Tuesday, 2024-04-16, 07:02:11
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Secrete de la intalniri
Secrete de la intalniri
riddickDate: Sunday, 2010-06-20, 20:44:25 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Tine cont ca nu vei avea niciodata o a doua sansa de a produce acea prima impresie. Asa ca data viitoare cand vei avea norocul sa iesi in oras pentru prima oara cu “fata visurilor tale”, incearca sa-ti amintesti acest lucru. Asta daca doresti sa existe si o a doua intalnire…

Iata, in ordine descrescatoare, un top 10 al secretelor ce pot conduce la o intalnire de succes:

10. Verifica-ti comportamentul. Femeile pot sa respecte un barbat ambitios, dar nu unul arogant. Daca ea va dori sa stie detalii despre serviciul tau, despre realizarile, visele, sperantele tale, ar trebui sa nu te apuci sa-i faci o insiruire fara noima, ci sa-i vorbesti intr-o maniera in care sa-i trezesti interesul pentru ceea ce ii spui. Nu te lauda, si nu brava. Daca femeia din fata ta este o persoana deosebita, se prea poate ca realizarile sale sa le depaseasca pe ale tale, si atunci o sa te trezesti un balon plin cu aer. Nu fi misogin, si n-o face sa se simta un graunte de nisip in desertul realizarilor tale.

9. Bunele maniere conteaza. Cea mai eleganta metoda de a cuceri atentia unei femei este sa fii elegant, respectuos, si curtenitor. Sigur, sunt femei care prefera “baietii de cartier”, dar… nu ele sunt tema prezentului articol.
Deschide-i usa (masinii, magazinului…) domnisoarei tale, nu merge inaintea ei pe strada, si nu cumva sa faci gesturi nepotrivite, cum ar fi… sa te scarpini in nas. Si pentru ca tot suntem la capitolul “ce nu se face”, nu uita ca daca mergeti la o pizza, sau la un fast food, sa mesteci cu gura inchisa, sa nu musti jumatate de hamburger si apoi sa incerci sa-i povestesti ceva. Si mai ales, pentru ca stim bine ca barbatii au un limbaj mai… deocheat in preajma prietenilor, nu uita ca esti cu o femeie, asa ca nu injura, si nu vorbi obscen.

8. Bun venit in secolul 21… unde femeile nu mai sunt vazute doar ca obiect de mobila in bucatarie, intre cratite. Daca vrei s-o duci intr-un anume loc, intreab-o si pe ea unde ar dori sa mergeti. Sigur, multe femei asteapta ca barbatul sa fie cavalerul, asa cum cere regula, si el sa ia deciziile, dar are totusi o nota de eleganta s-o consulti. O faci sa se simta importanta. Femeile, in cea mai mare parte, se dau in vant dupa atentie. Si nu uita: oricat de moderne ar fi timpurile in care traim, sunt reguli de politete care se aplica in continuare. Lasa-i imaginea unui gentleman, a unui barbat rafinat, si cu gusturi.

7. Intrebari si raspunsuri. Multi barbati se intreaba ce n-a mers la acea prima intalnire. Gandeste-te ca poate ai asaltat-o cu intrebari si teme de conversatie. Sigur, au si femeile creier, si este foarte bine sa-l utilizeze, dar nu poti sa-i ceri unei domnisoare cu care ai iesit la o intalnire in oras, sa dezbata pe teme de economie de exemplu. Si daca tot o intrebi ceva, las-o sa raspnda. Fa de asa natura incat sa dialogati, nu sa conduci doar tu conversatia. Si inca ceva… Ai iesit cu o fata in oras. Ei bine, cat esti cu ea, uita de restul fustelor scurte si provocatoare care trec pe langa tine. Fa-o sa se simta centrul atentiei tale.

6. Controleaza-ti umorul. Un ton plin de sarcasm, ironie si umor sec, poate fi o problema. Sigur ca prietenilor tai, si familiei, le place acest lucru. Dar ei te cunosc, sunt obisnuiti cu tine, si cu modul tau de a fi. Ea insa nu este. Nu inca. Asa ca las-o sa se familiarizeze cu persoana ta. N-ai idee de cum poate ea interpreta glumele tale. Daca le simte indreptate impotriva ei? Daca se simte luata peste picior, sau ironizata? Bine, asta nu inseamna nici ca veti sta ca la un concert simfonic. Glumeste cu ea, arata-i ca ai simtul umorului, dar fi controlat. Discuta cu ea, si incearca sa aflii ce-i face placere. Ce filme prefera, ce muzica asculta. Asa vei stii si ce sa spui, si ce fel de glume poti face.

5. N-o duce in locurile in care mergi tu de obicei. Multi barbati atunci cand ies cu o femeie in oras au tendinta s-o duca in locurile pe care le frecventeaza de obicei impreuna cu prietenii. Probabil ca sa-si etaleze noua achizitie. Dar o sa dai acolo peste tipi cu care te vezi des, si ti se vor adresa asa cum vorbesc de obicei barbatii intre ei (in lipsa persoanelor feminine). Si o sa te strige careva cu “Bai ala… Bai… limba de pantof”, si ea va zambi stanjenit, si numai bine nu se va simti. Sigur, daca totul decurge bine la prima intalnire, poti sa o conduci apoi si prin locurile tale preferate. Dar nu de la inceput. Si mai poti privi lucrurile dintr-o perspectiva. Sa presupunem ca nu va fi aleasa inimii tale, si nu va fi mai mult de aceasta prima intalnire. Vrei sa creada prietenii tai (carora tu te grabesti s-o prezinti) ca esti “luat”? In nici un caz.

4. Modestia poate fi atragatoare. Nu fi extravagant, si nu-i tot spune cum castigi tu zeci de milioane cu care arunci in stanga si-n dreapta (daca e cazul, evident). Arata-i ca esti un barbat chibzuit, ca ai planuri in viata, si nu esti un pierde-vara. Fi serios cand vorbesti despre lucruri serioase. Cum ar fi cariera. Si arata-i ca ai potential de invingator, si ca succesul tau profesional nu este departe. Iar daca ai masina, odata asezat la volan, nu te apuca sa-i povestesti cum “i-ai dat tu blana” pana la 180 la ora. Daca vrea curse de Formula 1, se uita la televizor.

3. Lasa-ti fosta in afara discutiei. Nu incepe sa-i etalezi cuceririle tale feminine. Si nu cumva sa incepi sa discuti despre fosta ta prietena, nici de rau, dar nici de bine. In primul rand, ar putea crede ca esti inca atasat de ea, si n-ar fi deloc, dar deloc, bine. Un barbat care inca mai simte ceva pentru fosta, nu este decat o stire proasta. Nu face greseala asta. Iar pe de alta parte, este bine s-o lasi sa ghiceasca despre experientele tale trecute. Las-o sa te descopere, dar intr-un mod placut.

2. Terenul pentru runda a doua. Gandeste-te in felul urmator: poti sa ai intalnirea vietii tale. Sa fie cu adevarat deosebit, romantic, si frumos. Dar totul va fi irosit daca nu vei avea curajul sa tatonezi pentru o a doua intalnire. Lasa-ti timiditatea la o parte, si intreaba-o daca vrea sa va mai vedeti. Arata-i ca te-ai simtit bine in compania ei, si fi sigur pe tine, atunci cand ii propui sa va revedeti. Daca-ti place cu adevarat, n-o lasa sa-ti scape!

1. Nu te lansa in declaratii! Iata si un loc 1 al sfaturilor pentru o intalnire de succes. Foarte important, nu te apuca sa-i faci declaratii, si sa te lansezi in discutii pe teme siropoase, de dragoste. Sigur, n-ati iesit in oras ca sa va… amiciti. Normal ca va ganditi la dragoste, la o relatie… dar toate la timpul lor. Nu de la prima intalnire.


Alea iacta est !
 
deeaDate: Thursday, 2010-09-23, 18:59:01 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum ne alegem partenerii: total opusi sau similari noua?

Unii spun ca persoane aflate la poli opusi manifesta o atractie imposibil de explicat unele fata de celelalte. Altii sunt de parere ca trebuie sa ai macar un punct comun cu cel de langa tine pentru a putea vorbi despre acea chimie inexplicabila care transforma doi oameni in suflete pereche. Care este adevarul?

Ca ne place sau nu, se pare ca nu suntem atrasi de persoanele total deiferite noua. Contrariile nu se atrag, ne lamuresc expertii de la University of Cornell, New York, autorii celui mai recent studiu pe aceasta tema. Cuplurile casatorite si fericite nu sunt formate din persoane total diferite, ci din oameni care au ceva in comun, atat la nivel comportamental, cat si in plan psihic.

Practic, perechile in care cei doi par a fi veniti din lumi paralele nu reprezinta combinatia perfecta. Cercetatorii, care au studiat cu atentie caracteristicile a 987 de femei si barbati heterosexuali sustin sus si tare ca un barbat linistit, timid si nu foarte vorbaret nu va rezista niciodata langa o femeie galagioasa si plina de ea ci isi va gasi fericirea langa o femeie asemeni lui.

Ne alegem partenerii dupa chipul si asemanarea noastra

Priviti cu atentie in jurul vostru. Doua prietene bune au in mod sigur cateva elemente in comun: se coafeaza la fel, se vopsesc la fel, se imbraca in acelasi stil. Si in mod sigur, au cam aceleasi preocupari si interese. Caracterul poate sa varieze, insa cu mici divagatii. Mergand pe aceeasi linie, femeile si barbatii isi indreapta atentia catre persoane care le seamana. In plus, influenta pe care o exercita unul asupra altuia ii transforma pe fiecare in asa fel incat ajung sa semene cu celalalt.

Faptul ca imprumuta reciproc mici trasaturi comportamentale ii leaga si mai mult si ii determina sa stea impreuna. In unele situatii, asemanarea nu este doar comportamentala si psihica, ci chiar fizica. Daca analizati trasaturile cuplurilor pe care le cunoasteti veti observa ca cele in care domneste armonia sunt, de multe ori, compuse din persoane care seamana fizic. Care par a avea acelasi tata sau aceeasi mama.

Contrariile nu au viitor impreuna

Oamenii de stiinta ne lamuresc ca, la inceput, atunci cand abia s-au cunoscut, doua persoane total opuse pot manifesta o atractie reciproca foarte mare. Totusi, riscul ca relatia sa nu functioneze exista. Cei doi ajung, dupa cateva saptamani, luni sau chiar ani, sa inteleaga ca o relatie nu functioneaza doar pe baza atractiei sexuale. Este nevoie de intelegere, de interese comune, ceea ce este foarte greu de stabilit intre doua persoane complet diferite.

Asteptarile lor sunt diferite, dorintele lor nu converg in nici un punct si, prin urmare, drumurile lor se vor despartit la un moment dat. Iar diferentele ireconciliabile reprezinta cel mai comun motiv de divort. Desigur, exista si exceptii, insa ai paria cu propria fericire pentru ele? Priveste in oglinda daca vrei sa vezi ce fel de persoana cauti.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....7376175




 
yasashDate: Sunday, 2010-09-26, 20:21:21 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cum sa placi in 3 minute

In timpul unei intalniri, prima impresie e cea care conteaza cel mai mult! Fie ea buna sau rea... Primele cuvinte, vocea, strangerea de mana, privirea, prestanta.

Ei bine, afla ca exista trucuri pentru a placea in orice situatie, aplicabile de catre oricine si in orice context, fie el profesional, amical sau poate unul menit sa devina amoros. Iata cum...

O intrare reusita
Asemenea unui actor, poti avea o intrare reusita in scena sau una ratata. Sa incepem prin a ne lasa paltonul la vestiar. Faptul ca ramanem imbracati indica neincredere, inchidere, dorinta de a parasi acel loc cat mai repede. Sa evitam de asemenea umbrelele, gentile mari si alte obiecte care ne incurca. Aceste excedente de bagaje ne confera o alura de stangaci, de neindemanatec.

Buna dispozitie indispensabila
Pentru a face o impresie bu­na, trebuie sa pari optimist, autentic si dornic de a intra in relatie cu ceilalti. Totul vine din noi (sau aproape totul). E o problema de postura si de deschidere. Dispozitie cenusie, chip morocanos, privire absenta: totul indica faptul ca nu vrem sa fim deranjati. In ziua urmatoare, schimbare de directie: e frumos, totul merge bine, avem timp la dispozitie. Traiasca propria persoana, traiasca toti ceilalti! E contagios.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/cum-sa-placi-in-3-minute-6064373/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Secrete de la intalniri
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024