Friday, 2024-04-19, 08:20:41
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: yasash, maximus, grandmasterB  
Forum » Riddick University » Men's World » Secrete masculine
Secrete masculine
maximusDate: Friday, 2010-07-09, 16:55:45 | Message # 1
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Secretele sexualitatii masculine

Barbatii si femeile functioneaza diferit, daca acestea din urma sunt ceva mai complicate, primii se aprind mai usor cand vine vorba despre sex. Totusi, au si ei secretele lor, iar fara cateva informatii capitale, nici una dintre reprezentantele sexului slab nu isi va putea satisface pe deplin iubitul.

Iata asadar ce ar trebui sa stii :

1. Barbatilor le plac jocurile sexuale fara penetrare tot atat de mult ca si femeilor.
2. Aproape toti barbatii se masturbeaza, asa ca nu e cazul sa ii faci vreo scena daca il prinzi cu material erotic sub saltea.
3. Unii barbati pot ejacula de mai multe ori pe zi, altii sunt epuizati dupa o singura ejaculare. Invata ritmul iubitului tau si nu ii cere mai mult decat poate, nu e rea-vointa din partea lui!
4. Daca tu nu esti suficient lubrifiata, nu doar vaginul tau va striga de durere, dar si penisul lui.
5. Cea mai sensibila zona a penisului este glandul (varful) si mai ales frenul (tesutul subtire de pe partea inferioara a penisului, care uneste capul acestuia cu corpul). Restul variaza in sensibilitate de la barbat la barbat si depinde de nivelul erectiei.
6. Daca vrei sa ai orgasm, asigura-te ca acest lucru se va intampla inainte ca el sa ejaculeze sau in acelasi timp cu el. Altfel, slabe sanse sa te mai ajute altfel decat prin stimulare orala.
7. Daca in cazul femeilor migrenele pot fi inchipuite, in cazul barbatilor ele sunt cel mai adesea reale. Extrem de rar un barbat va invoca aceasta scuza (tipic feminina, de altfel) pentru a se sustrage indatoririlor conjugale.

sursa:
http://www.csid.ro/sex/secretele-sexualitatii-masculine-6526499/


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
riddickDate: Wednesday, 2010-08-04, 15:44:51 | Message # 2
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Armele secrete ale unui barbat

1. Ochii misteriosi
Toata lumea spune ca ochii sint oglinda sufletului, asa ca trebuie sa fiti intotdeauna atente la privirea barbatului care va tine de brat. Negri si mincinosi, sinceri dar caprui, albastri si te pierzi in ei... Oricum ar fi si orice culoare ar avea, daca-l iubiti din suflet ii veti aprecia "profunzimea" privirii.

2. Buzele atragatoare
Se pare ca nu doar barbatii tinjesc dupa buze ca ale Angelinei Jolie! Femeilor le place ca partenerii lor sa aiba niste buze foarte sexy. Intre noi fie vorba, nu doar de dragul esteticii. Furnicaturile prin tot corpul sint date de buzele lui, nu-i asa?

3. Umerii foarte bine facuti
Acesta este un aspect preferat de majoritatea femeilor, cu conditia ca acestia sa aiba un format bine definit. Umerii lati sint semn al puterii si masculinitatii. Femeile sint in cautarea unui barbat care sa aiba umeri lati si care sa fie puternic. Le da un sentiment de siguranta.

4. Pectoralii impresionanti
Rar gasesti barbat care sa nu viseze ca partenera lui sa aiba cei mai frumosi sini din lume. Ei bine, si femeile apreciaza partenerii care se pot lauda cu pectorali de calitate. Adevarul este ca barbatul care primeste nota 10 pentru ei, arata irezistibil fie intr-o camasa simpla de birou, fie intr-un tricou de jogging. Si cel mai bine arata fara nimic.

5. Bicepsii puternici
Mari, usor de observat chiar si sub un sacou, bicepsii nu simbolizeaza doar puterea. Ei demonstreaza faptul ca posesorul lor este un tip care isi acorda timp pentru ingrijirea corporala. Si daca femeile adora ceva, cu siguranta este vorba despre barbatul care se respecta. Si la pieptul caruia se simt bine.

6. Abdomenul musculos
Pachetele de muschi nu mai au asa mare cautare. Unele femei nu viseaza neaparat la abdomenul pe care poti deslusi toti muschii, dar la cel tare si plat, cu siguranta! Din nou sala de gimnastica e speranta...

7. Soldurile ca la carte
Femeile se uita la dosul barbatilor mai des decit s-ar astepta acestia. "Cu cit mai subtiri, cu atit mai bine", se aplica si in cazul lor. Surprinzator, probabil, dar si femeilor le plac soldurile inguste. O fi o razbunare? Sau e ceva care da bine in mina?

8. Miinile curate
Miinile spun atit de multe despre un barbat. Ce ziceti de niste palme mari, fine, curate si cu o manichiura impecabila? Nu ignora felul in care arata miinile partenerului. Acestea spun multe despre persoana lui. Si s-ar putea ca asta sa conteze in multe privinte.

9. Fesele obraznice
De multe ori va doriti sa-l plesniti peste fund. Daca are fese ferme, e clar ca se "lipeste". Iata cum ne revansam din nou! Pe locul 1 in top sint atletii, care lucreaza cu sirg aceasta portiune a corpului. Si Brad Pitt, evident. Dar barbatii cu un dos de invidiat sint atit de aproape de noi. Trebuie doar sa intindem mina...

10. Picioarele frumoase
Un barbat cu picioare frumoase este adesea curtat. Sau ce, credeati ca doar barbatii iscodesc cu sirguinta formele picioarelor? Nici vorba! Dar, din pacate, se mai intimpla sa gasesti un chip interesant, umeri puternici si picioare strimbe sau prea subtiri. Ce solutie ramine? Jogging-ul, de exemplu.


Alea iacta est !
 
deeaDate: Thursday, 2010-09-23, 18:43:57 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Patru lucruri pe care bărbaţii nu vor să le recunoască

Pare ciudat însă chiar şi în era vitezei şi a informaţiilor, oamenii mai pot păstra secrete şi îşi pot apăra intimitatea. Bărbaţii au şi ei secretele lor chiar dacă nu par întotdeauna misterioşi, ci fac parte din tipul care spune tot ceea ce gândeşte.

Plecând de la această constatare, specialiştii publicaţiei Cosmopolitan au descoperit cele patru lucruri esenţiale pe care bărbaţii vor să le ţină doar pentru ei.

1. Se masturbează...foarte des

Faptul că bărbaţii se gândesc foarte mult la sex nu ar trebui să mai surprindă pe nimeni însă femeile pot fi şocate totuşi de frecvenţa cu care partenerul se masturbează. Se poate întâmpla chiar şi atunci când ea face duş sau în timp ce doarme, orice moment singur este preţios pentru un bărbat, iar timpul nu trebuie irosit. Nu vă îngrijoraţi însă, frecvenţa masturbării nu are nicio legătură cu viaţa voastră sexuală ci, pur şi simplu, face parte dintr-o rutină masculină.

2. Le plac unele filme siropoase

Chiar dacă nu o va spune niciodată, bărbatul de lângă voi poate fi captivat de unele dintre filmele siropoase la care vă place să vă uitaţi. Sigur că făţiş va discuta doar despre filme de acţiune sau aventuri, însă, uneori este captivat de comediile romantice clasice. De ce refuză să recunoască? Simplu, le creează impresia că şi-ar pierde ceva din masculinitate.

3. Caută numele iubitei pe Google

Rolul de vânător al bărbatului nu se opreşte doar la flirturi şi cucerirea femeilor, ci şi la dorinţa de a descoperi tot felul de lucruri noi. Tocmai de aceea, partenerii voştri vă caută cu siguranţă numele pe Google şi cercetează fiecare lucru pe care-l scrieţi pe Twitter şi Facebook. Doar-doar vor afla ceva despre lucruri care nu vă plac, sau cine ştie ce secret pe care nu aţi vrut să îl spuneţi.

4. Au zile în care se simt graşi

Da, nu-i veţi auzi pe bărbaţi plângându-se despre silueta lor. De ce? Pentru că, în concepţia lor, ar deveni prea "feminini" dacă ar face asta. Asta nu înseamnă însă că nu realizează atunci când apare un pic de burtică sau atunci când muşchii lor nu mai arată exact ca pe vremuri.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....26.html




 
yasashDate: Sunday, 2010-10-10, 13:42:14 | Message # 4
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
De ce mimează bărbaţii orgasmul ?

Potrivit unui sondaj realizat de cercetătorii americani se pare că 23 % dintre bărbaţi au simulat orgasmul cel puţin o dată în viaţă.

Dacă femeile mimează orgasmul în mod obişnuit pentru a nu răni ego-ul partenerului lor de viaţă, marea dilemă este de ce fac acelaşi lucru şi bărbaţii. Ei bine, răspunsul este foarte simplu: nici ei nu vor să-şi dezamăgească iubita. Este ştiut faptul că bărbaţii ajung mult mai uşor la orgasm, însă femeile au avantajul că în decursul unui act sexual pot simţi plăcere de mai multe ori.

Greu de crezut, însă cercetătorii americani au ajuns la concluzia că este mai mult decât necesar pentru un bărbat să ştie cum să mimeze un orgasm. În primul rând trebuie să folosească neapărat prezervativ pentru că altfel nimeni nu poate fi păcălit. Apoi acesta trebuie aruncat imediat ca să nu trezească suspiciuni.

Dacă partenera îşi cunoaşte foarte bine iubitul, e bine ca acesta să evite poziţiile care presupun contactul vizual fiindcă ar putea fi prins cu mâţa-n sac. Şi nu în ultimul rând, după finalizarea partidei de sex, dacă bărbatul în cauză este obişnuit să doarmă sau să mănânce sau orice altceva e bine să facă acelaşi lucru şi în cazul unui orgasm simulat.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....76.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
rhemaxosDate: Thursday, 2010-10-21, 18:05:26 | Message # 5
Senior
Group: Multimedia
Messages: 62
Awards: 0
Status: Offline
Află ce apreciază bărbaţii la o femeie când vine vorba despre sex

Regulile sexului sunt simple şi, in general, bărbaţii apreciază cam aceleaşi lucruri. Potrivit revistei americane Glamour, pentru a fi considerată "o partidă bună", o femeie trebuie să aplice câteva reguli de bază.

1. Lăsaţi lumina aprinsă

Bărbaţii sunt excitaţi foarte tare vizual. Acesta e şi motivul pentru care se uită la filme porno sau răsfoiesc cu interes paginile unei reviste pentru adulţi. Astfel, o partidă de sex ziua sau cu becul aprins îi va încânta foarte tare. Mai mult, puteţi încerca să vă poziţionaţi în faţa unei oglinzi.

2. Folosiţi mâinile

Femeile care-şi cunosc corpul şi ştiu ce le place sunt o încântare pentru bărbaţi, mai ales pentru că le mai uşurează şi lor munca. Astfel, reprezentantele ar trebui să le spuneţi partenerilor ce şi unde vă place şi mai mult, să nu vă sfiască să le şi arătaţi cum se procedează.

3. Vocalizaţi plăcerea

O fi fost bine? I-o fi plăcut? Nimeni nu spune că trebuie să ţipaţi de să vă audă tot cartierul, dar câte un oftat sau orice sunet scos din plăcere îi va încânta şi le va gâdila orgoliul.

4. Ce plăcute sunt dimineţile...

Bărbaţii au erecţie dimineaţa. Şi dacă tot se întâmplă, nu ar fi plăcut să profitaţi de ea? Nici un bărbat nu ar refuza o partidă de sex imediat după ce se trezeşte. Ce alt mod mai plăcut ar fi să-şi înceapă ziua?

5. Uneori, mai au loc şi mici tragedii

Nu are erecţie. Încercaţi şi tot încercaţi şi... degeaba. Dacă începeţi să-l consolaţi cu fraze de genul "tuturor li se întâmplă" nu se vor simţi mai bine. Ba din contră. Decât să veniţi cu tot felul de încurajări, mai bine faceţi-i un masaj sau găsiţi alt mod plăcut de a vă simţi bine în pat.

6. Nu vă grăbiţi să vă îmbrăcaţi

S-a terminat partida de sex, fugiţi să vă faceţi duş şi eventual vă îmbrăcaţi. Majoritatea bărbaţilor preferă ca partenera lor să mai stea o vreme goală lângă ei. Motivul? Când vine vorba despre femei goale bărbaţii nu au nevoie de motive. Ba mai mult, ar prefera ca ele să fie mereu aşa, oriudne s-ar afla.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....58.html


 
lussyDate: Saturday, 2010-10-30, 16:30:35 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
De ce se tem bărbaţii cel mai tare în timpul actului sexual?

Cu toate că bărbaţii se dau mari macho în faţa femeilor când vine vorba de sex, lucrurile nu stau chiar cam aşa. Cei mai mulţi dintre ei sunt de-a dreptul înspăimântaţi de partenerele lor, la anumite capitole. Iată ce au descoperit cercetătorii din Cehia:

Rezultatele studiului, efectuat cu ajutorul a 1.000 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani, arată că bărbaţii sunt speriaţi cel mai tare de o fată virgină - chiar 70% dintre aceştia sunt stresaţi la gândul că, fiind primii din viaţa lor, le-ar putea cauza dureri sau că nu s-ar putea descurca într-un moment atât de important.

Mai departe, 64% dintre masculi se tem că vor fi comparaţi de predecesorii lor, atât în mărime cât şi în performanţă. 50% dintre bărbaţii care au răspuns la studiu sunt frustraţi de faptul că partenerele lor ar putea mima orgasmul, iar 36% dintre respondenţi nu vor să încerce poziţii inedite în timpul actului sexual.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....29.html




Juicy Pussy
 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:52:17 | Message # 7
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cum îţi dai seama dacă e bună la pat, înainte să faceţi sex

Sexul strică multe relaţii. Dacă "la orizontală" cei doi parteneri nu se înţeleg, atunci e puţin probabil ca lucrurile să meargă cum trebuie şi cel mai probabil relaţia dintre cei doi va lua sfârşit.

Redactorii de la mademan.com au analizat experienţele sexuale avute cu femei şi au aflat o metodă prin care un bărbat îşi poate da seama de la prima întâlnire dacă potenţiala parteneră e bună la pat. Nu trebuie decât să fie atent la următoarele reguli:

1. Îi place sportul şi îl practică

Dacă face sport are un corp frumos, deci are încredere în ea şi nu va fi inhibată de tot felul de idei şi se va comporta natural. În plus, are rezistenţă fizică şi eventual poate să stea în tot felul de poziţii.

2. Vorbeşte ca şi tine

Folosiţi aceleaşi expresii, aveţi acelaşi gen de simţ al umorului. În principiu, din punct de vedere al limbajului vă potrivitţi de minune. Se pare că dacă sunteţi asemănători la ticuri verbale şi subiecte de discuţie, vă veţi potrivi şi în pat.

3. Are în jur de 30 de ani

Dacă femeia cu care ai întâlnire are în jur de 30 de ani ştie deja cum şi ce trebuie să facă în timpul unei partide de sex, ştie şi ce-i place ei şi lucrurile vor ieşi bine şi pentru tine, şi pentru ea.

4. Face paşi mari atunci când merge?

De data aceasta, cercetătorii scoţieni au venit cu un răspuns la întrebarea "e bună în pat?". Se pare că femeile care fac paşi mari atunci când merg şi îşi unduiesc coapsele ajung mai des şi mai repede la orgasm. Ele sunt mai mulţumite de partidele de sex motiv pentru care vor vrea să se bucure de ele mai des.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....18.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
yasashDate: Friday, 2013-03-08, 23:43:44 | Message # 8
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Cinci lucruri pe care să nu le faci de faţă cu prietena ta

Din neatenţie, lipsa celor şapte ani de acasă sau pur şi simplu din cauza excesului de... testosteron, bărbaţii fac tot felul de tâmpenii, care îi pun într-o lumină proastă faţă de iubitele lor. Unele lucruri pur şi simplu nu trebuie făcute în faţa prietenei. Iar altele, nu trebuie făcute deloc.

1. Nu flirta cu alte fete

Or fi numai femei frumoase prin jurul tău, la o petrecere sau într-un club. Poţi să le admiri finuţ. nu să te holbezi la ele sau să începi să flirtezi.

2. Nu te uita la filme porno

O seară petrecută acasă. Doar voi doi. Te pui pe canapea şi dai drumul la un film porno. Prietena ta nu doar că se va simţi neglijată, ci şi jignită. Bineînţeles, dacă vine ea cu ideea, atunci e o cu totul altă poveste.

3. Nu plânge în hohote

Dacă îţi dau lacrimile vei fi considerat sensibil. Dar nu începe să plângi în hohote, indiferent dacă a pierdut echipa favoriă meciul, s-a scumpit berea sau câinele tău a fost călcat de o maşină. Vei fi considerat bleg

4. Nu îţi rade părul de pe organele genitale

E de înţeles că te mândreşti cu bărbăţia ta, dar asta nu înseamnă că iubita ta trebuie să fie prezentă tot timpul când eşti gol. Dacă te-ai hotărât să apelezi la aparatul de ras pentru altceva decât barbă sau mustaţă, aranjează-te singur, nu în faţa ei.

5. Nu da cu pumnii în obiectele din jur

Eşti macho, am priceput. Dar asta nu înseamnă că dacă ai nervi începi să loveşti tot ce apuci în ale, de faţă cu prietena ta. Se va speria şi vei părea mai degrabă un om al peşterii decât un tip puternic.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....65.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
Forum » Riddick University » Men's World » Secrete masculine
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024