Saturday, 2024-04-20, 09:40:23
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Seductie masculina
Seductie masculina
maximusDate: Sunday, 2010-12-26, 18:51:10 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum să fii iubitul perfect, în patru paşi simpli

Femeile nu au nevoie de tot felul de lucruri complicate pentru a se simţi iubite, in siguranţă şi apropiate de iubitul lor. Pentru a o face să se simtă bine alături de tine, urmează câţiva paşi simpli.

1. Ascult-o

Da, uneori spune tâmpenii sau lucruri care nu te interesează dar ascult-o. Las-o să-ţi povestească ultimul episod din serialul preferat, ce rochie a văzut la mall sau ce a mai păţit prietena ei. Dacă stai şi o asculţi activ, participând uneori la discuţie, va simţi că e importantă pentru tine.

2. Fă-i surprize

Femeile adoră să li se facă surprize. Plăcute, evident. Aşa simt că sunt dorite. Nu trebuie să te dai peste cap să ai cine ştie ce idei sau să cheltuieşti o avere. Un buchet de flori din când în când, fără nici o ocazie specială, o cutie de bomboane sau o cină romantică pregătită special pentru ea sunt deja surprize pe care le va adora.

3. Ţine-ţi promisiunile

I-ai promis că mergeţi la cumpărături joi. Nu te mai răzgândi şi nu amâna. Aţi zis că o să petreceţi un weekend la munte, aranjează plecarea fără a găsi motive să mergeţi altădată sau deloc. Dacă nu-ţi ţii promisiunile, va crede că nu îţi place să petreci timpul alături de ea sau că nu acorzi importanţă dorinţelor ei.

4. Respect-o!

Oricărei femei îi place să fie alintată, să i se vorbească frumos, să aibă un iubit care e tandru şi atent. Fă un mic efort şi poartă-te frumos cu ea. Nu-i vorbi urât, apreciază ce face pentru tine şi, din când în când, surprinde-o cu un sărut pasional.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....69.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
nutzyDate: Saturday, 2013-03-23, 18:32:11 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Cum păcăleşti o femeie să facă sex cu tine

Bărbaţii sunt de cele mai multe ori ahtiaţi după sex. Cateodată insă nu ştiu cum să o convină pe noua lor cucerire să le cadă in pat. Iar dacă fac pasul cel mare o dau in bară. Cel mai bine ar fi, potrivit askmen.com, ca bărbatul să o determine să îl roage să facă sex, iar el să pară cuminte, la locul său şi... mai ales, surprins.

1. Şopteşte-i lucruri drăguţe la ureche

Nu începe să o lauzi aiurea şi să-i faci complimente stupide. Spune-i lucruri drăguţe de genul "Miroşi foarte bine azi" şi în acest timp răsuflarea ta, pe gâtul ei, o să îi dea fiori.

2. Pregăteşte-i cina

Cheam-o la tine acasă şi găteşte ceva (sau comandă mâncare dacă nu te pricepi la gătit). Desertul ar fi bine să fie cu frişcă sau sos de ciocolată, care să ajungă pe umărul, gâtul sau mâna ei. Sărut-o şi spune-i cât de dulce şi nu te opri acolo... Dar, totuşi, opreşte-te la un moment dat pentru că atunci va fi rândul ei să se gândească la... prostii.

3. Jucaţi-vă un joc amuzant

Fă-o să râdă la o partidă de cărţi sau table. Sau,de ce nu, Monopoly sau chiar Piticot. Vă veţi simţi bine, veţi râde, poate jucaţi pe porunci şi dacă ştii cum să manevrezi "cărţile" în favoarea ta, te poţi considera norocos.

4. Fă-i masaj

Rareori găseşti o femeie căreia să nu îi placă să i se facă masaj. Aşa că, oferă-i o partidă de masaj. Nu fi prea violent, dar nici prea moale. Încearcă să o atingi cu tandreţe, dar ferm în acelaşi timp.

5. Încearcă-le pe toate în aceeaşi seară

Ca să fie efectul maxim, încearcă toate cele patru sfaturi de mai sus în aceeaşi seară. Atunci poţi să fii sigur că vei avea parte de o noapte incendiară. Dar.... totuşi, mai ştii?! Femeile astea sunt greu de înţeles aşa că s-ar putea să nu te alegi cu nimic. Nu-i rău să încerci, însă, pentru că măcar vă veţi bucura de o seară frumoasă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....76.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:06:55 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum îţi dai seama dacă îi place de tine

Unii bărbaţi sunt complicaţi atuni când le place o femeie. Ba fac pe grozavii, ba nu spun nimic şi se comportă ca nişte copii care nu ştiu ce vor. Totuşi, dacă nu ştii ce să înţelegi din lucrurile pe care le face sau le zice, citeşte mai jos cum îţi poţi da seama, din comportamentul lui dacă te place sau nu.

1. Îţi zâmbeşte

Dacă zâmbeşte când purtaţi o conversaţie sau când pur şi simplu te priveşte de la distanţă, înseamnă că te place puţin. Altfel nu ar zâmbi aşa pur şi simplu ca să-şi arate dinţii.

2. Fii atentă la picioarele lui

Dacă atunci când stă lângă tin vârfurile picioarelor lui (ai pantofilor) sunt îndreptate spre tine, înseamnă că te place. E un truc pe care orice expert în limbajul trupului îl ştie. Dacă, în schimb, vârfurile pantofilor sunt îndreptate în altă parte, nu prea ai nici o şansă.

3. Se uită în ochii tăi

Dacă seu ită în ochii tăi, înseamnă că te place şi vrea să arate acest lucru. Dacă îţi evită privirea poate însemna că te place, dar e cam timid şi din această cauză evită un contact direct. Dac, în schimb, privirea lui e ba pe tine, ba în jurul tău, fiind de altfel normal pentru o discuţie cu un amic, un coleg sau orciare altă persoană, nu te place.

4. Te atinge

Dacă în timp ce vorbiţi te atinge pe mână sau pe păr sau... oriunde, înseamnă că e atras de tine şi flirtează cu tine. Dacă stă departe şi pare dezinteresat, ei bine, chiar e indiferent şi nu te vede ca pe o potenţială iubită.

5. E atent la aspectul lui fizic

Dacă e atent cu aspectul lui fizic şi pare să-şi aranjeze părul sau hainele atunci când vorbeşte cu tine sau înaitne de a te aborda, e clar că vrea să facă o impresie bună şi că îi place de tine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....63.html




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Seductie masculina
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024