Saturday, 2024-04-20, 11:37:00
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Orgasm reactions
Orgasm reactions
grandmasterBDate: Friday, 2010-08-13, 14:25:55 | Message # 1
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Iubita ta mimeaza orgasmul? Invata sa recunosti semnele!

Potrivit studiilor de specialitate, 70% dintre femei mimeaza orgasmul cel putin o data in viata. Si, de obicei, au doua motive: nu vor sa-si supere, respectiv jigneasca partenerii care se dau de ceasul mortii sa le aduca in al noualea cer, sau vor sa-si impresioneze partenerii cu orice pret.

Desigur, exista si alte situatii in care femeile considera ca un orgasm mimat e bine-venit. Afla aici raspunsul la intrebarea De ce mimeaza femeile orgasmul?

Totusi, cum recunosti semnalele unui orgasm adevarat? Nu trebuie sa-i urmaresti pupilele, sfarcurile sau clitorisul, daca s-au dilatat sau nu, nici buzele daca au capatat o nuanta de rosu mai intens. Afla cat de simplu este:

1. Transpiratie abundenta. Daca pielea iubitei tale s-a umplut brusc de transpiratie, mai ales pe zone in care de obicei nu transpira (abdomen, spate etc.) e limpede ca a gasit drumul spre marele O.
2. Bataile inimii si respiratia accelerate. Ei bine, daca iubita ta tipa si se agita in plin climax, dar bataile inimii nu sunt puternic accelerate, iar respiratia pare a fi controlata, inseamna ca face un simplu show.
3. Contractii vaginale. Nu trebuie sa fii barbat cu experienta pentru a simti contractiile vaginale survenite in timpul unui orgasm. Asta pentru ca sunt destul de evidente atunci cand o penetrezi, iar muschii vaginului ei incep sa se contracte in jurul penisului. Iata un semn clar de orgasm adevarat.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6876328




Message edited by grandmasterB - Tuesday, 2010-10-12, 21:44:57
 
lussyDate: Friday, 2010-08-13, 14:33:01 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Si barbatii mimeaza orgasmul

Recunoaste-o. Ai mimat orgasmul cel putin o data in viata. Stai linistita, nu e cazul sa te simti vinovata. Se accepta din cand in cand, doar nu poti fii mereu intr-o forma de zile mari. In plus, si barbatii mimeaza orgasmul, doar ca in grupul lor coeziunea este asa de mare incat s-au decis cu totii sa nu lase informatia prada taberei adverse. Sa fie doar femeile aratate cu degetul.

Luand, inevitabil, calea statisticilor, vei observa ca viata ta sexuala n-are nici o hiba. Intre 48 si 72% dintre femeile care au participat la un studiu american, au recunoscut ca au mimat orgasmul cel putin o data.
Si asta nu e tot! 18 procente dintre barbatii intervievati au recunoscut acelasi lucru. Daca ii mai punem la socoteala si pe cei care nu ar recunoaste-o nici in ruptul capului (deh, mandria masculina!), poti sa te consideri o femeie fericita.. In pat.
Ai fi tentata sa crezi ca barbatii nu pot simula o ejaculare, deci nu poate fi vorba despre orgasme inchipuite in ceea ce-i priveste? Oh, cat de simplu e, mai ales daca treaba s-a intamplat la adapostul unui prezervativ. "Dovada" poate fi usor facuta nevazuta, prezervativul aruncat, iar ei scapa cu fata curata si cu sperma… neejaculata!

De ce mimeaza femeile si barbatii orgasmul?

- pentru ca sunt obositi, nu au chef de sex, vor ca partida sa se incheie mai repede pentru a se apuca de altceva (somn, de exemplu).

- nu vor sa-si raneasca partenerii care s-ar simti lezati ca nu au fost in stare sa le ofere un orgasm.

- vor sa faca impresie, un "guru al sexului" (barbatii isi autoatribuie, de obicei, aceasta titulatura) nu poate incheia o reprezentatie amoroasa in lipsa unui final pe masura.

- in cazul barbatilor: prima partida de sex cu o partenera noua s-ar putea sa-i inhibe peste masura, iar corpul sa nu mai raspunda comenzilor.

- in cazul femeilor: teama ca partenerii ar putea sa le paraseasca daca nu sunt bune amante.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/si-barbatii-mimeaza-orgasmul-3221557/




Juicy Pussy
 
deeaDate: Monday, 2010-10-11, 15:35:25 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Reacţii ciudate provocate de orgasm

Unii oameni se simt obosiţi după o partidă de sex, în urma unui orgasm. Alţii se simt uşuraţi. În schimb, mai sunt unii care au tot felul de reacţii bizare, ce pot să îi intimideze, enerveze sau sperie pe partenerii lor. Vezi mai jos cinci dintre acestea.

1. Plânsul

Dacă după un orgasm iubitul sau iubita se pun pe plâns, nu te gândi că ai făcut ceva greşit sau că au cine ştie ce problemă. Potrivit sexologului american din San Francisco, Isadora Alman, o astfel de reacţie e normală, deoarece în urma unui orgasm se eliberează mulţi hormoni, iar câteva lacrimi sau chiar hohote de plâns nu trebuie să sperie sau să aibă vreo explicaţie.

2. Dorinţa de a fi lăsat în pace

Se spune că după o partidă de sex femeile vor să fie ţinute în braţe de partener, iar ei vor să se întoarcă pe partea cealaltă şi să doarmă. Dacă într-o zi, iubitul sau iubita îţi va spune că vrea să fie lăsat/ă în pace? Vei intra la bănuieli şi te vei simţi jignit/ă. Potrivit sexologului Alman, reacţia e normală şi nu ar trebui să vă speriaţi. După o activitate intensă din punct de vedere emoţional, această dorinţă de singurătate e similară unei reculegeri.

3. Dureri de cap

Sexul a fost grozav, dar te-a lăsat cu o intensă durere de cap. De ce? Simplu, spune doctorul Lissa Rankin. În timpul orgasmului îţi creşte foarte mult tensiunea şi astfel poţi să te pomeneşti cu o migrenă de toată frumuseţea, dar nu ai de ce să te sperii.

4. Senzaţie de foame

Ai făcut sex şi apoi mori de foame, deşi ai mâncat cu 30 de minute înainte de partida de amor? E normal, deoarcee ai făcut mişcare şi ţi-ai consumat resursele. Trebuie să te încarci cu energie. Mănâncă ceva bun şi nu te mai gândi că ai cine ştie ce dacă ţi-e foame după ce faci sex.

5. Gât uscat

Ai gâtul foarte uscat după ce faci dragoste, încât parcă ai fi participat la un concert unde ai zbierat din toţi plămânii. E normal, deoarece ai făcut mişcare, ai transpirat şi te-ai dezhidratat. Bea apă, ceai sau un suc de fructe şi o să îţi revii foarte repede.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....82.html




 
grandmasterBDate: Tuesday, 2010-10-12, 21:45:59 | Message # 4
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Câte suferă bărbaţii când au orgasm!

Câteva momente de plăcere şi apoi, începe chinul. Cam aşa se manifestă, uneori, pentru bărbaţi orgasmul.

Doctorul Irwin Goldstein a publicat în revista The Journal of Sexual Medicine un studiu amplu în care a prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă bărbaţii, după un act sexual reuşit. Astfel, printre cele mai frecvente probleme se enumeră durerile de cap, crampele abdominale, strănutul şi căscatul.

Dureri de cap

Deşi pare ciudat, este un lucru normal deoarece în timpul orgasmului, sistemul nervos este suprasolicitat şi circulaţia sângelui este accelerată. Această problemă ar putea fi rezolvată dacă bărbatul ar lua un medicament vasodilatator înainte de a face amor.

Crampe abdominale

În timpul unui act sexual şi în perioada culminantă a acestuia, muşchii abdominali se contractă repede şi intens. Un individ fără exerciţiu fizic poate să aibă parte de crampe sau febră musculară. Rezolvarea e simplă: nişte exerciţii fizice periodice şi eşti în formă.

Căscatul şi strănutul

Centrul din creier responsabil cu orgasmul (care reacţionează în timpul acestuia) e situat lângă centrii responsabili cu apariţia strănutului şi a căscatului, din această cauză, uneori, sunt acţionate şi aceste zone.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....59.html


 
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 21:00:09 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Ce legătură există între gemetele din dormitor şi orgasm

STUDIU Nervul „vag“ este responsabil de comunicarea dintre creier şi corp

Potrivit specialiştilor, nu există un sunet anume al femeilor atunci când au orgasm şi nici o intensitate anume a gemetelor. Aceasta ţine de fiecare în parte dar poate fi un semn că femeia se apropie de punctul culminant

„Vinovat” de orgasmul femeilor este un nerv, numit “vag”, potrivit oamenilor de ştiinţă americani. Acesta este responsabil de comunicarea dintre creier şi corp. Nervul vag se “activează” în timpul actului sexual, iar acesta îşi face simţită prezenţa prin gemete.

Cercetătorii de la Universitatea de Medicină din New Jersey spun că intensitatea gemetelor este strâns legată de atingerea orgasmului. Aceştia au constatat că atunci când fredonăm o melodie care ne place, nervul vag se “excită”, iar cu cât intensitatea sunetelor scoase este mai puternică, cu atât orgasmul va fi mai intens. În timpul actului sexual, toate femeile au aceeaşi reacţie psihică: respiraţia le este sacadată, iar bătăile inimii sunt accelerate. Din această cauză apar gemetele. Specialiştii spun că nu există un sunet anume al femeilor atunci când au orgasm, dar că intensitatea gemetelor este o chestiune extrem de persoanală. Cu alte cuvinte, ţine de fiecare persoană în parte. Mai mult, cele mai multe femei folosesc acest mod de exprimare inconştient. Se întâmplă însă ca uneori să fie şi conştient, pentru a-şi flata partenerul sau pentru a-şi excita partenerii. Specialiştii spun că gemetele apar de cele mai multe ori atunci când femeia este aproape de a atinge orgasmul. Oamenii de ştiinţă atrag atenţia bărbaţilor că gemetele nu sunt o dovada clară că femeia se simte bine alături de partener. Există şi cazuri în care gemetele ascund lipsa plăcerii de a avea relaţii intime. “Primul indiciu după care trebuie să te ghidezi dacă partenera simte plăcere în timpul actului sexual este relaxarea. Dacă are muşchii încordaţi, ca şi cum s-ar pregăti să ia startul la maraton, e clar că nu a intrat încă în starea potrivită pentru a primi plăcere”, explică prof. dr. Barry Komisaruk, coordonatorul studiului.

Mai mult, bărbaţilor le place să audă gemete de plăcere în timpul actului sexual. Astfel, în cadrul unui studiu efectuat de o altă universitate, bărbaţilor li s-au arătat fotografii ce înfăţişau un act sexual: Ei au privit mai mult chipurile femeilor decât poziţiile cuplului. Specialiştii spun că acest lucru s-a întâmplat pentru că respectivii încercau să identifice semne care să demonstreze că femeilor surprinse în imagini chiar le provoca plăcere actul în sine.

Muzica influenţează pofta de sex

O altă cercetare în domeniu demonstrează importanţa muzicii în timpul actului sexual. Astfel, cercetătorii de la Universitatea Pittsburgh din Statele Unite au chestionat, în cadrul unui studiu, 711 adolescenţi referitor la viaţa lor sexuala şi asupra preferinţelor muzicale pe care le au. Specialiştii au constatat că persoanele care ascultă în mod obişnuit melodii cu versuri explicite şi conţinut sexual sunt de două ori mai dornici să-şi înceapă viaţa sexuală, spre deosebire de adolescenţii care ascultă muzică “cuminte”. În acelaşi timp, experţii au constatat că unii dintre subiecţi şi-au început viaţa sexuală în timp ce ascultau acest gen de muzică. Potrivit cercetătorilor, versurile cu tentă sexuală fac referire la relaţia intimă ca fiind mai degrabă un act fizic, decât unul de iubire. Deşi nu au făcut publice melodiile din categoria “ingrată”, specialiştii spun că printre genurile muzicale care măresc pofta de sex se numără muzica hip-hop şi R’n’B.

sursa:
http://www.gandul.info/sanatat....4806997






Message edited by deea - Monday, 2010-10-18, 21:01:30
 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Orgasm reactions
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024