favorită a pierdut meciul, nu i-a ieşit un proiect la muncă sau are un moment depresiv fii alături de el. Susţine-l şi poartă-te frumos. Încearcă să îl ajuţi nu prin sfaturi sau reproşuri, ci fiindu-i pur şi simplu alături şi ascultându-l.

4. Fii inventivă în pat

Oricât de mult vă place să faceţi sex, dacă ajunge să fie ceva automat şi programat, şi iubitul tău o să se plictisească. Nu e nici el o maşinărie de făcut amor, chiar dacă are chef de şapte ori pe zi. Încearcă să îl surprinzi plăcut, cu un preludiu interesant, lenjerie sexy sau spune-i că vrei să încercaţi o poziţie nouă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....28.html




Juicy Pussy
 
izaDate: Thursday, 2013-03-28, 23:46:35 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Trei întrebări pe care să i le pui unui bărbat, înainte de a te cupla cu el

Vrei să afli ce fel de om e bărbatul irezistibil pe care l-ai întâlnit? Te gândeşti dacă are rost să te cuplezi cu el? Publicaţia americană Frisky te ajută să îţi dai seama ce fel de individ e el şi dacă aţi putea să construiţi o relaţie armonioasă, în funcţie de răspunsurile pe care ţi le dă la trei întrebări simple.

1. Care e cel mai urât lucru care ţi s-a întâmplat?

În primul rând afli câte ceva despre viaţa lui şi în cel de-al doilea rând îţi dai seama cum gândeşte. Dacă îţi răspunde imediat că a fost distrus când şi-a rupt o mână sau când echipa lui preferată de fotbal a pierdut campionatul, atunci e clar că nu prea e matur şi nu e de considerat pentru o relaţie "de viitor". În plus, când îţi povesteşte îţi poţi da seama şi cum reacţionează în situaţii de stres sau cum rezolvă o problemă.

2. Ce faci în timpul liber?

E important să vă placă lucruri similare, pentru că dacă tu tragi într-o parte şi el în cealaltă, nu ajungeţi niciunde. Dacă petrece timpul închis în casă jucând WOW sau stă noapte după noapte în club cu băieţii iar pe tin nu te tentează aceste stiluri de viaţă ar cam trebui să-i zâmbeşti frumos şi să-i spui un fugitiv "pa".

3. Cum te înţelegi cu mama ta?

Nu e bine dacă o urăşte, dar nici dacă e "băiatul mamei". Răspunsul potrivit ar trebui să fie ceva de genul: "Ne înţelegem bine, dar nu sunt dependent de ea. Avem o relaţie bazată pe comunicare şi încredere".

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....54.html


 
silvyeDate: Thursday, 2013-03-28, 23:49:30 | Message # 4
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
Seductia nu incepe cu preludiul!

Pentru a putea trezi in partener atractia, trebuie sa inveti sa o creezi. Psihosexologul Jeni Chiriac spune ca o femeie ar trebui, in mod ideal, sa inceapa sa isi seduca partenerul cu mult inainte (cateva zile sau seri inainte) de a dori sa initieze un contact sexual. Singura regula care ar trebui sa fie respectata este sa o faci fara ostentatie si fara a avea ca tel final seductia partenerului. Cu siguranta, asta e rezultatul dorit, dar psihosexologul spune ca nu trebuie sa te superi sau sa devii frustrata, si nici sa renunti daca partenerul nu da semne ca ar fi impresionat inca de la primele tale incercari. El observa cu siguranta, chiar daca nu iti spune nimic sau nu iti da de inteles nimic.

Ca sa poti seduce, ar fi bine sa intelegeti ca trebuie sa creezi atmosfera si sa pregatesti acest moment in timp. De exemplu, spune Jeni Chiriac, un barbat care a incercat timp de trei saptamani sa faca dragoste cu partenera lui si a fost refuzat va fi, cu siguranta, mai greu de "convins" atunci cand vei dori sa il seduci. De asemenea, ar fi bine sa realizezi cat de posesiva esti si care sunt lucrurile negative pe care le aduci in relatie.

Invata sa gandesti in doi pentru ca, spune psihosexologul, tot mai multi barbati au inceput sa aiba aceleasi cerinte intr-o relatie cu ale femeilor.

- Saruta-l dimineata inainte de a va desparti si spune-i ce o sa il "astepte" diseara!

- Foloseste fiecare oportunitate pentru a-i "transmite" mesajul tau: atunci cand il saruti ii poti musca usor lobul urechii si te poti uita – fara a spune nimic - "in felul acela" la el.

- In timpul unei imbratisari stranse, poti cobora cu mana in jos, pana unde stiti amandoi ca nu il atingi atunci cand nu vrei sa initiezi un act sexual.

- Tot dimineata il poti "lasa" sa te urmareasca in timp ce te imbraci, incet, cu hainele care te avantajeaza cel mai mult sau cele care te fac sa te simti cea mai atragatoare!

- Trimite-i in cursul zilei, atunci cand sunteti fiecare la munca, un sms "obraznic", in care fie sa ii explici (cu detalii cat mai vizuale, pentru ca barbatii sunt cel mai excitati de ele!) cat de mult te excita sa te gandesti la el, fie sa ii povestesti o fantezie! Important, spune psihosexologul, e sa iti dai frau liber sentimentelor si atractiei pe care o simti fata de el!

- Seara, atunci cand va pregatiti de culcare, poti merge sa faci dus si sa lasi usa de la baie deschisa. Te poti spala, dar nu vei obtine rezultate daca te speli rapid, ca atunci cand ai uitat ceva pe foc sau cand se plange copilul. Daca ti se pare destul de greu sa te sapunesti "artistic", incearca sa te gandesti la sfatul psihosexologului: "Concentreaza-te asupra ta, nu asupra celui care te-ar putea privi. Comporta-te ca si cum ai fi singura! Daca reusesti sa te simti bine cu tine, senzuala si atragatoare, efectul va fi dublu: seductia lui si cresterea increderii in tine."

Daca esti adepta bailor, pregateste-ti una cu spuma si roaga-l sa iti aduca un pahar cu vin sau chiar sa iti maseze spatele. Acelasi efect il poate avea aplicarea cremei de corp in dormitor, in timp ce el se uita la televizor sau citeste. S-ar putea sa nu lase telecomanda sau cartea jos, dar nici nu se va putea concentra la ele!

sursa:
http://www.feminis.ro/dragost....ul-2561



 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Seductie feminina
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024