Thursday, 2024-04-25, 23:46:57
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Ziua Dragostei
Ziua Dragostei
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:09:25 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
10 sfaturi ca să ai o Zi a Îndrăgostiţilor perfectă

Poţi miza pe spontaneitate şi spera că va ieşi bine. Sau poţi să te pregăteşti “ca la carte” pentru Ziua Îndrăgostiţilor şi sigur ai mai multe şanse ca acest Valentine’s Day să fie de neuitat. Dacă optezi pentru a doua variantă, te ajutăm cu câteva sfaturi foarte utile şi deloc greu de pus în practică. Îţi garantăm că nu vei regreta!

1. Începe ziua făcând sport.
S-a demonstrat ştiinţific că un corp antrenat, cu o musculatură tonifiată, te ajută să ai o viaţă sexuală mai bună. În plus, exerciţiile fizice stimulează producţia de endorfine în creier, numite şi “hormonii fericirii”. Dacă diseară ai de gând să ajungi în pat cu jumătatea ta, o oră de alergat pe bandă, dat la pedale şi tras de fiare o să-ţi ajute sigur.

2. Atenţie ce mănânci!
Mâncărurile grele nu vor face decât să-ţi încarce stomacul şi să-ţi dea o stare de somnolenţă. Chiar dacă, de obicei, preferi fripturile, cartofii prăjiţi ori preparatele cu sos, încearcă să te limitezi, măcar azi, la salate, fructe şi iaurturi. Diseară, vei fi într-o formă excelentă!

3. Include în meniul de azi alimente afrodiziace.
Iată câteva dintre ele:
- ciocolată (serotonina pe care o conţine induce o stare de euforie);
- migdale (au zinc, care stimulează producţia de hormoni sexuali masculini);
- banane (bufoteina din ele creşte apetitul sexual);
- rodii (acţioneză asupra virilităţii);
- miere (stimulează producţia de testosteron, datorită conţinutului ridicat de vitamina B);
- smochine (relaxează, detensionează şi, graţie aminoacizilor, acţionează ca un tonic pentru bărbaţi).

4. Mergi la spa sau, dacă nu ai timp şi bani de aşa ceva, măcar fă o baie caldă şi relaxantă, cu săruri şi uleiuri aromate.
Te vei simţi excelent după şi vei fi... gata de iubire!

5. Luaţi cina în doi?
Meniul perfect pentru o astfel de ocazie trebuie să includă fructe de mare - se ştie că acestea cresc pofta de sex - şi ceva condimente (un pic de iuţeală va stârni focul pasiunii interioare). A, şi nu uita de şampanie! Este foarte importantă!

6. Petreceţi seara în oraş?
Atunci alege un restaurant sau un club unde vă simţiţi amândoi bine. Dar dacă staţi acasă, mare atenţie la atmosferă! Alege o muzică senzuală, o lumină difuză, foloseşte uleiuri aromate pentru a parfuma casa şi... asigură-te că nimeni nu vă va deranja.

7. Aspectul exterior e foarte important în această zi specială.
Aşa că, doamnelor, treceţi neapărat pe la cosmetică, apoi daţi fuga la un magazin de lenjerie şi “înarmaţi- vă” cu cele mai sexy desuuri pe care le găsiţi! Pentru idei, iată câteva costumaţii care aprind garantat imaginaţia! Pentru voi, domnilor, e mai simplu, dar tot trebuie să acordaţi atenţie felului în care arătaţi. Lăsaţi deoparte hainele sport şi măcar azi purtaţi ceva mai elegant.

8. Aţi ajuns în pat?
Prelungeşte cât mai mult preludiul, ca plăcerea să fie şi mai mare. Fă-i un masaj uşor, senzual, dezmiardă-i fiecare părticică a corpului şi apoi “invită- l” să facă la fel. Garantat veţi simţi... o explozie de plăcere.

9. Cadourile sunt foarte importante.
Ea va aştepta flori, probabil trandafiri roşii, şi o bijuterie sau un alt obiect pe care ştii că şi-l doreşte. Îi mai poţi dărui bomboane în formă de inimă, inimioare de pluş, cosmetice... Cu el e mai complicat. Îi poţi cumpăra un parfum, o cravată de firmă (dacă-l ştii mai elegant) sau... un tricou pe care ai imprimat fotografia voastră.

10. Curaj, încercaţi poziţii noi!
E o seară deosebită, care nu vreţi să semene cu toate celelalte.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....28.html


 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Ziua Dragostei
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024