Thursday, 2024-04-25, 00:11:59
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Marimea conteaza ?
Marimea conteaza ?
maximusDate: Wednesday, 2010-06-23, 20:10:47 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
O intrebare veche de cand lumea ...

Marimea penisului o intrebare care preocupa multi adolescenti si pe cei trecuti de adolescenta de multe ori. Nu este o intrebare care sa tina de cultura si de gradul de informatii despre propriul corp ci este mai curand o preocupare emotionala si afectiva care are multiple rezonante inconstiente.

De obicei tendinta este de a da un raspuns care sa spuna ceva, oricum nu cifre ci cuvinte de incurajare. Ce oare vizeaza aceasta incurajare?

Tema din aceasta intrebare apartine preocuparii privind masculinitatea si poate sa fie privita din perspectiva apartenentei la sexul masculin. Penisul este un organ masculin, prin a avea penis se constituie o apartenenta la sexul masculin. Un baiat stie ca e baiat, I se explica cum fac baietii pipi si cum faptul ca are penis il face sa fie diferit de fete. Si atunci apare intrebarea: cum apartin sexului barbatesc sau mai curand “cat de masculin este?”.

Intrebarea nu se refera daca un baiat e baiat ci cat de barbat este. Si cum orice intrebare pentru a putea sa dea un rapsuns are nevoie de o unitate de masura am putea propune centimentrul ca unitate de masura a masculinitatii? Nu mi se pare ca acest drum duce prea departe. Sa retinem aspectul comparativ presupus de aceasta ipoteza si sa incercam o alta abordare.

Ca urmare avem aceasta perspectiva comparatorie:

- Cum esti in relatie si in comparatie cu ceilalti baieti din generatia ta?
- Cum poti sa fii perceput de sexul feminin ca barbat?

Intrebarea din aceasta perspectiva depaseste cadrul restrans al aritmeticii care lucreaza cu cifre si devine o intrebare utila in evolutia psihologica a oricarei persoane.

Intrebarea daca marimea conteaza este superflua pentru ca ea evidentieaza aceste doua aspecte iar din ele se pot trage multe concluzii.
Raspunsul pe care vi-l propun la aceasta intrebare este de a il inlocui cu aceste doua mari intrebari care vizeaza apartenenta la sexul masculin:

-cum esti in concurenta cu ceilalti barbati / baieti
-cum este perceputa sexualitatea si masculinitatea ta de femei / fete.

Ati raspunde prin doua intrebari la o singura intrebare poate sa fie mai util decat un raspuns matematic care nu reprezinta mare lucru. Intrebarea nu este intamplatoare si o alta intrebare pe care ti-o poti pune este:
-de ce oare ma preocupa dimensiunea penisului?

haha


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
ninnaDate: Sunday, 2010-06-27, 19:27:23 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
De ce marimea penisului nu conteaza ?
ni se raspunde in randurile urmatoare ..

Despre mărimea penisului şi cat de mult contează ea au apărut tot felul de mituri. Totuşi specialiştii sunt de părere că ar trebui să ne gândim înainte de a afirma că dimensiunea organului sexual masculin este o condiţie ca sexul să fie satisfăcător.

Specialiştii au ajuns la concluzia că pentru femei, mărimea penisului bărbatului chiar nu contează. Bineînţeles, nu vorbim aici despre cei al căror penis are nu mai mult de doi centimetri.

Iată câteva motive pentru care mărimea nu contează:

O porţiune de două treimi din vagin nu are terminaţii nervoase

Vaginul posedă doar câţiva centimetri care sunt responsabili pentru plăcerea simţită în timpul actului sexual. Dacă femeile simt doar pe o porţiune de 7 centimetri, ce diferenţă poate fi simţită atunci când penisul are 12 sau 20 de centimetri?

Dimensiunea contează mai puţin, tehnica mai mult

Sunt foarte mulţi masculi bine dotaţi care sunt extrem de nepricepuţi, la fel cum sunt şi foarte mulţi bărbaţi care chiar dacă nu excelează la capitolul dimensiuni pot face minuni prin tehnică. Deşi nu se poate generaliza, sunt foarte mulţi cei care cred că, doar pentru simplu motiv că au un penis foarte mare, nu mai trebuie să facă niciun efort pentru a-şi satisface partenera. Un act sexual reuşit nu este condiţionat de dimensiunea organului masculin.

Actul sexual cu un partener ce posedă un organ genital mare poate fi dureros

Durerea şi disconfortul pot fi senzaţii mult mai des întâlnite atunci când partenerul are un penis mare.

Foarte multe femei nu reuşesc să ajungă la orgasm doar prin penetrare

Cele mai multe femei nu reuşesc aă ajungă la orgasm fără stimulare clitotoridiană, aşa că şi bărbaţii "mai puţin dotaţi" se pot descurca de minune în a-şi satisface partenera.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....45.html


 
riddickDate: Wednesday, 2010-08-04, 15:50:45 | Message # 3
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Dimensiune penis - povestea cu "Marimea conteaza" ...

Vreau sa imi cumpar o pereche noua de pantofi. Nu conteaza daca chiar am nevoie sau este numai o toana. Intru in magazin si ma uit (discret) la oferta. O pereche imi pare buna fiindca se potriveste cu toamna de afara - ceva mai solida, fara gaurele, impermeabila. Continui sa ma uit si sa aleg in gand. Alta pereche mi se potriveste la perechea de pantaloni de catifea reiata pe care mi i-am cumparat mai alaltaieri, sunt finutzi, sobri si eleganti. Si mai vad o perche care mi se pare buna din toate punctele de vedere dar este (putin) cam scumpa ...

Pana la urma ma hotarasc sa probez cea sobra si eleganta care mi se potriveste cu pantalonii. Zambesc, "Va rog ...", o probez si ... la dracu', dreptul imi este cam larg, cer si stangul - la fel, daca nu cumva si mai si - nu mi se potriveste. Acelasi model dar ceva mai "stramt" nu au. Daca purtam 43 era o afecere. Renunt si imi indrept atentia catre cea solida, de toamna. Zambesc, "Va rog ...", probez si ... ma stange de merg schiop - nu mi se potriveste. Daca purtam 41 era o realizare. Renumt. Acelasi model dar ceva mai "larg" nu au. Nu-i nimic, nu ma dau batut ! Zambesc, "Va rog ...", o cer pe cea care mi se potriveste din mai multe puncte de vedere dar are un pret pe care (pe moment) il consider cam dificil de acceptat. Probez ... hei, da' asta imi vine ca turnata ... ma fatzai putin de colo pana colo ca sa fiu sigur ca "tine si la mers" ... tine. Dar ce fac cu pretul ? ma gandesc ca daca totusi vreau asa ceva este cazul sa fac si eu un efort, un sacrificiu. Fie, ma uit daca am pretul in buzunar, daca mi-l permit. "Va rog, as vrea sa raman cu aceasta". O iau si plec. Mi se potriveste, sunt multumit de alegere.

Ce faceam daca aveam nr. 43 la picior ? - ramaneam cu prima. Dar eu am 42 si daca ma inversunam sa o cumpar pe ea eram cu niste "barci" in picioare. Puteam sa imi pun niste vata in varf ... ridicol. Daca aveam 41 ? - ramaneam cu a doua. Dar eu am 42 si daca totusi ma inversunam sa o cumpar imi facea rani de nu mai stiam de mine. Puteam sa merg cu degetele "chircite" ... ridicol. Asa eu am nr. 42 si pana la urma am gasit ceva care mi se potriveste, am dat un pret pe care il pot suporta si sunt multumit de mine si de cea ce am. Si tot 42 am la picior si nu sunt deloc ridicol si o port cu placere.

Nu trebuie sa ma inghesui sa cumpar din raftul deasupra caruia scrie 44 doar ca sa se vada ca "traiesc pe picior mare", nu trebuie sa ma inghesui la raftul cu nr. 40 doar ca sa par finutz. Eu am acum nr. 42 si asta este. Nu imi fac sange rau daca altii poarta 40 sau 44. EU port 42 si trebuie sa imi gasesc o pereche cu care sa ma simt bine, sa mi se potriveasca la ceea ce mai am in garderoba, sa aiba si un pret pe care sa mi-l pot permite. Caut si daca mi se potriveste perechea raman cu ea. Treaba e ca daca imi vine ca turnata si pe deasupra este si scumpa am grija maaaare de ea fiindca nu intordeuna pot gasi ceva care sa mi se potriveasca.

Ar mai fi ceva de adaugat ... trebuie sa recunosc un lucru : tare imi mai place sa probez pantofi.

link:
http://www.seximus.ro/articole/dimensiune_penis.php


Alea iacta est !
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 20:09:15 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Mare sau mic, tu esti multumit?

Lungimea si grosimea propriului penis este un subiect destul de delicat in randul barbatilor.

Mai ales ca abia jumatate dintre ei sunt multumiti cu dimensiunile din dotare.

Cel putin aceasta este concluzia unui sondaj online, realizat de o publicatie americana. Daca ar sti insa ca, de partea cealalta, femeile sunt destul de multumite de "oferta" lor, discutiile pe aceasta tema nu si-ar mai avea rostul!

Potrivit datelor unui sondaj la care au participat 52,031 de heterosexuali, barbati si femei, doar 55% dintre barbati sunt satisfacuti de ce au in pantaloni, in timp ce 85% dintre femei sunt multumite de dotarile partenerilor lor.

Studiul mai arata ca barbatii au tendinta de a-si subestima marimea propriului penis, raportandu-se la o valoare medie imaginara, mult peste cea care este in realitate.

Care sunt dimensiunile medii?
Lungimea medie a unui penis (in erectie) este de 12,5 - 15 cm, valorile putand varia insa intre 10,7 - 19,1 cm. In ceea ce priveste circumferinta (grosimea) penisului, media este de 12,3 cm. Mic sau mare, exista avantaje si dezavantaje de ambele parti. Hai sa vedem care sunt acestea!

Penis mic

1. Avantaje
- dimensiunea ii permite sa stimuleze punctul G la fiecare contact intravaginal;
- in caz de erectie in locuri publice nu isi pune posesorul intr-o situatie penibila pentru ca nu este foarte evident pe sub haine;
- femeile prefera astfel de exemplare cand fac sex oral, pentru ca nu creeaza dificultati;
- sexul anal este mai simplu.

2. Dezavantaje
- primul dezavantaj este de ordin psihic, intrucat creeaza frustrare, sentimente de inferioritate;
- nu atinge colul uterin in timpul contactului intravaginal;
- unele femei nu il simt inauntrul lor in timpul contactului.
- este dificil sa faci fata anumitor pozitii sexuale, cum ar fi cea in picioare.

Penis mare

1. Avantaje
- satisface pe deplin majoritatea femeilor;
- atinge colul uterin si stimuleaza uterul in timpul contactului sexual;
- in timpul contactului intravaginal, labiile sunt intinse la maximum, fiind astfel stimulat si clitorisul;
- poate genera orgasm profund;
- face fata oricarei pozitii sexuale, din orice unghi si la orice adancime.
- excita instantaneu cele mai multe dintre femei.

2. Dezavantaje
- poate provoca ruptura de vagin;
- presiunea constanta asupra colului uterin poate fi dureroasa si daunatoare;
- poate rani (irita) labiile si clitorisul prin presiune;
- este dificil de mascat in caz de erectie in public;
- nu stimuleaza punctul G;
- stimularea manuala ia mai mul timp, iar sexul oral este dificil pentru o femeie (creeaza senzatii de sufocare si voma daca ajunge pana in gat);
- nu ofera senzatii placute in orice pozitie (uneori penetrarea este prea adanca si prea dureroasa);
- cu cat e mai mare, cu atat mai slabe sunt sansele de a reusi penetrarea anala.

Iata, asadar, inca o lectie despre dimensiunea penisului. De data aceasta pentru femeile care au fantezii cu anaconde care sa le penetreze vaginul, precum si pentru cele care poarta lupe in gentile lor, pe langa produsele cosmetice uzuale. Nu-ti face griji. Fiecare penis are personalitate proprie, indiferent cum arata atunci cand este in erectie.

sursa:
http://www.sexgen.ro/el/mare-sau-mic-tu-esti-multumit-5306212


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Friday, 2010-08-20, 14:56:14 | Message # 5
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ai un penis mic? Si ce daca?!

Crezi ca ai un penis mic? Nu are nici o importanta, poti sa satisfaci orice femeie, oricat de pretentioasa ar fi ea.

Majoritatea barbatilor sunt deseori stresati din cauza dimensiunii penisului lor. Este suficient de lung si de gros? Femeilor le place? Ar prefera unul mai mare? Adevarul este ca, spre deosebire de barbati, majoritatea femeilor nu se preocupa in privinta penisului. Ele sunt mai degraba ingrijorate de un penis mai mare decat de unul de dimensiuni medii sau chiar mic.

Afla cum sa-ti satisfaci partenera si sa o ajuti sa ajunga la un orgasm incredibil in ciuda faptului ca ai un penis mic. Acest lucru iti va impulsiona increderea in tine si pentru prima data in viata ta nu iti vei mai face griji in privinta dimensiunii penisului tau.

In pat, femeilor le plac un barbat care le asculta
Asta, bineinteles, nu inseamna ca trebuie sa fii o "fetita". Dimpotriva. Poate fi chiar excitant pentru o femeie daca barbatul preia initiativa actului sexual si o surprinde cu ceva imprevizibil si palpitant. Este un fapt incontestabil ca femeilor le plac barbatii care le acorda atentie nevoilor si dorintelor lor, barbatilor care le fac sa innebuneasca de placere mai degraba decat barbatii cu un penis mare.

Inca nu te-ai convins? Poate te razgandesti dupa ce auzi ca cele mai populare produse vandute intr-un sex shop sunt dildo-urile si vibratoarele de marime medie, in timp ce cele gigantice raman neatinse pe rafturi.

Deci, in loc sa te concentrezi pe marimea penisului, incepe sa acorzi atentie tehnicilor tale sexuale. De exemplu, femeilor le place sa fie stimulate prin cuvinte in timpul actului sexual. Unele sunt excitate de plesniri usoare (sau mai tari) pe fund sau de ciupirea sfarcurilor. Cel mai bine este sa descoperi ce o excita pe iubita ta si sa introduci acele elemente in viata voastra sexuala.

Gaseste-i punctul G
Desi oamenii de stiinta inca nu sunt complet de acord daca exista un punct G sau este doar un mit, nu iti vei face nici un rau incercand sa il gasesti (presupunand ca exista, bineinteles).

Daca ai un penis mic, nu inseamna ca nu te poti bucura de penetrare si ca nu puteti ajunge amandoi la un orgasm extraordinar. Dimpotriva. Exista anumite pozitii sexuale care sunt perfecte pentru barbatii care au un penis mic. Acestea iti permit sa ii stimulezi punctul G cat mai bine posibil, ceea ce ii poate da fiori extremi de senzuali partenerei tale.

Pe de alta parte, aceleasi pozitii pot fi dureroase pentru ea daca penisul tau este prea mare. Una dintre aceste pozitii sexuale este, spre exemplu, cand stati amandoi in genunchi si o penetrezi de la spate sau cand o penetrezi pe la spate din picioare.

Fii increzator in pat
Daca vrei sa fii atractiv sexual pentru partenera ta, nu e suficient sa stapanesti toate tehnicile sexuale si abordarile care ar trebui sa iti ajute partenera sa ajunga la orgasm. Indiferent cat de priceput esti sau cat de mare este penisul tau, probabil nu vei avea nici un succes daca nu iti place corpul tau si nu ai o imagine pozitiva despre tine. Da, stim, ai mai auzit-o de un milion de ori, dar este adevarat. Nivelul de incredere in tine este ceea ce o detemina pe ea sa se simta atrasa de tine. Daca nu stai in fata ei ca un barbat adevarat, mai degraba se va plictisi decat sa fie excitata.

De multe ori acesta este un cerc vicios - iti lipseste increderea in tine ca nu ii poti oferi un orgasm, astfel ca stima de sine scade si mai tare - si continua asa la nesfarsit. De aceea, trebuie sa incepi sa schimbi lucurile de astazi. Incearca sa aduni cat mai multe informatii posibile si testeaza-le usor-usor in dormitor. Daca nu reusesti de prima sau a doua oara, nu inseamna ca esti un caz pierdut. Adevarul este ca nimeni nu s-a nascut un amant desavarsit, devii unul practicand si invatand din greseli.

sursa:
http://www.sexgen.ro/el/ai-un-penis-mic-si-ce-daca-6959290


Alea iacta est !
 
rhemaxosDate: Saturday, 2010-08-21, 22:48:23 | Message # 6
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Marimea conteza sau nu ?
Priviti totusi acest videoclip ..



 
yasashDate: Saturday, 2010-08-21, 22:56:21 | Message # 7
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
@rhemaxos
am mai gasit inca 2 clipuri foarte interesante ...

si

vizionare placuta tongue


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
riddickDate: Saturday, 2010-10-16, 20:17:18 | Message # 8
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Mărimea penisului nu influenţează performanţa

Mărirea penisului: bună pentru imagine, nu pentru perfomanţă

Pentru a-şi impresiona partenerele, mulţi masculi vor să-şi alungească „organul”. Cu 1.300 de euro se simt mai bărbaţi, însă medicii spun că operaţia nu creşte performanţele.

Sursa: RĂZVAN VĂLCĂNEANȚU - „Mărimea contează”, spun unii atunci când vine vorba despre dimensiunea organului sexual bărbătesc. Andreea, o studentă de 20 de ani, zice că e importantă şi mărimea, dar „cel mai mult contează chimia dintre parteneri. Pentru mine, asta e cu adevărat esenţial”.

Doctorul Florin Juravle, medic primar în chirurgie plastică şi estetică, îi dă dreptate. „Poa’ să fie mică, da’ să atingă acolo unde trebuie”, zâmbeşte hâtru medicul de 40 de ani.

Chirurgul a operat peste 40 de pacienţi, care şi-au dorit nespus să-şi mărească bărbăţia fie şi cu câţiva centimetri. Unii aveau realmente nevoie, alţii o făceau doar din trun complex de inferioritate. Puţină lume ştie, însă, că prelungirea chirurgicală a penisului e mai mult pentru impresia artistică. Oferta fizică din dormitor e cam tot aia. Ce te faci însă când cererea e mai mare?

„Complexul vestiarului” te poate împinge la cuţit

„Sunt mulţi astfel de pacienţi. Însă, doar unul din zece are cu adevărat nevoie, sau e suficient de motivat să ajungă la «cuţit»”, explică dr. Florin Juravle, chirurg estetician la clinica de profil „Carezone”, din Bucureşti.

„90% sunt între 30 şi 40 de ani, căsătoriţi şi cu copii, chiar. Ajung la mine din cauza aşa-numitului «compex de vestiar»”. Adică, în adolescenţă au constatat că dimensiunea organului din dotare era mai mică decât a majorităţii colegilor. Sindromul poate rămâne toată viaţa. La fel cum unele femei îşi măresc sânii, nu neapărat de nevoie, şi bărbaţii îşi doresc să scape de acest complex. Nu este necesar avizul unui medic psihiatru. Evident, dacă vine unul care are un penis de 20 de centimetri şi-mi spune că-l vrea mai mare, îl voi refuza. Eu operez pacienţi care au realmente nevoie de ajutorul meu”, intră în subiect plasticianul.

Şapte centimetri, suficienţi pentru procreere şi chiar pentru plăcere

Ce înseamnă un falus normal, care e dimensiunea standard şi până unde poate ajunge sunt întrebările pe care orice bărbat şi le-a pus măcar o dată.

„Se spune că un penis de şapte centimetri e suficient pentru un act sexual eficient şi procreere. La fel şi pentru plăcere...”, spune chirurgul.

Nu există statistici reale despre dimensiunea medie a semeţiei bărbăteşti şi nici despre cea maximă. „Minimul e de zero centimetri! Oricum, erecţia la persoanele cu penisuri lungi e mai dificilă. În activitatea mea am întâlnit bărbaţi cu probleme de dinamică sexuală şi de erecţie care îşi închipuiau că, mărindu-şi dimensiunea sexului, vor scăpa de problemă. Practic şi-o agravau”, explică dr. Juravle.

Dezvăluirea medicului contrazice vechea şi hazlia prejudecată cum că „penisurile se împart în trei categorii: normale, mari şi imense. Ce nu intră în cele trei varietăţi nu se ia în considerare!”.

Secţionarea ligamentului suspensor şi scoaterea grăsimii

Singura tehnică reală, chirugicală, de alungire a penisului este aceea a secţionării ligamentului suspensor. Ligamentul cu pricina susţine baza „agregatului”.

„Se câştigă între unu şi patru centimetri, în funcţie de dimensiunile ligamentului şi conformaţia abdomenului. Dezavantajul e că, în erecţie, penisul nu va mai fi ridicat, ci va avea o poziţie orizontală”, dezvăluie doctorul.

Costul operaţiei e destul de piperat: 1.300 de euro. „Un centimetru, în realitate, e un kilometru în mintea ta. Avantaj pentru posesori...”, se distrează medicul. Umblă vorba că un tânăr şi cunoscut politician a apelat la această metodă, după ce nevasta a fugit cu naşul lor de cununie.

Făloşenia ţi se mai poate lungi, dacă eşti mai plinuţ, ca să nu spunem obez, cu trei-patru centimetri, prin scoaterea grăsimii sau a pielii în exces de pe burtă. Dezavantaje nu sunt, ci doar preţul plătit: între 1.500 şi 2.000 de euro, în funcţie de cantitatea de grăsime înlăturată.

Vin la consultaţie doar bărbaţii singuri

Implantul de penis, adică proteza din silicon, e folosit doar în cazul celor cu probleme de erecţie. E vorba despre o pompiţă care umple proteza implantată cu ser fiziologic. Procedeul e costisitor: 2.000 de euro.

„Dar, dacă eşti impotent, merită!”, punctează specialistul. Dezavantajul e că implantul e în interiorul „instalaţiei”, unde mai pui că trebuie să dai la pompă înainte. Dar ce nu face omu’ la nevoie... Alungirea podoabei masculine e doar o parte a meseriei. Îngroşarea «odorului» are şi ea rostul ei. Aici, tehnica e de adăugare de grăsime sub piele.

„Se recoltează 20- 30 de grame de grăsime de pe burtă, picioare sau coapse şi se introduce pe organ. O parte se va resorbi, dar restul rămâne pentru totdeauna!”, intră în detalii Florin Juravle. Dacă îngroşarea e «palpabilă», prelungirea e doar pentru decor“. La mine n-au venit niciodată cupluri la consultaţie cu această problemă. Numai bărbaţii singuri. Oricum, dacă la implantul de sâni, din zece paciente se operează nouă, aici procentul e inversat. Toate alungirile sunt doar pentru aspectul în repaos. În erecţie, mărirea e nesemnificativă. Eu le explic pacienţilor că se îmbunătăţeşte doar imaginea, şi nu performanţa actului sexual”, mărturiseşte franc dr. Juravle.

Cu alte cuvinte, o să ai doar mai multă încredere în tine şi nu ce grozăvenie îţi închipuiai că o să posezi în pantaloni.

„Un centimetru, în realitate, e un kilometru în mintea ta. Avantaj pentru posesori. (..)”
FLORIN JURAVLE, chirurg estetician

MINCIUNA DIN SPAM

Pastilele cu reclama pe net nu sunt pentru mărire

Toti posesorii de e-mail personal au constatat că sunt asaltaţi de spamuri care te agresează cu oferte la te miri ce tablete, alifii sau maşinării care îţi vor îmbunătăţi, chipurile, dimensiunea penisului sau calitatea actului sexual.

„Nicio pastilă pentru îngoşarea sau alungirea penisului, a căror reclamă o găseşti pe internet, nu este eficientă. Sunt ori suplimente nutritive, ori pentru stimularea «efectului Placebo». Pe site-urile respective se spune că sunt pentru mărire, dar, când te uiţi pe detalii, vezi că se referă la erecţie şi la întârzierea ejaculării”, e sceptic chirurgul estetician.

Şi tot el adaugă: „Cea mai veche şi mai folosită metodă nechirurgicală de alungire e atârnarea de greutăţi. E, normal, cea mai ieftină şi la îndemâna oricui. Dar nu ştiu să aibe vreo eficienţă”.

surse:
http://www.libertatea.ro/stire....31.html
http://www.evz.ro/detalii....31.html


Alea iacta est !
 
lussyDate: Sunday, 2010-12-26, 19:00:47 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Află ce personalitate are în funcţie de mărimea penisului său

Există vreo legătură intre mărimea penisului unui bărbat şi modul său de a acţiona şi de a privi viaţa? Unii spun că da. Mai exact, redactorii de la askmen.com au stabilit o listă cu asemănări între personalitatea unui tip şi bărbăţia sa.

Un bărbat care are penisul mare va fi mai leneş din fire. Preferă să fie cucerit şi dădăcit, deoarece crede că i se cuvine orice. Are nişte instincte de "om al peşterii" care e puternic dar bădăran. Îi place să stea degeaba pe canapea şi să i se aducă totul de-a gata, lângă el.

Pe de altă parte, un tip care nu se prea poate lăuda cu dimensiunile organului său va încerca să compenseze acest lucru printr-o viaţă activă şi printr-o carieră de invidiat. Majoritatea bărbaţilor cu penisul mic încearcă să-şi impresioneze potenţialele partenere printr-un caracter deschis, simţul umorului şi o situaţie financiară bună.

Dacă penisul lui are între 12 şi 13 centimetri, fiind de mărime medie, ai de-a face cu un tip mediocru, care nu iese în evidenţă, dar dacă reuşeşti să îl cunoşti, vei avea parte numai de surprize plăcute. Pentru el, lucrurile se leagă pe măsură ce se întâmplă, nefiind nici foarte incisiv, nici foarte bleg, ci luând viaţa bucată cu bucată.

În schimb, bărbaţii care se cred într-adevăr centrul universului, sunt aceia care nu cred în lungime, ci în grosime. De obicei sunt foarte egocentrişti, narcisişti şi superficiali.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....29.html




Juicy Pussy
 
maximusDate: Thursday, 2012-11-29, 18:28:47 | Message # 10
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
marimea .. conteaza sau nu ? ...

http://www.deviantclip.com/watch/try-to-blow-me-baby-if-you-can-mfB


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Sunday, 2013-01-27, 17:11:52 | Message # 11
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Big cooks movies
http://www.hqpornlinks.com/big-cock.shtml


Alea iacta est !
 
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-01-30, 20:11:59 | Message # 12
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
se pare ca unii au facut obiect de studiu din asta:

The Definitive Penis Size Survey

http://www.sizesurvey.com/


 
Forum » Riddick University » Men's World » Marimea conteaza ?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024