Wednesday, 2024-04-24, 02:27:46
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » La ce ne gandim ...
La ce ne gandim ...
yasashDate: Sunday, 2010-07-25, 14:33:21 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Gandurile barbatilor in timpul actului sexual!

Vrei sa afli care sunt cele mai frecvente ganduri ale barbatilor in timpul actului sexual? Citeste mai departe si afla raspunsurile...

Iti amintesti filmul "What women want?" in care Mel Gibson era in stare sa citeasca gandurile femeilor? Ei bine, de multe ori si femeile isi doresc sa aiba aceasta capacitate, astfel incat sa intre in mintea partenerului si sa afle la ce se gandeste in acel moment. Si pentru ca acest lucru nu e cu putinta, iar noi vrem sa stim ce se intampla in capul lor in timpul actului sexual, nu avem alta optiune decat sa ii intrebam si sa speram ca ne spun adevarul. Nu multi barbati sunt destul de curajosi sa admita adevarul. Dar exista cativa care si-au impartasit gandurile cu noi.

Gandul nr.1: Nu pot sa cred ca acest lucru chiar mi se intampla
Unii barbati sunt pur si simplu in ceruri in timpul actului sexual. Unei parti a creierului lor nu le vine sa creada ca o fac si ca o fac cu tine.

Multi barbati sunt constienti de faptul ca femeile detin controlul atunci cand vine vorba de sex si ca acestea se pot razgandi in orice moment, din orice motiv necunoscut. Deci, nu conteaza de cate ori o fac, de fiecare data cand au relatii sexuale barbatii sunt extrem de fericiti si nu se gandesc decat la actul sexual in sine.

Gandul nr.2: Corpul tau este incredibil
Acest gand apare in timpul actului sexual la fiecare 5 secunde. Excitarea masculina este extrem de conectata la perceptia vizuala a lumii, astfel incat acestia isi pastreaza de obicei ochii deschisi, sa se poate bucura de vederea corpului gol al partenerei. Astfel, barbatii se gandesc doar la cat de sexy arati, mai ales cand stai deasupra. Multi dintre ei recunosc ca nu exista priveliste mai buna decat o femeie care se bucura de sex.

Pur pariu ca vrei sa stii daca barbatii iti critica silueta in timpul actului sexual. Dar raspunsul este din nou acelasi - NU! Barbatii iubesc curbele femeii, in special cand aceasta este goala. Gandurile lor adevarate sunt despre cat de frumos ti se leagana sanii sau cat de sexy este fundul tau.

Gandul nr.3: Fotbal
Desi cateodata glumim spunand ca un barbat trebuie sa se gandeasca la fotbal ca sa isi intarzie ejacularea, exista un sambure de adevar in toata povestea asta. Cand o femeie tipa "nu inca!", el trebuie sa faca ceva ca sa previna eruperea vulcanului. Cea mai buna solutie este sa te gandesti la ceva cu adevarat neatractiv, cum ar fi sportul, numaratul oilor sau chiar sa incerci sa repeti alfabetul in minte. Unii sustin ca ii ajuta daca se gandesc la dureri sau crampe.

Gandrul nr.4: Vedete sexy
Femeile sunt de multe ori convinse ca partenerii lor isi imagineaza ca fac sex de fapt cu vedete faimoase si atractive de la Hollywood. Iar acest lucru, cu parere de rau, este in mare parte adevarat. Desi, de obicei, astfel de ganduri sunt pastrate pentru fanteziile din timpul masturbarii. Multi barbati au fantezii ca fac sex salbatic cu o femeie dintr-o revista, chiar daca acestia isi adora partenerele. Dar acestea nu sunt decat fantezii, nu trebui sa il invinovatesti pentru ele. Cu siguranta si tu te-ai gandit ca ai o aventura salbatica cu Brad Pitt, George Clooney sau poate, Orlando Bloom, nu?

Gandul nr.5: Lucruri kinky
De multe ori barbatii se gandesc la lucrurile pe care ar vrea sa le faca cu tine, dar le este teama sa-ti propuna deoarece se tem ca nu esti genul de persoana care ar accepta astfel de sugestii. Deci, nu au incotro decat sa-si creeze fantezii cu aceste lucruri.

De exemplu, in timpul sexului pe la spate, multi se intreaba cum ar fi sa intre putin mai sus, in alta gaura. Altii se gandesc cum ar fi sa o faca in trei cu tine si cu alta femeie frumoasa. Acest lucru se intampla de obicei atunci cand actul sexual este inca grozav, dar se apropie incet de rutina. Nu iti fa griji, acestea sunt doar ganduri incetosate si chiar daca ar avea oportunitatea, poate nici nu ar fi in stare chiar sa le puna in aplicare.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot....6478086


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:04:36 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
si ce vrem ...

Ce vor bărbaţii în dormitor

Deşi conform unor credinţe populare bărbaţii vor sex oricum ar fi el, lucrurile nu stau deloc aşa. Şi ei au preferinţele lor atunci când ajung cu o femeie în pat şi şi-ar dori ca partenera să-i ştie doleanţele.

Iată ce-şi doresc bărbaţii de la femei:

•1. Să li se spună ce să facă- aceasta este cea mai frecventă cerinţă a reprezentanţilor sexului tare. Le-ar plăcea foarte mult să ştie ce îţi place şi ce nu când faceţi sex.

•2. Nu te epila total- se pare că de fapt bărbaţii nu vor ca tu să arăţi ca femeile din filmele porno care nu au niciun fir de păr în zona inghinală. Ei vor lângă ei o femeie normală. Bineînţeles îngrijită.

•3. Să vorbeşti murdar- chiar dacă în viaţa de zi cu zi nu le plac femeile vulgare, când sunteţi în pat cuvintele obscene îi excită foarte tare.

•4. Să te masturbezi- masculii sunt foarte incitaţi de felul cum o femeie se mângâie singură. Mai mult, văzând cum te exciţi tu va şti mai bine ce îţi doreşti.

•5. Şi ei vor preludiu- deşi femeile sunt cele care se plâng mai tot timpul că preludiul este prea scurt şi bărbaţii vor ca partenera să ştie că mai au şi alte zone erogene, nu doar penisul.

•6. Fii activă- chiar dacă în majoritatea poziţiilor el este cel care deţine controlul, asta nu înseamnă că tu nu poţi participa activ la actul sexual. Bărbaţilor nu le plac femeile care stau pur şi simplu.

•7. Fii deschisă la minte- poate nu-ţi plac propunerile lui, dar ai putea măcar să încerci înainte de a spune nu.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire/ce-vor-barbatii-in-dormitor-297575.html


Alea iacta est !
 
maximusDate: Sunday, 2010-12-26, 18:36:39 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
5 lucruri pe care bărbaţii le consideră foarte sexy

Femeile şi-au dorit mereu să afle ce-i atrage cel mai mult pe bărbaţi atunci când este vorba despre aspectul lor fizic şi foarte des se întreabă dacă partenerul lor observă sacrificiile pe care ele le fac pentru ca ei să le considere frumoase.

Cum nu s-a descoperit încă o modalitate de a putea citi gândurile masculilor, iată câteva sfaturi de la specialiştii care au studiat ceea ce-i atrage pe reprezentanţii sexului tare:

Podoaba capilară
Chiar dacă există şi mulţi bărbaţi care poartă părul lung, podoaba capilară rămâne totuşi un atu al femeilor. Masculii îl consideră unul dintre cele mai sexy lucruri la o reprezentantele sexului frumos. Părul lung emană mister şi este foarte feminin.

Lenjeria intimă
Chiar dacă ţie şi se par drăgălaşi ursuleţii şi iepuraşii de pe chiloţi sau pijamale, el preferă lenjeria sexy din dantelă în culori senzuale. Trecând peste ceea ce îi place lui şi tu te vei simţi mai bine dacă pe sub haine vei purta o lenjerie sexy.

Pantofii cu toc
Deşi fac glume pe seama pasiunii femeilor pentru pantofii, bărbaţii nu se satură niciodată să privească picioarele unei femei care poartă tocuri înalte. Ei nu se uită la modelul, culoarea, materialul din care sunt confecţionaţi aşa cum o fac femeile, ci doar felul cum arată cea care îi poartă.

Rochiile
Pe lângă faptul că sunt extrem de sexy şi de feminine, rochiile te pot ajuta să ascunzi şi anumite defecte, cum ar fi, spre exemplu, câteva kilograme în plus.

Pantalonii şi topurile strâmte
Chiar dacă pot părea banali, pantalonii strâmţi asortaţi cu un top sexy pot înnebuni orice bărbat, iar acum sunt şi la modă aceste obiecte vestimentare.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....62.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Men's World » La ce ne gandim ...
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024