Friday, 2024-04-19, 03:58:32
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Sex in apa
Sex in apa
yasashDate: Wednesday, 2010-07-07, 20:08:01 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sexul in apa: Ce trebuie sa stii, daca vrei sa faci sex in apa!

Sexul in apa iti poate oferi senzatii placute, insa si cateva neplacute. Pentru ca totul sa se desfasoare fara probleme, trebuie sa tii seama de cateva mici reguli.

Sexul in apa poate fi incitant daca cei doi isi doresc la fel de mult sa duca pana la capat acest lucru. Sa faci sex in apa nu inseamna ca o poti face doar la mare, ci si sub dus, in cada sau la o piscina (insa aici ar putea fi ceva mai dificil sa treci neobservat). In oricare dintre cazuri, trebuie sa iei seama la neprevazut, adica sa nu va loviti, sa nu alunecati, etc.

Sex in apa... la mare, sub dus sau...

Sunteti liberi sa o faceti acolo unde doriti cu simpla conditie: sa nu deranjati (cel putin vizual) pe cei din jur. Este mai etic asa.

Daca alegeti aceasta metoda de sex aveti grija si de lubrifiere. Acesta poate fi unul dintre neplacutele momente ale sexului in apa. Odata intrata in contact cu apa, partenera ta nu va mai fi la fel de lubrifiata ca "pe uscat". Acelasi lucru este valabil si daca o faci la mare, in dus sau cada.

Daca incerci acest lucru in apa marii alegeti cu grija locul de sex. Nu cred ca va doriti ca in toiul partidei sa va treziti deranjati de cineva. Daca vreti sa incercati ceva mai rapid, atunci o puteti face si in momentele in care sunt mult mai putini oameni in jurul vostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa nu atrageti prea mult atentia asupra voastra, atunci cand se intampla. Va puteti juca cat timp doriti in apa, toata lumea o face. Insa voi aveti un plan de dus la capat. Intrati in apa, putina joaca si harjoneala, mai inotati putin, dupa care momentul vine inevitabil. Poate fi extrem de incitant daca mai cunoasteti cate ceva din jocurile sexuale....Tineti cont ca miscarile vor fi chiar ca atunci cand faceti amor in afara apei. Atentie si la animalutele din apa!

Cand faceti sex in apa nu folositi sampon, gel de dus... ca lubrifiant

In schimb, daca o faceti in caminul conjugal aveti toata baia, respectiv casa la disozitie, sa o faceti asa cum va trece prin cap. Atentie insa ca puteti aluneca foarte usor in cada, fiind alunecoasa. Un masaj senzual, o muzica sau mangaierile pot fi un preludiu tocmai potrivit pentru ceea ce va urma.

Sex in cada

Va recomandam insa sa nu folositi sapunul, gelul de dus, samponul, etc pe post de lubrifiant. Toate aceste substante pot provoca anumite infectii odata patrunse in vagin. In plus, ele sunt mai periculoase pentru ca favorizeaza alunecarea in cada sau dus.

Sexul oral sub dus este o alta placere pentru barbat. Diversificarea si imaginatia va pot ajuta sa aveti o partida sexuala foarte tare. Lasati putin principiile si timiditatea la o parte.

In oricare dintre aceste cazuri ai nevoie si de o metoda de contraceptie. Prezervativul nu a fost prevazut sa functioneze si in apa. Asta decat daca cunosti vreo metoda anume sau esti dispus sa te sacrifici pentru placerea ei. Sau invers. Nimic nu te scapa nici de bolile cu transmitere sexuala.

Sex in apa cu vedete

Sa nu credeti ca sunteti singurii care practica sexul in apa sau care incearca sa se fereasca de ochii indiscreti. Un exemplu in acest sens este cuplul Beyonce - Jay-Z care au fost fotografiati de paparazzi pe cand "sustineau un examen oral" la piscina. Unii spun ca e o facatura, asa ca sa mai cumpere lumea ziarele. Voi decideti dupa poze.

Si cateva vedete din Romania au fost surprinse "jucandu-se" la mare. Roxana Ionescu, "mama natura", a fost surprinsa de paparazzi in timp ce isi mangaia sotul, cu sanii, in apa la mare.

Bianca Dragusanu si Catalin Botezatu, pe cand erau la inceputul relatiei, au starnit valuri in presa prin imaginile surprinse cu ei la mare. La acel moment se vehicula ca cei doi chiar ar fi facut sex acvatic...

Simona Sensual si Maharu sunt un alt cuplu care a fost fotografiat pe cand se alintau in apa marii. Odata sosita vara si vremea de plaja, si vedetele obisnuiesc sa practice astfel de obiceiuri subacvatice, precum cele mentionate mai sus.

sursa:
http://www.apropo.ro/life-st....6474057


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Friday, 2010-08-06, 14:56:49 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
La mare, la soare, sexul riscuri are! Afla cum sa te feresti de probleme!

Sex on the beach este preferatul romanticilor, bantuie gandurile a 60% dintre romani, potrivit unui sondaj, si in cinstea sa a fost inchinat un cocktail delicios. Ce ar fi bine sa stii: nisipul poate intra cu usurinta in vagin si poate produce iritatii si o stare de disconfort. Un prosop mare sau o patura te scapa de griji.

De asemenea, tine cont ca ginecologii recomanda sa faci cat mai repede dus dupa o partida pe nisipul fierbinte. Ar mai fi de spus ca unele tari au legi stricte in privinta sexului in locuri publice, asa ca n-ar fi rau sa te interesezi inainte. Dar cine sa va amendeze in al noualea cer?

Sexul in apa - il gasim, de asemenea, in topul preferintelor, fie ca este vorba despre sex in piscina, in jacuzzi sau in mare. I s-a dus insa vestea ca nu este tocmai o experienta placuta si ca poate avea consecinte nedorite. Ce ar fi bine sa stii: apa sterge orice urma de lubrifiere naturala, tocmai de aceea sexul ar putea fi dureros. Cei care vor sa foloseasca un lubrifiant trebuie sa aleaga cu grija. Cele pe baza de apa nu au efect, iar cele pe baza de ulei pot dauna prezervativelor.

Si fiindca tot a venit vorba de prezervative, afla ca exista un risc destul de mare ca apa sa patrunda in ele (acest lucru nu se va intampla daca penisul va fi mereu in erectie). Cat despre iritatiile vaginului, slabe sanse ca acestea sa se produca in apa sarata (doar daca exista si nisip in apa).

Si acum, cu picioarele pe pamant…
Potrivit unui sondaj realizat in America, o persoana din trei ia o boala venerica in timpul verii, iar in jur de 30% dintre cei infectati nici macar nu stiu asta, pentru ca nu prezinta simptome. Rata avorturilor creste alarmant in urma iubirilor de-o vara, in Statele Unite aproape 100.000 de adolescente raman insarcinate an de an. De aceea, nu putem sa nu te batem la cap: protectie, protectie si iar protectie! Poarta mereu prezervative cu tine, ca sa le ai la indemana in caz de nevoie. Nu-ti este ingaduit sa te lasi dusa de val si sa cedezi presiunilor de tipul "cine se mai gandeste la protectie, acum cand ne iubim cu atata foc". tine mereu minte ca poti chiar sa platesti cu viata o clipa de placere. Asa ca nu te baza prea mult pe pastila de a doua zi, nici pe alte metode care doar te apara de o sarcina nedorita. Bolile cu transmitere sexuala pot avea urmari cumplite.

Iubiri estivale in cifre
90% dintre americani si 75% dintre francezi spun ca au trait macar o data in viata o iubire de-o vara. Doar 8% dintre americani declara ca dragostea de-o vara s-a transformat in dragostea de-o viata. 40% dintre persoanele chestionate si-au inselat partenerii in timpul verii.

link:
http://www.csid.ro/sex....6783355


 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-17, 20:45:23 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Sexul în apă, obstacole, idei şi contracepţie

Te pregăteşti de o vacanţă la mare şi nu vrei să ratezi experienţa sexului în apă? Citeşte până la sfârşit şi vei vedea că nu e uşor şi nici aşa de sigur pe cât pare.

Sigur că sexul în apă, fie ea de mare, piscină, râu sau... din cadă, are avantajele lui, dar aceste avantaje se referă mai mult la senzaţii şi mai puţin la comoditate sau siguranţă.

Sexul în apă, cursă cu obstacole

Înainte să-ţi ademeneşti iubitul în mare pentru o partidă de sex sărat, imaginează-ţi ce va zice vaginul tău despre contactul cu apa de mare, care nu e doar sărată, ci şi plină de bacterii. Ca să nu mai vorbim de nisip, care irită şi zgârie.

Nici piscina nu este mai sigură. Poate că apa e curată, dar asta numai din cauza clorului, o substanţă destul de iritantă pentru mucoase. Dacă te ustură ochii şi nasul din cauza apei de piscină, e clar că te vei alege cu aceleaşi reacţii şi în zonele intime.

Cât despre lacuri, râuri, ştranduri... nici nu mai are rost să spunem câte bacterii te pândesc în apa lor.

O altă problemă: prezervativul. Dacă foloseşti acest mijloc contraceptiv, totul devine şi mai dificil. În primul rând pentru că latexul alunecă din cauza apei şi s-ar putea să aveţi nevoie nu de un singur prezervativ ci de vreo două pachete. Dar cel mai important este că substanţele din apă, mai ales clorul din piscină, pot să atace latexul prezervativului, creând mici fisuri pe care nici măcar nu le observaţi.

Asta dacă nu cumva prezervativul se rupe de tot din cauza lipsei de lubrifiere. Dacă îţi imaginezi că apa contribuie la lubrifiere, te înşeli. Apa spală substanţele lubrifiante secretate de vagin, aşa încât vei avea nu numai o senzaţie neplăcută de uscăciune ci vei sta şi cu grija prezervativului.

Idei pentru amatorii de sex în apă

Dacă te-am convins să renunţi la ideea sexului în apă, avem noi câteva sugestii mai sigure.

Sexul în mare este periculos, dar preludiul în mare nu-ţi face niciun rău, aşa că faceţi-vă „încălzirea” în valuri şi continuaţi pe plajă, pe un prosop pregătit înainte. Sau, ca să nu vă incomodeze nisipul, mergeţi direct în camera de hotel, eventual la duş.

Sexul în cada este destul de incomod, dar duşul e locul perfect dacă nu sunteţi prea obosiţi pentru o partidă de sex în picioare. Se păstrează senzaţiile corpurilor ude, dar fără să vă incomodeze prea mult apa.

Dacă nu vrei cu niciun chip să te lipseşti de experienţa sexului în mare, poate că ar trebui să vă gândiţi la metode alternative mai comode şi mai sigure, de exemplu să vă folosiţi mâinile.

Nu sunteţi la mare, dar aveti prin preajmă o piscină pustie? Folosiţi piscina ca decor pentru preludiu, apoi mutaţi-vă pe sezlong sau încercaţi sexul oral chiar pe margina piscinei, cu unul din voi aşezat şi celălat în picioare, în apă.

Sexul în apa nu exclude contracepţia

Dacă, până la urmă, decideţi să încercaţi sexul chiar în apa, nu uita de contracepţie. Faptul că nu poţi rămâne însărcinată dacă faci sex în apa este un simplu mit. Indiferent de mediul în care te afli, odată ce spermatozoizii ajung în corpul tău există şanse să rămâi însărcinată, dar şi să te alegi cu o infecţie venerică. Aşa că sexul în apă nu exclude folosirea prezervativului.

Pe de altă parte, nu poţi rămâne însărcinată dacă iubitul tău ejaculează în apă. În primul rând pentru că spermatozoizii nu pot „localiza” vaginul tău ca să înoate către el. Şi apoi, spermatozoizii au nevoie de un anumit mediu pentru a supravieţui, iar apa de piscină sau mare nu prea îi ajută.

Sexul în apă şi legea

Înainte sa treceţi la treabă, asigură-te că locul ales este retras şi nu există posibilitatea să fiţi prinşi în fapt. Pe lângă penibilul situaţiei, aţi putea avea probleme şi cu legea. Pe lângă amenda contravenţională pentru practicarea de relaţii sexuale într-un loc public vă puteţi alege şi cu o pedeapsă penală dacă fapta voastră este catalogată drept ultraj contra bunelor moravuri.

Ţine minte asta dacă te atrage sexul în mare, pe plajă, în râu, lac sau la o piscină publică.

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....01.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Sex in apa
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024