Friday, 2020-05-29, 17:46:55
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Secretul potentei - nutritia
Secretul potentei - nutritia
yasashDate: Tuesday, 2017-12-05, 16:47:53 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1430
Awards: 5
Status: Offline
Secretul potentei - nutritia

"Cine se hrăneşte ca o maimuţă nu va avea niciodată probleme" (dr. Bartsch)

vira22.jpgNumeroşi bărbaţi din întreaga lume suferă de probleme ale erecţiei. Mulţi dintre ei caută soluţiile salvatoare în medicamente sau în afrodisiacele oferite de sex-shopuri şi, de cele mai multe ori, ratează.

Biologul Walter Bartsch din Brelan, Germania, a elaborat un tratament inedit bazat numai pe remedii naturale care au efecte ne mai aşteptate şi surprinzătoare asupra organismului masculin. Însă înaintea începerii acestui tratament, lucru valabil în orice altă boală, trebuie depistată cauza organică care determină tulburările de erecţie: dereglări hormonale, boli ale prostatei, afecţiuni serioase ale nervilor şi vaselor de sânge.

Consumarea hranei în mod corect şi corespunzător constituie secretul nr.1 al potenţei. El recomandă renunţarea la grăsimile animale, la carnea de porc şi rântaşuri, acestora luându-le locul fructele, cerealele, legumele, alunele şi nucile.

Aceste crudităţi conţin enzime care sunt cele mai importantă elemente necesare organismului. Salatele, dar în mod special cele de varză murată (se ştie că zeama de varză murată conţine acetilcolina - substanţă necesară dezvoltării sistemului nervos central - cerebral şi care amplifică funcţiile sexuale), asortate cu ulei de floarea-soarelui conţin toate substanţe minerale energizante şi vitamina E, supranumită vitamina potenţei.

Cel mai surprinzător este faptul că doctorul Bartsch recomandă consumarea zilnică, în cantităţi mari a seminţelor de floarea-soarelui (care conţin arginină).

A doua regulă importantă este renunţarea la tutun, care îngroaşă pereţii vaselor de sânge, împiedicând buna funcţionare a sistemului circulator în zona bazinului.

În altă ordine de idei, naturalistul îndeamnă sexul puternic să gândească pozitiv, să nu spună niciodată "nu pot" şi să fie convinşi că a iubi înseamnă a învinge teama.

Cătălin B., rev. Paranormal


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Secretul potentei - nutritia
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2020