Thursday, 2024-04-25, 23:32:22
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Imbratisari
Imbratisari
deeaDate: Monday, 2010-10-18, 21:17:57 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Ce-ţi spune îmbrăţişarea iubitului tău?

Dintotdeauna bărbaţii şi-au exprimat sentimentele mult mai greu decât femeile, însă limbajul corpului nu este de trecut cu vederea. Specialiştii din toată lumea au analizat comportamentul "masculilor" când aceştia îşi îmbrăţişează persoana iubită, iar gesturile lor "spun" destul de multe.

1. Îşi pune braţul în jurul gâtului tău..

..această "mişcare" nu este una foarte intimă, iar asta poate însemna că sentimentele sale nu sunt profunde. Însă, ştie că pentru tine este important contactul fizic şi îţi respectă dorinţa de îmbrăţişare. Ai putea să-i dai câteva sfaturi, să-i spui cum îţi place să te ţină în braţe şi astfel l-ai putea aduce "pe calea cea bună".

2. Te ţine aproape de pieptul său

Dacă tipul poate părea în viaţa de zi cu zi un bărbat rigid, el este de fapt un sentimental. Faptul că te ţine la pieptul său îţi arată că este ataşat de tine şi protector, ţinându-te aproape de inima sa.

3. Dacă îşi pune capul în poala ta...

...înseamnă că este genul de persoană uşor "dependentă" de jumătatea sa. Îi place să simtă că are cineva grijă de el tot timpul, dar nu-ţi face griji, deoarece şi el va oferi la rândul său multă dragoste şi atenţie.

4. O îmbrăţişare "pe la spate"..

..vrând să-ţi simtă fundul presat de corpul său nu înseamnă neapărat că are un apetit sexual de nestăvilit, ci arată că este o persoană foarte fizică, doar că se simte incomod când vine vorba de exprimarea verbală a sentimentelor. El îşi arată afecţiunea mai degrabă prin gesturi decât prin cuvinte.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....78.html




 
lussyDate: Monday, 2010-10-18, 21:18:07 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Ce spune îmbrăţişarea lui despre relaţia voastră

Modul în care un bărbat te ia în braţe poate spune foarte mult despre cum percepe el relaţia voastră şi ce sentimente nutreşte pentru tine. Specialiştii au analizat câteva 'tipuri' de îmbrăţişări şi ce semnifică acestea:

Îmbrăţişarea - surpriză

Vine prin spatele tău şi îşi pune braţele peste pieptul tău. Chiar dacă nu a spus acest lucru până acum, tipul care te îmbrăţişează aşa este îndrăgostit. Îţi 'înveleşte' spatele cu corpul său, acest lucru "îţi arată că vrea să te protejeze, dar îşi arată şi masculinitatea şi dominanţa", explică expertul în limbajul corpului, Patti Wood, care precizează că există şi excepţii - bărbatul care te îmbrăţişează în acest mod mai des, caută o relaţie mai intimă, însă nu este sigur dacă şi tu vrei acest lucru.

Te mângâie pe spate

Te mângâie uşor pe spate când te ia în braţe. Gestul afectuos spune că bărbatul are sentimente profunde pentru tine. "Spatele este o parte foarte vulnerabilă a corpului deoarece nu o poţi vedea, iar mângâierea îţi arată că are grijă de tine şi te protejează", spun specialiştii. De asemenea, acest gest poate însemna şi că partenerul tău este trist şi are nevoie de atenţie, iar faptul că te mângâie pe tine poate însemna că şi el are nevoie de acelaşi tip de afecţiune.

Te bate uşor pe spate

Experţii în limbajul corpului spun că există două cazuri în care un bărbat te îmbrăţişează şi te bate uşor pe spate. Primul ar fi că... nu te place într-un mod romantic. Aşa se îmbrăţişează el cu prietenii lui. Dacă formaţi un cuplu iar el face acest gest frecvent, poate însemna că relaţia voastră nu înaintează.

În al doilea caz, poate însemna încurajare. Dacă iubitul tău te îmbrăţişează astfel, dar destul de rar, este un semn de încurajare - în special când urmează să faci ceva important, cum ar fi să ţii un discurs în public.

Te ţine de talie

Iubitul tău îşi pune braţele pe partea de jos a spatelui şi te trage uşor spre el. Acest tip de îmbrăţişare arată că bărbatul te doreşte foarte mult. De asemenea, dacă în îmbrăţişare îşi atinge capul de al tău, atunci îţi spune că nu eşti doar o aventură pentru el (în cazul în care relaţia este la început), ci vrea să deveniţi intimi şi din punctele de vedera mental şi emoţional.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....31.html




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Imbratisari
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024