Friday, 2024-04-26, 00:50:32
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: grandmasterB, yasash  
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » O aventura de-o noapte
O aventura de-o noapte
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:30:36 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Poate fi transformată aventura de-o noapte într-o relaţie de durată?

Nu sunt puţine cazurile in care o aventură de o noapte se transformă intr-o relaţie de durată chiar dacă cei implicaţi nu-şi plănuiesc acest lucru.De cele mai multe ori aventurile de-o noapte te scutesc de presiunea de a avea o prestaţie bună în pat şi de teama că partida de sex va fi un eşec. Făcând sex fără implicaţii, nu te consumi în legătură cu performanţa ta şi totul decurge mult mai natural, motiv pentru care între cei doi se poate creea o conexiune.

Dacă ai fost foarte încântată şi ai vrea totuşi o relaţie cu cel cu care ai avut o aventură, unica.ro îţi dă câteva sfaturi:

1. Bărbaţii, ce-i drept nu toţi, sunt destul de reticienţi în privinţa femeilor care fac sex fără a se implica sentimental. Dacă cel cu care ai avut tu o aventură are astfel de prejudecăţi, sunt puţine şanse să aveţi o relaţie şi probabil că nici nu v-aţi înţelege foarte bine.

2. Dacă aţi schimbat numere de telefon în ideea că la un moment dat veţi repeta experienţa, caută-l, dar fără să îi dezvălui exact ce vrei. Invită-l într-un local abia deschis (fă-i o descriere interesantă) şi spune-i că ai vrea să testezi băutura X cu el acolo. Nu îi da de înţeles că întâlnirea va culmina sigur cu sex, dar nici că vrei o ieşire în care să îl cunoşti mai bine, per total.

3. La întâlnirea respectivă poartă-te precum ai face-o la o primă întâlnire. Flirtează, pune-i întrebări despre el şi fă câteva glumiţe. Ai grijă însă: fără discuţii despre inimi frânte sau planuri de viitor. Condu discuţia pe un alt teren decât cel sexual, cum ar fi hobby-urile voastre, şi mergi în direcţia bună. Cât despre sex, poţi alege să repeţi experienţa cu el, dar doar dacă simţi că aţi comunicat suficient şi s-a format o conexiune intelectuală între voi, nu doar una fizică. Fă ceea ce simţi pe moment!

4. După a doua voastră întâlnire îţi poţi permite să îl inviţi şi la acea „cafea" în timpul zilei. Adu-ţi aminte ce ţi-a povestit despre el şi vezi dacă aveţi hobby-uri comune. Propune-i o întâlnire care să incorporeze un astfel de hobby şi vezi cum reacţionează. Este de acord? Atunci e clar că vrea să fie cu tine şi în alt decor decât dormitorul. Dacă nu e interesat de asta, ai totuşi nişte amintiri palpitante, aşa că nu trebuie să regreţi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....26.html




 
Forum » Riddick University » Relations & Seduction Art » O aventura de-o noapte
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024