Sunday, 2021-04-11, 17:40:59
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » Corpul femeii
Corpul femeii
deeaDate: Monday, 2010-08-02, 15:21:45 | Message # 1
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Corpul femeii

Organele sexuale exterioare ale unei femei, clitorisul si deschiderea vaginului sunt greu de vizualizat, deoarece se afla chiar între picioarele acesteia.

Vulva. Întreaga zona cu piele fina dintre picioarele unei femei se numeste vulva. Acest cuvânt vine de la latinescul “volva”, care înseamna învelitoare, protectie. Vulva acopera clitorisul, deschiderea vaginului si a uretrei si labiile.

Labiile. Reprezinta doua perechi de pliuri fine ale pielii în interiorul vulvei. Ele acopera partile interioare ale vulveiclitorisul, deschiderea uretrei si pe cea a vaginului. Cuvântul “labia” în latina înseamna buze.

Clitorisul. Este o movilita de marimea unui bob de mazare. Când clitorisul este atins si frecat, corpul femeii se simte bine atât în interior cât si în exterior. Se simte un fel de caldura si placere, sexy.

Deschiderea uretrei. Aceasta este chiar mica. Uretra nu reprezinta unul dintre organele sexuale ale femeii. Este un canal prin care este eliminata urina, în afara corpului. Urina este un lichid care ramâne în urma mâncarurilor si a bauturilor, el nefiind folosit de catre corp, ci eliminat. Este singurul fluid care traverseaza uretra unei femei.

Deschiderea vaginului. Vaginul este un pasaj de trecere între uter - organ sexual aflat în interiorul corpului femeii - si exteriorul corpului femeii. Deschiderea vaginului este mai mare decât cea a uretrei. O parte subtire de piele numita himen acopera deschiderea vaginului. O data ce o fata creste - sau când ea este foarte activa sau în timpul primului act sexual - himenul se întinde si poate sa doara putin, iar intrarea în vagin devine ceva mai mare.

Anusul. Acesta este o mica deschizatura prin care fecalele parasesc corpul femeii. Fecalele reprezinta un material solid, obtinut în urma digestiei alimentelor de catre corp. Sunt eliminate în mod similar la femeie sau la barbat. Sunt pastrate în intestin pâna la eliminarea lor prin anus.

În total deci, sunt trei deschizaturi între picioarele unei femei : cea a uretrei, cea a vaginului si anusul. Daca o fata sau o femeie este curioasa sa stie cum arata aceste orificii, poate sa utilizeze o oglinda plasata în interiorul picioarelor. Daca ne-am putea uita în interiorul corpului unei femei, am vedea organele sexuale interne - cele 2 ovare, trompele uterine, uterul si vaginul.

Ovarele. Cele doua ovare, câte unul pe fiecare parte a uterului, sunt de marimea unei capsune mai mari. Ovarele contin celulele sexuale ale unei femei si mai sunt numite si oua sau ovule. La nastere, ovarele unei nou-nascute contin un numar surprinzator de celule sexuale (1-2 milioane), dar aceste celule nu sunt destul de dezvoltate pentru a produce copii, pâna când fata nu trece prin pubertate. Pubertatea, perioada în care corpul unei fete începe sa se transforme într-unul al unei tinere femei, se poate declansa în orice moment de la 9 ani pâna la 13 sau 14 ani. La pubertate, o fata are în jur de 300.000-400.000 de celule sexuale. Acestea nu mai pot produce copii dupa vârsta de aprox. 50 de ani.

Trompele uterine. Acestea sunt pasaje prin care un ovul ajunge la uter. Câte un capat al fiecarei trompe aproape ca atinge ovarul. Celalalt capat este conectat cu uterul.

Uterul. Este constituit dintr-o membrana puternica si este gol pe dinauntru. Este aprox. de marimea si forma unei pere întoarse si este conectat cu ambele trompe uterine si cu capatul interior al vaginului. Uterul este locul în care un copil în dezvoltare, numit fetus, creste, este hranit si protejat. Fetusul creste în uter, care se largeste pe masura ce fatul se dezvolta, aprox. 9 luni, timp dupa care este gata sa fie nascut. Uneori, uterul este numit si matrice.

Cervixul. Acesta este o mica deschidere pozitionata în partea inferioara a uterului. Face legatura dintre uter si capatul interior al vaginului. Aceasta deschizatura se largeste foarte mult atunci când un copil este nascut.

Vaginul. Este legatura între uter si partea exterioara a corpului femeii. Un copil, la nastere, trece din uter prin vagin afara. Vaginul este, de asemenea, locul prin care o mica cantitate de sânge, alte fluide si tesut parasesc uterul aprox. 1 data pe luna. Aceasta cantitate de sânge este numita menstruatie sau ciclu si începe atunci când o fata ajunge la pubertate. Vaginul este, de asemenea, locul în care penisul intra în timpul contactului sexual.

link:
http://www.sexaz.ro/corpul-tau/corpul-femeii.htm
 
ninnaDate: Saturday, 2010-08-07, 16:00:21 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 415
Awards: 3
Status: Offline
Să vorbim despre sexul femeii

Majoritatea femeilor se ruşinează să o studieze, in timp ce bărbaţii şi-ar dori să fie lăsaţi să o privească şi să o atingă pe indelete. Zona intimă a doamnelor este incă un subiect tabu in cupluri, cu toate că ambii parteneri ar trebui să ştie ce rol are fiecare părticică din ea, pentru a putea avea o viaţă sexuală împlinită. Şi cum discuţiile în şoaptă, din auzite, despre zona intimă nu sunt foarte bine documentate şi pot induce idei greşite, i-am solicitat doctorului Hagi Chalil Erghin, specialistul în obstetrică-ginecologie al Clinicii Romar Medical, o descriere a zonei genitale feminine.

1. FRÂUL CLITORIDIAN.
În partea superioară a vestibulului vaginal, unde se unesc labiile mari, este o porţiune de piele care acoperă clitorisul şi care se numeşte frâu clitoridian.

2. MUNTELE LUI VENUS.
Toată partea externă se numeşte, medical, zonă perivulvară, dar este cunoscută sub denumirea de “muntele lui Venus”. Aceasta este un fel de perniţă de ţesut adipos aşezată peste oasele bazinului.

3. CLITORISUL.
Acesta are o parte externă rotundă, numită cap, şi două aripi interne, care urmăresc linia labiilor mari. Toată această zonă este extrem de erogenă, nu doar capul, aşa cum cred foarte mulţi bărbaţi, fiind responsabilă de atingerea orgasmului clitoridian. Mai mult, când e excitat, are loc un soi de erecţie, mărindu-şi dimensiunea.

4. LABIILE MARI.
Acestea arată aproape la fel la orice femeie şi nu sunt considerate o zonă erogenă. Ele acoperă, de obicei, întreaga zonă genitală a femeii. Sunt şi cazuri în care labiile mici le depăşesc în lungime pe cele mari.

5. ORIFICIUL URETRAL.
Deasupra labiilor mici se deschide orificiul uretral. Acesta ajută la eliminarea urinei şi nu are nici un rol în timpul actului sexual.

6. NIMFELE.
Labiile mici sunt poziţionate între labiile mari şi se mai numesc nimfe. Acestea au o formă diferită de la femeie la femeie, ca şi amprentele, iar în unele cazuri pot depăşi ca lungime labiile mari. Nu sunt însă foarte erogene.

7. VESTIBULUL VAGINAL.
Între cele două perechi de labii se află vestibulul vaginal. Aici se deschid glandele care produc mucusul şi lichidul vaginal, ambele foarte importante în actul sexual. Activitatea acestora se declanşează numai la stimuli emoţionali şi nu fizici, aşa că atingerile trebuie să fie uşoare, ca să transmită plăcere, şi nu rapide sau dure.

8. VAGINUL.
Partea care începe în interiorul labiilor mici şi se termină la colul uterin se numeşte vagin. Peretele acestuia are aceeaşi consistenţă pe toată suprafaţa şi are o lungime în repaus de 4-6 cm. Datorită elasticităţii sale, vaginul permite o destindere laterală de patru-cinci ori mai mare.

9. PUNCTUL G.
Acesta reprezintă o zonă aflată la 1,5 cm de la intrarea în vagin, pe peretele interior al acestuia, înspre abdomen. În timpul actului sexual, suprafaţa acestei zone devine mai consistentă, mai aspră decât restul peretelui vaginal. Punctul G este cel care provoacă orgasmul vaginal.

10. ANUSUL.
Acest orificiu nu face parte din zona genitală feminină, ci serveşte la eliminarea fecalelor. Zona este foarte sensibilă, iar un eventual contact sexual poate provoca leziuni grave.

link:
http://www.libertatea.ro/stire/sa-vorbim-despre-sexul-ei-229819.html

Attachments: 5993636.jpg(57.6 Kb)


 
maximusDate: Saturday, 2010-10-16, 22:05:52 | Message # 3
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
The Sexual Anatomy Of Women

External View: The Vulva

(A) External View, closed
(B) External View, open and flushed.

The Vulva is the external sexual organ of women. The above view (A) shows the external view of the female vulva as normally seen when the woman is standing up. View (B) shows the vulva when it is opened, and from the top down one can clearly see the Veneris Mons, clitoral hood, clitoris, and labia minora. There are many questions about the vulva on alt.sex, and this FAQ will begin to attempt to answer some of these.

The Vocabulary of the Vulva

Vulva
The external female genitals are collectively referred to as The Vulva. All of the words below are part of the vulva.

Mons Veneris.
The mons veneris, Latin for "hill of Venus" (Roman Goddess of love) is the pad of fatty tissue that covers the pubic bone below the abdomen but above the labia. The mons is sexually sensitive in some women and protects the pubic bone from the impact of sexual intercourse.

Labia Majora
The labia majora are the outer lips of the vulva, pads of fatty tissue that wrap around the vulva from the mons to the perineum. These labia are usually covered with pubic hair, and contain numerous sweat and oil glands, and it has been suggested that the scent from these are sexually arousing.

Labia Minora
The labia minora are the inner lips of the vulva, thin stretches of tissue within the labia majora that fold and protect the vagina, urethra, and clitoris. The appearance of labia minora can vary widely, from tiny lips that hide between the labia majora to large lips that protrude. The most common metaphor for the labia minora is that of a flower. Both the inner and outer labia are quite sensitive to touch and pressure.

Clitoris
The clitoris, visible in picture (B) as the small white oval between the top of the labia minora and the clitoral hood, is a small body of spongy tissue that is highly sexually sensitive. The clitoris is protected by the prepuce, or clitoral hood, a covering of tissue similar to the labia minora. During sexual excitement, the clitoris may extend and the hood retract to make the clitoris more accessible. Some clitori are very small; other women may have large clitori that the hood does not completely cover.

Urethra
The opening to the urethra is just below the clitoris. It is not related to sex or reproduction, but is instead the passage for urine. The urethra is connected to the bladder. Because the urethra is so close to the anus, women should always wipe themselves from front to back to avoid infecting the vagina and urethra with bacteria.

Vagina and Hymen
The above illustrations show the area between the labia minora. From top to bottom can be clearly seen the clitoris, urethral opening, and vaginal opening. A, B, and C show vaginal openings with a normal hymen, a membrane that partially covers the opening. The hymen is the traditional "symbol" of virginity, although being a very thin membrane, it can be torn by vigorous exercise or the insertion of a tampon. Illustration D shows an imperforate hymen that completely closes the vagina; this rare condition requires surgical intervention to provide for a normal flow of blood once menstruation begins. Illustration E is of a vagina in a post-partum woman (one who has given birth).

Perineum
The perineum is the short stretch of skin starting at the bottom of the vulva and extending to the anus. The perineum in women often tears during birth to accomodate passage of the child, and this is apparently natural. Some physicians may cut the perineum preemptively on the grounds that the "tearing" may be more harmful than a precise scalpel, but statistics show that such cutting in fact may increase the potential for infection.

--------------------------------------------------------------------------------

Female Internal Sexual Anatomy

Vagina
The vagina extends from the vaginal opening to the cervix, the opening to the uterus. The vagina serves as the receptacle for the penis during sexual intercourse, and as the birth canal through which the baby passes during labor. The average vaginal canal is three inches long, possibly four in women who have given birth. This may seem short in relation to the penis, but during sexual arousal the cervix will lift upwards and the fornix (see illustration) may extend upwards into the body as long as necessary to receive the penis. After intercourse, the contraction of the vagina will allow the cervix to rest inside the fornix, which in its relaxed state is a bowl-shaped fitting perfect for the pooling of semen.
At either side of the vaginal opening are the Bartholin's glands, which produce small amounts of lubricating fluid, apparently to keep the inner labia moist during periods of sexual excitement. Further within are the hymen glands, which secrete lubricant for the length of the vaginal canal.

"G-Spot"
The word is in quotes because there is still some debate as to the existance or purpose of the G- spot. In the illustration above, what is indicated as the g-spot in fact points to a region known as the Skenes glands, the purpose of which are unknown. Despite the controversy, one fact remains-- there are many women who claim that pressure on this region of the vagina is extremely pleasurable. Usually, two fingers are used, and because the spot is deep within the tissue, some pressure may be needed. Also, because the Skenes glands are alongside the bladder, some women may found that the increased pressure makes them feel as if they need to urinate.

Cervix
The cervix is the opening to the uterus. It varies in diameter from 1 to 3 millimeters, depending upon the time in the menstrual cycle the measurement is taken. The cervix is sometimes plugged with cervical mucous to protect the cervix from infection; during ovulation, this mucous becomes a thin fluid to permit the passage of sperm.

Uterus
The uterus, or womb, is the main female internal reproductive organ. The inner lining of the uterus is called the endometrium, which grows and changes during the menstrual cycle to prepare to receive a fertilized egg, and sheds a layer at the end of every menstrual cycle if fertilization does not happen. The utereus is lined with powerful muscles to push the child out during labor.

Ovaries
The ovaries perform two functions: the production of estrogen and progesterone, the female sex hormones, and the production of mature ova, or eggs. At birth, the ovaries contain nearly 400,000 ova, and those are all she will ever have. However, that is far more than she will need, since during an average lifespan she will go through about 500 menstrual cycles. After maturing, the single egg travels down the fallopian tube, a journey of three or four days-- this is the period during which a woman is fertile and pregnancy may occur. Eggs that are not fertilized are expelled during menstruation.

--------------------------------------------------------------------------------

Frequently Answered Questions

What is the G-Spot?
The Grafenberg spot, or G-spot, is an area located within the anterior (or front) wall of the vagina, about one centimetre from the surface and one-third to one-half way in from the vaginal opening (see illustration and text). It is reported to consist of a system of glands (Skene's glands) and ducts that surround the urethra (Heath, 1984). Some authors write that you must press "deeply" into the tissue with two fingers to reach it with any effectiveness.

The significance of the G-spot is that some women (about half) report that it is a highly sensitive area that under the right conditions can be very pleasurable if stimulated. For some women, it can be a primary source of stimulation leading to orgasm during intercourse. Other women report no particular stimulation, and some say that it feels as if they need to urinate.

The G-Spot has been linked to the phenomenon known as female ejaculation. To date, there is little data about female ejaculation, although there is some speculation that it is the product of the Skene's glands.

What is Toxic Shock Syndrome?
Toxic Shock Syndrome (TSS) is a rare but serious illness which can occur in men, women and children. About half the number of cases reported are associated with using tampons and affect a tiny number of women every year-- only about 1 out of every 1.5 million women who have periods. TSS can occasionally be fatal.

Toxic Shock Syndrome can be treated successfully providing it is recognised quickly, and most young people make a full recovery. Younger people may more at risk from the bacteria which are believed to cause this rare condition, because their immune system may not be fully developed.

In the unlikely event that you have these symptoms during your period--a high fever (over 102F or 39C), rash, vomiting, diarrhoea, sore throat, dizziness or fainting - you must remove your tampon and consult your doctor immediately. These symptoms can be early warning signs of TSS, which can develop very quickly and may seem like flu to begin with.

Do not worry about wasting the doctor's time and remember to say you have been wearing a tampon. Do not use tampons again without checking first with your doctor.

By using tampons correctly and following the advice below, you will reduce the risk of developing TSS.

REMEMBER
* Always wash your hands before and after insertion and removal of a tampon.
* Always remove the used tampon before inserting a new one.
* Always remember to remove the last tampon at the end of your period.
* Never use 2 tampons at once.
* Tampons should only be used when you have a period.“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
deeaDate: Wednesday, 2013-03-27, 14:21:46 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Mirosul natural al unei femei e mai senzual decât parfumurile

Mirosul corpului unei femei este mai atractiv pentru sexul opus decât parfumurile artificiale, semnalizând momentul când este fertilă şi generând ca răspuns o creştere a nivelului de testosteron la partener, scrie Mediafax.

Cercetătorii americani de la Universitatea din Florida au descoperit că mirosul corporal natural al unei femei este cea mai puternică armă de seducţie, comparativ cu produsele artificiale.

Pentru prima dată, oamenii de ştiinţă au putut valida faptul că nivelul de testosteron al unui bărbat creşte ca reacţie la mirosul corporal natural al unei femei, în perioada în care aceasta este mai fertilă.

Studiul a testat această ipoteză, generată de comportamentul de împerechere al animalelor, dar care nu fusese validată în cazul oamenilor. La cercetare au participat ca voluntari 68 de bărbaţi, cu vârste între 18 şi 23 de ani, cărora li s-a cerut să compare mirosul unor tricouri purtate de o femeie cu unele care erau noi.

În timpul experimentului au fost colectate mostre de salivă de la subiecţi, înainte şi după ce aceştia au mirosit tricourile, pentru a analiza nivelul de testosteron. Bărbaţilor li s-a cerut să evalueze mirosurile în funcţie de atractivitate.

Mirosul hainelor purtate de femeile aflate la ovulaţie a fost considerat cel mai plăcut.

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii....37.html
 
grandmasterBDate: Wednesday, 2013-07-31, 23:39:09 | Message # 5
Professor
Group: Moderators
Messages: 520
Awards: 1
Status: Offline
skinny girls

      


 
Forum » Riddick University » Women Secrets » Corpul femeii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2021