Thursday, 2024-04-25, 19:03:18
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Norme de igiena
Norme de igiena
nutzyDate: Saturday, 2013-03-23, 18:39:09 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Igiena intimă te fereşte de infecţii

Nu aplica parfumuri sau odorizante pe zona genitală

În cazul domnilor, igiena intimă e mult mai simplă. Cu toate acestea, în afara regulilor generale, ei trebuie să mai ţină cont de câteva lucruri:
• dacă nu au penisul circumcis, trebuie să cureţe zilnic zona de sub prepuţ (pielea care acoperă glandul), pentru că acolo se adună o substanţă albicioasă numită smegmă, care favorizează instalarea infecţiilor. Pentru a curăţa acea substanţă, trebuie decalotat penisul şi spălate glandul, corona şi zona de prepuţ. În timpul urinării, bărbaţii trebuie să decaloteze uşor penisul, iar după, să şteargă deschiderea uretrei cu hârtie igienică sau cu un şerveţel de unică folosinţă, ca să nu rămână nici o picătură de urină sub prepuţ. La cei care au circumcizie nu există această problemă.
• Spălarea testiculelor, a zonei perineale (porţiunea dintre scrot şi anus) şi a zonei anusului se face, ca şi la femei, cu un săpun cu PH neutru. Atenţie! Oricât vi s-ar părea de sexy, nu aplicaţi niciodată odorizante sau parfumuri pe aceste porţiuni.

Băieţi, nu forţaţi decalotarea

În cazul în care decalotarea penisului este dificilă, aşa cum se întâmplă la adolescenţi, nu forţa! Există riscul să nu mai poţi trage pielea înapoi şi să “strangulezi” glandul. În acest caz, va fi necesară urgent o vizită la un medic specialist. De asemenea, nu te jena să te adresezi doctorului imediat ce observi o modificare la nivelul penisului (bubiţe, pete roşii etc.).


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
Forum » Riddick University » Men's World » Norme de igiena
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024