Friday, 2024-04-26, 12:44:30
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Dating
Dating
maximusDate: Sunday, 2010-12-26, 18:41:34 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Băuturi pe care un bărbat adevărat nu trebuie să le comande niciodată

Unele băuturi, fie alcoolice, fie răcoritoare, sunt destinate exclusiv femeilor sau bărbaţilor cu înclinaţii... feminine. Potrivit revistei AskMen, bărbaţii adevăraţi nu ar trebui să comande niciodată băuturile de mai jos:

1. Băuturi răcoritoare dietetice

Chiar dacă ţin la aspectul fizic, bărbaţii în care explodează testosteronul nu îşi comandă la bar răcoritoare dietetice.

2. Cosmopolitan

Cocktailul roz, dulceag, consumat mai ales de cele patru dive din Sex and the City i se potriveşte unui bărbat doar dacă e homosexual. Altfel, ar face bine să nu şi-l comande.

3. "Ce vrea şi ea"

Dacă şi el şi ea vor aceeaşi băutură, ar fi bine şi masculin să comande el. Nu să o lase pe ea să spună ce vrea şi apoi, cu un glas neutru şi suav să spună repede şi el: "Vreau ce şi-a luat iubita mea!".

4. Sex on the Beach

Un alt cocktail destinat exclusiv femeilor. O fi plăcut să îţi imaginezi cum faci sex pe plajă, chiar să pui în practică acest lucru, dar dacă e bărbat adevărat, un reprezentant al sexului... tare nu îşi va comanda niciodată Sex on the Beach.

5. Bere cu gust fructat

Ştiţi berile acelea cu foarte puţin alcool şi cu gust de fructe, care au fost produse special pentru femei? Ei bine, nu cred că are sens să adăugăm că un bărbat arată ridicol dacă bea aşa ceva.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....74.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:47:40 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Top 3 locuri de întâlnire

Ai pus ochii pe un tip mişto, aţi hotărât să ieşiţi împreună, dar nu aţi ales încă locul? Iată care sunt avantajele şi dezavantajele locurilor de întâlnire. Ponturi preluate din revista Bravo

- La cinema
Avantaje: Nu există tăceri penibile şi vă puteţi apropia pe întuneric. Mai târziu, aveţi un subiect de discuţie: filmul văzut.
Dezavantaje: Din moment ce nu vorbiţi, nu afli nimic despre tipul cu care te-ai întâlnit.

- La cafenea sau la restaurant:
Avantaje: Discutând, puteţi afla multe unul despre celălalt. Îl poţi privi atent în ochi şi cine ştie dacă nu urmează o plimbare sub clar de lună în parc!
Dezavantaje: Pauzele de conversaţie distrug plăcerea.

- La sport:
Avantaje: Îi poţi arăta că eşti în formă şi îl poţi lăsa să te înveţe jocul respectiv. Astfel, el se va simţi bărbat şi nici nu vor exista pauze în discuţie, pentru că faceţi împreună ceva.
Dezavantaje: Petele de transpiraţie nu sunt deloc sexy. Nu te obosi prea tare şi nu te emoţiona!

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....75.html




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Dating
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024