Tuesday, 2024-04-23, 19:37:01
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Underwear
Underwear
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:59:50 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Spune-mi ce chiloţi poartă un bărbat, ca să-ţi spun cum e în pat

Vor să-şi ţină în frâu bărbăţia, să se simtă mai liberi, să pară feminini. Un bărbat, ca şi o femeie, îşi alege lenjeria pe care o poartă în funcţie de hainele pe care le poartă, dar mai ales în funcţie de felul în care e el, ca persoană. Dacă vrei să ştii cum e în pat noua ta cucerire, află ce fel de chiloţi poartă şi îţi vei da seama la ce să te aştepţi.

1. Boxeri largi

Un individ care preferă boxerii largi e mai nepăsător în ceea ce priveşte modul în care se simte partenera lui în pat. Vrea ca totul să se deruleze repede. Două minute de preludiu, apoi trece direct la acţiune şi... termină totul repede, fără să se gândească dacă iubita lui simte vreo plăcere sau nu.

2. Boxeri strâmţi

Bărbatul care preferă boxerii strâmţi (pe picior) are o impresie bună despre el. De cele mai multe ori are o constituţie atletică şi îi place să-şi admire şi să-şi dezmierde partenera în timpul partidei de sex. Adoră să facă sex în multe poziţii şi nu se grăbeşte deloc.

3. Chiloţii clasici

Bărbaţii care poartă chiloţi clasici sunt amanţi romantici, atenţi cu partenera şi care se pierd în tot preludii lungi şi jucăuşe. Au uneori un comportament adolescentin şi le place uneori să facă pe inocenţii... până mai spre mijlocul acţiunii când se dezlănţuie.

4. Tanga

E bărbatul-păpuşă. Miroase a parfumuri fine, se dă cu loţiuni pe corp, se epilează şi se crede foarte macho. În pat îi place să experimenteze ultimele noutăţi şi jucării în materie de sex şi se aşteaptă ca partenera lui să-i împlinească cele mai ciudate fantezii




 
Forum » Riddick University » Men's World » Underwear
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024