Tuesday, 2024-04-23, 17:26:06
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Ambiance
Ambiance
yasashDate: Thursday, 2010-07-29, 14:50:28 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Coloana sonoră pentru o noapte de sex

O melodie sexy poate transforma o partidă de sex banală într-una incendiară. Dacă vrei să adaugi un strop de magie şi savoare partidelor de sex obişnuite, iată 20 de piese care îţi asigură fundalul sonor perfect.

1. „Infinity"- The XX

Iată o melodie care te îmbie cu un ritm domol, dar cu accente pasionale. Duetul erotic, acompaniat de acorduri de chitară şi un bass puternic, te va face să te pierzi şi să trăieşti sexul mult mai intens.

2. „Love to love you baby"- Donna Summer

Donna Summer interpretează o melodie îndrăzneaţă, mai ales pentru acea vreme, melodie care se află în topurile celor mai sexy melodii ale tuturor timpurilor. Intră în trend cu o melodie clasică.

3. „Let's get it on"- Marvin Gaye

În sfârşit ai ajuns acasă, în braţele iubitului tău? Dă play acestei melodii şi lăsă acordurile sexy să îţi dea dispoziţia perfectă pentru o seară pasională.

4. „Tonight's the night"- Rod Stewart

O melodie sensibilă poate da tonul unei nopţi memorabile. Pentru îndrăgostiţii de acorduri de chitară, Rod Stewart oferă un fundal sonor erotic, dar subtil.

5. „Love to see you cry"- Enrique Iglesias

Mulţi spun că între durere şi plăcere nu este decât un singur pas. Poate că pe acest fapt a mizat şi Enrique atunci când a combinat acordurile sexy de chitară cu versurile insensibile.

6. „Dead cand dance”- Ubiquitous Mr. Lovegrave

Din când în când aveţi nevoie de o partidă de sex altfel! Dacă sunteţi în pană de idei, puteţi începe să construiţi fantezia pornind de la această melodie. Sunetul ei vă excită imaginaţia.

7. „Ooh La La”- Goldfrapp

Iată o melodie ritmată, jucăuşă şi cu atitudine, care sigur îţi va da acel imbold de care ai nevoie pentru a te simţi sexy... Melodia te scapă de complexe, dacă te laşi pe mâna ei.

8. „Wicked game”- Chris Isaak

Nu poţi uita de melodia interpretată de Chris Isaak, atunci când vrei să condimentezi o partidă de sex. Este precum sarea în bucate...

9. „Paradise circus”- Massive Attack

Iată fundalul perfect pentru noaptea în care te-ai decis să comiţi păcate. Pentru o partidă de sex enigmatică, în care sentimentele sunt confuze, iar senzaţiile palpabile ai nevoie de „Paradise Circus”.

10. „I put a spell on you”- Nina Simone

Încă o melodie clasică, care nu şi-a pierdut farmecul. Testează-i rezistenţa în timp şi vrăjeşte-l pe iubitul tău pe acordurile acestei melodii.

11. „Moments in love”- Art of noise

„10 minute de extaz” s-ar mai putea numi această melodie, care pusă pe repeat, poate asigura o partidă de sex cel puţin inedită.

12. „Freak like me”- Adina Howard

Anii ‘90 au lăsat şi ei moştenire melodii extrem de sexy, printre care şi „Freak like me”, ale cărei versuri te vor inspira să renunţi la masca de fată cuminte. O poţi găsi şi în varianta anilor 2000, interpretată de Sugababes.

13. „Sex me”- R Kelly

Scurt şi la obiect, R Kelly alege o abordare directă şi poate că aşa ar trebui să faci şi tu, dând play acestei melodii.

14. „My body”- Hadise

Un sound indie, un bass accentuat şi o voce senzuală pot alcătui un fundal sonor extrem de sexy, în ciuda faptului că nu te dai în vânt după cultura bollywoodiană.

15. „Go deep”- Janet Jackson

Ce poate fi mai sexy decât o femeie care ştie ce vrea în pat? Inspiră-te din versurile directe, pe care Janet Jackson le cântă cu fineţea cu care ne-a obişnuit.

16. „See it in a boy’s eyes”- Jamelia

Dacă îţi place să joci un rol mai fragil în pat poţi începe partida de sex dând play acestei melodii. Ţine-l pe jar, tachinându-l uşor în timp ce te uiţi în ochii lui.

17. „Fly away”- Lenny Kravitz

Dacă te aştepţi ca partida de sex să te facă să zbori, vei fi mai aproape de nori cu această melodie pe fundal! Nu trebuie decât să dai volumul la maxim şi să închizi ochii...

18. „Believe in me”- Lenny Kravitz

Încă o melodie sexy, marca Lenny Kravitz, de data aceasta mult mai liniştită, dar la fel de erotică. Le este recomandată femeilor care vor să îşi ia iubitul prin învăluire. Bună ca aperitiv!

19. „Butterfly”- Crazy Town

Ritmul acestei melodii te duce instant cu gândul la sex, iar versurile simple şi erotice îţi aduc aminte de liceu sau facultate, atunci când sexul era spontan, iar aşteptările de după nule.

20. „Smooth Operator”- Sade

Vocea senzuală a lui Sade te vrăjeşte, iar „Smooth operator” este melodia perfectă pentru o partidă de sex matinală, în care pasiunea se consumă liniştit, sub cearşafuri.

surse:
http://www.libertatea.ro/stire....70.html
http://www.unica.ro/detalii....31.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Tuesday, 2010-08-31, 14:13:47 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Top 5 filme care vă îndeamnă la sex

Au lăsat urme marcante de-a lungul timpului, au făcut ravagii în sălile de cinema ori pe micile ecrane. Sunt filmele care pot fi folosite pe post de afrodisiac. Vrei să îl (dar mai ales să o) vrăjeşti fără să îşi dea seama? Atunci iată un top 5 al filmelor care îţi oferă mari şanse să ajungi direct la sex după ce o să le vezi.

5. The Fabulous Baker Boys

Un film cu patru nominalizări la Oscar ce spune povestea a doi fraţi care se îndrăgostesc de aceeaşi femeie. Chiar şi legătura de sânge se poate rupe atunci când o femeie fatală ca Michelle Pfeiffer ajunge subiect de dispută.

4. Suspiria

O peliculă fără vedete şi fără o poveste siropoasă de dragoste, ba din contră, cu multă violenţă şi groază. E poveste unui tânăr student care merge la o academie de muzică din Germania, unde va descoperi numeroase ciudăţenii. Un film al cărui final are şanse mari să vă găsească îmbrăţişaţi din cauza scenelor horror.

3. Eyes Wide Shut

Mult mai cunoscut decât celelalte două, producţia abundă în scene de sex şi goliciune şi îi are în rolurile principale pe Tom Cruise şi Nicole Kidman. Este o poveste foarte ciudată, presărată cu seducţie, minciuni, societăţi secrete şi crime, dar şi multă pasiune fierbinte. Cu siguranţă, dacă nu vor fi atraşi de poveste, atât el, cât şi ea, vor avea ce vedea în acest film.

2. Mr. & Mrs. Smith

Cine nu a văzut acest film! Din nou avem în rolurile principale două vedete de primă clasă. Brad Pitt şi Angelina Jolie formează un cuplu, ca şi în viaţa reală, aparent perfect, dar ambii ascund secrete foarte periculoase. Poate fi sursă de inspiraţie şi după o ceartă serioasă. Brad şi Angelina vă vor arăta cum o luptă pe viaţă şi pe moarte se poate încheia cu o partidă fierbinte de amor.

1. Dirty Dancing

Filmul numărul 1 care indeamnă la sex este o poveste romantică ce-i are în distribuţie pe Jennifer Grey şi regretatul Patrick Swayze. Ingrediente clasice şi de succes pentru orice producţie siropoasă, cu intrigi, prejudecăţi, dragoste interzisă, dans şi o coloană sonoră de excepţie. A făcut ravagii în anii '80 şi rămâne un clasic al cinematografiei hollywoodiene.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....27.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 18:08:21 | Message # 3
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Creeaza-ti cel mai tare Sex Playlist!

Muzica este un mod minunat de a face lucrurile interesante. Iar cea mai buna parte este ca tu si partenerul tau puteti alege muzica impreuna sau separat, ca o surpriza unul pentru celelalt. Ai putea fi surprinsa de melodiile pe care ti le-ar dedica partenerul tau. Indiferent care ar fi acestea, iata cum poti sa le folosesti...

Pentru a te ajuta sa intri intr-o stare erotica

Sa incepem cu ceea ce este evident. Muzica este o modalitate foarte buna de a te aduce in starea de spirit necesara pentru o experienta intima. Chiar daca nu ai avut cea mai grozava zi sau nu ai putea fi mai obosita de atat, muzica potrivita iti poate apasa toate butoanele care trebuie pentru a te detasa de tot ce nu este important intr-un asemenea moment.

Janet Jackson cu That's the Way Love Goes sau Michael Buble cu I'm Your Man sunt bune alegeri pentru stabilirea tonului. Sau, ce spui de Marvin Maye cu Let's get in on? Nu conteaza ce melodie alegi, atata timp cat functioneaza pentru tine si partenerul tau.

Pentru a crea atmosfera

Creierul uman este foarte receptiv la muzica. Ceea ce inseamna ca muzica pe care o asculti poate influenta cu adevarat tipul de sex pe care il vei face. Aveti timp doar de un quickie? Alege o melodie care nu se insala in privinta a ceea ce ai in minte. Speri la un preludiu lung si romantic? Alege o serie de melodii ale unor artisti precum Enigma sau Sade. Sau, daca te gandesti la ceva mai obraznic, exista foarte multe melodii care au versurile exact pe masura a ceea ce simti. Gandeste-te la Usher sau Justin Timberlake.

Ca un cod secret

Poate fi distractiv si interesant sa ai anumite melodii care sa insemne ca esti gata de actiune si joaca. Pune-le in timpul cinei sau trimite-i partenerului un clip, intr-un mail, in timpul zilei, si astfel veti numara amandoi orele pana cand veti ramane singuri in dormitor. In plus, cand sunteti in public si auziti melodia sau melodiile respective, va puteti bucura de un zambet cu subinteles din moment ce amandoi stiti ce va trece prin cap in acel moment. Incearca ceva de scoala veche, cum ar fi Marvin Gaye sau alege ceva mai contemporan ca True Companion, de Marc Cohn.

Pentru a scapa de restul lumii

Sa recunoastem, uneori ai nevoie de muzica ca o bariera aproape fizica care sa te protejeze de ceea ce intampla in restul lumii. Nu vei mai auzi telefonul sunand, calculatorul vajaind sau desenele animate ale copiilor daca dai muzica putin mai tare. Nu e nimic in neregula sa te inchizi intr-un loc separat de lume din cand in cand. Iar volumul dat putin mai tare te asigura ca nimeni altcineva din jur nu stie ce faci, de fapt. Ce asculti nu conteaza neaparat. Indiferent ca e Mariah Carey sau Luther Vandross, orice e mai bine decat Looney Tunes.

Pentru a directiona actiunea

Poti, de asemenea, sa faci cu ajutorul muzicii ca partenerul sa fie ceva mai activ atunci cand va jucati. Creeaza un playlist de acest fel si infiinteaza cateva reguli. De exemplu, schimbati pozitia sau activitatea de fiecare data cand urmeaza o melodie noua. Asta poate fi o modalitatea grozava de a-ti tachina partenerul din moment ce sunteti la mila muzicii. Totodata, este un mod grozav de a-ti face partenerul sa nu treaca prea repede de la Actul 1 la Actul 2, daca stii la ce ma refer... Daca vrei cu adevarat ca muzica sa-ti ghideze actiunea, exista chiar cateva jucarii sexuale pe care le poti conecta la iPod, iar ritmul muzicii sa determine vibratia jucariei.

Fiecare este diferit, bineinteles. Deci, e normal ca Sex Playlistul fiecaruia sa fie diferit. Intreaba 10 persoane care e cea mai buna muzica de ascultat in timp ce faci sex si pun pariu ca vei abtine 10 raspunsuri diferite. Muzica romantica pentru unul este o muzica fara sens pentru altul. Iar ceea ce face pe o femeie sa se simta sexy si seducatoare pe alta o poate lasa rece. Deci, asculta-ti instinctul, dar tine cont de gusturile partenerului pentru ca muzica cu siguranta ori incinge atmosfera, ori o raceste complet.

Doar pentru a-ti fi mai usor sa-ti incepe propria colectie de cantece pentru sex, iata cateva sugestii:

1. Dreamworld - Robin Thicke
2. When The World Ends - Dave Matthews.
3. Damn, I Wish I Was Your Lover - Sophie B. Hawkins
4. Halo and Naughty Girl - Beyoncé
5. Woman Like A Man - Damien Rice
6. Possession - Sarah McLachlan
7. You Shook Me All Night Long - AC/DC
8. Just Say Yes and Chasing Cars - Snow Patrol
9. The Woman in Me - Donna Summer
10. On the Couch - Prince
11. Avalon and Slave to Love - Brian Ferry
12. Summer, Highland Falls - Billy Joel
13. I Love You - BareNakedLadies
14. Shining Star - The Manhattans
15. Every Woman in the World - Air Supply
16. Simfonia Nr.2 - Mozart
17. Zoo York - Paul Oakenfeld
18. Closer - Nine Inch Nails
19. When it's Love - Van Halen
20. Feelin' Love - Paula Cole
21. Little Freak - Usher
22. I Want To - Nazzereth

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex....7465779




Message edited by grandmasterB - Tuesday, 2010-10-12, 18:08:49
 
yasashDate: Monday, 2011-02-14, 16:03:55 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cele mai bune melodii pe care să faci sex

Atmosfera creată pentru o partidă de amor este adesea foarte importantă, mai ales dacă e vorba de vreo ocazie specială. Iar acum, că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, ar fi momentul potrivit să îţi surprinzi iubitul sau iubita cu un playlist care să-l facă sau să o facă să ardă de dorinţă (pe lângă lumânările parfumate, lenjeria sexy sau chiar jucăriile sexuale). Libertatea îţi propune câteva melodii fierbinţi pe care să faci sex.

"Sex On Fire" - Kings of Leon

Numele acesteia spune cam totul. Ritmul incitant şi versurile asemenea parcă te cheamă în pat...

"Love In This Club" - Usher

Tot ce trebuie să faci e să asculţi cu grijă versurile melodiei şi eşti pregătit să-ţi satisfaci partenera.

"One In A Million" - Aaliyah

Aceasta este o piesă mai veche, dar te binedispune de la primele beat-uri şi aproape că nici nu-ţi vei da seama când ai rămas fără haine pe tine.

"Wicked Game" - Chris Isaak

Videoclipul cântecului este unul foarte sexy, la fel şi versurile melodiei.

"What Goes Around Comes Around" - Justin Timberlake

Cu toate că versurile sunt despre trădare şi tristeţe, melodia ‘strigă' sex fierbinte... aşa că poţi acoperi cuvintele cu gemete senzuale.

"If Loving You Is Wrong" - Faithless

Versurile, gemetele, ritmul şi pianul, toate îţi fac chef de o partidă de amor fierbinte.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....55.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Ambiance
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024