Friday, 2024-04-26, 21:28:16
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Fake orgasm
Fake orgasm
maximusDate: Saturday, 2013-03-23, 18:56:59 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum să afli dacă partenera ta mimează orgasmul

Laura Adreşan le demască pe femeile care mimează orgasmul. "Profa de sex" consideră că 90% dintre romance mint in privinţa orgasmului şi le vinde câteva ponturi bărbaţilor pentru a le prinde cu mâţa în sac pe partenerele lor. Motivul? Laura vrea că reprezentantele sexului frumos să nu mai mimeze orgasmul şi să se trateze, în cazul în care suferă de anorgasmie.

"Probabil multe femei începând de azi o să mă urască, şi asta pentru că nu îşi mai pot minţii bărbatul. Dar nu trebuie să mă urască pe mine, ci să înceteze să se mintă singure, pentru că lipsa plăcerii, implicit a orgasmului, în actul amoros transformă sexul în viol. Pe româneşte femeile ce mimează orgasmul se lasă violate, şi culmea mai adaugă o cărămidă în castelul frustrărilor din capul lor, şi tot mimând mimând nu faci decât să îşi aprofundezi problema, ce deja are un nume şi anume anorgasmie- lipsa orgasmului.

Aşa că dragi bărbaţi luaţi aminte în timpul unui orgasm clitoridian clitorisul femeii zvâcneşte, exact ca penisul în timpul ejacularii, iar când femeia are orgasm vaginal pur şi simplu orice bărbat simte cum vaginul se transformă într-o mână şi parca mulge penisul barbatului, cam ca şi în cazul exerciţiilor Kegel, doar că de această dată totul se întâmpla inconştient. Mai mult, în timpul orgasmului muschii vaginali nu dorm, îi simţi pe penis, simţi pulsaţii. Dacă nu se întâmplă asta atunci aveţi o mincinoasă în dormitor, ce în primul rând repet, se minte pe ea singură. Gemutul, scremutul, plânsul, transpiraţia nu definesc orgasmul. Hai să ne maturizăm o dată sexual".

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....20.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Fake orgasm
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024