Thursday, 2024-04-25, 16:21:35
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Trix & tips
Trix & tips
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:42:15 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Trucuri sexuale

Noi trucuri
Cand vine vorba de sex doar nu crezi ca pe la spate este singura pozitie pe care partenerul tau o gaseste interesanta. Sau daca asta crezi atunci mai ai multe de invatat. Majoritatea oamenilor mai ales in ziua de azi vor sa isi exploreze la maxim sexulalitatea si sa profite de ea.

Sexul dur
Daca vrei sa ai o realtie monogama atunci trebuie sa iti incerci mana si alte parti ale corpului in lucruri noi. Trebuie sa iti mentii partenerul mereu interesant. Problema este ca femeile sunt cele care sunt mai conservatoare din punct de vedere sexual intr-o relatie, asa ca barbatul trebuie sa o faca sa se deschida si sa o faca sa isi constientizeze dorintele sexuale.

Astea fiind spuse trebuie sa ai mereu in minte faptul ca trebuie sa inspiri incredere, partenerul tau nu trebuie sa se gandeasca ca ai putea crede ceva rau despre el/ea. Daca ai incredere in relatia pe care o aveti atunci nimic mai "in afara normalului" nu va parea ciudat.

1. Sexul mai agresiv
Data viitoare cand sunteti pe punctul de a face sex intoarce-o cu spatele la tine, prinde-i mainile, trage-o usor de par. Penetreaza-o pe la spate. Daca geme de placere atunci cu siguranta esti pe drumul cel bun. Dupa cateva minute, intoarce-o, pune-ti mana pe gatul ei si penetreaza-o mai apasat, putin mai dur in pozitia misionarului pana la sfarsit.

2. Dominarea
Multe femei se simt mai bine sa faca sex pe intuneric, asta pentru ca unele nu se simt bine sau nu sunt prea mandre de corpurile lor, dar si pentru ca in intuneric se poate simti o alta peroana. Poate sa adopte o personalitate diferita, o personalitate care este increzatoare si care detine controlul. Chiar cu o simpla legatura pe ochi poate sa elibereze multe din dorintele ei sexuale. Va adopta o postura mai increzatoare, va dori sa fie deasupra mai mult decat in alte dati, va geme mai mult, poate chiar va vorbi "dirty". Data viitoare cand sunteti impreuna leaga-o la ochi si faceti lucrurile pe care de obicei nu le faceti. Apoi scoate-i legatura si pune-ti-o tu vezi ce se intampla. De asemenea stingeti toate luminile ... O sa fii surprins.

3. Sarutul cu alte femei
In timp ce majoritatea barbatilor viseaza se se culce cu alte femei, majoritatea femeilor viseaza doar sa sarute alte femei fara a le face sex oral. Pare ca e ceva complet nevinovat cand doua femei se saruta si desigur sa stii ca poti sa te uiti la ele cand se saruta e si mai atragator. Data viitoare intreab-o daca vreodata a avut vreo fantezie in care sa sarute o alta femeie. Daca da, roag-o sa iti descrie scena si in ce fel reactioneaza clitorisul ei la fantezia respectiva. Cine stie?... Poate fantezia o sa devina realitate si o sa poti face si tu parte din ea.

4. Vibratorul
Femeile simt diverse senzatii, ca si barbatii. Cu toate astea nici un penis sau o gura nu le fac sa resimta atata placere, sau tipul de placere oferit de vibratiile scurte pe clitoris.
Folosirea unui vibrator pentru clitorisul ei in timp ce o penetrezi o va innebuni de placere. Multe femei vor sa simta placerea unui vibrator, fara ca partenerul lor sa se simta jignit. Oricum nu e nevoie sa te compari cu o jucarie sexuala pentru ca oricum nimic nu poate inlocui "the real thing". Data viioare ia un vibrator simplu, departeaza-i picioarele si maseaza-i clitorisul. Poti sa vezi cum se topeste de placere.

Mai obraznic, mai bine
Depinde de tine si de partenera ta sa va faceti viata sexuala cat mai buna. Spune-i ca e ok daca vrea sa experimenteze lucruri noi, ca e poate avea incredere in tine. Tine minte majoritatea femeilor vor sa fie indraznete si nebunatice in pat, si daca stiu ca nu le vei judeca pentru ca devin indraznete, poti sfarsi prin a te bucura de toate indraznelile ei .

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici....ale.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Wednesday, 2010-08-11, 13:26:04 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Spanking

Bataia (spanking), pleznitul reprezinta o mare parte a fanteziilor feminine. Si barbatilor li se pare foarte erotic sa bata o femeie. Dar, mare atentie, bataia sau datul palmelor in cadrul unui act sexual este foarte diferita de "bataia" propriu-zisa pe care am luat-o cand eram copii sau bataia care genereaza in violenta.

Pentru o femeie bataia este erotica, nu atat pentru senzatia de durere pe care o resimte, cat pentru ca ea se abandoneaza total si anticipeaza placerile ce pot sa ii vina din partea partenerului mai tarziu in timpul actului. Pentru un barbat bataia este erotica, pentru ca ii da sentimentul de control si de putere asupra iubitei, si sentimentul nemaipomenit de a se juca cu fundul femeii si de a-i trezi interesul pentru o partida de sex cu nabadai.

Fundul este o zona erogena primara; cu toate astea, spre deosebire de sani sau ceafa, terminatiile nervoase de pe fund se afla sub un strat mai gros de grasime si se cere o mai mare stimulare - cum ar fi bataia- ca sa fie activate. Procesul fiziologic al excitarii presupune ca inainte de orgasm, sangele sa se stranga si sa fie tinut in jurul zonei genitale si in zonele foarte apropiate. Bataia face acest lucru mai repede - sangele se strange in zonele genitale - obtinandu-se mecanic ceea ce de obicei se obtine prin mangaieri si saruturi.
O "bataie" ca la carte este una pe genunchi sau cu o perna ca suport pentru abdomen si partea din fata pentru ca o sa fie si stimulata clitoridian, fie cu genunchiul, fie cu perna.

Sentimentul de abandonare, de supunere este foarte important pentru o femeie, pentru ca femeile simt nevoia sa isi acorde permisul de a resimti placerea sexuala, care le-a fost atat de mult negata de-a lungul anilor.

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici-sexuale/trucuri-sexuale/spanking.htm




 
izaDate: Monday, 2010-08-30, 20:15:45 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Ingredientele unui sex de nota 10

Exista vreo reteta pentru a avea parte de placeri intense atunci cand sunteti amandoi? Expertii intr-ale sexului spun ca da! Si nu trebuie sa dai fuga in bucatarie sa pregatesti vreo mancare miraculoasa. Ingredientele vin... de la sine!

1. Spontaneitate- iata conditia sine qua non a unei relatii romantice de succes. In orice cuplu, sexul poate deveni plictisitor, banal, lipsit de elementul surpriza. Spontanieitatea este ceea ce le lipseste oamenilor monotoni, asa ca ai grija sa nu-ti lipseasca si tie!

2. Atractie - chiar daca unii dintre noi suntem capabili sa facem sex cu persoane fata de care nu simtim pic de atractie, acest lucru se intampla in situatii rare, exceptionale si deloc fericite.

3. Scantei - exista persoane care ne provoaca o stare de bine imediat ce apar in campul nostru vizual, ne excita cu o simpla atingere si ne salta libidoul. Ce se intampla? Ar fi plictisitor daca am gasi raspunsul la aceasta intrebare. Bucurati-va, pur si simplu, atunci cand "sar scantei"...

4. Legatura emotionala - fara implicare emotionala, sexul este rece, deprimant si uneori dureros. Nu-i asa ca iti place sa simti fiori atunci cand faci dragoste cu iubitul tau?

5. Siguranta - femeile stiu: atunci cand se simt confortabil si in siguranta in preajma unui barbat care le da incredere, nu mai au inhibitii, nu isi mai fac griji pentru nimic si se lasa in voia sortii (a se citi "placerii").

6. Chef - da, nu poti sa te simti bine cand faci sex daca nu ai chef si cu atat mai mult nu mai poate fi vorba despre vreun orgasm. Nu ai chef? Las-o pe alta data!

7. Altruism - daca suntem egoisti si nu ne intereseaza celalalt, ce simte, ce-si doreste, nu avem cum sa-i creem placere. Regula e simpla: furnizezi placere, primesti pe masura.

8. Incredere in sine - nu te vei simti bine in veci daca nu te simti bine in propria piele. Imagineaza-ti ca esti cea mai buna persoana din lume, ca meriti tot ce-ti ofera partenerul si esti extrem de sexy. Nu-i asa ca ai inceput sa te simti bine?

9. Simtul umorului - fara el, cum ai putea trece peste o burtica revarsata, un penis stramb, sunetele ciudate produse in timpul actiunii sau eventualele accidente favorizate de pozitiile contorsionate?

10. Dragoste - ei, da! Cu cat sunt mai profunde sentimentele pe care le nutresti fata de celalalt, cu atat mai bine ai sa te simti cu el.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/ingredientele-unui-sex-de-nota-10-7046947/


 
ninnaDate: Wednesday, 2010-10-13, 17:48:02 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Trei porunci sexuale pe care să le respecţi cu sfinţenie

Când vine vorba despre sex, mai ales în cazul unor persoane ce au o relaţie serioasă, odată cu trecerea timpului lucrurile se... aplatizează. Totul devine, dacă nu plictisitor, măcar aşa... foarte bine pus la punct. Ca la carte. Cei doi se cunosc bine, ştiu ce vrea fiecare şi partidele de sex par trase la indigo. Ba unii mai au şi program: luni, miercuri, vineri şi sâmbătă facem sex, la ora 21. Există însă trei adevărate porunci sexuale pe care nimeni nu trebuie să le treacă cu vederea. Niciodată!

1. Dedică mai mult timp actului sexual

Sexul nu e doar un minut de săruturi şi mângâieri şi apoi zece minute de penetrare. Actul sexual ar trebui să fie mai plin de pasiune şi romantism, nu un act mecanic. Nu sutneţi două maşini sau două animale care vor să procreeze şi atât, ci doi oameni care consideră sexul o activitate plăcută şi relaxantă.

2. Experimentează

Nu ai cum să spui că le-ai încercat pe toate. Sunt o sumedenie de tehnici, poziţii sau jucării sexuale pe care sigur nu le ştii sau nu le-ai încercat. Aşa că, uită de timiditate sau plictiseală şi încearcă din când în când ceva nou. Nu o să-ţi placă? Măcar ai văzut cum e.

3.Nu uita să fii senzuală

În cazul femeilor, senzualitatea ar trebui să fie o condiţie a existenţei. Poartă ceva sexy în dormitor, dă-te cu o loţiune de corp cu miros apetisant, machiază-te sexy sau învaţă nişte mişcări provocatoare. Nu uita să fii mereu senzuală şi feminină.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....41.html


 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 15:42:49 | Message # 5
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Patru sfaturi inocente despre sex

Sexul nu trebuie privit doar ca o activitate imorală, xxx, +18, sau în tot felul de moduri care-l fac să pară greşit, interzis, murdar sau urât. O partidă de amor poate să fie amuzantă, să însemne apropiere între doi parteneri, dovezi de iubire şi înţelegere reciprocă, nu oar simplă pornografie. Pentru cei care văd sex într-un mod mai... inocent avem câteva mici secrete "cuminţi", prin care să vă impresionaţi partenerele.

1. O conversaţie plăcută are rol afrodisiac

Pentru o femeie, o conversaţie plăcută avută cu partenerul de viaţă este extrem de relaxantă, îi oferă linişte, chiar mici impulsuri de bucurie şi o face să se simtă iubită, apreciată şi înţeleasă. Mai mult, după o disucţie lungă şi plăcută avută cu iubitul, o femeie este mai deschisă spre sex, schimbul de cuvinte putând avea chiar rol afrodisiac.

2. Sexul face parte din viaţa de zi cu zi

Pentru bărbaţi sexul poate fi un act aproape mecanic. Nu prea au nevoie de sentimente, un mediu calm sau prea mult timp la dispoziţie. în schimb, pentru o femeie sexul face parte din activităţiel zilnice, fiind strâns legat de tot ce se întâmplă în viaţa ei. Dacă e stresată, sexul nu va fi de calitate sau nu va avea chef de el. La fel dacă e nervoasă sau obosită. Pentru ea nu e doar o joacă şi atât. Încearcă să îi oferi un mediu calm, liniştit, romantic.

3. Orgasmul nu este atât de important

O partidă de sex nu este doar calea spre orgasm şi atât. Pentru femei, a face dragoste înseamnă tandreţe, atenţie, căldură şi nu doar câteva secunde de exatz. În plus, toţi paşii până la marele final pot fi ameţitor de plăcuţi pentru ea, astfel încât nu te grăbi să termini şi atât.

4. Sexul nu e ceva serios

Oricât de confuz poate să fie, o femeie poate să înceapă o discuţi în timpul sexului, să facă o glumă sau o remarcă. Sa se uite pe furiş în oglindă. Să te provoace la jocuri sexuale amuzante sau chiar ciudate. Pentru ea sexul nu este neapărat ceva serios şi nu se rezumă la penetrare. Este un adevărat ritual. Şi, mai important, poate să şi-l dorească de fiecare dată altfel.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....37.html


 
nutzyDate: Sunday, 2010-10-24, 15:25:56 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
8 mici secrete de sub aşternuturi, pentru ea

O viaţă sexuală reuşită este foarte importantă şi dacă incă mai ai nemulţumiri pe această temă, iată opt mici secrete care să te ajute să ajungi pe culmile extazului sau să ai o relaţie sănătoasă.

•1. Nu îl pune să ducă lupte pe mai multe fronturi. Nu îl pune să îşi declare dragostea în timp ce faceţi sex. Randamentul lui nu va fi la capacitate maxima pe niciun front.

•2. În capul lui locuieşte un regizor mic şi pervers de filme porno care îi şopteşte mereu că trebuie să reziste ore în şir. Este de datoria ta să îl aduci înapoi cu picioarele pe pământ şi să îl faci să înţeleagă cam cât timp este suficient pentru o partidă de sex reuşită.

•3. În aceeaşi ordine de idei, singurul lucru pe care îl au în plus actriţele porno faţă de tine este că se pot lăsa analizate, în amănunt, într-o lumină bună. Şi tu poţi face asta.

•4. Alt lucru pe care actriţele porno îl au în plus este extazul faţă de orice i-ar face partenerul în timpul actului sexual. Nu fi „atât" de fericită; o să pari puţin cam nebună. Pur şi simplu bucură-te de plăcerea pe care ţi-o oferă, astfel şi el va înţelege ce îţi place mai mult.

•5. Nu este jobul tău să "ai grijă" de fiecare erecţie pe care o are, dar ar fi drăguţ să îi arăţi că te face fericită cand se întâmplă.

•6. Câteodată erecţia lui va migra spre sud. Nu spune "aaaa... lasă, e ok." Niciunui bărbat nu îi place când partenera spune asta, iar migrarea se va întâmpla câteodată, indiferent de condiţii. Fă-i un masaj sau orice prin care să îi arăţi că dacă erecţia a dispărut încă te poţi bucura de restul corpului lui.

•7. Când nu ai chef de sex (nici normal, nici oral) este bine de ştiut că niciun bărbat nu ar refuza masturbarea de către parteneră, aşa că pune-ţi în aplicare talentul de mult, probabil, uitat.

•8. Dacă îl laşi să te privească în timp ce te masturbezi te va înţelege mai bine, iar asta îi va spori vizibil îndemânarea atunci când vine vorba de a-ţi oferi un "oral" de excepţie. Aşa că atunci când el te va ruga să îl laşi să te privească poţi considera că nu este pentru plăcerea lui, ci pentru a ta.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....06.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
deeaDate: Tuesday, 2010-12-21, 20:05:24 | Message # 7
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum sa faci mai mult sex de calitate

Lectorul Sari Locker este o personalitate foarte mediatizata in SUA, fiind foarte des invitata in emisiunile de televiziune pentru a vorbi despre sex. Subiecte precum: "jucarii sexuale", "sex prin telefon", "pornografie", "contraceptie", "sex spiritual tantric", "probleme legate de erectie", "sex nesatisafacator", "sex in timpul sarcinii" sunt la ordinea zilei, iar milioane de telespectatori ii cer sfatul.

Am extras cateva dintre cugetarile si sfaturile ei din volumul "Sex Cum sa faci sa fie si mai bine" aparut la editura Teora. Toate pentru o viata sexuala ca la carte.

1. Masturbarea
Probabil nu va veti aminti aminti cand v-ati masturbat pentru prima data, deoarece erati probabil doar un bebelus. Asa e, probabil ca va atingeati de pe vremea cand erati foarte mic. Nu vreau sa spun ca erati un copil cu simturile starnite, dar celor mai multi bebelusi le place sa se atinga. Folosindu-se aparate cu ultrasunete au fost vazuti copii nenascuti, fiind in uter isi atingeau organele genitale.
Iata cateva dintre beneficiile masturbarii:
• Actioneaza ca un somnifer natural in noptile in care nu puteti pune geana pe geana.
• Va elibereaza de toata gama de stresuri, precum si de frustrare sexuala.
• Va ofera placere ori de cate ori doriti.
• Va invata cum sa aveti foarte repede orgasm atunci cand sunteti cu partenerul/a, stiti ce stimulare da cele mai bune rezultate in cazul dumneavoastra.

2. Bautura ca stimulent sexual
Daca beti, luati vin la felul principal sau sampanie la desert. Alcoolul reduce inhibitiile si-i poate face pe unii oameni sa se simta mai sexy. Limitati-va insa la unul sau doua pahare. O cantitate care depaseste 100 g alcool are riscul de a-i face face pe unii barbati sa nu poata pastra erectia si le poate face pe unele femei sa ajunga mai greu la orgasm. De asemenea, alcoolul ii poate face pe unii oameni sa fie prea lenesi pentru a mai folosi eficient pastile contraceptive si prezervative. Este chiar posibil ca o persoana beata sa faca sex cu cineva pe care nu l-ar fi ales in acest scop daca nu ar fi baut. Iata un meniu recomandat de Sari Locker care va ajuta sa aveti o seara de neuitat: Penne in sos de smantana, biftec, creveti sautee cu legume verzi, pui sautee in sos de vin alb, somon cu condimente proaspete. Pentru desert: capsuni cu frisca batuta in casa, bomboane de ciocolata, prajituri facute in casa, fondante de ciocolata, cu fructe proaspete sau uscate.

3. Muzica
Pentru diversitatea seductiei, mixati melodiile sexy preferate. Puteti avea un CD sau un folder cu muzica inspirationala. Iata cateva sugestii in functie de preferintele dvs si ale partenerului.

Pentru romantici: Chet Baker: "The Best Thing for you", Billie Holiday "Love Songs". Pentru genul "natural": Eric Clapton: "Unplugged", Cat Stevens: "Greatest Hits", pentru flirt: "Frank Sinatra: "Love Is a Kick", Sade: "Diamond Life", Stevie Wonder: "Songs in the Key of Life", pentru genul erotic: Prince: "Dirty Mind", Madonna "Erotica", Nina Simona: "After Hours".

4. Pozitia
Daca sunteti asezati intr-o pozitie sexuala care nu va place prea mult, miscati-va pana gasiti pozitia confortabila. Puteti trece in majoritatea pozitiilor fara a fi nevoiti sa va "deconectati". Daca partenerul nu va urmeaza in mod natural miscarile, implicati-l in manevrele dumneavoastra spunand pur si simplu "hai sa incercam pozitia". (N.r. Daca partenerul ar putea fi intimidat sau deranjat de o astfel de cerere incercati sa preluati comada si schimbati pozitia prin miscari.)

5. Locul potrivit
Conform unui studiu publicat intr-o revista americana, efectuat pe un esantion de 40.000 de femei, 80% dintre respondente au afirmat ca le place sa faca dragoste in afara dormitorului, 58% au afirmat ca le place in camera de zi, 24% in aer liber, iar 23% intr-o masina. Atentie, insa! Cand oamenii fac sex peste tot in casa, pot ajunge pe un teritoriu periculos. Daca faceti sex in baie, aveti grija sa nu alunecati si sa cadeti. Daca faceti pe tejgheua din bucatarie, aveti grija sa nu va ardeti cu vreun aparat electrocasnic fierbinte. Sexul in jurul casei ar trebui sa fie amuzant, nu periculos pentru viata dumneavoastra. Practicati sexul protejat si luati masurile de protectie de baza.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/cum-sa-faci-mai-mult-sex-de-calitate-7835473/




 
yasashDate: Wednesday, 2011-01-26, 20:51:43 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Top 10 secrete sexuale pe care trebuie sa le afli!

Iata cateva secrete pe care am vrea cu totii sa le afle partenerii nostri! Asta daca vrem sa avem o viata sexuala de nota 10!

Ce vrea el sa stie despre sex

1. Curteaz-o, arata-i cat de importanta este
Daruieste-i flori si ciocolata, invit-o la restaurant, telefoneaza-i in timpul zilei, nu uita de bunele maniere, oriunde ati merge. Intr-un cuvant, nu uita sa fii cavaler! Pentru ea, toate aceste gesturi marunte sunt importante, sunt un semn de afectiune, asa ii poti arata ca te gandesti la ea si ca iti pasa de relatia voastra.

2. Ai grija de look-ul tau
Cei mai multi barbati obisnuiesc sa-si ingrijeasca numai parul, probabil pentru ca stiu ca va veni o varsta la care il pot pierde! Nu e suficient! tie iti plac femeile ingrijite, dupa ele intorci capul pe strada. E valabil si pentru ea! Parfumeaza-te, asorteaza-ti tricoul cu pantalonii si pantofii sport, fa-ti manichiura. Fii si tu in pas cu moda!

3. Nu o grabi
Se stie ca barbatii se excita mai repede decat femeile. Ea are nevoie de timp ca sa se pregateasca pentru sex. Nu da la o parte romantismul. Pregateste o cina in doi, plimbati-va printr-un parc, purtati o conversatie linistita ca sa scapati de grijile de peste zi, ascultati muzica imbratisati! Ajut-o sa-si gaseasca dispozitia pentru dragoste. Si nu renunta la gesturile romantice dupa ce v-ati casatorit.

4. Invata sa o exciti
Clitorisul nu este un penis mai mic. Daca tu poti ajunge la orgasm doar prin stimularea penisului, nu inseamna ca si clitorisul functioneaza la fel. Sunt femei care nici nu suporta atingerea acestui mic organ erectil. Pentru ele este suficienta stimularea zonei din jur. Insa cu blandete, brutalitatea sexuala nu foloseste la nimic. Ca sa o faci sa ajunga la orgasm, poarta-te delicat cu trupul ei!

5. Nu uita de postludiu
Incearca sa nu adormi imediat dupa ce ati facut sex! Nu te imbraca sa pleci si nici nu te repezi in fata televizorului imediat dupa ce ati facut dragoste! Ea are nevoie de tandretea ta si dupa ce ai avut orgasm. Altfel, se va simti abandonata. Nu uita ca postludiul inseamna, de fapt, inceputul unui nou preludiu.

6. Nu ii cere perversiuni
Se stie ca barbatii au mai multe fantezii erotice, se uita mai mult la filme porno si incearca sa aplice cu partenerele lor ceea ce vad acolo. Inainte, insa, nu uita sa o intrebi si pe ea daca vrea sa participe la realizarea fanteziei tale sexuale. Daca refuza, nu o forta. Vei ajunge sa o dezgusti si nu va mai vrea sa faca sex deloc, nici macar fara perversiuni!

7. Nu te uita dupa alte femei
Daca intorci capul dupa alta femeie, partenera ta se va infuria si sansele unei partide de sex in ziua respectiva vor fi nule. Acorda-i atentie iubitei tale, arata-i ca ea este cea mai dorita femeie din lume. A te uita dupa alte femei nu e un semn de virilitate. Unui barbat adevarat ii place sa faca sex, nu sa-si imagineze ca o face!

8. Controleaza ejacularea precoce
Daca nu-ti pastrezi erectia, cum sa mai faci dragoste?! Daca ejacularea precoce ti-a creat probleme, nu te ingrijora. E o chestiune de exercitiu. Si cel mai important este sa nu o lasi pe ea balta, daca tu ai terminat in doi timpi si trei miscari. Foloseste alte cai sa-i oferi si ei satisfactie, e singurul mod in care scapi cu fruntea sus!

9. Daca esti tatic, nu fugi de scutece
Nu este o rusine sa te implici in cresterea copilului. Chiar daca ea se ofera mereu sa-i schimbe scutecele bebelusului, spune-i ca de data asta vrei sa te ocupi tu. Ii va face o reala placere, e un semn ca realizezi cat de greu este pentru o mamica sa se imparta intre atatea. Ai sanse ca seara, la culcare, ea sa te rasplateasca pentru acest gest.

10. Daca nu poti, nu inseamna ca nu se poate
In anumite situatii si mai ales de la o anumita varsta, erectia se obtine mai greu. Asta nu inseamna ca viata ta sexuala s-a incheiat. Nu e neaparata nevoie sa ai erectie ca sa-ti satisfaci partenera. Nu uita ca ai degete, limba si ca s-a inventat vibratorul.

Ce vrea el sa stie ea despre sex

1. Nu ii trimite semnale confuze
Nu il starni daca nu vrei asta! Un barbat poate ajunge la erectie intr-o fractiune de secunda. Semnalele tale pot fi interpretate gresit, il poti face sa se gandeasca la lucruri pe care tu, de fapt, nu le vrei. De exemplu, cand ajungi acasa de la serviciu, obosita si fara chef de nici unele, nu te dezbraca in fata lui. Ar putea crede ca faci striptease, cand tu, de fapt, abia astepti sa faci un dus. Pe scurt, nu-l provoca atunci cand nu esti pregatita!

2. Nu-i provoca erectii desarte!
Se stie ca testiculele dor, daca barbatul nu-si satisface nevoile sexuale. Iata un alt motiv ca sa nu-i transmiti semnale confuze. O erectie care dureaza mult timp si nu se finalizeaza cu un act sexual, ii ravaseste toti hormonii. Si apropo: aveti grija cum va purtati cu "bijuteriile de familie".

3. Nu face economie la curentul electric
Barbatii se excita foarte tare la stimulii vizuali. Lasa, deci, lumina aprinsa, macar din cand in cand, de dragul lui. O oglinda mare asezata langa patul vostru va incinge si mai mult atmosfera.

4. Fiti o echipa
Cand faceti dragoste, nu astepta nemiscata sa faca el toata treaba. Poti avea si tu initiativa, cumpara jucarii sexuale, cum ar fi lenjerie comestibila, propune-i un scenariu pentru partida urmatoare.

5. Nu ii interzice revistele pentru barbati
Tu nu te exciti cand vezi un film de dragoste? Atunci de ce sa fii impotriva unei astfel de reviste?! Daca el se excita rasfoind-o, nu-ti imagina ca va pleca s-o caute pe Miss America. Se va strecura in pat langa tine, pentru ca te iubeste, chiar daca nu esti top-model.

6. Nu face din tantar armasar
E in firea barbatilor sa se uite dupa femei, nu poti schimba asta. Sa nu se intample de fata cu tine, dar in rest, lasa-l liber. Cand partenerul tau nu se va mai uita dupa alte femei, e posibil sa nu se mai uite nici la tine, inseamna ca si-a pierdut interesul pentru sex. Si, recunoaste: tu nu te uiti niciodata dupa alti barbati?

7. Nu uita ca lor le place sexul oral
Sigur ca niciodata nu trebuie sa te fortezi sa faci ceva ce nu-ti place, ce-ti starneste repulsie. Dar oare sexul oral e ceva atat de dezgustator? Oare e atat de groaznic sa-i saruti penisul? El nu va crede ca faci ceva degradant. Lui, pur si simplu, ii place senzatia. Nu e nevoie sa transformi felatia intr-o obisnuinta, dar macar de ziua lui incearca sa o practici.

8. Nu e suficient sa gatesti bine
Drumul spre inima unui barbat nu trece prin stomacul lui. Nu iti imagina ca e suficient sa gatesti bine si sa ii speli hainele. Nu trebuie sa te porti ca o curtezana, dar nici sa-ti pierzi interesul pentru sex. Risti sa te trezesti ca partenerului tau incepe sa-i placa vecina sau colega de birou.

9. Nu uita ca el te poate insela mai usor
Tu ai nevoie de romantism, te implici emotional. Nu uita, insa, ca el poate face sex fara nici o reactie emotionala. Acesta este si motivul pentru care te poate insela mai usor. Evalueaza la rece o astfel de situatie. Daca te-a inselat accidental, nu inseamna ca iubeste pe altcineva. E decizia ta daca uiti si ierti.

10. Nu uita ca poate avea nevoie de ajutor
Orice barbat isi pierde, cu timpul, capacitatea de a avea erectii psihogene, adica erectii care apar de la sine, fara stimulare fizica. Este un moment de panica pentru el, penisul lui zace inert, in loc sa intre in actiune. Nu-i adanci disperarea si nu dispera nici tu. Acest moment nu inseamna finalul vietii sexuale. E momentul schimbarii. Ajuta-l si veti castiga!

sursa:
http://www.csid.ro/sex....2780028


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
nutzyDate: Saturday, 2013-02-16, 16:42:02 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Ebbi - Hardcore tricks



"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Trix & tips
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024