Friday, 2024-03-29, 07:11:54
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, nutzy, riddick  
Forum » Riddick University » Love Techniques » Tipuri de orgasm
Tipuri de orgasm
maximusDate: Monday, 2013-08-12, 12:21:36 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cele 7 tipuri de orgasm ale femeii

În prezent, Betty Dodson, autoarea cărţii "Orgasms for two" defineşte şapte tipuri de orgasm, excluzându-le pe cele deja ştiute. Potrivit lui Sigismund Freud orgasmele sunt de două tipuri, orgasme clitordiene şi vaginale.

Tipurile de orgasm relevate de Dodson ţin seama nu doar de locul stimulării, ci şi de maniera stimulării şi de contextul fizic şi psihologic în care se petrece orgasmul, arată About.com.

Cele şapte tipuri de orgasm reprezintă rezultatul unei experienţe de 30 de ani în tratarea femeilor care nu reuşesc să ajungă la orgasm.

1. Orgasmele prin presiune

Dodson leagă acest tip de orgasm de copilărie, care nu se petrece printr-o stimulare directă şi intenţionat sexuală. Experţii notează acest tip de orgasm în special în rândul fetelor la pubertate care-şi pot provoca cliamxul prin împreunarea picioarelor, creând presiune. Şi adulţii pot avea orgasm prin această metodă.

2. Orgasmul prin tensiune

Acest orgasm, întâlnit la adulţi, este provocat de stimularea directă, timp în care persoana în cauză îşi încordează toţi muşchii, ţinându-şi respiraţia. Dodson consideră că acestea sunt cele mai comune orgasme în rândul adulţilor.

Ele apar cel mai rapid şi sunt acele orgasme pe care le experimenţezi în timpul preludiului. Ele pot preceda orgasme mai intense, dar mai greu de obţinut. Autoarea spune că aceste orgasme te scapă de tensiunea sexuală, dar nu-ţi arată adevărata plăcere a sexului.

3. Orgasmul prin relaxare

Acest tip de orgasm nu vine pe fondul unei tensiuni sexuale, dimpotrivă. Îl ai în urma unei relaxări profunde în timpul actului sexual. O relaxare a muşchilor nu înseamnă neapărat mai puţină plăcere. Potrivit autoarei, acest tip de orgasm te surprinde şi îţi oferă o senzaţie de plăcere intensă, fara încordare.

4. Orgasmele combinate

Dodson susţine că orgasmul poate fi o experienţă fluidă, având mai multe puncte ale plăcerii. Ea te asigură că un joc sexual suficient de lung şi provocator se va finaliza cu astfel de orgasm, în timpul căruia vei trăi mai multe experienţe intense, nu doar una.

Pentru a avea un astfel de orgasm este necesar să existe o stimulare multiplă, a clitorisului, a vaginului, precum şi o încordare cât mai intensă a muşchilor vaginali.

Astfel vei simţi mai multe valuri orgasmice într-un singur climax.

5. Orgasmele multiple

Şi bărbaţii şi femeile se bucură de acest tip de orgasm, dar în mică măsură. De multe ori confundăm valurile de plăcere post orgasm cu alte orgasme, consideră Dodson.

6. Orgasmele în punctul G

Dodson susţine că acest tip controversat de orgasm există, dar nu poate fi obţinut în timpul penetrării fără stimulare clitoridiană. Potrivit mărturiilor primite de la femei, autoarea dezvăluie faptul că orgasmul în punctul G este foarte diferit de cel vaginal şi este uneori însoţit de ejaculare.

7. Orgasmele "fantezie"

Există femei care mărturisesc că au avut orgasm fără nicio urmă de stimulare. În acest caz gândurile sexuale şi fanteziile sunt cele care ne oferă şi plăcere fizică.

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....ii.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
ninnaDate: Monday, 2013-08-12, 12:23:22 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
female orgasm GIF's   :love: 

                               


 
yasashDate: Monday, 2013-08-12, 13:10:22 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
                              

“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Tuesday, 2014-03-25, 19:39:58 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
                                               

Added (2014-03-25, 19:39:58)
---------------------------------------------
                               




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Love Techniques » Tipuri de orgasm
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024