Friday, 2024-04-26, 20:23:51
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Men & penis (Barbatul si prietenul sau cel mai bun ...)
Men & penis
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:44:54 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Ciudăţenii despre bărbaţi şi penisurile lor

Din plictiseală sau curiozitate, bărbaţii işi folosesc penisurile pentru tot felul de lucruri şi participă la competiţii bizare in care işi utilizează bărbaţia. Mai jos veţi găsi cateva lucruri pe care cei mai mulţi dintre voi sigur nu le ştiaţi despre penisuri.

1. Îşi pot face bărbaţii sex oral singuri?

Redactorii de la menshealth.com susţin că, în urma unor studii pe care numai ei ştiu cum le-au făcut, au descoperit că da, un bărbat se poate satisface singur. Mai exact, un bărbat din 400 poate să îşi facă singur sex oral.

2. Fumatul afectează mărimea penisului?

Din păcate... da. Fumătorii înrăiţi se pot trezi cu o surpriză neplăcută: li se micşorează penisul cu aproximativ un centimetru. Aşa că, dacă nu vă pasă de plămâni, dinţi cariaţi şi probleme cardiovasculare, gândiţi-vă la "comoara" din pantaloni când apindeţi următoarea ţigară.

3. Cât de mic e cel mai mic penis?

Cel mai mic penis poate să aibă 1 centimetru. Şi nu râdeţi, pentru că posesorul lui suferă de hipoplazie congenitală.

4. Vă bucuraţi că aveţi penisul mare? Nu ar trebui...

15% dintre bărbaţi au penisul de circa 17 centimetri şi numai 3% dintre ei depăşesc 20 de centimetri. Faptul că a avea un organ lung e o mândri nu mai e nici un secret. Dar, data viitoare când vă lăudaţi cu bărbaţia voastră, aflaţi că, potrivit revistei Your Tango, bărbaţii predispuşi spre homosexualitate au penisurile mai mari decât cei heterosexuali.

5. Cât a durat cea mai lungă erecţie?

Cea mai lungă erecţie a durat, potrivit MSNBC 10 ani şi posesorul... nefericit e Charles Lennon, care în 1996 a suferit o operaţie în urma căruia i s-a făcut un implant cu o bară de oţel. 10 ani mai târziu, i s-a scos implantul, după ce a dat spitalul în judecată şi a mai şi primit 400.000 de dolari daune.

6. Femeile îşi dau seama dacă un bărbat e fertil, numai privindu-l câteva minute

Adevărat. În urma unui studiu realizat în SUA, s-a descoperit că o femeie se simte atrasă de un bărbat fertil, chiar dacă acesta nu arată ca un fotomodel, nu are muşchi sau o grămadă de bani. Cum? Numai ele ştiu asta.

7. Cât durează un orgasm?

Potrivit unui material publicat de revista Menshealth, orgasmul unui bărbat durează în medie şase secunde. femeile, pe de altă parte, chiar dacă nu ajung aşa uşor la orgasm se bucură de el mai mult. În medie 23 de secunde.

8. E vreo legătură între mărimea încălţămintei şi cea a penisului?

Nu. În schimb, se pare că îţi poţi da seama despre cât de potent şi... dotat e un individ, în funcţie de degetul lui arătător.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....08.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:29:30 | Message # 2
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Află ce personalitate are în funcţie de mărimea penisului său

Există vreo legătură intre mărimea penisului unui bărbat şi modul său de a acţiona şi de a privi viaţa? Unii spun că da. Mai exact, redactorii de la askmen.com au stabilit o listă cu asemănări între personalitatea unui tip şi bărbăţia sa.

Un bărbat care are penisul mare va fi mai leneş din fire. Preferă să fie cucerit şi dădăcit, deoarece crede că i se cuvine orice. Are nişte instincte de "om al peşterii" care e puternic dar bădăran. Îi place să stea degeaba pe canapea şi să i se aducă totul de-a gata, lângă el.

Pe de altă parte, un tip care nu se prea poate lăuda cu dimensiunile organului său va încerca să compenseze acest lucru printr-o viaţă activă şi printr-o carieră de invidiat. Majoritatea bărbaţilor cu penisul mic încearcă să-şi impresioneze potenţialele partenere printr-un caracter deschis, simţul umorului şi o situaţie financiară bună.

Dacă penisul lui are între 12 şi 13 centimetri, fiind de mărime medie, ai de-a face cu un tip mediocru, care nu iese în evidenţă, dar dacă reuşeşti să îl cunoşti, vei avea parte numai de surprize plăcute. Pentru el, lucrurile se leagă pe măsură ce se întâmplă, nefiind nici foarte incisiv, nici foarte bleg, ci luând viaţa bucată cu bucată.

În schimb, bărbaţii care se cred într-adevăr centrul universului, sunt aceia care nu cred în lungime, ci în grosime. De obicei sunt foarte egocentrişti, narcisişti şi superficiali.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....29.html


 
dekadenceDate: Friday, 2010-12-17, 22:24:12 | Message # 3
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Ingrijeste-ti preputul pentru a evita problemele

Pielea ce acopera glandul le poate da mari batai de cap barbatilor, in special acelora dintre ei care sunt certati cu regulile de igiena.

Preputuleste o cuta de piele ce invaluie extremitatea penisului (glandul). Glandele sebacee ale preputului secreta, in mod normal, o substanta alba, emolienta, numita smegma, al carei rol este acela de a proteja zona terminala a penisului impotriva infectiilor si de a o hidrata.

Totusi, in ciuda acestor calitati, smegma nu este chiar atat de inofensiva. In cazul in care nu este curatata zilnic, cu apa calda si un sapun bland, se va instala un miros respingator, iar in cazuri extreme pot sa apara infectii, fimoza, parafimoza etc.

Parafimoza este co complicatie frecventa a fimozei si consta in strangularea bazei glandului penisului de un inel preputial prea stramt. In aceasta situatie, recalotarea este imposibila, iar durerile pot fi insuportabile.

Si femeile au smegma

Organul genital feminin produce si el smegma, care se strange in jurul clitorisului si labiilor mici. Si in cazul lor, igiena zilnica este necesara, in caz contrar pot sa apara infectii vaginale severe.

Intrucat pielea ce acopera organele genitale este mult mai sensibila decat cea de pe restul corpului, iar compozitia chimica a smegmei se schimba in contact cu urina, sperma, sangele menstrual, transpiratia etc., daca nu este indepartata poate provoca iritatii.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....5740283


 
ninnaDate: Thursday, 2012-11-29, 15:29:10 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
avand in vedere ca barbatii sunt foarte mandri de prietenul lor le dedic urmatorul video:



 
yasashDate: Friday, 2013-03-08, 23:48:54 | Message # 5
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Degetul lui mare îţi arată ce fel de penis are

Dacă până acum reprezentantele sexului frumos se uitau la nasul sau la lungimea piciorului unui bărbat pentru a-şi da seama de mărimea penisului, oamenii de ştiinţă spun că acest lucru se poate observa foarte bine doar uitându-ne la degetul mare de la mâna unui mascul.

Specialiştii spun că forma penisului coincide cu forma degetului mare. De exemplu, dacă degetul cu pricina este mai subţire la bază şi mai gros către vârf, cu siguranţă aşa va arăta şi organul genital al bărbatului.

De asemenea, dacă vezi un reprezentant al sexului tare cu un deget gros şi lung, dar care spre vârf se subţiază, trebuie să te aştepţi ca bărbatul respectiv să aibă în pantaloni un penis mare cu un gland mic. Dar dacă dimpotrivă, degetul este puţin încovoiat, atunci să te aştepţi ca şi penisul lui să fie la fel.

Totuşi, pentru a-ţi da seama de lungimea organului genital al unui mascul trebuie să iei în considerare întreaga mână, nu numai degetul mare. Dacă degetele sunt mult mai lungi în comparaţie cu restul mâinii, asta nu înseamnă că şi penisul va fi la fel de lung, pentru că lungimea penisului este determinată numai de lungimea degetului mare, raportată la dimensiunea mâinii.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....45.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
grandmasterBDate: Monday, 2015-04-20, 16:15:02 | Message # 6
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Zece lucruri pe care probabil nu le ştiai despre penis.

Bărbaţii şi femeile îşi încep viaţa cu aceleaşi organe genitale. Hormonul masculin se activează însă pe parcursul sarcinii şi un grup de terminaţii nervoase începe uşor, uşor să crească penisul decizând sexul copilului. Acelaşi grup de nervi duce la apariţia clitorisului la femei.

Acesta nu este însă singurul lucru interesant pe care îl cunoaştem despre organele sexuale umane. Găsiţi, mai jos, zece lucruri mai puţin cunoscute despre penis.

1. Există 42 de tipuri de bacterii pe penis. Bărbaţii care au trecut printr-o operaţie de circumcizie au mai puţine bacterii pe penis.

2. Fumatul poate scurta penisul cu până la un centimetru.

3. Medicii pot obţine până la 23.000 de metri pătraţi de piele de la operaţiile de circumcizie făcute la copii. Aceasta este folosită pentru a trata pacienţii cu arsuri de piele.

4. Unul din 400 de bărbaţi este destul de flexibil pentru a-şi face singur sex oral.

5. Penisul are forma unui bumerang în momentul în care bărbaţii întreţin relaţii sexuale în poziţia misionarului.

6. Cel mai lung penis uman are o lungime de 34,29 centimetri. Bărbatul respectiv a refuzat să joace în filme pentru adulţi.

7. Dacă un bărbat nu întreţine relaţii sexuale pe o perioadă îndelungată de timp, penisul lui se poate micşora cu 1-2 centimetri.

8. O linguriţă de spermă conţine 7 calorii.

9. Orgasmul durează, în medie 6 secunde la bărbaţi, faţă de 23 de secunde la femei.

10. Există un peşte care are penisul sub cap. Acesta poartă numele de Phallostethus cuulong.

sursa:
http://www.descopera.ro/dnews....u-cu-el


 
Forum » Riddick University » Men's World » Men & penis (Barbatul si prietenul sau cel mai bun ...)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024