Friday, 2024-04-19, 13:05:34
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Erori
Erori
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 21:10:23 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cele mai frecvente 10 erori pe care le fac femeile în pat

Toată lumea ştie că femeile sunt mult mai sentimentale decât bărbaţii şi că visează ca Făt Frumos să apară pe un cal alb şi să le ofere luna de pe cer. Ei bine, în realitate lucrurile nu stau deloc aşa, iar din prea mult exces de zel ele fac în mod repetat aceleaşi greşeli şi atunci când urmează să facă dragoste, imaginându-şi tot felul de situaţii romantice.

Iată câteva dintre cele mai frecvente erori pe care le poate face o femeie în pat

1. Dacă îţi imaginezi că sărutul trebuie să fie întotdeauna romantic şi dulce, ei bine te înşeli amarnic. Uneori trebuie doar să-ţi lipeşti buzele de ale partnereului şi e suficient. Bărbaţii îşi doresc şi un pic de duritate.

2. Nu pasa responsabilitatea orgasmului tău pe seama partenerului. Tu ştii cel mai bine ce îţi place, aşă că nu ezita şi spune-i. Comunicarea este cheia succesului.

3. Nu te aştepta ca bărbatul să stea la discuţii cu tine în pat. Femeilor le place să vorbească mult, chiar şi în timpul unei partide de sex. Ei bine, bărbaţii nu suportă acest lucru, aşa că încearcă să te abţii până a doua zi.

4. Dacă ai impresia că bărbatul trebuie să facă toată treaba în pat greşeşti foarte tare. Nu sta ca o stană de piatra şi treci la lucru.

5. Crezi că el trebuie să aibă tot timpul prezervative doar pentru că este bărbat. Dacă eşti activă din punct de vedere sexual, nu ezită să ai şi tu unul la tine. Poate că ale lui s-au terminat.

6. Nu-l lăsa numai pe el să vină cu idei noi în pat. Fii şi tu creativă şi propune-i lucruri interesante care crezi că te-ar conduce pe culmile plăcerii.

7. Nu te dezbrăca pe întuneric. Dacă eşti timidă lasă doar o veioză aprinsă, dar oferă-i partnerului plăcerea de a te admira goală.

8. Dacă partenerul tău te mângâie, dar nu te atinge aşa cum ţi-ai dori, arată-i tu cum trebuie să o facă. Stai liniştită, nu se va supăra! El îşi va dori să te satisfacă.

9. Nu te preface că ai orgasm, dacă tu de fapt nu simţi nimic. În felul acesta el va crede că totul merge bine şi va continua la fel, iar tu nu te vei alege cu nimic.

10. La sfârşit nu începe să pui întrebări despre cum a fost, îţi va spune el singur dacă a avut parte într-adevăr de o noapte de neuitat. Dacă nu, străduieşte-te mai mult data viitoare.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....14.html




 
yasashDate: Monday, 2010-10-18, 21:10:33 | Message # 2
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Lucruri care distrug libidoul

Sexologii sunt de părere că după căsătorie partenerii uită să îşi mai acorde timp şi atenţie, aşa cum o făceau înainte, acest lucru ducând la deteriorarea relaţiei

Comunicarea în cuplu are un rol important atât în împărţirea sarcinilor într-o casă, la panificarea concediului, educaţia copiilor, dar şi pentru o viaţă sexuală împlinită.

Specialiştii spun că într-un cuplu sexul porneşte de la mulţumirea pe care o au cei doi în afara patului. Astfel, dacă unul dintre parteneri adună frustrări pentru că celălalt a lăsat iar rufele murdare pe jos, sau lasă sarcina spălatului vaselor doar în seama lui, relaţia sexuală va avea de suferit. De aceea, este important ca fiecare partener să primească în măsura în care oferă, şi să se implice amândoi în mod egal în asumarea sarcinilor şi a responsabilităţilor.

Fără tv în dormitor

Un alt lucru care poate distruge pasiunea în dormitor este existenţa unui televizor. Sexologii merg pe ideea că dormitorul trebuie să fie un loc doar al cuplului şi nimic nu trebuie să intrevină între cei doi. Nici cei mici, nici emisiunile sau ştirile de la televizor. Alt semnal de alarmă este legat de modul în care fiecare partener are grijă de felul în care arată. Îmbrăcămintea neglijentă sau transpirată, ori pătată de mâncare cu siguranţă îl va îndepărta pe celălalt.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....46.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 15:34:40 | Message # 3
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
6 cele mai jenante situatii in timpul sexului

Indiferent ca esti o amatoare sau o adevarata profesionista in domeniu, cand vine vorba de momente jenante, nimeni nu scapa. Dar nu e cazul sa intri in pamant sau sa rosesti. Ai de ales: ori le ignori, ori incerci sa le rezolvi… cumva.

1. Sexul poate fi neindemanatic
Daca, in mod accidental, ajungi sa dai cap in cap cu partenerul tau, va trageti de par sau primesti ori dai un cot in ochi, este important sa retii ca miscarile voastre nu sunt la fel de bine orchestrate precum o simfonie.

Aceste mici (sau mai mari) incidente va poate face sa pierdeti controlul sau chiar sa va desincronizati din momentul de pasiune. Dar o puteti oricand lua de la capat, nu?

2. O vezica plina nu e distractiva
Pentru majoritatea oamenilor, nu e nici un moment mai rau sa-si “tina” vezica urinara decat in timpul sexului. Si totusi ei prefera sa indure o partida de sex aproape dureroasa decat sa ceara o scurta pauza pentru a merge la toaleta. Nu crezi ca nevoile tale fiziologice au prioritate?

3. Trupurile dezbracate… fac zgomote
Corpurile transpirate pot prinde aer intre ele pe masura ce va miscati in timpul actului sexual. Iar sunetele care rezulta pot fi de-a dreptul bizare. Cel mai bine ar fi sa ignori!

4. “Versurile sexuale” nu se compun peste noapte
Ca mai tot ce tine de sex, practica este cea care duce la perfectiune. Acelasi lucru se intampla si in cazul “discutiilor” erotice. Pot fi necesare chiar cateva repetitii ca sa stii exact cum va suna ceea ce vrei sa-i spui partenerului tau. Indiferent ca vrei sa folosesti un limbaj murdar, ori unul tandru.

5. Respiratie nu tocmai proaspata
Indiferent ca respiratia ta e cea care are un miros urat, ori te “molipsesti” de la cea a partenerului, dorinta de a va saruta inevitabil scade. Incearca sa ii explici partenerului, in cazul in care el e vinovatul, ca o respiratie mai proaspata va va face pe amandoi sa va simtiti mai bine.

Ofera-i o guma, o bomboana mentolata sau propune-i sa luati o pauza sa va spalati pe dinti. Incearca sa ai un ton cat mai jucaus ca sa nu se simta jignit.

6. Betia nu e intotdeauna sexy
Cel mai bine ar fi sa te abtii de la orice rendez-vous sexual daca ai baut cateva pahare in plus. Si asta nu doar din cauza ca s-ar putea sa nu-ti mai amintesti nimic mai tarziu, dar cine stie de ce fapta regretabila vei fi in stare.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....3705406


 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Erori
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024