Thursday, 2024-04-25, 00:19:33
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Long term relations
Long term relations
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:13:04 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum îţi dai seama dacă merită să ai o relaţie de lungă durată cu el

Sunteţi impreună de cateva săptămani şi te gandeşti dacă relaţia voastră are potenţial să se transforme in ceva serios. Tu vrei acest lucru, dar iubitul tău... oare el ce vrea? Află cum iţi poţi da seama dacă are planuri serioase sau pentru el, relaţia voastră e o distracţie şi dacă merită să investeşti sentimente şi timp în idila care se naşte între voi.

1. E atent la detalii

Dacă nu ar vrea o relaţie serioasă nu l-ar interesa detalii referitoare la viaţa ta şi nu ar vrea să ştie mici detalii despre trecutul tău. Nu i-ar păsa ce îţi place, care sunt hobby-urile tale şi ce te face să te simţi bine.

2. Îţi spune adevărul, chiar dacă e urât

Nu recurge la mici minciuni nevinovate doar pentru ca să nu te superi. La un moment dat oricum ai afla adevărul şi poate ar fi mai rău. E sincer, serios şi dacă apare vreo problemă îţi propune să o rezolvaţi împreună, nu încearcă să o ascundă, să o rezolve singur sau să dea bir cu fugiţii.

3. Te satisface în pat

Partidele de sex dintre voi sunt incendiare. Amândoi vă simţiţi bine, vă completaţi şi nu vedeţi sexul drept "o altă obligaţie de cuplu". Iubitul tău încearcă să îţi ofere plăcere şi reuşeşte să te facă să te urci pe pereţi. Te întreabă cum şi ce îţi place şi, la rândul lui, îţi spune ce anume vrea de la tine.

4. Te protejează

Rolul unui bărbat într-o relaţie şi într-o familie, e acela de a fi... bărbatul. Persoana care să te protejeze, să te facă să te simţi în siguranţă şi să fie "sexul puternic". Iar aici nu ne referim la faptul că se pricepe să schibme un bec şi să mute mobila care cântăreşte 90 de kilograme.

5. E mereu de partea ta

Chiar dacă eşti implicată într-un conflict despre care el nu ştie mare lucru, e mereu acolo să te susţină şi să te ajute, necondiţionat. Lasă orice problemă sau lucru pe care-l face şi îţi sare în ajutor, deoarece crede în cuvântul "noi".

Dacă iubitul tău se încadrează descrierilor de mai sus, ţine bine de el, deoarece merită să construieşti o relaţie frumoasă alături de el. În plus, acestea sunt şi semne cum că el e interesat să aibăun viitor cu tine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....29.html




 
nykoDate: Thursday, 2013-03-28, 23:27:52 | Message # 2
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Opt semne care îţi arată că nu el este alesul

Unele persoane spun că au ştiut de la prima întâlnire cu persoana iubită că “el va fi alesul". Dar restul? Ce se intâmplă când nu eşti nici pe departe sigur că vrei o relaţie stabilă sau dacă el ai dubii în legătura cu partenerul de relaţie? Întrebările te frământă şi nu ştii ce să crezi? Iată opt semne care indică faptul că nu celălalt nu este pentru tine:

1. Ai o listă întreagă de lucruri pe care el trebuie să nu le mai facă sau spună dacă vrea ca relaţia voastră să meargă.

Dacă ai schiţat pe o listă lucrurile, gesturile, vorbele care te deranjează şi pe care nu vrei să le auzi din gura lui şi i-ai inmânat-o atunci sigur nu este pentru tine. Bărbatul perfect trebuie să-şi dea seama singur ce-ţi place sau nu.

2. Nu ai încredere în el

O mică doză de gelozie poate fi sănătoasă într-o relaţie, dar dacă îi invadezi mail-ul şi îl urmăreşti în timp ce iese fără tine, ceva nu e în regulă.

3. Eviţi conflictele cu el pe cât posibil

Să te cerţi e sănătos şi când o faci bine, poate fi o cale minunată de a găsi rezolvări în problemele de cuplu. Să ignoraţi problemele nu este acelaşi lucru cu a nu avea probleme deloc, chiar dacă aşa pare.

4.Când eşti tristă nu îl deranjezi, să nu îi provoci un disconfort

Când eşti un balon cu lacrimi te închizi în baie pentru că nu vrei ca el să te vadă în cea mai proastă dispoziţie? Dacă eşti îngrijorată să nu-l sperii, unul dintre voi nu e pregătit pentru această relaţie. Domnul perfect ar trebui să te facă să zâmbeşti atunci când plângi şi să fie o prezenţă plâaută, nu stresantă.

5. O ţine pe-a lui la nesfârşit

Este dulce, este tandru, te iubeşte foarte mult, dar iubeşte pasiunea pentru alcool sau pariuri mai mult. Nu te păcăli spunându-ţi că se va schimba!

6.Nu poţi să ţi-l imaginezi ca fiind tatăl copiilor tăi.

Întreabă-te: Va fi un părinte model? Este responsabil financiar? Va fi partenerul pe care se te bazezi la nevoie în viitorul? Dacă ai dubii probabil nu este el.

7. Nu vă respectaţi unul pe altul

Se plânge din cauza ta în faţa prietenilor tăi şi în faţa părinţilor, iar ţie îţi vine să intri în pământ de ruşine. O relaţia fără respect nu este posibilă.

8. Nu te mai simţi atrasă de el

Atracţia fizică este foarte importantă într-o relaţie. Dacă nu mai trezeşte pasiune, probabil nu e pentru tine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....69.html


 
izaDate: Thursday, 2013-03-28, 23:32:20 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Reguli nescrise ale căsătoriei, pe care e bine să le încalci

Nu face asta, nu te purta aşa, nu minţi, nu înşela, nu merge la meci cu băieţii miercuri seara. Sunt tot felul de reguli nescrise ale oamenilor căsătoriţi. Unele dintre ele, ce-i drept, trebue păstrate. Altele, în schimb, sunt cam... exagerate dar mulţi le urmează cu sfinţenie crezând că numai aşa pot să aibă o căsnicie fericită, deşi uneori tocmai din aceste motive se ajunge la neînţelegeri.

Soţii trebuie să doarmă în acelaşi pat

Paturile separate par ceva de domeniul anilor "50. Ei bine, uneori orice om poate simţi nevoie să doarmă singur o zi, două sau mai mult. Asta nu înseamnă că nu-şi mai suportă soţul sau soţia ci pur şi simplu are nevoie de spaţiu. Dacă doi oameni sunt căsătoriţi nu înseamnă că nu mai sunt... oameni care au nevoie normale.

Soţii trebuie să aibă hobby-uri comune

E o mare greşeală să creadă că trebuie să facă totul împreună, să le placă aceleaşi lucruri mereu. Nu există oameni identici şi din această cauză, crezând că un soţ şi o soţie trebuie să fie legaţi mereu, să aibă aceleaşi pasiuni, unii fac greşeala să-şi ignore propriile nevoi şi dorinţe ocmai pentru că partenerului nu îi plac. Rezultatul? Unul dintre cei doi, sau ambii vor fi nemulţumiţi şi neîmpliniţi.

Dacă nu mai există pasiune, căsnicia s-a terminat

E frumos să fie totul roz, pasional, romantic, sentimentele să zburde în cei doi soţi mereu... În acelaşi timp e şi imposibil. La un moment dat, focul dragostei o să se mai liniştească. O căsnicie nu e bazată pe eterni "fluturi în stomac", cu pe înţelegere, iubire la un nivel matur şi încredere.

O ceartă e primul pas spre divorţ

Oricine se ceartă. Bineînţeles, dacă cei doi parteneri ajung să-şi dea în cap, mai bine o iau pe căi diferite, dar dacă se ciondănesc uneori sau au mici divergenţe, nu e nici o tragedie. Oameni suntem cu toţii, avem idei diferite şi o ceartă poate uneori să mai pigmenteze relaţia, nu să o distrugă.

Te-ai căsătorit, nu mai ai viaţă socială

Căsătoria nu e un capăt de lume. Actele şi verigheta nu îţi întorc universul cu capul în jos. Nu e nimic greşit ca nevestele să mai iasă cu amicele în oraş, iar soţii cu prietenii lor, ca şi până în ziua în care au spus "Da". Nici mici escapade care implică "un weekend cu amicii/amicele" la munte, mare sau cine ştie unde nu sunt interzise, ba chiar uneori recomandate.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....54.html


 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » Long term relations
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024