Friday, 2024-04-26, 10:03:51
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Ejaculare precoce - exercitii pentru controlul ejacularii
Ejaculare precoce - exercitii pentru controlul ejacularii
maximusDate: Tuesday, 2010-12-14, 21:20:58 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Ejaculare precoce - exercitii pentru controlul ejacularii

Inainte de prezentarea exercitiilor, voi prezenta cateva definiii si principii. Toate exercitiile au o structura asemanatoare. In timp ce penisul tau este stimulat de catre partenera ta sau de catre tine, vei face doua lucruri - vei controla nivelul excitarii sexuale si fie te vei opri, fie vei face altceva pentru a mentine controlul ejacularii. Prin repetitie vei invata mai multe despre zona de control si vei reusi sa o extinzi. Astfel vei ajunge sa-ti controlezi ejacularea si sa fii exact ca si barbatul X despre care vorbeam.

Cat de des trebuie sa exersezi ? Cel mai bine este sa exersezi de trei sau de mai multe ori pe saptamana, atata timp cat este confortabil pentru tine si partenera ta si nu ai dificultati in a avea erectii. Este important sa nu fortezi erectiile in timpul exercitiilor. Daca penisul nu devine dur, opreste-te si faceti ceea ce tu si partenera ta doriti. Reveniti la exercitii in alta zi.

Asupra carui aspect trebuie sa te concentrezi ? In timp ce penisul este stimulat trebuie sa te concentrezi asupra nivelului de excitare sexuala. Pentru multi barbati, asta inseamna concentrarea atentiei asupra penisului sau scrotului, locuri unde apar senzatiile care semnaleaza excitatia sexuala. Cel mai probabil vei fi distras de tot felul de ganduri, teama ca vei ejacula prea repede, grija ca vei dezamagi partenera. Incearca sa-ti readuci atentia asupra exercitiului.

In ce moment trebuie sa te opresti in cursul exercitiului? Te poti opri in oricare moment atata timp cat esti in zona de control, in orice moment cand stimularea a inceput si te simti excitat.

Cat de lunga trebuie sa fie pauza ? Cand aceste exercitii au fost introduse pentru prima data la inceputul anilor 70, timpul recomandat era de un minut. Problema era ca in absenta stimularii pentru un minut sau mai mult, la mai multi barbati erectia se reducea. Cel mai bun raspuns este sa experimentezi pentru gasirea intervalului optim in care nivelul excitatiei se reduce dar nu si erectia.

Ce poti sa faci in timpul pauzei? Discuta cu partenera pentru a mentine contactul, relaxeaza-te si bucura-te de senzatia placuta de reducere a excitatiei, constientizeaza controlul pe care il exerciti asupra ejacularii, respira profund de cateva ori pentru a te relaxa.

Cum poate fi facuta stimularea? Exercitiile pot fi variate in functie de dorinta partenerei mergand de la stimulare manuala cu sau fara lubrifiant pana la stimulare vaginala sau orala. Important este acordul mutual si dorinta de a exersa. In cazul lipsei partenerei, stimularea poate fi facuta manual avand acelasi scop de a controla nivelul excitatiei si de a preveni ejacularea.

Care este durata exercitiului? Un exercitiu este considerat reusit daca ejacularea a fost impiedicata timp de cel putin 15 minute.

sursa:
http://www.seximus.ro/articole/ejaculare_precoce_2.php


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Tuesday, 2010-12-14, 21:24:59 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Concentrarea este un factor important pentru a obtine rezultate cu exercitiile de control a ejacularii. Daca nu ai un control al ejacularii poate tinzi sa te consideri un "tip grabit in a ejacula". Acest fapt poate fi adevarat dar in acelasi timp poate fi un factor determinant al imaginii pe care ti-o creezi despre propria persoana si poate accentua tocmai imaginea pe care doresti sa o schimbi.

Va fi mult mai usor sa-ti schimbi obiceiurile sexuale daca in acelasi timp vei schimba si imaginea pe care o ai despre tine. Incearca cat mai mult timp cu putinta sa te imaginezi cum ai dori sa fii si staruieste cat mai putin asupra imaginii pe care o consideri defavorabila.

Exercitiul de concentrare A :

De cate ori constientizezi ca te gandesti la faptul ca ejaculezi precoce sau iti vine in minte o imagine care sugereaza aceasta idee, incearca sa schimbi imaginea. Un exemplu ar putea fi :"Este adevarat ca ejaculez repede dar voi face aceste exercitii si voi avea un control bun al ejacularii". Cand ai imagini ale ejacularii precoce, spune-ti in gand "Asta a fost demult" si vizualizeaza-te avand o relatie sexuala prelungita insotita de cuvinte de genul "asa va fi de acum inainte".

Exercitiul de concentrare B :

Acest exercitiu de vizualizare este ca un film pe care este bine sa-l "vizionezi" 30 - 90 de secunde in fiecare zi, daca se poate chiar de cateva ori pe zi. Imagineaza-te avand un act sexual prelungit cu un control bun, urmarind cateva componente. Vizualizeaza cum penisul patrunde in vaginul partenerei, cum te simti relaxat si confortabil si cum penisul tau sta nemiscat pentru cateva momente fara nici o miscare, doar bucurandu-te de senzatia penetrarii. Apoi imagineaza-te miscandu-te incet, si bucurandu-te de senzatia de a fi in interiorul partenerei. Apoi imagineaza-te crescand ritmul si apoi incetinind din nou. Imagineaza-te oprindu-te si bucurandu-te de placere. Imagineaza-te ca numai atunci cand doresti ajungi la ejaculare. La incheierea exercitiului de vizualizare gandeste ceva in genul "dupa cum am imaginat, asa va fi si in realitate" sau "asa se vor petrece lucrurile".

Exercitiul de concentrare C :

Inainte de a trece la exercitiile propriu-zise petrece cateva momente imaginandu-te facand totul perfect, exact asa cum iti doresti sa fie. Imagineaza-ti toate detaliile: de exemplu cum ii propui partenerei sa faceti dragoste, cum nivelul de excitare creste, cum o rogi pe partenera sa opreasca si sa reia stimularea, etc. Aceasta repetitie mentala desi ia numai cateva secunde poate fi foarte utila. Este exact ceea ce fac marii jucatorii de fotbal inainte de a executa o lovitura de la 11 metri sau jucatorii de golf inainte de a lovi o minge. De exemplu daca esti gata ca impreuna cu partenera sa exersati, poti sa inchizi ochii si sa faci acest exercitiu mental chiar la locul faptei, sau poti merge in alta incapere.

Exercitiul de concentrare D :

In fiecare zi, de preferinta imediat inainte de trezire sau chiar inainte de culcare, imagineaza-ti pentru cateva secunde cat de bine te vei simti odata ce vei ajunge sa controlezi ejacularea.

Exercitii respiratorii pentru controlul ejacularii

O respiratie buna poate ajuta la dezvoltarea controlului ejacularii. Mai concret, cateva respiratii profunde pot reduce excitarea/tensiunea care precede ejacularea rapida. Este necesara o respiratie profunda, nefortata si relaxanta. Din pacate cei mai multi dintre noi nu respiram in felul acesta. Daca rogi pe cineva sa-ti demonstreze o respiratie profunda vei constata ca cel mai probabil va fi mai tensionat, isi va incorda pieptul si mushii umarului si uneori gatul si muschii bratului si chiar isi va tine respiratia (ceea ce face pe oricine mai tensionat).

Pentru a respira profund nu trebuie incordati muschii, iar in timpul inspiratiei trebuie umflat abdomenul si nu toracele. Astfel daca pui o mana pe abdomenin momentul respiratiei, vei observa ca stomacul devine mai proeminent cu fiecare inspiratie si coboara cu fiecare expiratie. Daca nu esti obisnuit cu acest gen de respiratie vei avea nevoie de putina practica pentru a o deprinde. Nu uita ca scopul acestei respiratii este relaxarea. Tine o mana pe abdomen pentru a fi sigur ca bombeaza cu fiecare inspiratie si incearca sa nu incordezi nici un muschi.

Odata ce te-ai obisnuit, este o idee buna sa practici cat mai des posibil. Incearca sa respiri profund de cateva ori dupa ce opresti stimularea in cadrul stimularii manuale sau exercitiilor cu partenera. In timpul actului sexual vei avea nevoie de putina practica pentru ca tendinta este sa respiri din ce in ce mai superficial pe masura ce esti mai excitat. Cu ceva practica majoritatea barbatilor pot depasi aceasta tendinta si pot respira profund si relaxant.

sursa:
http://www.seximus.ro/articole/ejaculare_precoce_3.php


Alea iacta est !
 
Forum » Riddick University » Men's World » Ejaculare precoce - exercitii pentru controlul ejacularii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024