Friday, 2024-03-29, 08:40:03
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Sex Mood
Sex Mood
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:16:49 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum să îl determini să aibă chef de sex

Când vine vorba despre lipsa chefului de sex sunt arătate cu degetul femeile. Ele au toane, pe ele le doare capul, ele sunt obosite, lipsite de iniţiativă. Puţini sunt cei care concep ideea că uneori şi bărbaţii nu au chef să facă dragoste cu partenera lor. Şi nu că se întâmplă o dată pe lună. Sunt unii reprezentanţi ai sexului tare care pot sta liniştiţi şi săptămâni în şir fără să facă amor. Asta în condiţiile în care au lângă ei în pat, noapte de noapte, o femeie atrăgătoare pe care se presupune că o şi iubesc. Fetelor, dacă vă confruntaţi cu astfel de probleme, uitaţi câteva sfaturi. Iar dacă nu reuşiţi nici astfel, ar fi bine să vă găsiţi... extazul în braţele altcuiva.

1. Mergi la un sexshop

Vizitează un sexshop şi nu doar pentru a admira, timide, bunătăţile pe care le găseşti acolo, ci pentru a cumpăra câte ceva. Fie că e vorba despre o lenjerie extrem de sexy sau comestibilă, cătuşe, vibratoare sau nişte zaruri cu porunci "fierbinţi". Seara, când stă plictisit ca de obicei în faţa televizorului îmbracă-te provocator şi prezintă-i noile achiziţii. Dacă iniţial nu pare interesat, pune-te lângă el şi începe să le folosiţi singură. La un moment dat nu o să mai reziste şi va participa şi el.

2. Inventează un joc sexy

Scrie bileţele cu activităţi de genul: "sărută-mă pe sânul drept" sau "mimează un orgasm". Pune-le într-un recipient şi apoi începeţi jocul. Chiar dacă la început nu are chef de nimic, sigur ulterior, după vreo 2-3 bileţele va dori să te devoreze.

3. Povesteşte-i o partidă de sex a unei... colege

Dacă vei începe cu "Puiuţ, hai să-ţi zic ce fantezii sexuale am eu", pierzi din start, deoarece se presupune că el nu are chef de sex. Aşa că purtaţi o discuţie lejeră despre orice altceva şi la un moment dat schimbă subtil subiectul: "Puiuţ, hai să-ţi spun ce ne-a povestit azi Monica, o colegă a mea bună de tot". Apoi descrie-i cât mai detaliat posibil ultima aventură a personajului fictiv. Cu un fundal muzical potrivit, un ton al vocii senzual şi... deja parcă e alt om.

4. Trage-l în pat cu forţa

Ok, ştii că nu are chef de sex. Niciodată! Atunci măcar să-ţi facă pe plac. Mergi la el în timp ce stă posac în faţa calculatorului şi citeşte ultimele rezultate din sport, ia-l forţat în dormitor şi spune-i exact ce vrei să îţi facă. Fără ocolişuri. Ideea e ca la un moment dat să intre şi el în joc, nu să fie totul mecanic. Dar, în cel mai rău caz, chiar dacă el e un simplu obiect al dorinţei tale, te veţi simţi bine.

5. Tu eşti păpuşa mea azi!

Dacă joacă e cuvântul de bază şi femeile, în copilărie, au fost obsedate de păpuşi, de ce să nu îl foloseşti pe el pe post de păpuşă? Lasă-l să stea relaxat în pat şi aminteşte-ţi cum te jucai în copilărie. Dezbracă-l încet şi senzual. Apoi ai voie să faci orice pe terenul de joacă. Poţi să... îl gâdili cu o pană, să îl desenezi (cu o cariocă lavabilă), să îl piepteni şi machiezi. Ideea e ca toată joaca asta să se oprească deseori pe anumite puncte sensibile ale lui: organele genitale, sfârcurile, gâtul şi... ce alte locuri sensibile ştii tu că mai are.

Dacă nici aşa nu ai reuşit să-i trezeşti vreo urmă de dorinţă e clar că are o problemă. Hormonală, pe fond psihic sau mai gravă. Ce bărbat ar rămâne indiferent unor apropouri mai mult decât directe, cu tentă sexuală? Soluţia ultimă? Înlocuieşte-l cu altcineva sau trimite-l să îşi facă o programare cu un specialist.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....93.html




 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Sex Mood
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024