Thursday, 2024-04-25, 01:17:39
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Postludiu
Postludiu
izaDate: Thursday, 2010-09-02, 16:01:43 | Message # 1
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Nu uita de postludiu!

De ce sa adormi imediat dupa ce ati facut sex cand sunt atat de multe lucruri pe care le puteti face?! Postludiul este un moment special, o sansa in plus pentru a crea intimitate si incredere intre voi. N-ar trebui sa ti se para prea complicat. Cel putin, nu mai complicat decat a fost sa ajungi pana la el…

Nu-ti lua mainile de pe el

Cele mai potrivite cai de a-ti impartasi sentimentele sunt cuvintele si mangaierile. Uneori nu trebuie sa spui nimic, pentru ca atingerea vorbeste cat un roman intreg despre dragoste si senzualitate. Alteori este potrivit sa faceti schimb de ganduri sau poate sa va oferiti un compliment galant.

Vorbeste-i

Initierea unei discutii, poate chiar pe subiecte mai serioase poate fi o idee buna deoarece dupa sex intotdeauna ne simtim mai impacati si mai apropiati. Exploreaza nevoile partenerului si exprima-le pe ale tale. Dar tine minte ca amandoi suntei "goi" in mai multe sensuri.

Da atingerilor tale un sens

Masajul de postludiu este o alta delicatesa cu care va puteti delecta. Astfel, puteti elimina tensiunea din muschi, iar senzatia de relaxare va deveni si mai intensa. Mai ales dupa o solicitare fizica deosebita...

Mancati impreuna

Daca nu esti fumatoare, caz in care te repezi la pachetul de tigari, cu siguranta vrei sa mananci ceva dupa actul sexual. Alege ceva usor, cum sunt fructele sau poate chiar ceva dulce. Mancarea este o forma minunata de postludiu pentru ca puteti sa mancati complet goi. Chiar daca esti obsedata de curatenie, nu strica placerea de a servi o gustare senzuala in pat.

Faceti dus

Unor cupluri le place sa stea in pat si sa simta mirosul corpului transpirat al partenerului, altora insa le place sa faca un dus pentru a se improspata. Si de ce sa o faci singura cand puteti sa o faceti impreuna? Astfel postludiul se poate transforma foarte usor in preludiu...

Aranjeaza patul

Iti poate parea ciudat, dar postludiul nu inseamna numai sa ramaneti imbratisati in pat. Mai ales in cazul in care actul sexual a fost salbatic si pasional, cel mai probabil cearsafurile de sub voi s-au mototolit destul de rau. Nu cred ca vrei sa adormi in pat asa. Aranjati-l impreuna, deschideti geamul si aerisiti camera. Patul va arata din nou atractiv si pregatit pentru inca o runda.

Faceti-o din nou

De ce sa faci sex numai o data cand poti sa o faci de doua ori?! Daca esti mai excitata decat partenerul au, ia initiativa si du-ti mangaierile si sarutarile postludiului la un nivel mai patimas, care sa iti arate in mod explicit intentia de a repeta momentul de placere.

sursa:
http://www.intrefete.ro/sex/dragoste-sex/nu-uita-de-postludiu-7059610


 
rhemaxosDate: Monday, 2010-09-06, 21:39:30 | Message # 2
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Mahmureala sexuala: dupa orgasm, femeile par mai urate?

Femeile si barbatii au nevoie de perioade diferite de timp pentru a cobori de pe culmile excitatiei sexuale, dupa o partida de sex : femeile isi revin intr-o ora, barbatii mai rapid. Iar oamenii de stiinta au descoperit ca in timp ce femeia inca mai viseaza la ramasitele orgasmului, barbatul incepe sa se intrebe ce a vazut la ea.

Da, femeia care inainte de sex era cea mai frumoasa fiinta de pe pamant, devine subit, dupa sex, cea mai putin dorita. Paul Jenner vorbeste despre acest fact, cunoscut drept "efectul Coolidge", in cartea lui, "Sex ca la carte".

Oamenii de stiinta au observat pe sobolani ca masculii isi pierd interesul pentru o femela dupa o orgie sexuala. Asta inseamna ca nu vor mai putea intretine raporturi sexuale cu ea in urmatoarele ore. Totusi, in mod absolut surprinzator, nu au nici o problema in a avea raport sexual cu alta femela. Acelasi comportament a fost observat si la oameni. Ce se intampla de fapt?

Dopamina e de vina!

Nivelul de dopamina (substanta cu rol fundamental in creier pentru controlul motricitatii) din organism creste in timpul sexului, de unde si senzatiile de bine date de aceasta activitate. Despre aceasta se crede ca este recompensa noastra pentru ca participam activ la perpetuarea speciei.

Totusi, dupa sex, nivelul dopaminei scade brusc pentru ca din punct de vedere evolutionist nu mai exista nici un motiv pentru a face sex cu aceeasi partenera care ar putea fi deja insarcinata. In cazul in care apare o alta potentiala partenera, dopamina creste iarasi.

Asa se explica relatiile de scurta durata. Persoanele implicate in aventuri sunt dependente de dopamina, iar cautarea unui partener nou pare a fi o solutie mai buna decat incercarea de a imbunatati relatia cu partenerul sau partenera actuala.

Mahmureala sexuala

Scaderea pana la disparitia din organism a dopaminei induce o stare de mahmureala sexuala. In cazul barbatilor, mahmureala implica reducerea semnificativa in densitate a receptorului de androgen (hormon masculin), care ar putea reveni la normal abia in cateva zile. In tot acest timp, barbatul nu are chef de sex, deci nu se va afla intr-o dispozitie prea buna.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....5978671


 
nutzyDate: Sunday, 2010-09-19, 22:16:33 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Stie iubitul ce-ti doresti dupa ce faceti dragoste?

Tocmai ati facut dragoste si a fost minunat. Te intorci spre el sa-l imbratisezi, sa-i spui cat de minunat este si sa-l auzi ca-ti spune acelasi lucru, dar in schimb nu auzi decat... sforaitul lui.

Intreaba orice femeie ce-si doreste dupa o partida de sex si majoritatea iti vor raspunde "sarutarile", "alinturile" si orice altceva ce tine de intimitate. Insa majoritatea barbatilor nu se gandesc decat cum sa se intoarca pe partea cealalata si sa adoarma.

Esential
Daca pentru femei este esential ca tandretea sa continuie dupa ce fac dragoste, de ce barbatii nu sunt interesati sa le satisfaca aceasta dorinta? Este pur si simplu vorba de maniere. Cum poti sa te indepartezi repede de cineva care doar cu cateva clipe inainte te-a cunoscut in intimitate?

Studiile au aratat ca barbatii au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se reculege dupa ce au facut dragoste. Insa unii merg mult mai departe: adorm pur si simplu. Aceasta reactie este, pentru multi, un obicei. Femeiele nu se obisnuiesc usor cu ideea ca, dupa ce au fost atat de intimi si apropiati, partenerul se intoarce cu spatele, complet dezinteresat, imediat dupa. Ele isi doresc sa auda ca sunt iubite si cat de bine se simt impreuna. Astfel de momente fac relatia mai stabila.

Graba
Multe cupluri se scuza, spunand ca nu mai ramane timp si pentru joaca. Suntem atat de ocupati incat si pentru a face dragoste ramane putin timp. Intalnirile pe fuga, cand la sfarsit va imbracati si plecati fiecare in treaba lui ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, pot duce la concluzia ca intimitatea de dupa nu mai este atat de importanta.

Vina nu este numai a barbatului, in astfel de cazuri. Si partenera are vina sa atunci cand intimitatea nu se prelungeste cu imbratisari, susoteli si sarutari. Daca se comporta ca si cum o partida de sex rapid este tot ceea ce-si doreste, daca nu cere mai mult, atunci cum sa stie el ce-si doreste ea?

Iata cateva sugestii care sa va faca placere dupa ce faceti dragoste:

1. Spune ce-ti doresti - inainte sa mergeti in pat. Fie ca este vorba despre o simpla discutie, un compliment, un masaj sau sarutari, poti fi surprinsa sa afli ca este mai mult decat dornic sa-ti indelineasca dorinta.

2. Explica-i pe indelete ca nu numai preludiul conteaza. Intimitatea este la fel de importanta si dupa ce ati facut dragoste. Multi barbati se tem ca vor fi pusi "la treaba" prea repede si se simt stanjeniti pentru ca au nevoie si de o mica pauza inainte. Isi doresc sa fie mangaiati si masati dupa ce fac dragoste, dar doar atat. Nu vor sa sara imediat intr-o alta partida. Cheia acestei probleme este comunicarea.

3. Adauga mai multe sarutari si masaje erotice in viata ta - nu numai atunci cand faceti dragoste. Asa vor veni de la sine oricand.

4. Incercati sa faceti dragoste in diferite momente ale zilei, nu numai atunci cand mergeti la culcare. Cand te simti obosita la sfaristul zilei poate fi obositor si sa faci dragoste, ca sa nu mai vorbim despre mangaierile de dupa!

5. Sa ai initiativa. Multi barbati se plang ca femeile nu au destul de des initiativa. Asa se intampla si in cazul mangaierilor si sarutarilor "de dupa". Daca il vezi ca vrea sa doarma, ia tu initiativa. Saruta-l, mangaie-l si ai sa vezi ca nu are cum sa-ti reziste.


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
nykoDate: Monday, 2010-10-25, 15:59:34 | Message # 4
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Ce să nu faci niciodată după o partidă de sex

Sexul e o activitate plăcută, care pe langă partea fizică ar trebui să insemne şi o apropiere la nivel spiritual intre cei doi parteneri. De multe ori, după ce partida de amor s-a terminat poţi să te culci, să îţi vezi de ale tale sau să uiţi că în urmă cu doar câteva minute erai pe culmile extazului. Află ce nu trebuie în nici un caz să faci imediat după ce ai încheiat o partidă de sex.

1. Să dormi

Poate eşti epuizat după ce ai făcut dragoste cu partenerul sau partenera, dar este o greşeală monumentală să te întorci imediat pe partea cealaltă şi să adormi. Mai petrece câteva momente plăcute alături de cel sau cea cu care ai făcut amor.

2. Să mănânci

Se spune că după amor te apucă foamea, deoarece ţi-ai consumat energia. Incearcă totuşi să nu fugi imediat în bucătărie şi să dai iama în frigider, pentru că astfel îţi jigneşti partenerul/a.

3. Să te speli

E normal şi chiar indicat să faci un duş după ce ai făcut sex, dar nu imediat cum s-a încheiat partida. Mai stai câteva minute în pat, nu fugi imediat în baie de parcă ai fi cine ştie cât de murdar şi dezgustat de ceea ce tocmai ai făcut.

4. Să vorbeşti la telefon

Ai terminat şi pui repede mâna pe telefon să vorbeşti cu un prieten sau să rezolvi o problemă de muncă. Demonstrează că îţi pasă şi nu te comporta ca şi cum asta a fost, ai făcut sex, acum revii la treburile obişnuite.

5. Să te apuci de treabă

Poate ai mult de lucru şi de abia ai reuşit să îţi faci timp 30 de minute pentru ca să faci sex. Totuşi, dacă ţi-ai întrerupt activitatea, mai oferă-ţi încă 10 minute de plăcută lenevală în compania persoanei iubite.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....87.html


 
izaDate: Sunday, 2010-10-31, 21:39:41 | Message # 5
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Cum să vă simţiţi mai apropiaţi după ce faceţi sex

Preludiul este important pentru a avea o partidă de amor cât mai plăcută, însă şi partea de după actul sexual este la fel de importantă, spun specialiştii, deoarece atunci deveniţi mai apropiaţi.

Experţii sexologi au afirmat că după orgasm, hormonii eliberaţi fac oamenii să se simtă mai 'conectaţi', de aceea este de preferat ca imediat după ce fac sex să nu se culce sau să se uite la televizor, ci să se comporte romantic, să petreacă timp împreună.

Înainte de a face sex

Opriţi toată aparatura din cameră care v-ar putea distrage atenţia, cum ar fi laptopuri, televizor sau telefoanele mobile, astfel încât să rămâneţi concentraţi la 'activitatea' din pat, fără să fiţi întrerupţi.

Dacă ţi se face foame după ce faci sex

Evită să comanzi o pizza pentru că vine repede atunci când ţi se face foame şi mai bine scoate o sticlă de vin roşu şi mâncaţi împreună brânzeturi, sfătuiesc cercetătorii. Acest lucru va păstra senzualitatea atmosferei şi vă va relaxa.

Faceţi duş împreună

Este necesar ca după ce întreţineţi relaţii sexuale să faceţi un duş şi este chiar mai plăcut dacă îl faceţi împreună, mai ales dacă vă faceţi şi masaje unul altuia.

Lumânările

Poţi aprinde lumânări după - şi nu înainte - pentru a crea o atmosferă romantică. Şi acest lucru vă va face să vă simţiţi mai apropiaţi, mai legaţi din punct de vedere emoţional.

Eliberează-ţi ziua

Ia-ţi o zi întreagă pentru voi, contramandează întâlnirile, amână-le şi fă-ţi timp pe care să-l petreci doar cu iubitul tău. Eventual în pat, după o partidă încinsă de amor. Vei vedea că este chiar plăcut să aveţi o oră, două, de stat în pat şi... atât.

Fă-ţi un playlist muzical

În care să pui melodii care vă aduc aminte de momentele favorite pe care le-aţi petrecut împreună. Doar ascultând piesele alese vă veţi simţi mai apropiaţi, fără să fie nevoie să vorbiţi.

Îmbrăcarea!

Încheie-i nasturii de la cămaşă cât mai languros şi dă-i voie să-ţi închidă şi el fermoarul fustei. Gestul de a vă îmbrăca unul pe celălalt este foarte intim, mai ales că vine chiar de la instinctul primar de a-ţi îngriji partenerul.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....07.html


 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Postludiu
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024