Tuesday, 2024-04-16, 20:45:27
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Hard thing
Hard thing
deeaDate: Thursday, 2010-09-23, 18:46:17 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum să obţii şi să menţii o erecţie puternică

Una dintre cele mai mari probleme ale bărbaţilor în ceea ce priveşte viaţa sexuală este lipsa erecţiei. Din păcate, situaţia apare şi la indivizii tineri, nu doar la cei mai în vârstă. Există, însă, anumite metode prin care un bărbat poate să se bucure de o erecţie puternică.
În primul rând, preludiul este foarte important şi atunci când eşti bărbat. Un preludiu lung te poate ajuta să beneficiezi de o erecţie care să dureze, pentru ca partenera ta să se bucure de o partidă de amor pe cinste. Astfel, dacă crezi că eşti egoist faţă de iubita ta când treci direct la penetrare, nu e aşa, pentru că îţi faci rău şi ţie.

Un alt lucru important în menţinerea erecţiei este poziţia sexuală în care alegi să faci sex cu iubita. Folosiţi o poziţie în care să vă simţiţi amândoi bine şi chiar să simţiţi ceea ce se întâmplă.

Dacă nu reuşeşti nicicum să ai o erecţie puternică sau dacă uneori ţi se întâmplă să nu o obţii, încearcă să-ţi schimbi dieta alimentară, să mai reduci alcoolul sau ţigările şi să nu mai mănânci multe dulciuri.

Dacă ai obiceiul să te masturbezi des, renunţă. Cu cât te simţi bine de unul singur mai des, cu atât vei avea performanţe mai proaste în pat. Nu întotdeauna repetiţia e mama învăţăturii.

Un alt aspect care te poate ajuta este utilizarea prezervativului. Poate nu e foarte plăcut, dar tocmai utilizarea lui te poate ajuta să ai o erecţie care să dureze mai mult.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....31.html




 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:39:29 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Ce să îi spui când nu poate să aibă erectie

In primul rand se poate intampla şi celor mai virili bărbaţi, deci nu e nicio tragedie. In al doilea rand, din cauză că partenera nu ştie cum să rezolve această situaţie, este posibil ca momentul să fie mai mult decât stânjenitor pentru bărbat, ba chiar în multe cazuri, după un astfel de incident, bărbatul nici măcar nu îşi mai sună partenera din cauza ruşinii că nu a reuşit „să ţină fruntea sus.”

Faptul că bărbaţii sunt atât de sensibili când vine vorba de acest lucru, considerat a fi destul de rusinos, le pune pe femei într-o poziţie oarecum dificilă. Bineînţeles că puteţi intreba simplu “Pot face ceva să te ajut?”, însa de multe ori asta este exact ceea ce partenerii voştri nu vor să audă, pentru că oricum sunt foarte stresaţi că nu reuşesc şi ultimul lucru pe care şi-l doresc este ca voi să observaţi şi mai mult, să încercati şă îi ajutaţi...

Şi mai rău este să întrebaţi: “S-a întâmplat ceva?” sau “Eşti ok?”, pentru că evident că s-a întâmplat ceva (“Nu trebuie să îmi aminteşti”) şi nu, nu este în regulă (“Nu pot să o ridic!”).

Deci ce pot femeile să spună atunci când partenerul nu poate porni motorul? Iată cinci lucruri pe care le puteţi spune, deşi ar trebui să ţineţi minte că şi acestea pot fi considerate nepotrivite, în funcţie de situaţie:

1. “Nu-ţi face griji, iubitule. Se întâmplă tuturor bărbaţilor.”
Este posibil ca, la auzul acestei fraze, partenerii voştri să se întrebe câtă experienţă aveţi (cu câţi bărbaţi v-aţi culcat), dar măcar nu se vor simţi „ca ultimul om”. Da, suferinţa este mai mică atunci când este împărţită şi cu alţii.

2. „Doar ne vom atinge delicat pentru moment. Îmi place foarte mult când facem asta.”
În astfel de moment se gândesc că până la urmă tot vă oferă o experienţă decentă şi este posibil ca acele atingeri delicate “să-i aducă înapoi din somn.” Însă mângâierile nu trebuie să ajungă până la “soldatul căzut,” cel puţin nu până când acesta nu începe să se ridice singur. Dacă încerci să îl atinci este posibil ca ei să creadă că încerci iar şi sentimentul de înfrângere să revină.

3. “Ştii ceva? Şi mie mi se întâmplă câteodata.”
Bărbaţii nu realizează că, uneori, şi femeile au probleme în acest domeniu, chiar şi atunci când sunt excitate. Spunându-i că este uman ca “echipamentul” să nu funcţioneze adecvat, o să-i ajutaţi să fie mai relaxaţi.

4. „De ce îţi faci griji? Ştiu cât de bun eşti la pat. Mă faci mereu fericită.”
Este clar că orgoliul le este rănit, iar un astfel de compliment o să le ridice moralul şi, lucrul de care au cel mai mult nevoie in astfel de situatii, încrederea în sine.

5. “Dacă ţi-ar plăcea ceva, nu trebuie decât să-mi spui.”
Da, este destul de aproape de “pot face ceva să te ajut,” dar abordarea face diferenţa. Întrebând dacă puteţi ajuta indicati automat că există o problema care trebuie rezolvată. Cand sunt intrebati despre dorintele lor, barbatii pot fie să spună ce vor să faceti, fie pur şi simplu să ignore întrebarea. Este posibil totuşi ca această încercare să nu meargă, iar ei să înţeleagă că v-au dezamăgit. Insa se poate ca tocmai schimbul de scenariu să îl pună înapoi în şa. Aveţi grijă însă cum şi când întrebaţi.

Notă: în toate aceste cazuri primul lucru pe care trebuie să îl faceti înţeles este că nu sunteti supărate, dezamăgite sau frustrate pentru că ei nu au reuşit să aibă erecţie sau au pierdut una. Nu trebuie să o luati personal. Se poate ca problema sa se datoreze faptului ca ei va plac prea tare şi se străduiesc prea mult să va facă fericite. Poate au alte probleme (la serviciu, lucruri de făcut, etc), poate au băut prea mult, etc.

Dacă situaţia se repetă, atunci aveţi o problema adevărată, insa dacă este doar un incident izolat nu aveţi de ce să vă faceţi griji.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....48.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
dekadenceDate: Tuesday, 2014-04-15, 23:53:17 | Message # 3
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Un truc cu ajutorul caruia poti obtine o erectie mai tare

Invata un truc simplu care iti va face orgasmul mai puternic, iar penisul mai tare.

Am discutat deja despre cum o femeie isi poate intari muschii vaginali si cum poate crea senzatia unui vagin mai strans. De aceasta data vom vorbi insa despre duritatea organului sexual masculin. Te vom invata un truc simplu cu un prosop pentru a avea o erectie mai tare. Acesta este in special util pentru barbatii mai in varsta, care au probleme cu erectia.

Misiunea ta este sa-ti intaresti muschii pubocoxigeali. Nu te teme, procedura nu este nici pe departe atat de dificila pe cat suna. Trebuie sa iti intaresti muschii planseului pelvin. Exercitiul se poate efectua cel mai usor sub dus.

Pune un prosop pe membrul tau intarit, ca si cum ai lucra cu greutati la sala de gimnastica. Apoi, incearca sa iti misti penisul in sus si in jos. Cand devii bun la asta, pune un prosop umed pe penis, astfel incat greutatea sa fie mai mare. Repeta exercitiul de 2-3 ori pe zi, timp de 2-3 minute.

Efectul benefic al acestui exercitiu asupra intensitatii orgasmului si intaririi muschilor pubocoxigeali este dovedit stiintific, deci nu ai de ce sa iti faci griji ca vorbim aiurea. Multi barbati fac acest exercitiu pentru a obtine erectii mai tari atunci cand imbatranesc, dar este si mai bine sa iti iei masuri preventive.

Deci, de ce nu incepi chiar de azi, indiferent de varsta ta? Daca inca ai dubii, intreaba-te ce este o pulsatie orgasmica si vei gasi raspunsul ascuns in trucul nostru - contractia muschilor.

Chiar daca iubita ta se va plange la inceput ca trebuie sa spele toate prosoapele, duritatea penisului tau o va face curand sa nu mai spuna nimic.

sursa:
http://sexgen.showbiz.ro/el....6034931


 
Forum » Riddick University » Men's World » Hard thing
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024