Friday, 2024-04-19, 14:24:25
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Menstruation sex
Menstruation sex
yasashDate: Tuesday, 2010-10-19, 21:01:19 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sange, sudoare si orgasm

Sexul in timpul menstruatei poate parea dezgustator multor peroane, insa, dupa cum arata Sari Locker in cartea "Sex, cum sa faci sa fie si mai bine", aceasta activitatea poate aduce cateva beneficii sanatatii!

Pentru ca miscarile penisului in interiorul vaginului si orgasmul antreneaza contractii ale uterului, crampele si tensiunea dispar, iar sangele este eliminat mai repede. Iata cateva sfaturi pentru ca sexul la menstruatie sa nu fie neplacut:

1. nu uita de prezervativ! In aceasta perioada cervixul este deschis si, deci, mai predispus infectiilor. In plus, daca partenerul nu vrea sa aiba nici un contact cu sangele mestrual, prezervativul il va "pazi". Si sa nu uitam ca, si atunci cand este la menstruatie, o femeie poate ramane insarcinat!

2. nu folositi prezervativul? Folositi alte metode contraceptive. Din acelasi motiv expus mai sus, si anume ca femeile pot ramane insarcinate chiar daca sunt la menstruatie.

3. utilizati lubrifianti. Ati putea crede ca sangele poate tine loc de lubrifiant si, cum se afla din abundenta in vagin, nu mai exista probleme la penetrare. Gresit! In aceasta perioada vaginul este mai uscat si, prin urmare, contactul sexual poate fi mai dureros.

4. urinati dupa! De ce? Pentru a elimina germenii care pot patrunde in uretra, generand infectii, printre care cistita.

5. nu neglijati dusul de dupa sex! Chiar daca nu este foarte romantic sa sariti din pat imediat ce v-ati terminat treaba, in aceasta perioada femeile ar trebui sa fie mai atente in aceasta perioada, fiind mai sensibile.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/sange-sudoare-si-orgasm-7491579/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Menstruation sex
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024