Friday, 2024-04-26, 20:01:23
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Orgasmul masculin
Orgasmul masculin
yasashDate: Saturday, 2010-11-06, 17:18:52 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Orgasmul masculin: totul despre ejaculare si orgasm

Orgasmul poate aparea cu dificultate la unii barbati, in timp ce altii termina mult prea repede. La fel de bine, poti sa ai orgasm si fara sa inchei partida sexuala. Citeste in continuare pentru a afla mai multe despre toate aceste lucruri.

Ejaculare: de ce nu pot unii barbati sa ejaculeze?

Daca un barbat nu incheie un act sexual cu ejaculare, ceva este in neregula, dar nu in jumatatea de jos, ci in cea de sus a corpului. Vina pentru disfunctiile de ejaculare o poarta in mare parte problemele psihologice, cu exceptia cazului in care vorbim de baieti foarte tineri care nu produc inca sperma sau de un barbat in varsta care poate trece prin asa ceva din cauza ca organismul lui a imbatranit.

Probleme suplimentare pot fi cauzate de sperma adunata in testicule care cu siguranta nu este un lucru sanatos si poate deveni dureros de-a lungul timpului. Dupa cum am mentionat anterior, motivele trebuie cautate in psihicul masculin, care impiedica ejacularea intr-un fel sau altul.

Un astfel de barbat poate avea probleme emotionale in relatia de cuplu si poate suferi de depresie si lipsa increderii in sine. Pana nu descoperi motivul real, cu ajutorul unui psihoterapeut, ejacularea va ramane o problema. Incapacitatea de a ejacula poate fi determinata si de teama de ejaculare prematura, in cazul in care barbatul este foarte preocupat sa nu-si piarda erectia.

Orgasm: obtine-l fara sa te concentrezi asupra lui!

Multi oameni se gandesc la sex ca la o activitate cu scop determinat. Si scopul, in acest caz, este orgasmul. Dar, pentru a face o metafora, este mai important jocul decat strangerea de puncte.

Cand atingerea orgasmului devine o obsesie si punctul central al unei experiente sexuale, placerea poate sa cada in extrema cealalta. Acest tip de focalizare ingusta poate duce la nervozitate sau anxietate in ceea ce priveste marcarea in minutul 90. Si, dintre toate sentimentele placute din timpul actului sexual, anxietatea probabil ca nu se numara printre acestea.

Incearca sa faci sex fara intentia de a inscrie. Fa-o singur sau cu partenera, dar decideti de dinainte ca nici unul dintre voi sa nu incerce sa aiba orgasm. Daca sfarsiti sa aveti orgasm, e in ordine, probabil jocul a fost foarte bun, dar ideea este sa explorati in mod constient si alte parti, care in mod normal va scapa din atentie.

Orgasmul fara ejaculare: ce este?

Acest termen se refera la experienta fizica si/sau fiziologica a unui orgasm care nu este insotit de ejaculare.

Desi este un lucru comun inteles ca femeile pot avea orgasm fara emisia unor fluide ejaculatorii, este incorect sa crezi ca barbatii trebuie sa ejaculeze atunci cand experimenteaza orgasmul sau ca, la barbati, orgasmul si ejacularea este una si aceeasi experienta.

Lucrurile nu stau tocmai asa. Iar barbatii pot invata sa distinga intre cele doua experiente ale orgasmului si ejacularii. Atunci cand invata aceasta tehnica, ei pot impiedica ejacularea imediat dupa orgasm si sa experimenteze ceea ce se numeste orgasm fara ejaculare.

Ejaculare in timpul somnului: motiv de alarma?

Cand baietii incep sa se dezvolte in fiinte mature sexual, experimenteaza adesea asa numitele vise umede, cauzate de experientele traite in timpul zilei. Acestea pot fi provocate de scene erotice dintr-un film, o colega draguta de clasa, o actrita sau o cantareata celebra, ori poate anumite materiale din revistele erotice.

Acest lucru se intampla de regula adolescentilor care nu au relatii sexuale regulate sau virginilor care nu se masturbeaza indeajuns de regulat. Este un eveniment complet natural, ce apare mai des la unii si mai rar la altii.

Se intampla insa deseori si barbatilor care isi satisfac nevoile sexuale neregulat si poate indica semne de satisfactie ale subconstientului in privinta unei dorinte de care iti e frica sau te afli in imposibilitatea de a ti-o satisface in viata reala. Mai ales in cazul in care implica un tip de abatere sexuala, care nu este acceptata in societate.

Barbatii pot avea vise despre o anormalitate sexuala, perversiune si satisfacerea apetitului sexual intr-un mod neobisnuit, ciudat, inimaginabil si extrem de inacceptabil pentru o persoana normala, dorinte pe care barbatii nu si le pot indeplini decat in somn.

Lucrurile insa nu sunt intotdeauna atat de extreme. O persoana adulta poate avea vise erotice obisnuite, declansate de un stimul in timpul zilei.

Ejacularea in timpul somnului este, de fapt, masturbarea subconstientului ce nu afecteaza puterea sexuala a unui barbat atunci cand este treaz. Multi barbati au declarat ca ejacularea in timpul somnului nu are nici un efect asupra activitatii sexuale din acea zi, in ciuda eliminarii materialului seminal.

Adica nu au avut probleme de erectie imediata si nici potentiala oboseala. Am putea astfel spune ca orgasmul din timpul somnului nu are nici un efect asupra orgasmului in stare treaza, chiar daca exista diferenta mica de timp intre ele. Ejacularea in timpul somnului, prin urmare, nu reprezinta nici un motiv de alarma.

sursa:
http://www.sexgen.ro/el....7692020


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:23:18 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum reacţionează bărbaţii în timpul orgasmului, în funcţie de zodie

În funcţie de zodie, avem un anumit comportament în timpul sexului, iar momentul climaxului nu face excepţie. Bărbaţii îşi manifestă plăcerea orgasmica în funcţie de semnul zodiacal! Iată cum va reacţiona atunci când îi provoci primul orgasm…

Bărbatul Berbec

Adoră senzaţia dinaintea unui orgasm şi caută să prelungească acel moment cât mai mult. De aceea va întrerupe brusc totul şi va schimba tactica, până când ajunge din nou în punctul critic. Din acest punct de vedere, îl putem considera egoist, asta dacă nu cumva îi găseşti impulsivitatea din timpul orgasmului incredibil de incitantă!

Bărbatul Taur

Îi ia mult timp să se aprindă şi alege mereu calea sigură către orgasm, deci poate intra uşor în rutină. Are un libido puternic, aşa că nu concepe lipsa orgasmului. Este semnul zodiacal ce apelează cel mai des la atingeri, aşa că în timpul orgasmului va fi cu mâinile pe tine şi va prefera să te ghideze, decât să preia el controlul.

Bărbatul Gemeni

Nu îi place să aibă orgasm de două ori în acelaşi loc. Fără stimulare mentală, nu atinge orgasme intense. Îi place să se joace şi să creeze scenarii cât mai incitante, pentru a-şi asigura un orgasm memorabil. Având în vedere imaginaţia lui bogată, cel mai probabil, nici tu nu vei uita orgasmul lui.

Bărbatul Rac

Are nevoie de un anumit confort emoţional pentru a se lăsa pradă valurilor orgasmice. Este un bărbat tandru şi altruist, care nu va pune orgasmul lui mai presus de al tău. De fapt, uneori va prefera doar să te vadă pe tine fericită. Preferă orgasmul în timpul sexului, într-o poziţie în care staţi cât mai îmbrăţişaţi.

Bărbatul Leu

Îi place să fie în centrul atenţiei în timpul sexului, aşa că orgasmul este momentul lui de a străluci. Te va anunţa că „este aproape”, tocmai pentru a se asigura că eşti cu ochii pe el. Este una dintre zodiile pe chipul căreia poţi citi foarte uşor valurile de plăcere orgasmică.

Bărbatul Fecioară

Îl incită când preiei tu controlul, aşa că orgasmul va veni mult mai uşor şi va fi mult mai intens dacă îi dai câteva porunci de efect. Aşadar, în timpul orgasmului se lasă pradă ţie şi îl poţi vedea în momentul său cel mai vulnerabil.

Bărbatul Balanţă

Îi place să flirteze şi să vrăjească cu şarmul său, aşa că în timpul orgasmului va avea grijă să te includă cât mai mult, pentru că adoră să interacţioneze cu tine într-un moment atât de intim. Pune mult preţ şi pe plăcerea ta, aşa că nu te va lăsa să îi faci multe favoruri în pat. Dacă nu ai orgasm, te va aştepta oricât!

Bărbatul Scorpion

Se va uita în ochii tăi în timp ce are orgasm pentru că adoră să îşi hipnotizeze partenera în timpul sexului. Bărbatul Scorpion trăieşte orgasmul cu pasiune, aşa că te va strânge în braţe şi îţi va transmite fiecare vibraţie. Deşi este un amant priceput, orgasmul este pentru el mai mult o experienţă emoţională, decât una fizică.

Bărbatul Săgetător

Orice experienţă sexuală este reuşită dacă îi hrăneşte nevoia de libertate. Aşa că în timpul orgasmului degajă cu intensitate orice tensiune acumulată. Cu alte cuvinte, nu ai cum să nu te prinzi că are orgasm, căci va apela la gesturi pasionale şi sunete zgomotoase pentru a-şi exprima plăcerea.

Bărbatul Capricorn

Nu reuşeşte să atingă uşor orgasmul decât dacă este implicat într-o relaţie serioasă. Are nevoie de un anumit grad de intimitate pentru a trăi sexul intens, aşa că o experienţă pasageră nu îi va oferi orgasmul mult visat. Cu iubita, în schimb, se manifestă cu intensitate în timpul orgasmului.

Bărbatul Vărsător

„Creierul este cel mai erogen organ” este o vorbă ce se aplică cel mai mult în cazul bărbatului Vărsător. Lui îi place să se concentreze în timpul sexului pentru a atinge orgasmul. Chiar dacă nu menţine mult timp contactul vizual, în mintea lui nu eşti decât tu în diverse posturi erotice. Este un curios din fire, aşa că va testa orice pistă care îl duce la orgasm.

Bărbatul Peşti

Cu bărbatul Peşti ai cele mai mari şanse să atingi orgasmul simultan, dacă luăm în considerare că acest nativ are o mare putere de a empatiza. Ştie să îşi muleze trăirile pe ale tale şi să fiţi într-un sincron permanent în timpul sexului. Trăieşte cu intensitate orgasmul atunci când puneţi în scenă o fantezie, căci sexul este pentru acest nativ o experienţă spirituală, nu doar fizică.

sursa:
http://www.unica.ro/detalii....l


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Men's World » Orgasmul masculin
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024