Wednesday, 2024-04-24, 23:24:09
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Soapte
Soapte
lussyDate: Sunday, 2010-10-17, 14:54:39 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Cele mai fierbinţi vorbe pe care să le spui în dormitor

Cand vine vorba de ce face sexul bun, factorii fizici vin primii in minte: cum vă atingeţi, poziţiile pe care le încercaţi, părţile corpului asupra cărora vă concentraţi. Totuşi, mai sunt şi alte elemente-cheie care adesea sunt trecute cu vederea: cuvintele şoptite în timpul actului sexual.

Specialiştii susţin că vorbele erotice stimulează producţia de dopamină din corp, care joacă un rol important în excitare: "Dopamina poate spori intensitatea fizică şi emoţională a experienţei".

Pentru plăcerea lui

Sexologul Logan Levkoff, din Statele Unite, a afirmat că pentru a-i excita astfel pe bărbaţi cel mai simplu este să le spui că 'termini': "Spunându-i că eşti aproape de orgasm este o dovadă pentru el că te satisface, iar pentru că bărbaţii termină adesea înaintea femeilor, asta îl anunţă că se poate pregăti şi el de final. Împreună puteţi anticipa momentul, iar acest lucru poate creşte plăcerea amândurora".

Pentru plăcerea ei

Este lucru cunoscut că femeile sunt mai complicate decât bărbaţii, aşa că şi în pat, ele au nevoie de fraze ceva mai complexe decât 'termin' pentru a se excita. Expertul Ian Kerner sugerează ca ce le spun bărbaţii iubitelor să sune astfel: "Îmi place când îmi (verb) (parte a corpului), de exemplu 'Îmi place când îmi săruţi/lingi gâtul/pieptul'", motivând că "verbalizarea senzaţia îţi atrage atenţia asupra ei şi creşte gradul plăcerii pe care o simţi. De asemenea, acest lucru nu te lasă să zbori cu gândul în alte părţi şi te ţine concentrat asupra ce faci".

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....42.html




Juicy Pussy
 
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 21:04:08 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Ce NU vor femeile să audă în pat

Fie că faceţi sex pentru prima oară sau deja vă "cunoaşteţi" destul de bine, sunt unele fraze care, spuse în timpul sau după actul sexual, le dau femeilor fiori... şi nu din cei placuţi.

"Cine-i tăticul tau?"

Este un clişeu dezgustător care le duce pe femei doar cu gândul la figura paternă din viaţa lor, care, în mod evident, le taie cheful.

"Ce faci acum, plângi?!"

Se mai întâmplă, câteodată, ca femeilor să le vină să plângă în timp ce fac sex. Dar asta nu este pentru că sunt triste, ci pentru că sunt emoţionate sau că s-au simţit bine. Indicat ar fi ca "masculii feroce" să-şi arate şi latura senzitivă câteodată.

"Ia uite.. trenuleţul intră în tunel"

În primul rând, unei femei îi place să simtă că este în pat cu un bărbat adevărat, nu cu un adolescent care face glume de clasa a III-a. Felul acesta de a vorbi va "omorî pasiunea".

"Îh...ţi-a venit"

Încearcă să te porţi ca un adult şi să nu faci mare tam-tam pe chestia asta, este, totuşi, un lucru omenesc.

"Hai c-a fost distractiv"

Da, femeilor le place să fie complimentate după ce s-au culcat cu cineva şi, mai ales, vor să ştie dacă nu a fost doar o "pasageră" prin patul lui. Un astfel de comentariu o va deprima cu siguranţă...

"Ce burtică moale ai!"

Bărbaţii trebuie să aibă mare grijă cu ce parte a corpului încep să complimenteze! Dacă o femeie nu se simte tocmai bine cu "burtica" ei va deveni nesigură pe ea în momentul următor şi distracţia în pat s-a cam dus în ziua aia.

Numele altei femei...

Nu este nevoie de explicaţii la acest capitol. Este destul de evident de ce unei femei nu îi place să audă numele alteia când este în pat cu un bărbat.

"Şşt!"

Când se simt bine, femeilor le place să geamă. În special să le arate partenerilor cât de mult le place. Un "şşşt" venit într-un moment intens o va enerva foarte tare.

"Nu vrei s-o facem în trei?"

Evident că nu. O femeie vrea să se simtă în centrul atenţiei tot timpul, mai ales în pat. Sexul în trei este rareori apreciat de o femeie... în afară de momentul în care a treia persoană ar fi încă un bărbat.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....84.html




 
yasashDate: Thursday, 2010-10-21, 17:56:12 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Două lucruri fierbinţi pe care să le spui în pat

Primele lucruri la care se gândesc oamenii când vine vorba de ce ar face sexul cu partenerul mai plăcut, chiar mai bun, pentru amândoi, sunt atingerile şi poziţiile încercate. Ei bine, experţii mai dezvăluie un aspect important: şoaptele provocatoare.

"Vorbitul sau auzul cuvintelor erotice stimulează răspândirea dopaminei în corp, care joacă un rol foarte important pentru excitarea sexuală. Anumite cuvinte provocatoare pot amplifica intensitatea fizică şi emoţională simţite în timpul actului sexual", explică specialistul Ian Kerner.

Un sondaj făcut de un post de radio din Statele Unite arată că cei mai mulţi bărbaţi se excită foarte tare atunci când femeia ‘anunţă' că va ajunge în curând la orgasm.

"Să ştie că sunt buni la pat este un lucru de mândrie pentru bărbaţi. Când o femeie îi spune partenerului că este pe cale să ‘termine', este dovada perfectă că el reuşeşte să o satisfacă", explică Logan Levkoff, un sexolog specialist din New York.

A doua recomandare pe care o oferă specialiştii este ca femeia, atunci când îi place ceva foarte mult, să îi spună iubitului asta, astfel atât ea, cât şi el, se vor simţi bine.

"Verbalizarea senzaţiei plăcute îţi atrage atenţia asupra sa, ceea ce amplifică plăcerea trăită. Acest lucru le dă de ştire şi bărbaţilor despre ceea ce le place partenerelor şi astfel ar putea repeta mişcarea sau chiar s-o ‘îmbunătăţească'", afirmă Levkoff.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....16.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:16:48 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cinci lucruri pe care să i le spui ei când faceţi sex

E deranjant să porţi discuţii în timpul unei partide de sex, dar unele lucruri ajută la menţinerea unei atmosfere... fierbinţi. Astfel, bărbaţii ar trebui să ştie că există anumite fraze pe care li le pot şopti partenerelor lor pentru ca acestea să se simtă bine în pat.

Sânii/fundul/picioarele tale sunt apetisante

Se întâmplă de multe ori ca în timpul unei partide de sex, partenera ta să se tot gândească "oare arăt bine în poziţia asta?", "mda... am sânii cam mici", "of, precis se uită la celulita mea!" Pentru a o determina să se simtă bine, poţi să îi lauzi partea corpului ei care-ţi place cel mai mult.

Îmi place când...

Nu strică să-i spui ce îţi place sau nu, chiar atunci când se întâmplă. Se va simţi bine ştiind că te face să te simţi bine şi, de ce nu, va repeta de mai multe ori experienţa, lucru care sigur te va bucura.

Îmi place cum faci când ai orgasm

A ajuns la punctul culminant şi... linişte. Multe femei se simt aiurea să reacţioneze în vreun fel atunci când au orgasm, astfel încât se cenzurează. Pentru a-i da încredere în ea, spune-i că îţi place cum se comportă atunci când o aduci pe culmile plăcerii.

Ai pielea atât de fină

Toate femeile sunt de-a dreptul obsedate de pielea lor, pentru că este ca un fel de carte de vizită. Să nu aibă urme de celulită, vergeturi, cicatrici, coşuri... Astfel, dacă o vei mângâia şi-i vei spune că are pielea fină sau rumoasă sau... plăcută la atingere, o vei face să se simtă bine.

Îmi vine să te mănânc

E ca un fel de ameninţare, dar când o spui pe o voce visătoare, romantică şi în care ţi se citeşte cheful de nebunii, partenera ta nu va rămâne indiferentă. Se va simţi dorită şi plăcută.

Bineînţeles, aceste lucruri nu trebuie spuse în mod gratuit. Dacă nu le crezi, nu are sens să le rosteşti şi, mai mult, dacă nu vezi nimic la femeia cu care faci sex, ar fi mai bine să îţi cauţi pe altcineva.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....89.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
nykoDate: Thursday, 2013-03-28, 23:24:39 | Message # 5
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Îţi spune «pisi»? Te doreşte!

Timid sau mândru ca un cocoş, fiecare bărbat găseşte şi foloseşte un nume de alint pentru iubita lui. Vrei să afli legătura dintre cuvintele drăgăstoase şi sentimentele pe care ţi le poartă? Psihologii afirmă că, dincolo de afecţiunea inerentă, numele de alint arată în ce stadiu este relaţia voastră, cum te per- cepe bărbatul de lângă tine şi care-i sunt adevăratele sentimente.

Apelative cu încărcătură erotică

“Pisicuţă”, “vulpiţă”, “veveriţă” fac parte din universul erotic, iar el e un îndrăzneţ. Sunt nume de alint care stimulează libidoul şi dau o tentă erotică vieţii.

Ce crede despre tine? Se bucură că o are lângă el pe cea mai tare tipă din cercul lui de prieteni. Te consideră o femeie care vorbeşte puţin şi trăieşte intens.

Dar despre relaţia voastră? Nu ştie prea bine dacă te iubeşte, însă e sigur de atracţia pe care o ai asupra lui. Te doreşte, vrea să petreceţi ore nenumărate în dormitor, dar nu ştie cum să-ţi spună asta.

Ţi-a transformat numele în diminutiv? Ştie că-i aparţii

Până să-l fi cunoscut, nu credeai că numele tău se poate transforma în diminutiv! Când îţi spune Crinuţa sau Adeluţa, iubitul tău ştie prea bine că-i aparţii. E sigur pe el!

Ce crede despre tine? Te consideră o persoană interesantă şi mereu în schimbare, de aceea gândurile lui sunt numai către tine. Poate fi un maniac, căci îţi ştie tabieturile şi toate dorinţele. Îşi doreşte să te cunoască întru totul.

Dar despre relaţia voastră? Este posibil să fie un bărbat gelos şi să aibă prea puţină încredere în tine.

Când ajunge la dulcegării...

Pe măsură ce relaţia evoluează, e posibil ca el să îţi pună nume de fructe sau prăjituri: căpşunică, prăjiturică, dulceaţă, sweetie, sweetheart, honey... Tot ce-ţi putem spune e că... e de bine!

Ce crede despre tine? Ştie că ai talente pe care ar trebui să le dezvolţi. Te consideră mai inteligentă decât el şi încearcă să te depăşească.

Dar despre relaţia voastră? Ar vrea să îţi facă toate poftele şi e în stare să te surprindă cu cele mai scumpe cadouri.

Iubire-n sus, iubire-n jos... Ce mai, eşti iubirea vieţii lui

“My love”, “iubire”, “Mi amore” sunt câteva cuvinte de bază în limbajul iubirii. Iar despre cei care le folosesc se spune că vor iubirea eternă.

Ce crede despre tine? Că îi aparţii şi că nimic nu stă împotriva iubirii voastre. Te percepe drept o fiinţă matură şi caldă.

Dar despre relaţia voastră? Cel mai sincer răspuns este “de cursă lungă”.

Vrea să te protejeze, dacă te strigă «baby»

Dacă iubitul te strigă “baby“, trebuie să ştii că e un timid căruia îi place să se copilărească. Ai grijă, totuşi, la fanteziile lui...

Ce crede despre tine? Poate eşti minionă şi atunci se justifică alintul. Simte nevoia să te protejeze şi să îţi ofere afecţiune.

Dar despre relaţia voastră? Dacă îţi pregăteşte micul dejun şi dacă te sună mereu să vadă ce faci, poţi să te bucuri, căci ţine mult la tine. Ai grijă însă: psihologii spun că astfel de cuvinte de alint ascund lipsa interesului sexual…

Când să-ţi faci griji?

Dacă îţi pune o poreclă banală sau realizezi că alintul tău e folosit şi pentru alte persoane, trebuie să ştii că încă nu e pregătit pentru o relaţie serioasă. Fii cu ochii-n patru şi dacă-ţi spune “păpuşa”. O păpuşă este, până la urmă, o jucărie pe care o dezbraci şi o îmbraci. Prin urmare, e posibil să vrea doar să ajungă în patul tău.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....62.html


 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Soapte
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024