Friday, 2024-04-19, 19:58:10
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Knowledge base (Secrete feminine)
Knowledge base
deeaDate: Wednesday, 2010-07-28, 15:34:54 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cum îţi dai seama dacă prietenul tău te iubeşte

Ai o relaţie cu un tip de care eşti super-indrăgostită, dar nu iţi dai seama dacă el chiar te iubeşte sau se preface că are sentimente pentru tine. E simplu să ghiceşti adevărul chiar din comportamentul lui faţă de tine.

1. E sincer

Îţi povesteşte ce i s-a întâmplat la şcoală sau la serviciu, îţi cere sfaturi şi nu se sfieşte să îţi atragă atenţia atunci când ai greşit cu ceva. E incredibil de sincer şi e lipsit de egosim în relaţia dintre voi. Nu mai există "problemele mele" şi "problemele tale", ci totul s-a transformat în "ale noastre".

2. Îţi face cunoştinţă cu părinţii lui

Atunci când iubitul tău chiar te iubeşte şi urmăreşte să aibă o relaţie serioasă cu tine, îţi face cunoştinţă cu părinţii lui. Nu te invită pe lae el ca să vă uitaţi la un film sau ca să petreceţi timpul împreună pur şi simplu, ci ţi-i prezintă pe ai lui ca la carte, fără a se rezuma la o prezentare simplă, de genul: "Mama, tata, ea e Doina. Noi mergem în sufragerie şi ne uităm la film. Pa!"

3. Te ajută prin casă

Dacă mâncaţi împreună se oferă să spele el vasele, dacă tu ai gătit, nu stă posac în fotoliu când vrei să dai cu aspiratorul şi, mai mult, nu se supără că atunci când e în vizită pe la tine îl consideri "parte a familiei", cu anumite responsabilităţi, şi nu doar musafir. În plus, se oferă să mergeţi împreună sâmbătă la cumpărături, în piaţă, alege o zi în care să vă uitaţi la film, îţi respectă micile tabieturi şi rutina zilnică, fără a se rezuma doar la "ne vedem seara, după ce-ţi termini treaba".

4. Vorbeşte deschis despre viitorul vostru

Nu se sperie atunci când vă faceţi planuri de viitor, ba chiar vine el cu idei. În plus, discuţiile despre viitorul vostru, căsnicie, copii şi "fericiţi până la adânci bătrâneţi" nu îl sperie, ci participă bucuros la ele.

5. Face compromisuri

Nimeni nu e perfect şi o persoană cu care să te asemeni la perfecţie nu există. Secretul e ca fiecare dintre voi să facă unele compromisuri. Atunci când el te acceptă aşa cum eşti, chiar şi cu micile imperfecţiuni, fără a se plânge şi a comenta aiurea, e clar că te iubeşte.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....74.html




 
lussyDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:18:14 | Message # 2
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
La ce se gândesc femeile când fac sex prima dată cu un nou partener?

Ceea ce se petrece in mintea unei femei atunci cand vine vorba de sex, rămane o curiozitate pentru mai toţi bărbaţii. Oare îi place ce fac? Oare mă analizează? Oare se gândeşte, de fapt, la ceva?

Redactorii publicaţiei Men's Health au scanat creierul unei femei în timpul celor mai interesante momente petrecute alături de un nou partener şi încearcă să lămurească ceva din misterul primei partide de sex.

Iată ce-i poate trece prin cap unei femei când face sex pentru prima dată cu noul partener:

- Să îmi pun picioarele în aer sau ar fi exagerat?
- De ce fac sex cu tine?
- Îmi aduc aminte de vremurile când eram tânără şi credeam că o să mă mărit virgină. Ce amuzant!
- Mă bucur că nu am mâncat carbohidraţi şi dulciuri în ultimele 3 zile. Stomacul meu e atât de plat. Îmi place cum arată el cu tine deasupra
- Ce ciudat e că par să mă gândesc non-stop la căsătorie
- Oare de câte ori trebuie să mai fac sex cu tine înainte să îţi pot sugera că e cazul să îţi cumperi cearşafuri mai bune?
- Mi-ar plăcea să semăn cu tine. Nu pari să te gândeşti la multe acum....

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....46.html




Juicy Pussy
 
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:30:48 | Message # 3
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
La ce se gândeşte ea cu adevărat

Am scanat creierul unei femei. Rezultatul e interesant, dar cam înfricoșător

Când te uiţi in ochii unei domnişoare, te întrebi "Oare ce-o gîndi ea cu adevărat?". Ești absolut convins că vrei să afli? Bietul de tine. Din păcate, curiozitatea e întotdeauna mai puternică decît frica. Deși ar trebui să nu te las să comiți o astfel de greșeală, o să îți fac pe plac și o să îți spun ce gîndește. Desigur că fiecare dintre noi, femeile, are propria manieră de a calcula lucrurile, dar bag mîna în foc că raționamentele mele sînt aproape identice cu ale iubitei tale. Dacă după lectura acestui text simți nevoia să apelezi la ajutor specializat, stai liniștit. Nu ești singurul.

Ce am de gând de fapt...în seara când ne-am cunoscut...

Chiar ești interesant sau am inventat eu asta doar ca să mai scap de plictiseală și să nu mănînc toată prăjitura din fața mea? Of, și în caz că vreau să ies cu tine o să trebuiască să fiu drăguță cu iubita amicului tău 1 (care pare cam stupidă). Ah, în sfîrșit te uiți la mine. Mda, bărbia e OK, la fel și ochii, gura... Ia stai, nu cumva părul ăla e oarecum gay? 2 Eh, gata, te uiți în altă parte. Oricum nu-mi plăceai. Mă plictisesc, mai vreau niște prăjitură. Uau, tocmai mi-ai zîmbit. Dacă n-ai fi făcut asta, n-aș mai fi vorbit cu tine și ai fi crezut că nu te plac. Cînd eu de fapt te plac, doar că ar fi fost aiurea să fac eu primul pas. Asta e treaba ta. Mă întreb dacă iubita amicului tău se va supăra dacă n-o vom invita la nunta noastră...

Ce am de gând de fapt...când ai venit să mă iei prima oară in oraş

De ce nu ai ajuns încă? Ce bine arată sînii mei. Dar ai face bine să nu te prind că te holbezi la ei, pentru că atunci voi crede că tu crezi despre mine că sînt dispusă să mă culc cu tine imediat. Viața mea e foarte tare. Sînt foarte drăguță. Ai întîrziat 5 minute. Arăt ca o cocotă. 3 Unde naiba ești? Ai întîrziat 10 minute. O să fiu o mamă singură. Oh, în sfîrșit ai venit. Ce nebună sînt. Ești foarte drăguț. Îmi place sacoul - un pic șifonat, curat, dar nu exagerat de aranjat. 4 Dacă vrei să mă îndrăgostesc de tine, musai să faci ceva cu părul ăla. Cînd dispar un pic să îmi iau haina, îmi dau jos și bikinii, ca să nu facă dungă pe sub fustă. Dar îi iau în poșetă, dacă mă duci undeva unde se dansează sau bate vîntul foarte tare? Că doar n-ai fi în stare să mă duci într-un astfel de loc. Deja m-am enervat un pic.

Ce am de gând de fapt...la prima noastră intâlnire

E vina ta că pe drum am ținut acel monolog despre ciuperca la picior pe care o are cățelul bunicii. Dacă nu mă întrebi nimic în următoarele 5 secunde, clar nu ne potrivim. Bine, 10. Hai, 15. Ah, bun, în sfîrșit. Dacă îmi place jobul meu. Cam rigidă întrebarea, dar măcar ai făcut un efort. Și ești foarte norocos că ai scos totuși cîteva cuvinte înainte să număr pînă la 100. Excelent restaurant ai ales - elegant, dar nu fițos. Poftim? Chelnerița n-a operat rezervarea ta? Grozav. Acum o să țipi la ea și o să mi se ia complet cheful să te mai văd. Ai spus doar "Nu-i nimic, putem bea ceva la bar pînă rezolvați problema". Sînt excitată de felul matur în care ai tratat situația.

Stai un pic. Știu. Ți-a picat cu tronc chelnerița. Era întuneric cînd ne-am cunoscut. Mă țineai minte mai înaltă, mai blondă, mai subțire? Ca și chelnerița asta, nu? Mai ții minte cînd spuneam că nu vreau să te uiți la sînii mei? Mințeam. Acum vreau. Nu te mai holba la lista aia de vinuri. N-auzi? Oricum nu-mi place de tine.

Trebuie să găsesc ceva incitant de spus, să văd cum îmi răspunzi. 5 Ce bine că nu am băut decît un singur pahar pînă acum, încă sînt suficient de lucidă cît să îmi dau seama că strategia "fără bikini" nu funcționează prea bine. Mi-e frig. Tocmai te-ai fîstîcit și ai spus că lista de vinuri e "apetisantă". Mă uit la tine perplexă. Tu, roșu ca racul, ai spus "Sînt doar foarte nervos pentru că ești așa frumoasă". Acum pari foarte jenant că ai recunoscut cele de mai sus. Stai liniștit, ai spus exact ce trebuie. Sîntem un cuplu excelent. N-am nici o problemă că iubita stupidă a amicului tău vrea să vină la nunta noastră. Doar că nu va fi domnișoară de onoare. Se poate ocupa de buchetele de flori de pe mese sau ceva de genul ăsta.

Ce am de gând de fapt...la primul nostru sărut

Îmi pun picioarele goale pe canapea lîngă ale tale. Deci dacă nu te prinzi rapid ce înseamnă asta, te trec rapid la capitolul "foști". Îți fac sarcina chiar foarte ușoară. Degetele mele îți ating talpa. Te-ai uitat la fundul meu cînd am plecat spre bucătărie, ai decis că e prea rotund și acum cauți o scuză să ieși pe ușă, nu? Grozav... acum ce-ar trebui să fac? Hei, mîna ta e pe genunchiul meu. Mă tragi spre tine. Mi-e frică să nu cumva să îți miroasă respirația a altceva decît a mentă. E bine, nici prea repede, nici prea încet. Vreau să simt că îți dorești să faci sex cu mine, dar n-o s-o iei la fugă dacă te refuz. Nu pot să cred cum caut eu mereu perfecțiunea. O să stric singură totul. Mă întreb dacă mamele singure mai pot agăța bărbați. Faptul că mi-am închis un pic gura ca să te oblig s-o iei mai încet a mers. E de bine. Ar trebui să mai am măcar un gînd inteligent înainte să încetez să mai gîndesc. Da, gîndul e să nu cumva să îmi dau jos lenjeria intimă. Ups, lenjeria mea intimă e în poșetă. Deci nu ai voie să pui mîna acolo unde ar fi bikinii mei dacă i-aș avea pe mine.

Ce am de gând de fapt...cand am facut sex pentru prima dată

Să îmi pun picioarele în aer sau ar fi exagerat? De ce fac sex cu tine? Păi... de ce nu? Ha-ha, îmi aduc aminte vremurile cînd eram mai tînără și credeam că o să mă mărit virgină. Ce amuzant! Mă bucur că nu am mîncat carbohidrați și dulciuri în ultimele 3 zile. Stomacul meu e atît de plat. Îmi place cum arată el cu tine deasupra. Ce ciudat e că par să mă gîndesc non-stop la căsătorie. Oare de cîte ori trebuie să mai fac sex cu tine înainte să îți pot sugera că e cazul să îți cumperi cearșafuri mai bune? Mi-ar plăcea să semăn cu tine. Nu pari să te gîndești la multe acum...

Ce am de gând de fapt...cand am spus da

Sînt atît de îndrăgostită. Sînt atît de fericită că nu voi fi mamă singură. Sper că am făcut alegerea corectă.
Acum știu de ce femeile primesc un mare inel cînd se logodesc. Ca să aibă la ce se uita cînd nu au motive să zîmbească.

1. Femeile sînt foarte atente la anturajul în care intră alături de tine. Trebuie să te dai peste cap să îi demonstrezi că poți face astfel încît toată lumea din jurul tău să se simtă bine.

2.Străduiește-te să arăți bine. Femeia are nevoie de doar 90 de secunde pentru a-și forma o primă impresie.

3.Femeile sînt foarte sensibile cînd vine vorba despre propria înfățișare. Se tem să nu fie respinse.

4.E mereu cu ochii pe tine. Hainele tale sînt o reprezentare a caracterului tău. Va trage rapid concluzii despre cum îți gestionezi banii, dacă se poate baza pe tine și dacă ești bun în pat.

5.Femeile au un foarte dezvoltat simț dramatic, motiv pentru care tu trebuie să îți spui replicile rapid și inteligent.

6.Un alt compliment eficient: spune-i că e deșteaptă. Femeile adoră asta. E nesigură pe calitățile ei, așa că o replică încurajatoare din partea ta e binevenită.

7.E bombardată mereu de imagini cu femei perfecte. Complimenteaz-o, laudă-i acele părți ale corpului pe care ea le consideră imperfecte.

8.Perfecționismul o face să se concentreze asupra propriilor defecte și să se teamă că va rămîne singură. Acest pesimism e mai frecvent la femei decît la bărbați.

9.Gîndurile despre căsătorie ar putea fi pentru ea o scuză a faptului că face sex cu tine, deși nu e pregătită. După noaptea de dragoste, promite-i că o vei suna imediat. Ține-te de cuvînt și se va liniști rapid.

10.După acest moment, asigur-o că o iubești. Nu înceta să faci eforturi pentru ea doar pentru că i-ai făcut marea propunere.

sursa:
http://www.menshealth.ro/sex/la-ce-se-gandeste-ea-cu-adevarat/


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
ninnaDate: Thursday, 2010-08-19, 16:41:48 | Message # 4
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Semne care îţi spun că nu vrea o relaţie serioasă cu tine

Unii bărbaţii care apar aproape perfecţi în faţa unei noi cuceriri de fapt nu vor o relaţie adevărată, ci doar o joacă. Aceştia sunt destul de greu de descoperit, deoarece se poartă încântător, până în momentul în care îi spun partenerei ‘la revedere'. Iată câteva semne care îţi pot indica faptul că băiatul tău are probleme de angajament.

Toate fostele sale sunt "nebune"

Nu îi da toată încrederea ta unui bărbat care spune despre fostele sale iubite că sunt "nebune" sau "descreierate", deoarece el este numitorul comun în toată treaba asta. Astfel, ori el atrage numai femei cu probleme, ori el nu vrea cu adevărat o relaţie.

Planifică numai întâlniri ultra-romantice

O cină romantică în doi, departe de privirile curioşilor din restaurant este o surpriză plăcută din partea lui, însă dacă te duce numai la întâlniri de genul acesta, întreabă-te dacă nu cumva nu vrea să fie văzut de alte femei. Data viitoare când te scoate în oraş, testează-l şi roagă-l să te ducă la unul din cele mai populare localuri din oraş şi vezi cum reacţionează.

Este ba cald, ba rece la telefon

Îţi trimite zeci de SMS-uri noaptea, pe urmă dispare de tot câteva zile. Vorbiţi la telefon o oră întreagă, apoi nu te mai sună o săptămână. Te întrebi ce se întâmplă? Experţii psihologi pun problema astfel: cel mai probabil este ocupat cu alte femei.

Te manipulează emoţional

Pentru un bărbat este normal să se gândească la sex chiar din primul moment în care te vede, însă dacă te face să te simţi prost pentru că alegi să nu te culci cu el de la prima întâlnire, atunci el este un manipulator şi nu prea te vrea pentru mult timp.

Prietenii lui sunt distanţi

Chiar dacă amicii unui ‘jucător' sunt sociabili, ei nu te vor întreba prea multe despre locul de muncă, interese sau hobby-uri. De ce? Pentru că nu vor să investească timp şi energie să te cunoască deoarece ştiu că nu vei face parte din viaţa Lui prea mult timp.

Îţi spune că sunteţi făcuţi unul pentru celălalt

Ce femeie nu-şi doreşte să audă asta de la bărbatul de care este îndrăgostită? Totuşi, prea multe dulcegării de genul acesta într-un timp foarte scurt nu miros a bine. Dacă bărbatul îţi spune deja din primele două săptămâni că este pe cale să se îndrăgostească de tine, există posibilitatea ca el să-ţi şoptească vorbele de amor cu atâta uşurinţă deoarece le-a mai rostit de mai multe ori înainte.

Îi lipsesc informaţii de pe Facebook?

Băiatul are cont pe Facebook şi intră destul de des pe site, postează mereu poze noi şi vorbeşte cu amicii săi dar... nu zice nimic despre tine? Stadiul relaţiei este ascuns? Ei bine, spun experţii, un bărbat care are probleme de angajament va fi sigur că nu lasă vreo urmă de-a ta pe profilul său.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....20.html


 
lussyDate: Saturday, 2010-09-04, 17:37:17 | Message # 5
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Cinci idei "feminine" care nu se aplică la toate femeile

Femeile sunt atât de neînţelese de bărbaţi, încât aceştia au ajuns să le... cunoască atât de bine, încât le caracterizează simplu. Astfel, reprezentanţii sexului tare ajung să se contrazică, pe de o parte (cum să caracterizezi atât de bine ceva ce spui că nu înţelegi?) şi sunt limitaţi pe de altă parte (cum să crezi că toate femeile sunt identice şi vor exact acelaşi lucru?).

Astfel, pentru toţi aceia care se încurcă în tainele feminine că prezentăm câteva idei care nu se regăsesc, standard, la toate modelele de femei, pentru că ele nu sunt nişte maşinării, ci sunt oameni.

1. Florile

E femeie, o rezolv repede cu un buchet de flori! Fals! Dacă e femeie nu înseamnă neapărat că îi plac florile. E un gest frumos şi care a intrat aşa în obişnuinţă, dar uneori, cu o floare nu se face primăvară, şi nici prietena ta nu va fi impresionată cu un buchet de trandafiri. Vei putea avea surpriza să îi uite pe o masă undeva, până când se ofilesc.

2. Muşchii

Un bărbat cu muşchi, cu braţele şi abdomenul lucrat este macho. Ei bine, este considerat aşa mai mult de alţi bărbaţi care îşi doresc pe ascuns să ajungă şi ei aşa, dar nu de femei. Puţine sunt femeile care au nevoie de ditamai matahala de om lângă ele.

3. Bebeluşii

Nu toate femeile visează să devină mămici. Sau, chiar dacă vor să aibă un copil într-o zi, nu stau şi se înduioşează când trec pe lângă un cărucior sau pe lângă o altă femeie însărcinată.

4. Nopţi întregi de sex

Pornind de la ideea că uneori bărbaţii ajung la orgasm mai repede decât femeile şi partidele de sex sunt prea scurte pentru reprezentantele sexului frumos, a apărut ideea că doamnele şi domnişoarele vor să facă amor de la nouă seara la nouă dimineaţa. Sunt şi femei şi bărbaţi care au chef să tragă de o partidă de sex ore în şir, dar nu se poate generaliza şi nici nu se poate spune "numai ele vor asta".

5. Zahăr

Nu toate femeile se feresc de zahăr, ţin diete sau vor să arate ca nişte fotomodele înfometate. În ciuda faptului că imaginea nu e neapărat plăcută, unele femei nu sunt disperate pentru că au burtă, celulită, sâni prea mari sau prea mici şi şoldurile pline de vergeturi. Ideea că toaste femeile sunt obsedate de felul în care arată şi nu mănâncă decât salate şi verdeţuri este din nou exagerată.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....72.html




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Saturday, 2010-09-11, 22:35:36 | Message # 6
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
What Girls are looking for!

Ok, First things first...I have read a lot of books, seen a lot of things, and experienced things first hand for myself. This is how I know what girls are looking for. There are 3 concepts you need to understand here. After you understand all 3 you can move on to the conclusion of this text.

First: Girls want a guy who is confident!

This is very important. Most guys who don't have a girlfriend are ones who lay low, let the girls find them. Also they don't show off! Now when I say show off I'm not saying show off like freakin' standing on your head and shit, no...what you must understand is confidence. You must show you have no fear of rejection. So when you see a tons hot chick in class...on the street...at work, what do you do? You go right up and ask them their name and number. Say something smooth, like, I'm going to a movie Saturday night, and I was wondering if you would like to join me? Babes dig a guy who seem sure of themself...it allows them to let down their guard and feel secure. So just to sum it up for you all short like...A guy can have any chick he wants... The only catch is that they must know how to accomplish this. So, First thing, find a chick you dig. When you are feeling totally confident (If your not, pretend! Come on...be a good actor!) Stroll up to her ask her what her name is and go for it! Now if you understand the jest of what I have just said, You are thinking of nothing more than to be confident & smooth. Great, now you understand the first concept.

What if's:

Ok, stop right there! I know a lot of you are reading this and thinking...hey its not that easy...There is a lot I don't know. What if she has a boyfriend and he wants to beat the bloody-piss out of me for hitting on her?...What if she thinks I'm ugly?... What if I look stupid and piss my fuckin' pants? You know what I say? Screw it, you can't be worried about that shit...life goes on! Even if you do get the bloody-piss kicked out of you, well you tried (but odds are if she has a boyfriend, she will just tell you and it will end there). So fuck all the what ifs and go for it!

Second: The 30-second rule!

Ok, next one is very short and sweet. A girl will decide within the first 30 seconds of meeting you if she will do you. Its that simple, make a good impression at the very beginning and it will all go well for you when it comes time for gettin' down! Or going down...or whatever you do!

What if I have screwed that up already...Like there is this chick I want, but she probably already thinks I'm stupid and shit?

Well, there is another what if, but ok I will answer it. If she already has the frame of mind that you will never do for a sex partner (and you know this for sure, if you don't you need to find out) then you need not keep trying.

By the way...I want to say one other thing. If you are the type of guy who gets a girl drunk so you can have your way with them...I hope I never see you, because I will rip off your fuckin' balls. That shit just isn't right! Remember that.

Third: Girls want a bad boy!

For all you good boys out there, don't feel left out just yet...this includes you too. A lot of you have probably been saying that girls only like just losers and assholes...the ones who get into a lot of trouble and couldn't add 2 and 2. Well it seems that way, But its only half way true. Girls want a guy who they can reform. Yes! What that means is that they want someone who they can make change for them...Like if they are bad (like the ones listed above) they want to try to make them change into good boys that will protect and love them.This would be the ultimate sign of love for a girl. But most commonly, a trouble maker guy who is a jerk, and a freakin' asshole will only change for a while in order to get some. Then he will go right back to his old ways. So what I am saying is (like back in concept 1) don't just sit back and not try,(you don't have to be a fuckin' jerk) Just be cool and smooth and a girl will interpret that as being a bad boy (in there eyes). So good boys!, listen up, just get more confident and try again and again. Trust me you will have a date in no time at all. I promise.

Conclusion: So just remember, be cool and confident...act like nothing is going to sink your boat, then try for a chick. Make sure you are delivering the first impression that will score you a hot Saturday night date (Remember the second concept!). Next, just act like you are the shit, no one is better than you...you are funny, and charming. After you have a chick enjoy the work you have done. Now this next thing is most important...treat her with respect and love her. I hope you have a great relationship!


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
grandmasterBDate: Saturday, 2010-09-11, 22:35:46 | Message # 7
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
Ce caută bărbaţii la o femeie cu care vor să aibă o relaţie serioasă

Bărbaţii nu sunt obsedaţi doar de sâni, funduri şi picioare lungi. Atunci când vor să aibă o relaţie serioasă cu o femeie, reprezentanţii sexului tare sunt interesaţi de aspectele... practice ale fizicului domnişoarei în cauză.

1.Şoldurile

Şoldurile mari sunt un semn de fertilitate şi, chiar dacă par superficiali, cei mai mulţi bărbaţi ştiu acest lucru, iar când îşi aleg o parteneră de viaţă cu care vor să aibă unul sau mai mulţi copii, observă imediat acest lucru.

2. Părul

Un individ interesat de o relaţie stabilă va fi atent dacă partenera lui are părul des sau rar. Potrivit psihologilor, acest impuls e rămas din timpuri străvechi, când oamenii peşterilor îşi alegeau femei cu părul des, deoarece acesta era un semn de sănătate şi gene bune.

3. Tonalitatea vocii

Pe lângă faptul că vocea joacă un rol important în senzualitatea unei femei, o tonalitate caldă, nu foarte ridicată, indică feminitate. E de asemenea un semn de sănătate şi feminitate.

4. Pielea

O femeie cu o piele sănătoasă şi luminoasă indică, din nou, sănătate şi fertilitate.

5. Dantura

Dinţi albi, sănătoşi indică faptul că femeia respetcivă are un regim de viaţă normal, eventual nu fumează şi nu are probleme de sănătate sau carenţe de vitamine care ar fi dus la stricarea dinţilor. Sau, în cel mai rău caz, este o persoană care are grijă de aspectul ei şi de igiena orală.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....41.html


 
ninnaDate: Wednesday, 2010-09-22, 17:08:32 | Message # 8
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
8 greşeli ale femeilor, care pun pe fugă bărbaţii

Relaţia cu persoana iubită este pusă deseori în pericol de mici obiceiuri proaste dezvoltate de femei. Iată opt dintre cele mai frecvente greşeli ale sexului frumos, care, în final, ajung să "omoare" dragostea.

•1. Încerci să îl schimbi

A vrea ca bărbatul tău să fie varianta lui cea mai bună este un lucru admirabil, dar atunci când încerci să-l modelezi prea mult, ambiţia ta îi va distruge respectul de sine şi veţi deveni amândoi frustraţi şi plini de resentimente. Dacă tu şi partenerul tău credeţi că dragostea înseamnă acceptarea celuilalt aşa cum este, faptul că îl critici şi că îl tot îndemni să se schimbe va trimite exact mesajul opus, adică "nu eşti destul de bun".

•2. Schimbări majore de dispoziţie

Când viaţa devine stresantă, nu este neobişnuit pentru parteneri să înceapă să-şi descarce nervii unul pe celălalt. Iar dacă schimbările ocazionale de dispoziţie ar trebui iertate, a fi într-o relaţie cu cineva ale cărui stări proaste le depăşesc cu mult pe cele bune poate pune pe fugă partenerul imediat!

•3. Bârfa

Să vorbeşti despre viaţa ta amoroasă cu amicii nu este ceva ieşit din comun, însă dacă-ţi "trâmbiţezi" supărările şi celei mai bune prietene, şi vecinei, şi mamei de fiecare dată când iubitul tău te scoate din sărite, vei ajunge doar să te simţi jenată când trece "furtuna". Din păcate mai mult, partenerul tău se va simţi violat şi judecat.

•4. Melodrama

Dacă îl suni în lacrimi de fiecare dată când te enervează colegul de la muncă, dacă îi ştergi ID-ul de mess la fiecare ceartă şi îl ameninţi că vei rupe relaţia din cauză că el a uitat (din nou!) să coboare capacul pe vasul de toaletă, atunci sunt şanse mari ca el să caute liniştea alături de altcineva.

•5. Dădăcirea

Bărbatul tău îşi iubeşte mama şi te iubeşte şi pe tine, dar când tu eşti aceea care îi spui să nu mai joace Counter Strike, care se burzuluieşte dacă uită de maniere sau care îl informează că nu poate să iasă la o bere cu băieţii fiindcă "are o zi importantă mâine", devii foarte neatrăgătoare. Nu numai că va fi iritat de faptul că încerci să-l controlezi, dar, de asemenea, are şanse mari să facă ce face orice copil certat: se va răzvrăti împotriva ta.

•6. Prea mult timp petrecut împreună

Faptul că îţi petreci o grămadă de timp alături de persoana iubită este, în sine, cel mai frumos aspect al relaţiei, însă atenţie! Este o mare diferenţă între a încerca să vă cunoaşteţi şi a fi "lipiţi" mereu unul de celălalt!

•7. Gelozia

El îţi spune constant cât de mult te iubeşte, dar asta nu te împiedică să îi controlezi mesajele din telefon când este la duş sau să le sfredeleşti cu privirea pe fetele drăguţe care se întâmplă să fie în preajma lui. Deşi puţină gelozie într-o relaţie este normală, dacă îţi acuzi bărbatul că te înşală şi îl interoghezi tot timpul despre unde se duce şi ce face, el se va simţi controlat, maipulat şi jignit.

•8. Comoditatea

La începutul unei relaţii, ambii parteneri sunt preocupaţi să arate şi să se comporte bine, dar, pe măsură ce trece timpul, intervine rutina. Cei doi au tendinţa să devină leneşi şi, chiar dacă este un sentiment plăcut să te simţi comod în viaţa sentimentală, nimeni nu vrea să fie nici plicticos, nici plictisit de celălalt.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....02.html


 
lussyDate: Friday, 2010-09-24, 16:47:57 | Message # 9
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Secretele ascunse ale femeilor, pe care barbatii tanjesc sa le afle

Femeile sunt fiinte inteligente, care stiu sa filtreze informatiile, sa pastreze pentru ele ceea ce considera de cuviinta si sa lase in libera-circulatie foarte putine dintre acestea.

In viata intima, barbatii se pricep mai rar sa le descifreze tocmai pentru ca secretele sunt aparate cu strasnicie. Iata cateva dintre cele mai ascunse mistere ale femeilor, pe care barbatii n-ar putea vreodata sa le dezvaluie singuri:

1. femeile vor sa para mai cuminti decat sunt. Multe dintre cele mai inofensive femei sunt, in realitate, mai salbatice decat si-ar imagina cineva: cu actualul iubit merg la biserica, iar cu fostul au frecventat cluburile de swingeri.

2. femeile mimeaza orgasme chiar si atunci cand reprezentatiile sunt extrem de reale. Barbatii pot fi usor pacaliti de femei in aceasta privinta. Ei sunt convinsi sa isi pot da seama cand o femeie tremura sau nu sub atingerea lor, insa adevarul este departe de ei. Femeile pot simula orgasmul cum nu se poate mai bine.

3. femeile controleaza telefonul, buzunarele, servieta, calculatorul si in general tot ce poate fi controlat la un barbat, in timp ce acesta doarme. Asadar, barbatii care se culca linistiti dupa o partida de sex, crezand ca femeia de langa ei va toarce satisfacuta in bratele lor pana dimineata, se insala amarnic! In timp ce ei sforaie linistiti, ele verifica tot.

4. femeile pastreaza informatii importante pe care le pun pe tapet atunci cand situatia o cere. Chiar daca afla ca barbatul de langa ele le insala, nu ii vor spune imediat ci vor scoate din maneca informatia numai la momentul potrivit. Practic, cand ii e lumea mai draga, orice barbat se poate trezi luat prin surprindere.

5. femeile au fantezii incredibile, chiar daca fac sex numai in pozitia misionarului. Cele mai multe nu le povestesc partenerului cum ar vrea sa fie "posedate" de acesta de teama sau de rusine. Prefera sa pastreze tacerea si sa mizeze in continuare pe o oarcare obisnuinta in dormitor, desi viseaza sa fie biciuite, plesnite, trase de par sau incatusate.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....6071318




Juicy Pussy
 
riddickDate: Friday, 2010-09-24, 16:48:07 | Message # 10
Professor
Group: Administrators
Messages: 581
Awards: 1
Status: Offline
Ce pot face femeile în materie de sex fără a părea penibile, iar bărbaţii nu pot face

Femeile sunt mai norocoase cand vine vorba despre a experimenta tot felul de picanterii in materie de sex. Ele sunt considerate dezgheţate, cu imaginaţie şi excitante. In schimb, dacă bărbaţii ar încerca să facă aceleaşi lucruri ar părea penibili.

1. Pot folosi jucării sexuale

Femeile pot să folosească vibratoare, spre exemplu, pentru a se satisface singure, fără a fi considerate penibile. Pe de altă parte, un bărbat care apelează la satisfacţia obţinută de la o păpuşă gonflabilă ajunge de râsul tuturor. biggrin

2. Pot face dragoste cu persoane de acelaşi sex

O femeie care se va săruta sau mângâia cu o altă femeie e dorită de bărbaţi şi afişează o imagine interesantă şi apetisantă. Un bărbat care s-ar mângâia şi săruta cu un altul ar oferi o privelişte urâtă şi nu ar fi mai dorit de femei prin acţiunile sale.

3. Femeile pot să danseze lasciv una cu cealaltă

Două femei pot să danseze lasciv în văzul lumii, una cu cealaltă, fără a speria sau supăra pe nimeni. În schimb, doi bărbaţi care ar proceda la fel ar cam determina lumea să părăsească ringul de dans şi eventual să se uite de pe margine şi să râdă. haha

4. Femeile îşi pot face masaj una celeilalte în public

O femeie care-i face masaj alteia într-un loc public (la birou, într-un bar sau pe plajă) nu e ceva ciudat sau de criticat. În schimb, doi bărbaţi care ar face acest lucru ar fi imediat catalogaţi drept homosexuali. killed

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....36.html


Alea iacta est !
 
deeaDate: Sunday, 2010-09-26, 21:01:40 | Message # 11
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Cinci lucruri pe care le spun femeile, când de fapt vor altceva

Femeile, spun bărbaţii, sunt complicate. Nu ştii niciodată ce vor, ce au sau ce aşteaptă de la ei. Redactorii site-ului guysm.com au analizat mai multe reprezentate ale sexului frumos şi au aflat câteva secrete. Uneori, când o domnişoară spune ceva, ea de fapt vrea cu totul altceva, dar din varii motive alege să mintă.

1. Nu vreau decât să mă distrez

Tu vrei o parteneră de sex şi ea îşi serveşte replica asta. Nu o crede. Pentru ea, distracţia înseamnă o relaţie serioasă, dar care să nu fie monotonă. Astfel, va aştepta să petreci mult timp cu ea şi să încerci să îi fii fidel.

2. Eu nu vreau decât o salată

Ai dus-o la restaurant să aveţi o cină romantică, iar ea vrea doar o salată şi, eventual, apă plată. Poate şi un pahar de vin, mai spre final. Nu o crede. De cele mai multe ori minte. Ar gusta şi ea din friptura ta şi s-ar delecta şi cu o prăjitură, dar cum să recunoască acest lucru şi să scadă în ochii tăi?

3. Sunt prea obosită

Nu începe să îi faci capul calendar că tu vrei sex şi gata. E posibil să mintă, dar uite adevăratele motive: poate e balonată, nu a avut timp să facă duş sau nu s-a mai epilat de ceva vreme şi nu vrea să facă dragoste atunci. În loc să te superi pe ea, mai bine găseşte o altă modalitate plăcută în care să vă petreceţi timpul.

4. Hai să mergem la fimlul ăla SF care tocmai a apărut la cinema

Puţinele sunt cazurile în care chiar vrea să-l vadă. În rest, vine cu propunerea pentru că vrea să petreacă timp cu tine făcând ceva ce-ţi place şi ţie. Scuteşte-o de o seară care nu o să-i placă deloc şi mergeţi altundeva.

5. Aş vrea aşa mult să fiu cu tine acum, doar că vreau să termin ce nu am făcut la serviciu

Minte! Orice femeie care vrea să-şi petreacă timpul alături de tine nu va alege să lucreze în loc să îţi ţină companie. Sigur e ceva în neregulă şi astfel de scuze ar putea să apară din ce în ce mai des.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....98.html




 
lussyDate: Sunday, 2010-09-26, 21:17:58 | Message # 12
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
De ce nu vor femeile să facă sex?

Faptul că nu mai trebuie să alergi după sex este unul dintre beneficiile relaţiilor pe termen lung. Pentru bărbaţi acest lucru este cea mai importantă parte a angajamentului faţă de persoana de lângă el.

Din păcate însă, se întâmplă de foarte multe ori ca o femeie să nu vrea să facă sex sau să impună anumite condiţii pentru a trece la acţiune. Aceste situaţii sunt adesea neplăcute, transmit anumite mesaje şi pot proveni din diverse motive.

Askmen.com prezintă câteva dintre acestea:

1. Este supărată

Dacă un bărbat a făcut ceva care a supărat-o pe partenera sa, cu siguranţă aceasta nu va dori să ajungă în pat cu el. De asemena, cercetătorii susţin că sexul e ultimul lucru la care se gândesc femeile atunci când sunt năpădite de emoţii negative şi că, de cele mai multe ori acestea nici nu se excită când sunt stresate sau nervoase.

2. Vrea să-şi exercite puterea asupra ta şi a relaţiei voastre

Un alt motiv destul de des întâlnit este acela că femeile vor să arate cine e şeful în pat. De cele mai multe ori ele recurg la un asemenea truc pentru că în celelalte domenii ale vieţii sunt dominate de persoanele puternice din jurul lor. Astfel, dacă la muncă şeful e foarte dur, acasă va încerca să facă ea pe boss-ul.

3. Vrea să te manipuleze

Dacă o femeie vrea să obţină ceva de la iubitul ei, şi celelalte metode încercate au eşuat, atunci aceasta apelează la arma sa secretă – nu mai vrea să facă sex.

4. Este plictisită

Se poate ca o femeie să nu mai vrea să facă sex cu partenerul său pentru că s-a plictisit de performanţele sexuale ale acestuia. Unele femei sunt mult prea timide petru a discuta acest subiect cu iubitul aşa că preferă să renunţe la relaţiile intime decât să spună ce o nemulţumeşte.

5. Este prea obosită

Poate că toate femeile şi-ar dori să facă sex mai des însă agitaţia de peste zi şi multele sale îndatoriri îi "fură" cheful.

6. Îşi înşeală iubitul

Se poate să refuze să-şi facă de cap cu cel de lângă ea pentru că deja altcineva a satisfăcut-o. Asta nu înseamnă că de fiecare dată când o femeie nu vrea să facă sex cu iubitul este de musai un caz de infidelitate.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....51.html




Juicy Pussy
 
izaDate: Tuesday, 2010-09-28, 18:28:09 | Message # 13
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 164
Awards: 0
Status: Offline
Cinci lucruri pe care femeile le urasc in pat

Niciunui barbat nu-i place sa fie considerat un amant plictisitor cum, de altfel, niciunei femei nu i-ar placea sa-si petreaca noptile cu un "armasar" cu asa o reputatie. Iata cateva lucruri de care femeile nu vor sa aiba parte in viata lor sexuala:

1. Prea grijuliu

Scoate din vocabularul tau sexual intrebarea "pot?" sau "am voie?"! Nu este deloc sexy si pe deasupra taie tot cheful. Un barbat trebuie sa stie cum sa faca in asa fel incat partenera sa sa-si dea seama care va fi urmatorul pas si sa o pregateasca in aceasta privinta fara a-I pune nicio intrebare. Cateodata nu este nevoie decat de o privire provocatoare sau de o atingere obraznica pentru a -ti face iubita sa inteleaga ce-ti doresti.

2. Make love, not sex…

Femeile ar vota in unanimitate ca sexul fara pasiune este plictisitor, un timp irosit. Nu ignora faptul ca fiecare femeie vrea sa se simta femeie in special in pat. Fii sensibil. Fa dragoste, nu sex.

3. Schimba locul

Daca iubita sau sotia ta stie care va fi urmatoarea ta miscare atunci ai o mare problema. Nu intra insa in panica. O simpla schimbare a locului te poate scoate din bucluc. Incearca sa o faceti in baie, bucatarie, in masina sau chiar pe plaja (cat mai e cald si te asiguri ca e un loc ferit de ochii curiosilor). Nu trebuie decat sa dai frau liber imaginatiei.

4. Strigatele

Atat strigatele cat si linistea mormantala sunt de eviatat atunci cand faci sex. Incearca sa gasesti calea de mijloc si sa faci astfel incat expresia orala a ceea ce simti sa fie auzita doar de iubita ta, nu si de vecini. De asemenea, daca vrei sa-i spui cat de sexy arata, incearca sa te limitezi la fraze scurte pe care ar fi bine sa nu le repeti incontinu.

5. Speriat de experimentari

Daca esti implicat intr-o relatie serioasa, nu-ti fie teama sa experimentezi. Viata sexuala poate deveni plictisitoare si este pacat avand in vedere optiunile existente. Poti incepe prin a experimenta pozitii noi si role-play-uri. Poti face toate lucrurile la care visezi, cu singura conditie ca amandoi sa fiti de acord. Discuta despre fanteziile tale cu partenera ta intr-o atmosfera romantica, in timp ce beti un pahar cu vin si vei fi surprins de cat de repede se pot transforma in realitate.

Femeile nu vor sa gaseasca un Casanova in fiecare barbat ci doar sa vada ca acestia isi dau interesul in relatie.Si tine minte ca opusul "plictisitorului" este imprevizibilul, asa ca, daca vei incerca din cand in cand sa-ti surprinzi partenera, nu vei da gres cu siguranta.

sursa:
http://www.onemagazine.ro/lifesty....-in-pat


 
yasashDate: Wednesday, 2010-09-29, 17:07:29 | Message # 14
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Femeile se aprind mai greu decat barbatii? Nici vorba!

Femeile se excita si ating placerea mai greu decat barbatii - dupa ce am tot auzit aceasta afirmatie si am crezut cu tarie in ea, un studiu recent ne spune sa o uitam.

Asadar, femeile sunt pe picior de egalitate cu barbatii in aceasta privinta. Intr-un studiu complex, in care au folosit termografia si radiatiile infrarosii, cercetatorii au masurat timpul de reactie atat al femeilor, cat si al barbatilor la diversi stimuli sexuali (filme pentru adulti).

Aparatura a masurat modificarea temperaturii corporale si, potrivit datelor, ambele sexe incepeau sa dea semne de excitare in aproximativ 30 de secunde.

Barbatii atingeau gradul maxim de excitare in 664,6 secunde (in jur de 10 minute), iar femeile in 734 secunde - o diferenta care poate fi neglijata.

Specialistii spun ca noile date le vor putea folosi in tratarea disfunctiilor sexuale la femei.

sursa:
http://www.csid.ro/sex....7431356


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
lussyDate: Sunday, 2010-10-03, 18:42:30 | Message # 15
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Femeile pot ajunge la orgasm prin puterea gândului

Nu e greu să ai orgasm. Dacă eşti femeie, nu bărbat cum s-ar putea crede. E simplu: te gândeşti intens la asta şi apoi îl obţii. Sexologii şi medicii au făcut această descoperire uimitoare prin care orice reprezentantă a sexului frumos poate fi pe culmile plăcerii în câteva minute, fără ajutorul vreunui bărbat sau al vreunui obiect.

Barry Komisaruk care a scris volumul The Science of Orgasm şi sexologul britanic Alan Riley au descoperit că atunci când o femeie are orgasm este stimulată o anumită parte a creierului. Când aceasta se preface doar şi mimează, evident că nu apare aceeaşi reacţie. În mod ciudat, aceeaşi zonă a creierului intră în acţiune şi când o doamnă sau domnişoară are o fantezie sexuală, se gândeşte la orgasm sau urmăreşte nişte imagini incitante. Astfel, s-a crezut că prin puterea gândului sau a imaginaţiei, orice femeie poate să ajungă la orgasm.

Pentru ca studiul să fie complet, mai multe femei au fost puse să încerce să atingă plăcerea maximă doar dorindu-şi acest lucru. În mod surprinzător, au reuşit. "Nici măcar nu trebuie să inventez vreo fantezie sau să-mi închipui o persoană sexy. A fost suficient să îmi repet că vreau să am orgasm şi să fiu convinsă că voi avea şi... a apărut", a declarat una dintre participantele la studiu, Jill Morrison, o secretară în vârstă de 40 de ani.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....61.html




Juicy Pussy
 
nutzyDate: Friday, 2010-10-15, 18:11:30 | Message # 16
Lector
Group: Moderators
Messages: 357
Awards: 1
Status: Offline
Femeile cu degete sensibile ajung mai uşor la orgasm

Simţul tactil este foarte important când vine vorba despre sex, dar se pare că nu are legătură doar cu atingerile senzuale, ci chiar cu posibilitatea de a avea sau nu orgasm. În urma unui studiu, americanii au descoperit că există o legătură între degetele femeilor şi modul în care acestea ajung pe culmile plăcerii.

Studiul condus de profesorul Irwin Goldstein şi la care au participat 70 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani a concluzionat că doamnele şi domnişoarele care au buricele degetelor sensibile ajung mai uşor la orgasm decât acelea care nu au degetele la fel de sensibile.

Se pare că există o legătură strânsă între acest fel de sensibilitatea şi modul în care o reprezentantă a sexului frumos răspunde la stimulii sexuali.

Astfel, dacă te gâdili repede, ai parte şi de sex mai bun decât dacă eşti insensibilă. Rezultatele studiului au fost publicate în revista americană The Journal of Sexual Medicine.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....66.html


"Unirea dintre barbat si femeie este precum comuniunea dintre Cer si Pamant, iar Cerul si Pamantul dureaza vesnic tocmai datorita acestei comuniuni perfecte. Oamenii au uitat acest secret, devenind muritori. Dar cei ce-l cunosc au deschisa in fata lor adevarata cale spre Nemurire" - Shang-Ku-San-Tai

 
ninnaDate: Sunday, 2010-10-24, 15:28:41 | Message # 17
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
10 lucruri pe care femeile le adoră la bărbaţi

Bărbaţii: uneori vă vine să ii daţi afară din casă şi să le aruncaţi lucrurile pe geam, iar alteori nu vă puteţi abţine să nu vă uitaţi după ei când trec ţanţoş pe stradă.

Femeia modernă spune tot timpul că nu are nevoie de bărbat ca să trăiască fericită, că poate să îşi schimbe singură cauciucurile la maşină, că poate muta singură mobila prin casă şi că îşi poate desface singură borcanele, dar, cu toate astea, e bine să ai un bărbat prin preajmă. Bărbaţi, puteţi considera acest material un fel de scrisoare de dragoste de la femei.

Iată mai jos 10 lucruri pe care femeile le adoră la bărbaţi:

•1. Corpul.
Da! Este unul din lucrurile pe care femeile le adoră la bărbaţi. Până şi cel mai slab hipiot are bicepşi. Mâinile lor sunt aproape întotdeauna mai mari decât ale femeilor. Nu contează cât de mare sau cât de mic este un bărbat, el poate mereu să te facă să te simţi mică şi delicată. Venele de pe braţe în ochii unei femei sunt foarte sexy. Părul facial, sigur, câteodată poate zgâria, dar e al dracu de sexy.

•2. Abilitatea de a face şi de a înţelege lucruri pe care femeile nu pot.
Femeia modernă urăşte să depindă de altcineva, dar câteodată e mai uşor să îi spună lui să rezolve problema. Întotdeauna va ruga un bărbat să îi care lucrurile grele pe scări, chiar dacă va urma generalizarea că femeile nu pot face asta (acest lucru se întâmplă din cauza lenii, este perfect capabilă să îşi care singură bagajele). Alte lucruri pe care ea le pote face dar preferă să îl pună pe el să le facă: să aşeze un tablou pe perete sau să ucidă gângania aia mare şi urâtă din baie. Dar dacă după ce o omoară se preface că o aruncă pe ea, iar ea va ţipa ca o fetiţă de 5 ani, probabil că data viitoare o va strivii singură.

•3. Partea lor secretă... cea sensibilă.
Când un bărbat plânge în faţa unei femei este ca şi când aceasta a câştigat loteria sentimentelor. Lacrimile sunt un semn de intimidate maximă, iar faptul că a lăsat garda jos înseamnă că ţine foarte mult la tine şi că are încredere în tine. Alte lucruri pe care femeile le adoră: când el o trage pe ea aproape pentru o mică îmbrăţişare şi un sărut delicat pe frunte.

•4. Mirosul lui.
Combinaţia de săpun/gel de duş cu aftershave şi parfum, plus mirosul lui natural creează un fel de parfum unic, ca o amprentă a sa.

•5. Tactul lui.
A fost demonstrat ştiinţific că bărbaţii şi femeile gândesc total diferit (dar puteam şi noi să ne dăm seama de acest lucru). Bărbaţilor le plac glumele proaste, fotbalul şi filmele de acţiune, femeilor, shopping-ul, bârfele şi filmele siropoase. Ideea e, că indifert cât sunt de macho, ei ştiu să spună - atunci când chiar îşi dau silinţa - cele mai potrivite lucruri. Acest lucru le înnebuneşte pe reprezentantele sexului frumos.

Nu se ştie dacă din cauza asta bărbaţilor le plac glumele proaste, fotbalul sau filmele de acţiune dar, oricum spiritul macho şi aprecierea feminităţii unei femei le face pe reprezentantele sexului frumos să se simtă foarte bine cu ele.

•6. Umorul lui.
Femeilor le place când un bărbat le face să râdă din nimic, cu o glumă bună, sau că funcţiile naturale ale corpului sunt amuzante pentru ei (câteodată şi pentru ele).

•7. Instinctul de a proteja.
Poate nu e mare lucru dar bărbatul se va poziţiona mereu pe partea exterioară a trotuarului, pe partea cu traficul, că va întinde mereu mâna să o ajute să trecă de o treaptă înclinată sau să o ajute să coboaare din tren. Deşi este perfect abilă să se protejeze singură, e mai bine când ştie că cineva are grijă de ea.

•8. Hainele lui.
Femeile adoră să se îmbrace cu hainele bărbaţilor, mai ales cele mari. Cu cât mai mari cu atât mai bine. Hanoracul lui care îţi vine până la genunchi este perfect de stat prin casă. Plus acel: "Unde e cămaşa mea aia bleau?"

•9. Dependenţa de el.
Poate vei spune că e plictisitor şi predictibil dar e bine atunci când eşti cu cineva care este ghidat de logică şi nu de emoţii/sentimente. Chiar dacă e atât de enervant când el reuşeşte să rămână calm şi sigur pe el când ea are una din cele mai mari crize, e bine pentru că te face să te simţi mai încrezătoare.

•10. Pasiunea şi dorinţa lui.
Într-o lume ghidată de aparenţe, de aspectul fizic şi nu de valori e draguţ să ştii că el te doreşte chiar şi atunci când ai pe tine cea mai ridicolă pijama, când nu te-ai epilat de 2 zile sau când tocmai îţi iese un coş în frunte. Până la urmă nici ei nu sunt perfecţi. Una peste alta nu suntem aşa diferiţi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....28.html


 
yasashDate: Tuesday, 2010-11-02, 15:28:11 | Message # 18
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Lucruri care le sperie pe femei când fac sex

Oricat de indrăzneaţă sau deschisă spre nou pare iubita ta in pat, există unele lucruri care ar putea să o sperie astfel incat de la o partidă de amor reuşită, puteţi să ajungeţi la un mare scandal. Află ce anume să nu îi faci atunci când sunteţi pe culmile pasiunii.

1. Mâinile în jurul gâtului

Oricât de ciudat poate să pară, dacă încerci să o îmbrăţişezi sau să o ţii de gât, chiar dacă într-un mod plăcut, ea s-ar putea speria. Este un reflex incontrolabil. Iubita ta se va speria şi va avea o senzaţie de sufocare. În plus, s-ar putea să te perceapă ca pe un tip periculos, mai ales dacă sunteţi la început.

2. Jucăriile sexuale

Chiar dacă unor femei le plac, nu înseamnă că şi iubitei tale. Înainte de a aduce în dormitor cătuşe, lenjerie comestibilă sau vibratoare discută cu ea pe această temă. Altfel rişti să o sperii sau să se supere pe tine.

3. Cuvintele vulgare

Dacă unor femei li se pare excitant să le vorbeşti urât atunci când sutneţi în pat, există şanse destul de ridicate ca iubitei tale să nu i se pară deloc interesant, sexy sau apetisant să te audă vorbindu-i într-un mod despre care poate crede că e jignitor.

4. Liniştea

Poate sună bizar, dar unele femei se simt nesatisfăcute sau cred că nu sunt bune în pat dacă au parte de un iubit care stă liniştit şi nu scoate nici sunet. În lumea... feminină, sunetele de plăcere indică tocmai asta: plăcere. Dacă el va sta cuminte şi tăcut este posibil ca ea să creadă că nu este satisfăcut de partida de amor.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....68.html


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
deeaDate: Wednesday, 2010-11-10, 16:36:34 | Message # 19
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Femeia perfectă face mult sex, mănâncă mult şi are un salariu mare

Ce vor bărbaţii de la o femeie? Contrar aşteptărilor, ei nu se gandesc doar la aspectul fizic atunci cand vine vorba despre o domnişoară alături de care ar dori să aibă o relaţie de lungă durată. În urma unui sondaj realizat online de site-ul UKdating.co.uk, reprezentanţii sexului puternic au definit cum trebuie să fie femeia perfectă.

Astfel, cei peste 3.000 de bărbaţi care au răspuns la tot felul de întrebări şi şi-au exprimat în mod liber opiniile au conturat o persoană ideală. Trei sferturi dintre bărbaţi au spus că aceasta trebuie să mănânce mult, cot la cot cu ei, fără a se plânge mereu că se îngraşă. Pe de altă parte, ar trebui să aibă grijă nici să nu devină obeză.

Peste 50% dintre repondenţi au declarat că femeia perfectă trebuie să aibă părul lung, lucios şi să aibă îndeajuns de multă încredere în ea astfel încât să poată să iasă din casă şi fără să poarte machiaj.

61% dintre bărbaţii participanţi la studiu au declarat că femeia ideală trebuie să fie inteligentă, să aibă o carieră înfloritoare şi să aibă salariu mai mare decât al lor. Pe de altă parte, acesteia trebuie să îi placă şi ideea de a avea o familie şi un copil. La fel de importantă este şi prezenţa simţului umorului.

Trecând apoi la idei mai frivole, aproape toţi cei 3.000 de repondenţi consideră că partenera ideală trebuie să facă mult sex şi să aibă fundul bombat.

Din păcate, numai vreo 300 dintre participanţii la sondajul realizat online cred că această femeie ideală există şi că o să o întâlnească într-o zi.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....60.html




 
maximusDate: Sunday, 2010-12-05, 18:33:07 | Message # 20
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Cinci idei greşite pe care le au femeile despre bărbaţi

Bărbaţii sunt sexul tare sau puternic. Sunt mitocani, nepăsători, reci, afemeiaţi, superficiali. Parcă nu ar fi oameni, ci nişte fiinţe ciudate şi enervante apărute pe Pământ pentru a le face zile negre femeilor. Totuşi, poate diferenţa dintre cele două sexe nu e aşa de mare. Şi bărbaţii pot fi sensibili, responsabili, drăguţi.

1. Bărbaţii sunt obsedaţi de sex

Bărbaţii sunt oameni. Şi oamenilor le place să facă sex. Degeaba se plâng femeile de acest "defect" al masculilor, uitând că şi lor le place să facă amor şi uneori vor mai mult decât partenerii lor. Dar, de ce să nu dea vina pe ei, că sunt inensibili şi ahtiaţi după plăceri carnale?

2. Bărbaţii nu suferă

Parcă stabiliserăm că bărbaţii sunt oameni. Evident că şi ei suferă, ba chiar plâng uneori. Au sentimente, se simt singuri, jigniţi, răniţi... de multe ori tocmai de femei. Nu sunt făcuţi nici din piatră şi nu sunt nici lipsiţi de inimi. Poate diferenţa ar fi că ei nu se plâng din orice nimic şi nu-şi vociferează mereu problemele.

3. Bărbaţii nu vor relaţii stabile

Cum să vrea să se înţeleagă bine cu o femeie? Doamne fereşte! Fetelor, la fel ca şi voi, şi ei îşi doresc familii, relaţii stabile şi simt nevoia să fie apreciaţi, iubiţi şi să aibă lângă ei o persoană cu care să-şi împartă viitorul. Că nu visează rochii albe, buchete de flori şi alte nimicuri feminine, asta e altceva.

4. Bărbaţii sunt interesaţi doar de apsectul fizic al unei femei

Urmăresc cu privirea orice bunăciune care trece prin raza lor vizuală. E clar că pentru ei contează doar sânii, fundul, picioarele, buzele şi ochii. Oricine e încântat de o imagine frumoasă. Şi femeile, şi bărbaţii, dar nici ei nu cred că e suficient să aibă alături o femeie frumoasă şi... atât. Există, bineînţeles excepţii. Dar şi femeile caută unori frumuşei pe care să-i ţină drept accesorii.

5. Femeile şi bărbaţii sunt de pe planete diferite

Ba nu sunt. Evident că sunt diferiţi, aşa cum orice om este diferit de cel de lângă el. Şi poate sunt ei mai masculini pentru că... sunt bărbaţi. În rest, sunt cam la fel. Au nevoie de hrană pentru a supravieţui, suferă când pierd pe cineva drag, au nevoie de sfaturi şi de mângâieri, vor să aibă un job bine plătit, o familie fericită şi orice alt lucru pe care şi-l doresc şi femeile.

sursa:
http://www.libertatea.ro/stire....23.html


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Knowledge base (Secrete feminine)
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • »
Search:


Copyright MyCorp © 2024