Friday, 2024-04-26, 19:51:21
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Best friends
Best friends
riddickDate: Wednesday, 2013-02-13, 18:19:33 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
De ce nu e bine să transformi o prietenie adevărată într-o relaţie amoroasă?

Vine o vreme când oamenii singuri se întreabă dacă nu cumva ar trebui să transforme relaţia de prietenie de o viaţă într-una sentimentală. Specialiştii susţin însă că această idee este cât se poate de greşită şi că poate afecata ambele persoane implicate în acest gen de relaţie.

Iată de ce nu e bine să transformi o prietenie adevărată într-o relaţie amoroasă:

1. Vă cunoaşteţi prea bine

Cea mai frumoasă şi mai interesantă parte a unei relaţii, care te face să realizezi de fapt dacă vrei să-ţi petreci viaţa alături de o persoană, este atunci când cei doi parteneri încep să se cunoască, să se descopere şi totul este înconjurat de un aer de mister. Evident că acest lucru nu se poate întâmpla atunci când de la o prietenie adevărată treci la o relaţie iubit-iubită pentru că cei doi se cunosc deja foarte bine.

2. Nu vă mai puteţi impresiona

Când eşti la începutul unei relaţii ai face orice ca să-ţi impresionezi iubita/ iubitul. Fie că te joci pe calculator de dragul ei/ lui, fie că te îmbraci în cele mai frumoase haine pentru a impresiona sau că te prefaci că-ţi plac aceleaşi filme, aceste minciuni albe sunt primul pas esenţial într-o relaţie pe termen lung deoarece doar aşa poţi învăţa să apreciezi eforturile persoanei de lângă tine şi să fii tolerant. Dacă ajungi să transformi o prietenie într-o iubire atunci poţi să-ţi iei adio de la aceste momente atât de speciale.

3. Sexul devine foarte ciudat

Dacă până să te “iubeşti” cu cel/ cea mai bună prietenă/ prieten nu te-ai gândit niciodată să faci sex cu el/ea , atunci e clar că nu există atracţie fizică. Acest lucru poate duce foarte uşor la o viaţă sexuală ciudată şi nesatisfăcătoare.

4. Prietenia de-o viaţă nu se potriveşte cu căsnicia

Atunci când vine vorba să te stabileşti la casa ta faptul că o relaţie amoroasă provine dintr-o prietenie adevărată te face mereu să te gândeşti dacă nu cumva te-ai mulţumit cu ce aveai la îndemână şi brusc amâni momentul căsătoriei.

5. Sfârşitul prieteniei de o viaţă este garantat

De fiecare dată când ai o relaţie amoroasă cu prietenul/ prietena cel/cea mai bun/ bună atunci adevărata prietenie se termină şi nu mai poate fi recuperată. O relaţie sănătoasă, platonică cu o persoană de sex opus este un lucru rar şi se termină repede dacă duci lucrurile la un alt nivel.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....77.html


Alea iacta est !
 
yasashDate: Friday, 2013-03-08, 23:46:03 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cinci motive pentru care să te combini cu cel mai bun prieten

Majoritatea fetelor vor să aibă un "prieten gay", adică un bărbat care să le fie doar amic şi nimic mai mult, cu care să se înţeleagă aşa... ca şi cu un frate. Pot, însă, aceste relaţii să se transforme în poveşti de iubire? Şi, e bine să se întâmple aşa ceva? Răspunsul tinde să fie da.

1. Te cunoaşte foarte bine

Aţi vorbit despre orice. Te cunoaşte aproape la fel de bine precum te cunoşti tu. Îţi ştie toate defectele şi, totuşi, te acceptă aşa cum eşti. Nu ar avea parte de surprize la un moment dat, când ar afla cine ştie ce despre tine.

2. Vă simţiţi bine împreună

Doar din cauza asta sunteţi prieteni la cataramă, aşa că dacă ar fi să deveniţi iubiţi nu v-aţi plictisi şi, mai mult, aţi avea parte de o relaţie incredibilă în care nu v-ar lega doar sexul şi treburile casnice.

3. Ştie cum eşti într-o relaţie

I-ai plâns pe umăr de mutle ori şi i-ai povestit despre fostele tale relaţii. Ştie cam ce îţi place, cum te comporţi cu iubitul şi ce aşteptări ai de la el.

4. E excitant

Nu ai fluturi în stomac ca şi atunci când întâlneşti pe cineva nou, dar poate fi palpitant şi excitant. Mici sugestii, totul se transformă încet în altceva. Flirturi aparent nevinovate şi în final o iubire trainică.

5. Se înţelege bine cu prietenele tale

Doar le cunoaşte foarte bine. Şi cu ele a povestit, sau dacă nu a stat la bârfe cu ele, sigur ştie de la tine diverse detalii referitoare la vieţile lor. În plus, ele îl cunosc prin intermediul tău şi, văzându-l ca pe un amic alături de care se simt în siguranţă, îl plac, aşa că nu îţi vor arunca, din nou, fraza "Unde l-ai găsit şi pe ăsta?!"

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....72.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:31:48 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
De ce nu pot doi foşti iubiţi să fie amici?

Majoritatea cuplurilor se destramă din motive bine întemeiate, iar amintirile care rămân în urmă sunt şi vesele şi triste. Acest lucru determină o persoană care pune capăt unei relaţii să dea totul uitării şi să-şi vadă mai departe de viaţa sa.

Câteodată însă cuplurile care s-au despărţit aleg să menţină o relaţie de amiciţie ce poate duce foarte uşor la situaţii neplăcute şi incomode.

Specialiştii Askmen.com au alcătuit o listă de motive pentru care doi iubiţi nu pot fi niciodată amici. Iată care sunt ele:

1. Fiecare ştie cum arată celălalt în pielea goală

Sexul poate strica orice relaţie de prietenie fie ea cea mai veche şi mai stabilă. Atunci când foştii iubiţi rămân amici se ajunge foarte uşor la sex şi asta va strica noua „stare” a relaţiei.

2.Nu există încredere între cei doi

Oricât de mult se străduiesc să rămână amici, doi foşti parteneri nu vor mai avea încredere unul în altul. Niciodată o femeie nu-i va putea spune fostului că are o întâlnire romatică cu un tip foarte frumos şi niciodată un bărbat nu-i poate spune fostei că a fost satisfăcut sexul cum nu a mai fost vreodată de noua achiziţie.

3. Cel părăsit va avea mereu resentimente

Decizia ruperii unei relaţii aparţine de obicei doar unuia dintre parteneri, iar cel părăsit va fi mereu supărat din acest motiv.

4.Gelozia este mereu prezentă

Este foarte greu să te bucuri cu adevărat de noile relaţii ale fostului-fostei. Mereu simţi cum pământul îţi fuge de sub picioare când îl/o vezi sărutându-se, alintându-se sau pur şi simplu plimbându-se cu altcineva.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....20.html


 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:26:57 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Patru semne care vă dau de gol că sunteţi mai mult decât amici

Uneori o simplă amiciţie între o femeie şi un bărbat se poate transforma în ceva mai mult, fără ca ei să-şi dea seama. Din afară, comportamentul celor doi e vizibil şi toată lumea e convinsă că între ei e ceva mai mult. Cu toate acestea, ei neagă, tocmai pentru că nu îşi dau seama că au altfel de sentimente unul pentru celălalt. Dacă vă aflaţi într-o astfel de situaţie, există câteva semnale după care vă puteţi da seama că sunteţi mai mult decât amici.

Toţi prietenii voştri sunt convinşi că sunteţi iubiţi

Dacă deja toată lumea crede că e ceva mai mult, e posibil să fie. După cum spuneam mai sus, din afară lucrurile sunt mai clare, chiar dacă voi nu le observaţi sau le negaţi. Ar trebui să vă analizaţi puţin comportamentul să vedeţi dacă chiar e vorba despre ceva mai mult.

Ţineţi mereu legătura

Vă vedeţi foarte des, iar când nu aveţi timp să vă întâlniţi să sunaţi mereu şi vă trimiteţi sms-uri de câteva ori pe zi. În plus, vă gândiţi unul la celălalt constant. Dimineaţa e primul care vă vine în minte, seara îi trimiteţi un sms de noapte bună sau îl/o sunaţi.

Aveţi porecle simpatice

Nu vă mai spuneţi pe nume, ci aveţi propriile voastre porecle care sunt simpatice, drăgăstoase. Uneori vă mai scapă şi câte un "pui", "dragă" sau "scumpule".

Vă ţineţi în braţe

Dacă mai demult vă uitaţi la un film stând cuminţi pe canapea, acum vă ţineţi în braţe, vă atingeţi drăgăstos, iar uneori când mergeţi pe stradă, fără să vă daţi seama, vă luaţi de mână. Credeţi voi că sunteţi doar "foarte apropiaţi", dar e vorba despre mult mai mult. Ia vedeţi ce sentimente au apărut între voi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....90.html




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Best friends
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024