Saturday, 2024-04-20, 17:06:04
Welcome Visitor | RSS
Riddick Campus
Home
Sign Up
Log In
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: ninna, lussy, deea, nutzy  
Forum » Riddick University » Women Secrets » G Spot
G Spot
yasashDate: Tuesday, 2010-08-10, 13:43:49 | Message # 1
Doctor
Group: Administrators
Messages: 1431
Awards: 5
Status: Offline
Localizarea punctului G

Punctul G feminin

Acopera-ti mana cu o manusa latex. Dupa ce il umezesti cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa, introdu doua degete in vagin. Folosind degetul aratator, atinge peretele superior al vaginului. Este aproximativ de marimea unui deget. Multor femei le place ca degetul aratator sa apese putin peretele. Incearca sa efectuezi miscarea de “vino-ncoace” cu aratatorul, astfel incat varful acestuia sa loveasca usor peretele superior al vaginului. Ghidati-va miscarile dupa nivelul de excitatie al partenerei.

Vorbeste cu ea si intreb-o ce simte si cand simte. Un alt mod de a deduce daca atingi intr-adevar punctul G este ca pielea de acolo este ridata prin contrast cu zona inconjuratoare care este neteda la atingere. Forma punctului G este asemanatoare cu a unui bob de fasole.

Pe langafolosirea degetului aratator poti apela si la limba (vezi tehnici de cunnilingus) pentru a-i stimula clitorisul, labile mici si labiile mari. Combinarea cunnilingus-ului cu stimularea punctului G poate fi extrem de excitanta pentru o femeie.

Pentru cuplurile care prefera sexul extrem (sunt deja experti in a localiza punctul G) ... fiti pregatiti sa simtiti noi senzatii. Partenerul, in loc de a folosi numai degetul aratator pentru a localiza punctul G, va utiliza acum atat degetul aratator cat si degetul mare pentru a freca gentil tesutul peretilor vaginali. Peretii vaginali sunt foarte senzitivi. Este bine sa fie stimulati usor, iar nu dur.

Punctul G masculin

Teoretic, barbatii nu au un punct G. Totusi, foloseste manusa latex pentru a­-ti acoperi mana si apoi uda-ti degetul aratator cu saliva sau cu un lubrifiant pe baza de apa. Introdu un deget in rectul partenerului. Miscarea trebuie sa fie usoara. Miscarea inceata ii mareste dorinta de mai mult si va permite amandurora sa exersati mai pe indelete aceasta tehnica.

Incepe sa-ti misti degetul inauntru si in afara. Aceasta ajuta la relaxarea zonei inconjuratoare. O data ce amandoi va simtiti comfortabil iar degetul tau este inauntru, fa miscarea de “vino-ncoace” cu degetul. Aceasta va face ca prostata sa fie atinsa de catre varful degetului. Unii barbati chiar ajung la orgasm prin acest mod de stimulare.

Altii prefera aceasta forma in combinatie cu sexul oral. Ceea ce se poate numi punctul G la barbati este tocmai aceasta lovire usoara a prostatei.

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici....i-g.htm


“Iubirea nu inseamna doar trup, din moment ce are in vedere sentimentul, si nu este doar spirit, din moment ce se consuma intre doua trupuri” - Maurice Merleau-Ponty (Elogiul filozofiei si alte eseuri)

 
maximusDate: Thursday, 2010-08-19, 17:33:21 | Message # 2
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Introducere: Punctul G

Sa ai primele doua degete in interiorul cuiva este una dintre cele mai intime activitati de pe planeta. Aceasta experienta poate fi imbunatatita prin stimularea punctului G. E de la sine inteles ca fiecare femeie e diferita in felul ei si ca trebuie sa fii atent(a) la ceea ce da placere persoanei cu care esti.

Daca ceea ce voi spune in acest ghid intra in conflict cu ceea ce partenera stie si crede ca ii da placere, atunci accepta ceea ce spune ea. O buna comunicare este intr-adevar baza unei bune relatii sexuale. Daca chiar trebuie sa ai unghii lungi, atunci iti sugerez sa pui niste vata in jurul lor si peste sa pui o manusa de latex inainte de orice penetrare. Daca nu vrei neaparat sa ai unghiile lungi, atunci taie-le inainte de orice joaca. Chiar daca ai unghiile scurte, e de preferat sa porti manusi de latex pe mana pe care o bagi.

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici....l-g.htm


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
lussyDate: Monday, 2010-08-23, 14:48:54 | Message # 3
Lector
Group: Moderators
Messages: 498
Awards: 1
Status: Offline
Tehnici punctul G

Pentru multe femei, acest tip de penetrare vaginala poate fi foarte intensa atat fizic, cat si psihic; nu este tipul de joaca in care sari direct dupa ce te-ai dezbracat. Daca te gandesti la sex ca la un pranz, atunci lucrurile despre care vom vorbi in aceste articole ar trebui considerate felul principal.

Deci ... Incepeti prin a va saruta, a va mangaia si a va tachina pana cand nu mai rezistati (multe femei prefera penetrarea si stimularea punctului G dupa cunnilingus). Cand credeti ca ati ajuns la punctul in care putina penetrare ar fi buna, luati un lubrifiant (preferabil pe baza de apa), asteptati sa se incalzeasca un pic si usor insereaza primele doua degete in vaginul partenerei. In acest moment, multe cupluri prefera sa alterneze tehnicile urmatoare:

1. Misca-ti degetele circular in vagin (degetele sa fie bagate cat de adanc poti, dar sa nu deranjeze partenera). Cel mai bine este sa pastrezi o presiune constanta pe peretii vaginului. E bine sa aplici putin mai multa presiune pe partea superioara a vaginului (spre burta), dar nu strica ritmul.

2. Opreste-te din rotatie si exercita putin mai multa presiune pe zona putin ridata (e descris mai sus unde se afla). Apasa in sus spre buric. Aceasta este stimularea directa asupra punctului G si este, de obicei, mai placuta daca degetele se misca intr-un fel. Poti sa le misti in cercuri mici sau in miscari de "du-te, vino".

Unele cupluri se simt bine atunci cand partenerul(a) face o miscare de inauntru-afara (accentuand un pic pe punctul G). De asemenea, este placut pentru ea ca in acelasi timp cu penetrarea vaginala sa stimulezi si clitorisul cu ajutorul degetului mare.

Cu mana cealalta poti face o gramada de lucruri delicioase:
1. Poti sa tii partenera.
2. Poti sa-i mangai tot corpul.

Depinzand de conceptiile voastre legate de "jocul puterii" si de sexul anal, puteti incerca una din urmatoarele:
1. Sa apuci partenera ferm de par in timp ce o saruti.
2. Sa-i tii mainile deasupra capului.
3. Sa o ciupesti usor de sfarcuri.
4. Sa-i penetrezi sau sa-i masezi anusul (mai ales daca sta pe lateral).
5. Sa-i soptesti chestii firbinti (spune-i fantezii care stii ca ei ii plac).

Saruturile pasionale sunt intordeauna binevenite. La fel este si linsul sau suptul sfarcurilor partenerei in timp ce ea este penetrata. Linsul, sarutatul sau suptul clitorisului in timpul penetrarii vaginale este, de asemenea, o chestie placuta.

S-ar putea sa descoperiti ca penetrarea vaginala si stimularea punctului G sunt mai placute daca si partenera te stimuleaza; asta este adevarat atat pentru cupluri de acelasi sex, cat si pentru cele de sex opus, dar va trebui sa gasiti pozitiile confortabile pentru amandoi.

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici....-g1.htm




Juicy Pussy
 
deeaDate: Friday, 2010-08-27, 17:36:59 | Message # 4
Lector
Group: Moderators
Messages: 361
Awards: 1
Status: Offline
Orgasm multiplu: Punctul G

Majoritatea femeilor sustin ca e mai usor sa ai orgasm multiplu datorat stimularii punctului G decat datorat stimularii clitorisului. Daca un orgasm incepe sa se arate, incearca sa soptesti niste cuvinte de incurajare (poate chiar sa cresti un pic intensitatea stimularii), dar continua ceea ce faci, inclusiv dupa orgasm.

Cand ar trebui sa te opresti? Deseori la stimularea punctului G apare un efect de piramida; adica, fiecare orgasm il face mai bun pe urmatorul si, la fel, orice stimulare sexuala pare mai buna. Cu toate astea, asa cum am spus mai devreme, fiecare persoana este diferita si evident calitatea este mai importanta decat cantitatea.

Este adevarat ca pentru unele femei stimularea punctului G are mai multe sanse sa duca la orgasm dupa o perioada de saptamani sau luni de la prima incercare. Apropo, nu e recomandat sa practici aceste tehnici cu un scop clar in minte. Singurul scop ar trebui sa fie sa va distrati.

sursa:
http://www.sexaz.ro/tehnici....l-g.htm




 
maximusDate: Wednesday, 2010-09-15, 22:22:57 | Message # 5
Lector
Group: Support
Messages: 351
Awards: 2
Status: Offline
Ce este punctul G?

Punctul Grafenberg sau G este o zona situata in partea interioara (sau din fata) a peretelui vaginului, la aproximativ un centimentru de suprafata si o treime sau la jumatate de la deschiderea vaginala.

Este format dintr-un sistem de glande (glandele Skene) si conducte ce inconjoara uretra. Se recomanda sa apesi "profund" pe tesut cu doua degete pentru a atinge eficient punctul G.

Importanta punctului G este data de faptul ca unele femei (aproximativ jumatate) declara ca este o zona extrem de sensibila si, in conditii potrivite, poate fi foarte placuta daca este stimulata. Pentru unele femei poate fi o sursa principala de stimulare ce duce la orgasm in timpul actului sexual. Alte femei nu raporteaza nici o stimulare speciala, iar altele spun ca simt nevoia de a urina cand esti stimulat punctul G.

Punctul G este legat de fenomenul de ejaculare feminina. Pana in prezent exista putine date despre ejacularea feminina, desi exista unele speculatii ca aceasta reprezinta productia glandelor Skene.

sursa:
http://www.sexgen.ro/sex-dex/ce-este-punctul-g-6863631


“Meritul nu constă în a fugi de plăcere, ci în a o întrebuinţa pentru a o stăpâni.” Clement din Alexandria, Stromates XI, 20

 
dekadenceDate: Friday, 2010-12-17, 22:08:36 | Message # 6
Senior
Group: Friends
Messages: 77
Awards: 0
Status: Offline
Punctul G feminin – calea sigura spre orgasm

Orice femeie are un punct G, dar nu multe il gasesc si astfel nu se bucura de senzatiile intense oferite de stimularea lui. Il poti localiza atunci cand esti foarte excitata si vei beneficia de orgasme intense numai daca stii cum sa il stimulezi.

Punctul G - cum il gasesti

Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, in spatele osului pubian. Profunzimea la care il gasesti difera de la femeie la femeie, asa ca, pentru a-l gasi, e important sa cercetezi zona dintre osul pubian si cervix. Nu porni cautarile fara sa fii excitata.

In aceasta stare, punctul G nu este sesizabil la atingere. In momentul in care esti foarte excitata, se umfla si isi dubleaza diametrul, asa ca il poti simti prin atingere. Dar cum il simti? Femeile se refera la el ca la o zona distincta a vaginului, de textura unui burete si de marimea unui bob de fasole.

Cel mai sigur mod de a-l gasi este sa il rogi pe partenerul tau sa iti faca sex oral. Cand simti ca esti aproape de orgasm, introdu un deget in vagin, pe peretele amintit. Exploreaza punctul G si observa ce senzatii iti ofera atingerea lui.

Punctul G - cele mai bune pozitii sexuale pentru stimularea lui

Poti sa beneficiezi de senzatiile intense si daca incercati pozitii sexuale care stimuleaza punctul G. Incepe partida de sex dupa ce ai localizat cu degetul punctul G si alege urmatoarele pozitii, pentru ca orgasmul sa vina garantat si mult mai intens.

Punctul G - stimulare in pozitia "doggy style"

Cea mai buna pozitie pentru stimularea punctului G este doggie style. Contactul cu peretele vaginal frontal este maxim. Pentru o stimulare maxima a punctului G, incordeaza-ti coapsele si controleaza tu unghiul si ritmul penetrarii. In timp ce te indepartezi de bazinul iubitului in timpul penetrarii, incordeaza-te si arcuieste-ti spatele, realizand miscarea cat mai lent. Astfel, favorizezi stimularea punctului G.

Cat despre pozitionare, poti incerca varianta clasica sau cea in care stati pe podea, iar tu te sprijini cu mainile de pat. In al doilea caz, in timpul penetrarii pe care o controleaza iubitul, bazinul tau va atinge patul, asa ca exista o presiune mai mare. La fel, dacă va asezati pe pat si stati amandoi pe burta, el deasupra ta, peretele frontal va fi foarte intens stimulat.

Punctul G - stimulare in pozitia "femeia deasupra"

O alta pozitie in care stimulezi punctul G este cea in care stai deasupra lui. Incearca pozitia clasica, avand grija sa te misti de sus in jos, aplecandu-te usor pe spate. Penisul va apasa practic peretele tau frontal, pentru ca nu e obisnuit sa stea in acel unghi. Poti incerca schema si invers, stand deasupra, dar cu spatele la el. In aceasta situatie ii acomodezi mai bine pozitia penisului, dar presiunea nu mai este la fel de mare.

Punctul G - stimulare in pozitia "fata in fata"

Puteti incerca si o pozitie mai intima, in care stati fata in fata si va uitati unul in ochii celuilalt. El sta in sezut, cu picioarele intinse, iar tu te asezi in poala sa cu picioarele pe bratele sale, pe care le-a indoit la 90 de grade, tinandu-si palmele pe mijlocul tau. Te apleci usor pe spate si te sprijini in maini, pe care le tii intre picioarele sale.

Punctul G - stimulare in pozitia "lingurita"

O alta pozitie in care stimulezi punctul G este pozitia lingurita. Stati asezati pe o parte, tu cu spatele la el. Lasa-l sa vina cu genunchii indoiti, intre picioarele tale indoite la acelasi grad, pentru a maximiza atingerea punctului G.

Punctul G - stimulare in pozitia "misionarului"

Desi nu este in fruntea pozitiilor care favorizeaza stimularea punctului G, poti incerca si pozitia misionarului, dar cu cateva modificari. Ridica picioarele pe umerii lui si asaza-ti o perna sub posterior, in timp ce iubitul tau sta in genunchi. O alta varianta este ca el sa isi lase din greutatea pe bazinul tau, presiunea creata permitand un contact mai intens cu peretele vaginal frontal si cu punctul G.

Punctul G - tehnici pentru stimularea acestuia

Pentru multe femei, acest tip de penetrare vaginala poate fi foarte intensa atat fizic, cat si psihic; nu este tipul de joaca in care sari direct dupa ce te-ai dezbracat. Daca te gandesti la sex ca la un pranz, atunci lucrurile despre care vom vorbi ar trebui considerate felul principal.

Incepeti prin a va saruta, mangaia si tachina pana cand nu mai rezistati (multe femei prefera penetrarea si stimularea punctului G dupa cunnilingus). Cand credeti ca ati ajuns la punctul in care doriti penetrare, luati un lubrifiant (preferabil pe baza de apa), asteptati sa se incalzeasca un pic si usor insereaza primele doua degete in vaginul partenerei. In acest moment, multe cupluri prefera sa alterneze tehnicile urmatoare:

1. Misca-ti degetele circular in vagin (degetele sa fie bagate cat de adanc poti, dar sa nu deranjeze partenera). Cel mai bine este sa pastrezi o presiune constanta pe peretii vaginului. E bine sa aplici putin mai multa presiune pe partea superioara a vaginului (spre burta), dar nu strica ritmul.

2. Opreste-te din rotatie si exercita putin mai multa presiune pe zona putin ridata (e descris mai sus unde se afla). Apasa in sus spre buric. Aceasta este stimularea directa asupra punctului G si este, de obicei, mai placuta daca degetele se misca intr-un fel. Poti sa le misti in cercuri mici sau in miscari de "du-te, vino".

Unele cupluri se simt bine atunci cand partenerul(a) face o miscare de inauntru-afara (accentuand un pic pe punctul G). De asemenea, este placut pentru ea ca in acelasi timp cu penetrarea vaginala sa stimulezi si clitorisul cu ajutorul degetului mare.

Cu mana cealalta poti face o gramada de lucruri delicioase:

1. Poti sa tii partenera.
2. Poti sa-i mangai tot corpul.

Depinzand de conceptiile voastre legate de "jocul puterii" si de sexul anal, puteti incerca una din urmatoarele:

1. Sa apuci partenera ferm de par in timp ce o saruti.
2. Sa-i tii mainile deasupra capului.
3. Sa o ciupesti usor de sfarcuri.
4. Sa-i penetrezi sau sa-i masezi anusul (mai ales daca sta pe lateral).
5. Sa-i soptesti chestii fierbinti (spune-i fantezii care stii ca ei ii plac).

Saruturile pasionale sunt intordeauna binevenite. La fel este si linsul sau suptul sfarcurilor partenerei in timp ce ea este penetrata. Linsul, sarutatul sau suptul clitorisului in timpul penetrarii vaginale este, de asemenea, o chestie placuta.

S-ar putea sa descoperiti ca penetrarea vaginala si stimularea punctului G sunt mai placute daca si partenera te stimuleaza; asta este adevarat atat pentru cupluri de acelasi sex, cat si pentru cele de sex opus, dar va trebui sa gasiti pozitiile confortabile pentru amandoi.

sursa:
http://www.sexgen.ro/hot....7817764


 
silvyeDate: Sunday, 2013-01-27, 22:40:18 | Message # 7
Graduate
Group: Multimedia
Messages: 196
Awards: 0
Status: Offline
PUNCTUL G - Ghid practic de folosire şi înţelegere a celui mai ascuns loc al femeii

Se vorbeşte atât de des şi atât de mult despre el, fiecare expert îşi dă cu părerea despre locul în care ar putea fi localizat misteriosul Punct G, iar în momentul în care în sfârşit este descoperit, pare a avea o proprie personalitate pe care bărbaţii trebuie să o înţeleagă.

A fost descoperit din întâmplare, în timpul unui banal consult ginecologic, de către un medic german pe nume Ernst Grafenberg. Numele îi vine tocmai de la prima literă a numelui de familie a ginecologului german. Miraculoasa descoperire a avut loc tocmai în anii 50. De atunci a fost supus multor studii şi experimente, au fost perioade în care era o adevărată modă să se vorbească despre el deşi rolul acestei zone intime este mai puţin important ca cel al clitorisului pentru o viaţa sexuală pe deplin satisfăcătoare.

Localizarea exactă a aceste zone ar fi în regiunea situată între perineu şi muntele pubisului. Punctul G poate fi stimulat prin atingere, tehnică folosită de unele femei şi la masturbare. Efectul atingerii acestui punct duce la o ejaculare abundentă. Orgasmul obţinut astfel este considerat cel mai puternic şi mai plăcut orgasm, fiind diferit de orgasmul vaginal sau clitoridian.

Primul pas spre înțelegerea Punctului G - clitorisul

Pentru a înţelege funcţionarea Punctului G este nevoie mai întâi de o recapitulare a informaţiilor despre clitoris. După cum probabil toată lumea ştie, clitorisul este un organ ultra-sensibil, arată precum un buton şi este situat în apropierea joncţiunii anterioare a labiilor mici, deasupra deschiderii uretrei şi vaginului. Este oarecum echivalentul feminin al penisului, dar este de fapt de o sensibilitate mult mai mărită. Este nevoie de obicei doar de o atingere blândă a acestui organ pentru a ajuta o femeie să simtă o stare de excitare.

Cele mai multe femei susţin că simularea clitorisului le poate aduce mult mai repede orgasmul. Clitorisul poate fi stimulat şi indirect, în timpul actului sexual, dar starea maximă de excitare poate fi atinsă prin stimularea lui directă.

Este importantă stimularea directă a clitorisului tocmai pentru că multe cupluri ajung să fie nemulţumite de viaţa lor intimă din cauza imposibilităţii femeii de a ajunge la orgasm, asta deoarece clitorisul nu poate fi stimulat suficient în mod indirect, în timpul actului propriu-zis.

Punctul G - "rădăcina" clitorisului

Informaţiile de mai sus sunt importante atunci când vorbim despre Punctul G, deoarece acest punct este de fapt partea inferioară sau“rădăcina" clitorisului şi a nervilor acestuia, care pot fi stimulaţi din interiorul vaginului, deşi modul în care reacţionează femeile este mult mai variat ca în cazul stimulării clitorisului. Unora dintre femei le face mare plăcere să fie atinse în zona Punctului G, altora li se pare de-a dreptul enervant.

Dacă vrei să experimentezi, este foarte important să fii cât se poate de deschis la lucruri noi, la comunicare cu partenera. Nu există“aşa nu" sau “aşa da". Pentru fiecare plăcerea poate fi dobândită în mod diferit. Important este să comunicaţi şi să vă spuneţi unul altuia ce vă place şi ce nu.

Unul din sfaturile pe care specialiştii le oferă ar fi ca, din cauza faptului că Punctul G este o zonă atât de sensibilă, iar reacţiile ei pot fi atât de neaşteptate, femeile să fie cele care să îşi exploreze primele propriul corp şi propriile reacţii, după care să le împărtăşească partenerului ce le-a plăcut şi ce nu.

Ai găsit Punctul G, ce faci acum cu el?

Dacă introduci un deget sau două în vagin, Punctul G se află la 3-5 cm adâncime pe faţa anterioară a vaginului. Mai exact, se află la jumătatea distanţei dintre partea posterioară a osului pubian şi partea superioară a cervixului. Totuşi, dimensiunea şi locul unde se află acest punct pot diferi de la femeie la femeie.

Punctul G poate da reacţia de plăcere în urma unei presiuni constante asupra acestui ţesut, în general atingeri mai ferme decât în cazul stimulării clitorisului, din moment ce Punctul G este un ţesut amortizat de buretele uretral. Stimularea Punctului G se poate face cu degetele, în general o mişcare uşoară dreapta-stânga, dacă se pune presiune prea mare într-un singur loc, aceasta ar putea fi chiar pe uretra în sine, ceea ce ar da o stare de inconfortabilitate.

Pentru a înţelege cât de departe au ajuns oamenii căutând şi explorând acest Punct G, este bine de ştiut că s-au inventat inclusiv jucării sexuale special concepute pentru a stimula această zonă sau chiar pentru a stimula, pentru o mai puternică excitare, şi Punctul G şi clitorisul în acelaşi timp.

Mai mult chiar, este la modă un nou tip de intervenţie chirurgicală, asemănătoare celor din chirurgia plastică. Se poate injecta în zona Punctului G o anumită substanţă care creşte suprafaţa acestui ţesut. Evident, totul este menit pentru a creşte plăcerea obţinută în timpul sexului. O astfel de operaţie poate costa în Marea Britanie până la 1.000 de lire, iar efectul durează doar şase luni, după care este posibilă repetarea operaţiei.

sursa:
http://www.evz.ro/detalii....ertatea



 
Forum » Riddick University » Women Secrets » G Spot
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:


Copyright MyCorp © 2024