Saturday, 2024-04-20, 00:11:45
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Knowledge base (Secrete feminine)
Knowledge base
nykoDate: Monday, 2010-12-06, 22:18:55 | Message # 21
Graduate
Group: VIP
Messages: 160
Awards: 0
Status: Offline
Ce vor femeile în pat, dar nu le spun iubiţilor

Femeile au chef de tot felul de nebunii in pat, dar nu le spun iubiţilor lor, de teamă ca nu cumva aceştia să işi facă o impresie proastă despre ele. Cel puţin aşa cred bărbaţii, iar redactorii de la Men's Health au prezentat câteva dintre secretele despre care femeile nu vor să vorbească.

1. Jucării sexuale

Fie că este vorba despre vibratoare, cătuşe sau lenjerie comestibilă, fetele parcă şi-ar transforma dormitorul într-un mic sex-shop, însă iubiţii lor habar nu au, ba mulţi nici nu se gândesc că le-ar putea propune aşa ceva fără să primească o pereche de palme.

2. Masturbarea

Femeilor le place să se masturbeze la fel de mult ca şi bărbaţilor numai că sunt prea jenate să recunoască aşa ceva. În plus, în dormitor, în faţa partenerilor lor nu ar face vreodată aşa ceva pentru a nu fi catalogate drept perverse.

3. Dansul la bară

Nu e doar pentru stripteuze, ci majoritatea femeilor ar efectua un număr de dans la bară, în dormitor. Însă, cum să le spună iubiţilor lor aşa ceva fără ca ei să se uite urât? Se vor uita, cu singuranţă, însă deloc urât, ci chiar vor fi plăcut impresionaţi.

4. Fantezii

Toată lumea are fantezii sexuale în care lucrurile se desfăşoară după un anumit scenariu provocator. Şi femeile gândesc uneori scene de sex sălbatic în care sunt costumate în asistente, profesoare rele care disciplinează elevi sau soţii paşnice, numai că nu le spun nimănui.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....33.html


 
dekadenceDate: Friday, 2010-12-17, 22:59:39 | Message # 22
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Trei semne ciudate că te place

Privirea galeşă şi mesajele SMS sunt semnele vizibile că te place, însă specialiştii psihologi, alături de experţii în limbajul corpului au descoperit încă trei comportamente care îţi arată clar că este atras de tine, cu toate că în mod normal ai putea crede altceva.

Comandă mâncare 'masculină'

Chiar dacă un tip preferă pastele sau salatele, el va opta pentru ceva mai 'bărbătesc', cum ar fi o friptură de vită sau de porc, pentru a-şi pune în evidenţă masculinitatea, arată un studiu al Universităţii Northwestern. Aşa că dacă atunci când ieşiţi în oraş el comandă cel mai masculin tip de mâncare, spun specialiştii, încearcă să te impresioneze.

Vorbeşte ca tine

Potrivit cecetătorilor de la University of California, unii oameni încep să imite, fără să-şi dea seama, modul de a vorbi al celor la care ţin, chiar şi accentele, într-o conversaţie: "un bărbat care place o femeie va începe să o imite în vorbire pentru a deveni mai plăcut, dar face acest lucru fără să observe".

Uită detalii despre tine

Chiar dacă pare nesimţit că uită chestii despre tine care ţie îţi par importante, specialiştii susţin că acesta este un semn bun, deoarece se concentrează atât de tare să te curteze, încât... uită numele firmei unde lucrezi sau al colegei de apartament.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....82.html


 
lussyDate: Sunday, 2010-12-26, 19:03:16 | Message # 23
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Cinci lucruri pe care femeile le adoră şi bărbaţii nu le înţeleg

In anumite privinţe bărbaţii şi femeile sunt incredibil de diferiţi. Nu doar din punct de vedere fizic sau al modului in care procesează informaţiile şi.... sentimentele. Aşa cum, spre exemplu, ele nu înţeleg de ce ei sunt atât de obsedaţi de fotbal, nici reprezentanţii sexului tare nu pricep cum de iubitele sau soţiile lor pot să fie impresionate până la lacrimi de unele lucruri... stupide.

Nunţile

Femeile sunt înnebunite după nunţi. Participă cu drag la astfel de evenimente pentru care se pregătesc la fel de mult ca şi mireasa, chiar dacă sunt simple invitate. Când mirii îşi jură credinţă unele dintre reprezentantele sexului frumos izbucnesc, involuntar, în lacrimi. Bărbaţii nu sunt capabili să priceapă aşa ceva.

Bârfa

Fetele adoră să afle tot despre toată lumea şi apoi să transmită informaţiile, eventual cu mici adăugiri. Această ocupaţie e cu atât mai plăcută cu cât persoana despre care bârfesc e una pe care nu o suportă şi care a făcut sau a păţit ceva rău. E un obicei foarte urât pe care ei nu pot să-l înţeleagă, deşi uneori îl practică.

Lumânările

Fetelor le plac lumânările parfumate sau nu. Le pun prin toată casa, inclusiv în baie sau bucătărie şi le aprind atunci când vor să creeze o atmosferă romantică. Mai mult, unele dintre ele nici nu le aprind pentru că le e milă de lumânări, ca nu cumva să le strice.

Reducerile

Au sau nu au nevoie de haine, dacă sunt reduceri femeile dau buzna la cumpărături. Şi nu doar ca să privească în vitrină, ci să cumpere tot felul de piese vestimentare de care nu au nevoie şi pe care poate nu o să le îmbrace niciodată dar... sunt la reducere şi e un motiv suficient de bun.

Să plângă la filme

Cele mai multe femei plâng în hohote la peliculele romantice. Şi se pregătesc dinainte de a începe filmul. Îşi iau şerveţelele lângă ele sau. cel puţin, sunt conştiente de faptul că o să plângă şi de abia aşteaptă să lăcrimeze. Bărbaţii nu sunt capabili să înţeleagă cum de iubitele sau soţiile lor sunt nerăbdătoare să se întristeze până la lacrimi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....44.html




Juicy Pussy
 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Knowledge base (Secrete feminine)
  • Page 2 of 2
  • «
  • 1
  • 2
Search:


Copyright MyCorp © 2024