Thursday, 2024-04-25, 20:44:07
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Barbatii despre femei
Barbatii despre femei
ninnaDate: Saturday, 2013-03-09, 00:29:36 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Cinci lucruri pe care să nu i le spui iubitei dacă nu vrei să o enervezi

Unele secrete trebuie să le păstrezi numai pentru tine. Sunt cateva amănunte ale vieţii personale pe care un bărbat nu ar trebui, potrivit Frisky, să i le spună niciodată iubitei sale, fie că e vorba despre ce a făcut într-o noapte când a fost plecat la bere cu băieţii, fie că se referă la anumite aspecte ale fizicului prietenei sale.

1. Tipa de la striptease m-a făcut să mă simt extraordinar

Ai fost la striptease cu băieţii şi s-a întâmplat ca una dintre domnişoarele de acolo să îţi ofere un incitant dans în poală. Chiar dacă ai ajuns pe culmile plăcerii, ţi s-a părut cel mai tare lucru pe care l-ai trăit vreodată sau simţi tu nevoie să te lauzi cu aşa ceva, nu îi spune iubitei tale deoarece se va simţi înşelată, jignită şi va începe să creadă că nu o mai iubeşti. E de ajuns că ştie că ai fost la un club de striptease.

2. Blugii ei preferaţi îi fac fundul prea mare

Nu mai e nici un mister faptul că fetele sunt obsedate de modul în care arată şi, de cele mai multe ori, au impresia că sunt prea grase. Chiar dacă blugii pe care îi poartă îi fac fundul cam mare sau îi scot , într-un mod care nu o avantajează, formele în evidenţă, dacă în sfârşit e încântată de cum arată, nu îi spune pe un ton răutăcios: "Iubito, degeaba te admiri în oglindă, că nu îţi stă bine deloc!"

3. Îţi plac sânii mari sau fundurile bombate şi ea nu e dotată la capitolul ăsta

Îţi plac sânii mari. Cui nu îi plac? Dacă prietena ta nu excelează la acest capitol, nu îi repeta încontinuu că tu eşti mort după sâni imenşi, pentru că o să o faci să se simtă prost şi să dezvolte tot felul de complexe aiurea. Dacă nu eşti mulţumit de felul în care arată, caută-ţi altă iubită, nu o chinui pe cea cu care eşti acum. La fel, nu îi spune că ţie-ţi plac fundurile bombate şi mari când prietena ta nu e dotată din acest punct de vedere.

4. Îi spui că fosta iubită a fost mai bună la pat

Nu trebuie să o lauzi pe fosta ta iubită de faţă cu actuala. Mai ales când vine vorba despre performanţele din aşternut. În loc să-i reproşezi sau să vorbeşti cu jind despre faptul că fosta era extraordinară când făceaţi sex, mai bine încerci să aflii ce şi cum îi place noii tale prietene.

5. Nu o compara cu mama ta

E ceva genetic, probabil, dar nici unei femei nu îi place să fie comparată cu mama iubitului sau soţului şi, mai ales, să fie considerată inferioară acesteia: "mama găteşte mai bine", " mama se machiază altfel", "mama m-a învăţat că...". Dacă tot eşti atât de ataşat de mama ta, atunci ar fi bine să-ţi petreci timpul cu ea.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....45.html


 
maximusDate: Saturday, 2013-03-23, 18:59:53 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Lucruri... inofensive făcute de bărbaţi, care le deranjează pe femei

Bărbaţii au uneori talentul să le taie cheful femeilor prin tot felul de comportamente aiurea pe care ei nici măcar nu le sesizează. Revista americană Woman's Day a publicat şase ditnre aceste greşeli majore pe care le fac bărbaţii fără să fie conştienţi că au comis-o.

Nu sunt originali

Pentru orice eveniment important vin cu flori. Poate şi bomboane de ciocolată puse într-o cutie în formă de inimă. De Sfântul Valentin, Moş Nicolae, Iepuraşul de Paşte, ziua de nume. O fi un gest drăguţ, dar dacă apari cu flori şi ciocolată sau vreun animal de pluş cumpărat la întâmplare, femeile o să creadă că iubiţii lor nu îşi dau interesul pentru că nu le iubesc şi nu cred că merită să facă un efort. Aşa că, ar fi bine să încerce măcar o dată să fie şi ei originali.

Ridiculizează emisiunile preferate ale femeilor

Bărbaţii au uneori obiceiul să facă mişto de femei petnru că se uită la emisiuni penibile - potrivit lor -, "de fete" sau fără pic de acţiune, doar cu foarte mult romantism, lacrimi sau bârfe. Dacă nu vor să-şi pună iubitele în cap, ar trebui să înceteze, deoarece sunt femei şi din cauza asta adoră să piardă vremea în faţa televizorului uitându-se la emisiuni de acest gen. Doar nu o să se uite tot timpul la fotbal, filme de acţiune şi campionate de box?

Comandă în locul iubitelor

La restaurant, pentru că aşa cred ei că sunt cavaleri, unii bărbaţi comandă în locul iubitelor lor băutura şi mâncarea. Lucru extrem de deranjant. Femeile sunt capabile să comande mâncare şi băutură. În plus, ele ştiu ce vor să aleagă din meniu şi poate "bunătăţile" alese de bărbaţi nu le plac.

Nu plătesc nota la prima întâlnire

Prima întâlnire. Mergeţi la un restaurant scump şi la final bărbtul, deşi el a invitat-o pe femeie în oraş, împarte nota la doi. Nu e ceva strigător la cer, dar e de aşteptat să fie puţin cavaler şi să plătească el nota. Nu mereu, dar atunci demonstrează că e bărbat şi că e capabil să facă asta.

Nu au nici un plan

O invită în oraş joi, la ora nouă seara. Merge, o ia de acasă, după care întreabă: "Iubito, ce facem în seara asta?" Păi el a invitat-o şi apoi o întreabă? Dacă un bărbat invită o femeie în oraş, ar fi bine să se gândească unde să o ducă. E în regulă şi dacă o întreabă ce ar prefera să facă, dar nu aşa... o ia de acasă şi apoi stă cu mâinile în sân neştiind unde să meargă.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....60.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
izaDate: Thursday, 2013-03-28, 23:40:57 | Message # 3
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Trei lucruri pe care femeile singure nu vor să le audă

Nu e de ajuns că sunt singure pentru că se mai şi găseşte toată lumea să le dea tot felul de sfaturi. Este vorba despre femeile care nu au la momentul respectiv un iubit şi nici nu par să aibă noroc în a-şi găsi unul. Experta în psihologie Karin Anderson, de la Universitatea Concordia din Chicago, SUA, a realizat o scurtă listă cu lucrurile pe care nu trebuie să le spui niciodată unei femei singure.

Ar trebui să te străduieşti mai mult

Sună ca un fel de reproş, iar o femeie singură are nevoie de încurajări. Şi, fiind... singură, chiar încearcă să facă tot posibilul să-şi găsească pe cineva aşa că nu trebuie să fie alţii care să-i spună că nu se străduieşte îndeajuns pentru că se va demoraliza şi mai mult.

Ar trebui să te aranjezi mai mult

Bravo! E singură şi supărată iar tu vii şi-i spui că mai e şi urâtă, sau neatrăgătoare! Poţi să îi sugerezi o anumită ţinută sau o nuanţă de ruj, dar nu face din aspectul ei fizic un motiv pentru care nu se uită nimeni la ea. Astfel, nu se va mai simţi bine în propria piele şi în faţa unui posibil pretendent va crede că nu are nici o şansă.

Eşti prea mofturoasă

Nu îi spune că face mofturi şi că nu-i place nimeni. A fi singur nu e o crimă şi poate nu are sens să aibă standarde mai joase şi să fie cu cineva doar pentru a avea o relaţie. În plus, de ce să nu aştepte până când găseşte pe cineva de care chiar să-i placă? Dacă îi tot zici asta sunt şanse mari să înceapă o relaţie cu un bărbat faţă de care să nu fie atrasă şi să se simtă mai rău decât atunci când era singură.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....49.html


 
Forum » Riddick University » Men's World » Barbatii despre femei
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024