Friday, 2024-03-29, 09:16:41
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Marirea penisului pas cu pas - metoda taoista
Marirea penisului pas cu pas - metoda taoista
yasashDate: Sunday, 2013-03-10, 19:22:58 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Marirea penisului pas cu pas - metoda taoista

Fiind aşezat într-o poziţie comodă, frecaţi-vă palmele una de alta până ce se încălzesc, apoi prindeţi cu mâna dreaptă scrotul şi penisul. Cu măna stângă realizaţi 81 de mişcări circulare în sensul de mişcare al acelor de ceas chiar sub ombilic. Apoi schimbaţi mâinile şi direcţia de aplicare a mişcărilor circulare, în sensul invers de mişcare al acelor de ceas. Eventual va puteţi imagina un foc ce emană chiar din zona genitală.

În etapa a doua a tehnicii veţi realiza contracţia muşchilor anali, inclusiv a muşchiului pubococcigian (PC).

Nu uitaţi să vă relaxaţi complet între două contracţii şi să menţineţi contracţia cât mai mult timp cu putinţă.

După o luna de practică zilnică sau, în funcţie de efortul individual, chiar mai repede, veţi ajunge să controlaţi perfect musculatura anală. Acum puteţi realiza simultan cele două etape ale tehnicii. Veţi resimţi o senzaţie plăcută la baza coloanei vertebrale, senzaţie ce se va răspândi în tot corpul. Ea este rezultatul faptului că muşchii, contractându-se, realizează o uşoară presiune asupra prostatei.

Rezultatele practicii consecvente a acestui exerciţiu sunt: previne sau elimină problemele prostatei, hemoroizii, sterilitatea, impotenţa, ejacularea precoce. De asemenea, amplifică sensibilitatea la nivelul penisului şi poate genera chiar o mărire a dimensiunii capului penisului.

De fapt, acest mod de ridicare a energieie de la acest nivel poate deveni o intensă experienţă erotică, în care veţi simţi că faceţi dragoste cu tot Universul şi că, tototdată, aveţi acces la esenţa acestei experienţe sublime care este actul amoros.

sursa:
http://seductiatrupului.ro/sexuali....ta.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Marirea penisului pas cu pas - metoda taoista
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024