Friday, 2024-04-26, 00:34:35
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Romantic ideas
Romantic ideas
lussyDate: Monday, 2011-01-10, 22:12:28 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Trei sfaturi pentru o partidă de sex mai romantică

Sexul e incintant la început, dar pe măsură ce timpul trece, pentru multe cupluri partidele de amor devin plictisitoare, mecanice. Nu se mai întâmplă nimic interesant, apetisant, sexy, romantic. Pentru a scăpa de plictiseală, de rutină şi pentru a readuce romantismul în relaţie, vezi mai jos câteva sfaturi.

1. Femeia preia comanda

Nu mai aştepta ca partenerul de viaţă să iniţieze mereu partidele de amor. Fii agresivă şi sexy, cucereşte-l din nou. Vă veţi simţi foarte bine amândoi. Tu vei avea senzaţia că eşti puternică, atrăgătoare şi că eşti în stare să faci orice, iar el se va simţi flatat şi apreciat. Cu toate că pare un gest mai degrabă brusc şi agresiv, această abordare ascunde un romantism care o să vă apropie.

2. Tacâm complet

Dacă crezi că o să vorbim despre preludiu, te-ai înşelat. Ei bine, un tacâm complet, plin de romantism şi toate plăcerile senzuale cuprinde un duş înaine de a face sex, la care participaţi amândoi şi vă giugiuliţi şi vă săpuniţi bine. De abia apoi treceţi la acţiune, urmând ca la sfârşit să ajungeţi, din nou, amândoi la duş. Ulterior, daţi drumul la un film şi staţi cuibăriţi în aşternut.

3. Hainele îl fac pe om

Adevărată sau nu în viaţa de zi cu zi, această afirmaţie poate să producă scântei în dormitor. Atunci când e, bineînţeles, pusă în aplicare. Astfel, îmbrăcaţi-vă frumos amândoi şi organizaţi o cină cu stil. Fie acasă, fie la un restaurant mai pretenţios. După ce aţi mâncat şi aţi băut câte un pahar de vin, acţiunea se mută în dormitor. Ai grijă ca pe sub rochia sexy să porţi o lenjerie intimă apetisantă şi pe care partenerul tău că nu o ştie. Roagă-l să te ajute să te dezbraci, după care pune în aplicare primul sfat "Femeia preia comanda". Mai departe vă descurcaţi voi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....63.html




Juicy Pussy
 
nykoDate: Tuesday, 2014-04-15, 22:51:57 | Message # 2
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
lovers

        


 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Romantic ideas
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024