Thursday, 2024-04-25, 23:52:40
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Tratamente ejaculare prematura
Tratamente ejaculare prematura
riddickDate: Tuesday, 2010-12-14, 21:47:33 | Message # 1
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Exercitii pentru prevenirea ejacularii

Pentru ca sa eviti acest cerc vicios, poti practica câteva exercitii de unul singur sau cu partenera.
* O respiratie buna poate ajuta la dezvoltarea controlului ejacularii. Mai concret, câteva respiratii profunde pot reduce excitarea/tensiunea care precede ejacularea rapida. Este necesara o respiratie profunda, nefortata si relaxanta.
* Daca te vei masturba, cu câteva ore înainte de a face dragoste, ai sa ejaculezi mai greu.
* Alege împreuna cu prietena ta o pozitie în care sa stai culcat pe spate. Aceasta îti va permite sa înveti sa te stapânesti mai bine. Trebuie sa stii ca, faimoasa pozitie numita a misionarului, este cea mai "periculoasa", prezentând un plus de dificultate în ceea ce priveste mentinerea erectiei fara ejaculare.
* Atunci când dorinta de ejaculare devine prea puternica, foloseste tehnica squeezing: te retragi în momentul în care simti ca esti pe punctul sa ejaculezi. Partenera sau chiar tu strângi cu putere glandul (între degetul mare si aratator), apasând tare pe coroana si pe ata preputiului. În acest moment, trebuie sa se produca o dezumflare a penisului. Strânge tare, fara sa te misti, timp de câteva secunde. Îti va trece senzatia de ejaculare si vei putea continua sa faci dragoste. Poti repeta aceasta operatie o data sau de doua ori.
Adopta pozitia Andromaca, prin niste penetrari statice, ca sa te antrenezi pentru a prelungi durata actului sexual. Când simti ca esti aproape sa ejaculezi, poti relua tehnica squeezing, reluând apoi treptat miscarile de coit, la început singur, apoi numai partenera si în sfârsit, amândoi. Acest antrenament nu va da roade de prima data, însa în mod repetat, ar trebui sa-ti permita obtinerea unui control, din ce în ce mai mare si în felul acesta, practicarea oricarei pozitii.
* Ejacularea poate fi întârziata prin tehnica chineza de " coborâre a testiculilor": se prinde scrotul între testiculi între degetul mare si aratator al mâinii stângi si se trage înspre genunchi, atunci când ejacularea este iminenta.
* O alta varianta a cestei tehnici este urmatoarea: se formeaza un inel între degetul mare aratator, "inelul" trebuie plasat pe scrot între testiculi si perineu; cand ejacularea este iminenta se îndeparteaza testiculii de perineu.
* O tehnica chinezeasca de oprire a ejaculari recomanda introducerea penisului într-un vas cu apa rece aflat la îndemâna, atunci când se apropie momentul ejacularii.
* Ejacularea poate fi amânata prin diminuarea sensibilitatii tactile a glandului, aplicând unguente (anestezina, xilocaina); acestea se aplica mai ales pe partea inferioara a glandului, la nivelul frâului preputiului. Pentru a nu produce anestezia organelor genitale ale partenerei, se recomanda sa se aplice un prezervativ. Hiperstezia glandului poate fi diminuata utilizând prezervativul. Uneori chiar si doua.

sursa:
http://www.elixir.ro/domenii.php?mnu=334


Alea iacta est !
 
ninnaDate: Friday, 2011-01-07, 17:31:30 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Cum sa eviti problemele de ejaculare prematura

Probabil s-a intamplat sa ai orgasm inaintea partenerei. Data viitoare incearca sa previi ejacularea prematura cu aceste tehnici.

Cum sa previi ejacularea prematura inainte sa apara

Barbatii sunt stimulati de anumite pozitii sexuale mai mult decat de altele. Acest lucru este limpede ca lumina zilei, ceea ce inseamna ca pot termina mai repede in unele pozitii decat in altele. Dar atentie, pozitiile pe care un barbat le prefera nu sunt neaparat cele in care are cele mai multe probleme in a incerca sa contracareze ejacularea prematura.

Cele mai mari probleme in acest domeniu ar putea fi prezentate de pozitia in care partenera sta deasupra deoarece ea este responsabila atunci. Acest lucru inseamna ca ea stabileste ritmul, profunzimea si salbaticia penetrarii si barbatul gaseste astfel dificil sa isi impiedice orgasmul, cu exceptia cazului in care o opreste prinzand-o de fund si spunandu-i sa ia o pauza daca nu vrea sa se termine toata povestea atunci si acolo.

Iti sugeram schimbarea pozitiei in schimb. Alege o pozitie care este mai potrivita pentru tine, o pozitie in care tu stabilesti ritmul si adancimea penetrarii. Deoarece schimbarea pozitiilor intr-o singura intalnire sexuala face experienta mult mai interesanta, partenera ta nu se va plange prea mult, asa ca nu-ti face griji si schimba pozitia imediat ce este necesar.

Un sentiment de panica poate aparea daca schimbi pozitia imediat inainte de orgasmul ei, ceea ce ii poate prelungi orgasmul si o poate supara. Daca iti cunosti partenera bine si poti simti atunci cand se apropie de orgasm, nu e nici o problema, puteti termina amandoi in acelasi timp si nu trebuie sa iti faci griji ca ai terminat prea repede. Cateva contractii sunt de obicei suficiente in astfel de cazuri si orgasmul ei va aparea, chiar daca tu esti deja pe cale sa explodezi.

Nu doar contra ejaculare prematura, prelungeste-o

Cea mai buna pozitie pentru a schimba pozitia este vechea "doggy style", in care partenera sta in genunchi si sprijinita in coate, iar tu in genunchi in spatele ei, de unde poti controla toata actiunea. In acest fel cu siguranta poti prelugi experienta sexuala.

Chiar daca ai fost aproape de momentul culminant cand ea a stat deasupra, pozitia doggy style iti va da un nou entuziasm si o noua energie si nu vei mai avea nevoie sa incerci sa contrezi ejacularea prematura. Multi barbati fac o greseala pentru ca nu stiu ca isi pot mentine orgasmul, ca nu trebuie sa se dea batuti si sa termine in momentul in care simt ejacularea apropiindu-se.

Trebuie sa te concentrezi, sa te opresti putin, sa te calmezi si usor-usor sa te obisnuiesti cu sentimentul vaginului. Atunci cand excitarea introductiva, care este intotdeauna mare, se diminueaza putin, poti obtine placere mai indelungata, si astfel iti vei putea mentine ejacularea suficient de mult, cat sa ii dai si partenerei posibilitatea sa ajunga la orgasm.

Chiar si pozitia misionarului creeaza probleme

Multe femei prefera pozitia misionarului deoare le place sa fie foarte aproape de partenerii lor in timpul actului sexual. Aceasta pozitie permite, de asemenea, saruturile constante si presiunea asupra osului pubian si clitorisului. Dar exact acest lucru poate cauza barbatilor probleme in a-si mentine orgasmul. Ei sunt excitati de apropierea femeii pe care o iubesc.

De aceea sfatuim femeile sa nu insiste intotdeauna cu aceasta pozitie si sa permita partenerilor sa schimbe pozitiile cand apare dorinta. Este de fapt mai mult o nevoie decat o dorinta daca barbatul vrea sa isi contracareze ejacularea prematura.

O solutie poate fi daca barbatul se ridica putin deasupra partenerei si se sprijina in brate, astfel incat corpurile voastre sa nu mai fie atat de aproape si partenera sa isi poata folosi mana pentru a-si stimula clitorisul. In acest fel obtineti o pozitie a misionarului usor modificata in care poti sa-ti mentii ejacularea ceva mai mult.

Sa nu uitam ca daca femeile stiu cand barbatii lor incearca sa contracareze ejacularea prematura ele nu ar trebui sa ii stimuleze suplimentar.

sursa:
http://www.sexgen.ro/el....7444666


 
Forum » Riddick University » Men's World » Tratamente ejaculare prematura
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024